Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 5., kedd 19:57

Kabinláz remake

Szar.

Clown

Első 30 perc még érdekes is volt, de ez is szar.

Ilyenkor azért elgondolkodok azon, hogy Goyer nem is olyan rossz író. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 4., hétfő 18:24

Remy írta:Kocsija kurvajó. Meg is vettem a Rocket League-ben. :mrgreen:
Hát nem érzem, hogy egy az egyben az a Batman elevenedett volna meg. Jó a supermanes rész között lehet párhuzamot vonni, de amúgy teljesen más vezérelte.
Realista24 írta:
Kerlon írta: Nem Affleck, hanem a megvalósított karakter. Az önálló filmje nagyot szólhat, ha nem kapunk mellé irritáló Loist és grimaszolo szupit..
Nem tudom mitől volt jó ez a Batman. Egyrészt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alig láttuk, kocsija szar volt, a repülőt nem kommentálom, mellette úgy ugrált egyik házról a másikra mint pókember, és mindezek mellé jött egy king-kong utalás is attól az izétől.
Sokkal többet nyomozott, sokkal ravaszabb volt és sokkal jobbak voltak a harc jelenetei is. Illetve a film elejénSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor nem mertek kijönni a ketrecből és még a rendőr is hitetlenkedett, akkor sokkal jobban érződött a Batman név ereje, mint a trilógiában.
Imádtam a trilógiát, de nekem ez eddig sokkal jobban adta, ami kár, hogy összerandiztatták az eddig is gyengén szerepelt Supermannel, ami most sem volt túl acélos. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 4., hétfő 16:51

Bale nagyjából Robotzsaru-módban tolta, gyengus bunyó koreókkal, hozzá képest a jóval mozgékonyabb, badass Batfleck felüdülés volt. Az más kérdés, hogy amúgy Bale bőven jobb színész. Batfleck képregényhűbb volt, más kérdés, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!halomra ölte a népeket, az eléggé karakteridegennek tűnt...

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 4., hétfő 16:48

Azért volt jó Géza Batmanje , mert az Ő karaktere a képregényes változat volt , minden attribútumával rendelkezett . Nem olyan mint Nolan lecsupaszított denevére .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 4., hétfő 16:44

Kocsija kurvajó. Meg is vettem a Rocket League-ben. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 16:34

Kerlon írta: Nem Affleck, hanem a megvalósított karakter. Az önálló filmje nagyot szólhat, ha nem kapunk mellé irritáló Loist és grimaszolo szupit..
Nem tudom mitől volt jó ez a Batman. Egyrészt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alig láttuk, kocsija szar volt, a repülőt nem kommentálom, mellette úgy ugrált egyik házról a másikra mint pókember, és mindezek mellé jött egy king-kong utalás is attól az izétől.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 4., hétfő 16:27

straight outta compton: Ma végre sikerült megnéznem.

Először is szerintem a story elég sok helyen bűzlik...látszik hogy Cube és Dre nagyon is részt vett az írásban de ettől függetlenül mint film jó lett.

A film első része a legütősebb utána mintha túl sok mindenről akarna szólni..túl sok dolgot akar bemutatni.

Ami a legnagyobb pozitivum volt számomra hogy kevésbé ismert szinészekkel vállalták be (Cubot a saját fia játsza nem véletlen h az egyik legjobb lett) ami bevált mert tényleg nagyon komoly kisfilm lett mint a rajongóknak mind a "kivülállóknak" ajánlani tudom csak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 4., hétfő 16:27

Realista24 írta:
A film maga nem jobb, de maga az Affleck Batman sokkal jobb. Sőt a film is inkább képregény hűebb.
A film nem jobb, de Affleck igen. Hát baszki, én a filmet akarom élvezni, nem Affleckket :D Ez olyan, mint aki egy zs kategóriás filmet egy színésznőért néz meg, aki egyszer villant egy combot.
Nem Affleck, hanem a megvalósított karakter. Az önálló filmje nagyot szólhat, ha nem kapunk mellé irritáló Loist és grimaszolo szupit..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 4., hétfő 15:48

Realista24 írta:
Azért érdekel, mert fel nem tudom fogni, hogy miért tartják a BvS-t, szintekkel szarabbnak, mint a Civil War-t. És mivel érdekel ez a DC univerzum, így nem akarom, hogy megbukjon. :'(
Civil war is ugyanaz a szar, fogadni mernék, ne aggódj, biztos nem szarabb.

Most mondanám, hogy CW fronton nagyot tévedsz...de igazából nem így van. Jó közepes mindkettő. X-Men:Apocalypse meg ezek alatt.

