Szar.
Clown
Első 30 perc még érdekes is volt, de ez is szar.
Ilyenkor azért elgondolkodok azon, hogy Goyer nem is olyan rossz író.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 5., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 4., hétfő 18:24
Hát nem érzem, hogy egy az egyben az a Batman elevenedett volna meg. Jó a supermanes rész között lehet párhuzamot vonni, de amúgy teljesen más vezérelte.Remy írta:Kocsija kurvajó. Meg is vettem a Rocket League-ben.![]()
Sokkal többet nyomozott, sokkal ravaszabb volt és sokkal jobbak voltak a harc jelenetei is. Illetve a film elejénSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor nem mertek kijönni a ketrecből és még a rendőr is hitetlenkedett, akkor sokkal jobban érződött a Batman név ereje, mint a trilógiában.Realista24 írta:Nem tudom mitől volt jó ez a Batman. Egyrészt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alig láttuk, kocsija szar volt, a repülőt nem kommentálom, mellette úgy ugrált egyik házról a másikra mint pókember, és mindezek mellé jött egy king-kong utalás is attól az izétől.Kerlon írta: Nem Affleck, hanem a megvalósított karakter. Az önálló filmje nagyot szólhat, ha nem kapunk mellé irritáló Loist és grimaszolo szupit..
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 4., hétfő 16:51
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 4., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 4., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 16:34
Nem tudom mitől volt jó ez a Batman. Egyrészt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alig láttuk, kocsija szar volt, a repülőt nem kommentálom, mellette úgy ugrált egyik házról a másikra mint pókember, és mindezek mellé jött egy king-kong utalás is attól az izétől.Kerlon írta: Nem Affleck, hanem a megvalósított karakter. Az önálló filmje nagyot szólhat, ha nem kapunk mellé irritáló Loist és grimaszolo szupit..
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 4., hétfő 16:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 4., hétfő 16:27
Nem Affleck, hanem a megvalósított karakter. Az önálló filmje nagyot szólhat, ha nem kapunk mellé irritáló Loist és grimaszolo szupit..Realista24 írta:A film nem jobb, de Affleck igen. Hát baszki, én a filmet akarom élvezni, nem AffleckketA film maga nem jobb, de maga az Affleck Batman sokkal jobb. Sőt a film is inkább képregény hűebb.Ez olyan, mint aki egy zs kategóriás filmet egy színésznőért néz meg, aki egyszer villant egy combot.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 4., hétfő 15:48
Realista24 írta:Civil war is ugyanaz a szar, fogadni mernék, ne aggódj, biztos nem szarabb.Azért érdekel, mert fel nem tudom fogni, hogy miért tartják a BvS-t, szintekkel szarabbnak, mint a Civil War-t. És mivel érdekel ez a DC univerzum, így nem akarom, hogy megbukjon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott önmagában a Bane-Talia-Liga vonallal nem lett volna baj, de sajnos valóban több sebből vérzett a dolog. Nolan ott ráadásul az első két film szabályait is felrúgta kissé.A harmadikat meg túltolta Nolan, túl sokat akart. Szimplán egy riddler kellett volna bele Johnny Deppel, valami csavaros sztori és kész.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 4., hétfő 15:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 4., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 4., hétfő 14:25
A szintekkel szarabb kb. csak a kritikusok által adott pontokra igaz . Viszont a nézőknél sem aratott osztatlan sikert . Ez a bevételekben és a pontokban is megmutatkozik . Ha átlagoljuk akkor egy 7-es értékelés jön ki .Azért érdekel, mert fel nem tudom fogni, hogy miért tartják a BvS-t, szintekkel szarabbnak, mint a Civil War-t.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 14:22
Civil war is ugyanaz a szar, fogadni mernék, ne aggódj, biztos nem szarabb.Azért érdekel, mert fel nem tudom fogni, hogy miért tartják a BvS-t, szintekkel szarabbnak, mint a Civil War-t. És mivel érdekel ez a DC univerzum, így nem akarom, hogy megbukjon.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 4., hétfő 14:21
Olvastam róla sok kritikát, meg itt is elmondtátok mi a rossz a filmmel, amit meg is értek, de én egyszerűen minden percét élveztemziro4vr írta:Akkor csak szerintem ment mellé az utolsó Nolan batman? Felületes karakterek, zsúfolt plot, zavaros időbeli történések, semmi katarzis.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 4., hétfő 14:21
Szerintem is. De az első kettő annyira jó volt, hogy így is top trilógia.ziro4vr írta:Akkor csak szerintem ment mellé az utolsó Nolan batman? Felületes karakterek, zsúfolt plot, zavaros időbeli történések, semmi katarzis.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 4., hétfő 14:16
Nem, szerintem is, bár engem igazából a vége basz fel, de az nagyon.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bane halála... Bruce túlélése... Na mindegy, a trilógia 10/10. Hangulatban mondjuk nekem a 3. rész nagyon adja. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Batman visszatérése, a börtönből való kiszabadulás... stb. Áááh, imádom.ziro4vr írta:Akkor csak szerintem ment mellé az utolsó Nolan batman? Felületes karakterek, zsúfolt plot, zavaros időbeli történések, semmi katarzis.
Remy amúgy nem értem miért annyira fontos neked, hogy más mit gondol a bvsről. Mintha önigazolást keresnél. Szard már le.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 4., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 14:07
A film nem jobb, de Affleck igen. Hát baszki, én a filmet akarom élvezni, nem AffleckketA film maga nem jobb, de maga az Affleck Batman sokkal jobb. Sőt a film is inkább képregény hűebb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 4., hétfő 14:02
A film maga nem jobb, de maga az Affleck Batman sokkal jobb. Sőt a film is inkább képregény hűebb.Realista24 írta:Én azért, mert a Sötét lovag széria odabacott nálam, erre meg azt írtátok, hogy még jobb (már aki). Hát kapjátok benmate írta:Nem tudom minek néztek ilyen filmeket?!(R24 tudom, hogy a legnagyobb rajongó, csak itt nem mutatja ki)
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 4., hétfő 14:00
"Jó", hogy szólsz, már el is felejtettem így 3 hét alatt, hogy létezik ez a sorozat.ziro4vr írta:Nézzél screamet. 2x5ön beszarsz.Zsombor írta:Én is újráztam a héten a bővített verziós BvS-t. Mehh. Elsőre jobban tetszett. Ennyit hoznak a Marvel filmek is szvsz.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem