Mennyei futball
Re: Mennyei futball
Őket nem kaphatták volna meg. A BATE kiemelt volt, a Debrecen nem lett volna az
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na ilyenkor vagyok ideges... Itt van tőlem 40km-re Debrecen. Bejutnak abba a retkes csoportba, és még akár a Realt is kaphatták volna erre szerencsétlenkednek... De jöjjön ki egy értelmesebb csapat. Simán kinéztem volna, de minek is hiszem azt, hogy ezek képesek is valamire...realistahuni írta:Ha továbbjutott volna a DVSC akkor talán a legkönnyebb ellenfelet kapta volna, a Slovan Bratislavat.
Simán összejöhetett volna a csoportkör.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha továbbjutott volna a DVSC akkor talán a legkönnyebb ellenfelet kapta volna, a Slovan Bratislavat.

Azért kapott akkor Róth új beosztást az utánpótlásban

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azt, hogy igaz!BBarni:
mennyit tudsz erről a Főtaxi-s akcióról hogy 10ezer Ft-ért 2 ingyen jegyet adnak?![]()

- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Bár nem BBarni vagyok, de én ennyit találtam róla:El Sie7e írta:BBarni:
mennyit tudsz erről a Főtaxi-s akcióról hogy 10ezer Ft-ért 2 ingyen jegyet adnak?
http://www.fotaxi.hu/jatekok#main-menu
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
BBarni:
mennyit tudsz erről a Főtaxi-s akcióról hogy 10ezer Ft-ért 2 ingyen jegyet adnak?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
tényleg az van, h 3-4 évente kapnak a magyarok a sikerből egy minimális. éppen csak az ízt, h érezzék, h van ilyen is, de ennyi. nincs több.
tudatosság kellene.
nulláról az egészet, mindent. beletartozik ebbe a szakértelem, az utánpótlás, a nevelés, az ecsethaj, minden...
ha 10 évig tart akkor addig, de ezzel semmit nem haladunk.
velejéig romlott az egész.
tudatosság kellene.
nulláról az egészet, mindent. beletartozik ebbe a szakértelem, az utánpótlás, a nevelés, az ecsethaj, minden...
ha 10 évig tart akkor addig, de ezzel semmit nem haladunk.
velejéig romlott az egész.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Elozo szezonban ennyi penzt kaptak a csapatok a BL-ben es az EL-benrealistahuni írta:Igen, viszont még vannak a közvetítési jogdíjak, amik szépen feltornázzák ezt az összeget.8,6 millió a rajtpénz.
Győzelem 1 milla, döntetlen fél milla.
Vagy nem?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Igen, viszont még vannak a közvetítési jogdíjak, amik szépen feltornázzák ezt az összeget.8,6 millió a rajtpénz.
Vagy nem?

Attól a pár milliótól amit a csapataink összeszedtek ne várjatok előrelépést. Nemzetközi viszonylatban az semmi.
Azok a csapatok akiket megkellene verni a BL-ért mind nagyobb bevételt produkálnak, több pénzből gazdálkodnak
Azok a csapatok akiket megkellene verni a BL-ért mind nagyobb bevételt produkálnak, több pénzből gazdálkodnak
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
a stadion meglett volna mindenképp. a fradinak is meglett, pedig mostanság nem igazán vitézkedtek a nemzetközi porondon.A Lokinál azért csak összejött félig meddig egy új stadion és stabilan ott vannak a magyar élmezőnyben. A Vidinél egy probléma volt az pedig az, hogy Sousa helyettesét rosszul választották meg és Gomes tönkre vágta elődje munkáját. Elég megnézni, hogy hol tart most Sousa meg Gomes...
sőt még a felcsútnak is lett egy kisebb, nekik meg aztán végképp nincs semmilyen nemzetközi múltjuk.
a vidinél meg sportszakmai szempontból csak sousa jött ki jól. de neki meg azért meg volt az az előnye eleve, hogy játékosként azért nem volt akárki.
A Lokinál azért csak összejött félig meddig egy új stadion és stabilan ott vannak a magyar élmezőnyben. A Vidinél egy probléma volt az pedig az, hogy Sousa helyettesét rosszul választották meg és Gomes tönkre vágta elődje munkáját. Elég megnézni, hogy hol tart most Sousa meg Gomes...torjack írta:így van. szükség lenne. de nem tudunk a sikerrel sem igazából mit kezdeni.nagyon sokan, nagyon komolyan nagyon sokat feccölnek bele manapság a focinkba. lehet ezen röhögni, meg fikázni, de ettől még tény. és igen - az erőfeszítés megérdemelne egy kis minimális sikert, mert SZÜKSÉG van rá, hogy kilendüljünk végre valahára ebből az apátiából.
-fradi bl főtábla, 5 szerzett pont, mégsem biztosították be a jövőjüket, mert szétlopták a lóvét.
-fradi uefa kupa csoportkör, sehol a szebb jövő
-loki bl csoportkör, nincsenek előrébb, mint 5 éve
-loki európa liga csoportkör, szintén zenész
-videoton európa liga csoportkör, tisztes helytállás két győzelemmel, idén tavasszal még a dobogó sem lett meg itthon.
a válogatott ugyanebben a cipőben jár.
hiába a minimális siker, nem tudunk élni vele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
8,6 millió a rajtpénz.
EL esetében 1,3 millió a rajtpénz, 200 a győzelem, 100 a döntetlen.
EL esetében 1,3 millió a rajtpénz, 200 a győzelem, 100 a döntetlen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Odavettél a hússzal szerintem is, régebb kb. 5 millióról lehetett hallani.
Elég rossz így kiesni, különösebben nem favorizálom a Lokit, de megérdemelték volna a továbbjutást
Elég rossz így kiesni, különösebben nem favorizálom a Lokit, de megérdemelték volna a továbbjutást

"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen 20 millió?realistahuni írta:BL kvalifikációnál közel 20 millió euró jön egy kisebb csapat kasszájába is, EL-nél csak töredéke, 1-2 millió körül van.
Szóval tényleg jó lenne egy-két csapatnak csoportkörig jutni, mivel ezek mennyei szinten komoly pénznek számítanak, és ha értelmesen fektetik be az adott csapatok(nem lenyúlja a sok vén fasz) akkor bizony lehetne fejlődni is, még akkor is ha az utánpotlás egy kalap szotyi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Lehet Kisfiam, hogy a magyar foci nem érdemelné meg, de azok az emberek akik télen nyáron,fagyban, hóban kint vannak meccsen, átutazzák az országot a csapatukkal, na ők ku**ára megérdemelnének valami nagyobb csapatot.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
"Megbűnhődte már e nép. A múltat s jövendőt!"
Elképesztő, tudtam, hogy nem lesz rá időm, hogy élőben kövessem, a 72. perckor megnéztem az eredmenyek.com-on, hogy mi a szitu, 2-1 + kiállítás, reménykedtem, hogy hátha kibírják valahogy, majd 10 perce látom, hogy 3-1, felesleges volt rákattintani, gondoltam, hogy valamikor a hosszabbításban, vagy teljesen az utolsó momentumban kapták a gól... "Annyira meglepett!"

Elképesztő, tudtam, hogy nem lesz rá időm, hogy élőben kövessem, a 72. perckor megnéztem az eredmenyek.com-on, hogy mi a szitu, 2-1 + kiállítás, reménykedtem, hogy hátha kibírják valahogy, majd 10 perce látom, hogy 3-1, felesleges volt rákattintani, gondoltam, hogy valamikor a hosszabbításban, vagy teljesen az utolsó momentumban kapták a gól... "Annyira meglepett!"

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
így van. szükség lenne. de nem tudunk a sikerrel sem igazából mit kezdeni.nagyon sokan, nagyon komolyan nagyon sokat feccölnek bele manapság a focinkba. lehet ezen röhögni, meg fikázni, de ettől még tény. és igen - az erőfeszítés megérdemelne egy kis minimális sikert, mert SZÜKSÉG van rá, hogy kilendüljünk végre valahára ebből az apátiából.
-fradi bl főtábla, 5 szerzett pont, mégsem biztosították be a jövőjüket, mert szétlopták a lóvét.
-fradi uefa kupa csoportkör, sehol a szebb jövő
-loki bl csoportkör, nincsenek előrébb, mint 5 éve
-loki európa liga csoportkör, szintén zenész
-videoton európa liga csoportkör, tisztes helytállás két győzelemmel, idén tavasszal még a dobogó sem lett meg itthon.
a válogatott ugyanebben a cipőben jár.
hiába a minimális siker, nem tudunk élni vele.