A harmadikat meg túltolta Nolan, túl sokat akart. Szimplán egy riddler kellett volna bele Johnny Deppel, valami csavaros sztori és kész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott önmagában a Bane-Talia-Liga vonallal nem lett volna baj, de sajnos valóban több sebből vérzett a dolog. Nolan ott ráadásul az első két film szabályait is felrúgta kissé.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 4., hétfő 15:29

A sötét lovagnak nagyon jól megírt forgatőkonyve volt, jó szöveget adtak Ledger szájába. Ennyi volt a varázslat. Ezen kívül egy jobb fajta blockbuster volt, amiből jobb években minimum 3 is bekerül a mozikba.
Merci Zizou!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 4., hétfő 14:28

A sötét lovag nálam a blockbuster kategórián belül a top, bár ott is van némi lila köd, Ledger alakítása elvonja a figyelmet néhány hibáról. Begins meg kb a kiinduló alapja lett azóta minden képregényfilmnek, viszont annyira érzelmileg nem fogott meg, szimplán egy nagyon jó és átgondolt első rész. A harmadikat meg túltolta Nolan, túl sokat akart. Szimplán egy riddler kellett volna bele Johnny Deppel, valami csavaros sztori és kész.
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 4., hétfő 14:25

Azért érdekel, mert fel nem tudom fogni, hogy miért tartják a BvS-t, szintekkel szarabbnak, mint a Civil War-t.
A szintekkel szarabb kb. csak a kritikusok által adott pontokra igaz . Viszont a nézőknél sem aratott osztatlan sikert . Ez a bevételekben és a pontokban is megmutatkozik . Ha átlagoljuk akkor egy 7-es értékelés jön ki .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 14:22

Azért érdekel, mert fel nem tudom fogni, hogy miért tartják a BvS-t, szintekkel szarabbnak, mint a Civil War-t. És mivel érdekel ez a DC univerzum, így nem akarom, hogy megbukjon. :'(
Civil war is ugyanaz a szar, fogadni mernék, ne aggódj, biztos nem szarabb.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 4., hétfő 14:21

ziro4vr írta:Akkor csak szerintem ment mellé az utolsó Nolan batman? Felületes karakterek, zsúfolt plot, zavaros időbeli történések, semmi katarzis.
Olvastam róla sok kritikát, meg itt is elmondtátok mi a rossz a filmmel, amit meg is értek, de én egyszerűen minden percét élveztem :D Tény, nem olyan jó mint a Sötét Lovag (mondjuk számomra nincs is csak egy pár olyan film, ami azzal egyenértékű) de jó kis lezárás volt minden hibájával. A "felemelkedés" maga nagyon hatásos volt, nekem pl. Bane is bejött, összességében a hangulat el volt találva szerintem. Számomra mocsok jó szórakozás volt, többször újranéztem már azóta :hmmm:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 4., hétfő 14:21

ziro4vr írta:Akkor csak szerintem ment mellé az utolsó Nolan batman? Felületes karakterek, zsúfolt plot, zavaros időbeli történések, semmi katarzis.
Szerintem is. De az első kettő annyira jó volt, hogy így is top trilógia.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 4., hétfő 14:16

Remy amúgy nem értem miért annyira fontos neked, hogy más mit gondol a bvsről. Mintha önigazolást keresnél. Szard már le. :D
Nem, szerintem is, bár engem igazából a vége basz fel, de az nagyon.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bane halála... Bruce túlélése... Na mindegy, a trilógia 10/10. Hangulatban mondjuk nekem a 3. rész nagyon adja. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Batman visszatérése, a börtönből való kiszabadulás... stb. Áááh, imádom.

Nem rég néztem újra a Begins-t. Lehet ma le kéne tolni a Sötét lovagot is. :shifty:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 4., hétfő 14:11

Akkor csak szerintem ment mellé az utolsó Nolan batman? Felületes karakterek, zsúfolt plot, zavaros időbeli történések, semmi katarzis.

Mondjuk nekem alapból jobban tetszik a korai nolan, Memento, prestige és sötét lovag a három kedvencem tőle.

Remy amúgy nem értem miért annyira fontos neked, hogy más mit gondol a bvsről. Mintha önigazolást keresnél. Szard már le. :D
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 14:07

A film maga nem jobb, de maga az Affleck Batman sokkal jobb. Sőt a film is inkább képregény hűebb.
A film nem jobb, de Affleck igen. Hát baszki, én a filmet akarom élvezni, nem Affleckket :D Ez olyan, mint aki egy zs kategóriás filmet egy színésznőért néz meg, aki egyszer villant egy combot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 4., hétfő 14:02

Realista24 írta:
nmate írta:Nem tudom minek néztek ilyen filmeket?! :lol: (R24 tudom, hogy a legnagyobb rajongó, csak itt nem mutatja ki)
Én azért, mert a Sötét lovag széria odabacott nálam, erre meg azt írtátok, hogy még jobb (már aki). Hát kapjátok be :mrgreen:
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 4., hétfő 14:00

ziro4vr írta:
Zsombor írta:Én is újráztam a héten a bővített verziós BvS-t. Mehh. Elsőre jobban tetszett. Ennyit hoznak a Marvel filmek is szvsz.
Nézzél screamet. 2x5ön beszarsz. :lol:
"Jó", hogy szólsz, már el is felejtettem így 3 hét alatt, hogy létezik ez a sorozat. :lol:

Vissza: