mondjuk benítez.Kerlon írta:Klopp azért szépen ráérzett, hogy ő itt már nem tud megújulni. Sok ember tanulhatna tőle.Sierra írta:Eddig Tuchel 6/6
Akárkik ellen játszottak, ez nem rossz kezdés.

még meg is köszönném neki.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 27., csütörtök 9:19
mondjuk benítez.Kerlon írta:Klopp azért szépen ráérzett, hogy ő itt már nem tud megújulni. Sok ember tanulhatna tőle.Sierra írta:Eddig Tuchel 6/6
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 27., csütörtök 9:15
Klopp azért szépen ráérzett, hogy ő itt már nem tud megújulni. Sok ember tanulhatna tőle.Sierra írta:Eddig Tuchel 6/6
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 23., vasárnap 18:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 23., vasárnap 18:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:53
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:38
Megint letett kettőt?ziro4vr írta:Döglégy ma is két gólpassz, ha ezt a bl-ben is hozza akkor jár a gratuláció a vezetőknek. Guardiola meg mit balhézott már megint a végén...erős feltűnési viszketegsége van.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 22., szombat 20:02
Adom. Az idő túlságosan megszépít mindent.Szerintem lehet őket egy lapon említeni, a szimpátia alapján változóak a vélemények, biztos vagyok benne, hogy ha a Madrid kapuját védené, más lenne a vélemény.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 22., szombat 20:01
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 22., szombat 20:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 22., szombat 19:55
Mondjuk ha azt nézzük Neuer-el kiegészülve majdnem ez a négy tag állt a vb győztes csapatok kapujában a legutóbbi 4 vb-n, Kahn ugye csak döntős volt, addig ő cipelte őket, ott viszont hibázott. Szerintem lehet őket egy lapon említeni, a szimpátia alapján változóak a vélemények, biztos vagyok benne, hogy ha a Madrid kapuját védené, más lenne a vélemény.PEEtör írta:Ugyanígy érzem, és egyetértek a hsz minden egyes szavával, ezért is szoktam felszólalni egy-egy Neuer hiba után. Viszonylag gyengébb mezőnyből emelkednek ki, mint jónéhányan manapság, de emiatt még közel nincsenek a régi nagyokhoz.KAG írta:Szerintem is perpill Neuer a legjobb, de nincs olyan szinten mint anno Kahn,Iker,Buffon volt fénykorukban. És őt oda vagy szinte föléjük emelik sokan!
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. augusztus 22., szombat 19:12
Ugyanígy érzem, és egyetértek a hsz minden egyes szavával, ezért is szoktam felszólalni egy-egy Neuer hiba után. Viszonylag gyengébb mezőnyből emelkednek ki, mint jónéhányan manapság, de emiatt még közel nincsenek a régi nagyokhoz.KAG írta:Szerintem is perpill Neuer a legjobb, de nincs olyan szinten mint anno Kahn,Iker,Buffon volt fénykorukban. És őt oda vagy szinte föléjük emelik sokan!
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. augusztus 22., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 22., szombat 19:01
Tudom már mièrt ment el nekem is...Remy írta:Miért? Egy kis extra nehézség.KAG írta: Nem akarod mindig beírni előre, hogy miket raksz?![]()
![]()
Pakolnám nagytéttel az ellentettjéreMondjuk az a Schalke is elég jó hazai pályán.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 22., szombat 18:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 22., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 22., szombat 18:05
Nem értek egyet. Neuer a legjobb, képességekben kb egy szinten van ez a három, viszont ami Neuert az első helyre teszi az a megingathatatlan pökhendisége, félelem mentessége. Hibázik néha, bár itt egyébként messze Alaba a ludas, Neuer kint volt, várta a passzt, de a másik kettő is hibázik.sentry írta:Az én szerény véleményem, hogy Neuert a gyenge budás liga, meg az őrült kijövetelei (plusz kellet már Kahn után egy saját kapus akit lehet isteníteni) miatt lett ennyire sokra becsülve. Jó kapus, de nem a világ legjobbja. Persze top3as, de szerintemPEEtör írta:Most néztem a Hofi gólját. Világlegjobbja Neuer azért rendeset alakított.
De Gea és Courtois és jobb valamivel.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 22., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 22., szombat 17:51
Az én szerény véleményem, hogy Neuert a gyenge budás liga, meg az őrült kijövetelei (plusz kellet már Kahn után egy saját kapus akit lehet isteníteni) miatt lett ennyire sokra becsülve. Jó kapus, de nem a világ legjobbja. Persze top3as, de szerintemPEEtör írta:Most néztem a Hofi gólját. Világlegjobbja Neuer azért rendeset alakított.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 22., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. augusztus 22., szombat 17:41
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem