Rüdigernek csak ebbe a szezonba 1987perc van a lábába, semmit nem pihen, itt lenne az ideje. Touameninek pedig nem kellenek percek, nem közephátvéd, csak vészmegoldás. Asenciot kell felépíteni, ő a jövő.mentamas írta:Ki helyett kellene ma kezdjen? Rüdiger kezdetése alap, Tchouameninek kellenek a percek hátul, teljesen érthető, hogy kezd. Max Lucas helyén kezdhetne, de akkor nincs cserénk hátra, ha valaki megsérül.realbeckham írta: Tchou cb nek nem szar. Ezt régóta irjuk. De.
Asencio nem egy 16 éves gyerek, akinek idő kell, meg a hasonló balfasz kifogasok.
Ez egy 21 éves férfi, aki a megkapott meccsein jó teljesítményt nyújtott. Cb. Minden kifogás a nem jatszatasara gyenge mosdatas az edző felé. A "pihen" kifogás is megbukott az előző meccsen. Nyomni kellene. Főleg egy rayo ellen.

Megy a meccs!
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem én adtam le nyilat. Nem is akarok adni, mert csak egyet lehet. Az meg kevés.

Ki helyett kellene ma kezdjen? Rüdiger kezdetése alap, Tchouameninek kellenek a percek hátul, teljesen érthető, hogy kezd. Max Lucas helyén kezdhetne, de akkor nincs cserénk hátra, ha valaki megsérül.realbeckham írta: Tchou cb nek nem szar. Ezt régóta irjuk. De.
Asencio nem egy 16 éves gyerek, akinek idő kell, meg a hasonló balfasz kifogasok.
Ez egy 21 éves férfi, aki a megkapott meccsein jó teljesítményt nyújtott. Cb. Minden kifogás a nem jatszatasara gyenge mosdatas az edző felé. A "pihen" kifogás is megbukott az előző meccsen. Nyomni kellene. Főleg egy rayo ellen.
Minek?Jim írta:keretben sem leszToniKroos írta: Gondolom Asenciot megint pihentetjük a következő meccsre![]()
![]()
![]()
érdemes lenne kölcsönadni![]()
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Amugy asencio rudiger helyett is jatszhatna ma, rudigernek is kene neha egy kis piheno.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- realbeckham
Tchou cb nek nem szar. Ezt régóta irjuk. De.
Dícséretnek szántamJim írta:igazad lenne, ha a top Ramos -Pepe/Varane páros lenne előtte…mentamas írta: Asenciot meg teljesen jól kezeli Ancelotti, ő lesz a következő Nacho. Majd jöhet a második félidőben Lucas helyére.

Kezdőnek kevésnek érzem őt, de viszont sok dologban hasonlít Nachora, ezért van jövője nálunk.
Az én meglátásom szerint, Tchouamenit kell átneveljük hátvéddé, sokkal jobban áll neki az a poszt, mint a középpálya.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Alapvetően igen de nagyon értékesek a nagy csapattal eltöltött idők a fejlődésében. Pont amíg még formálódik a személyisége. Vini,Rodry,Cama meg a többi se magától találta meg a soha nem adom fel mentalitást. Ott voltak az öregek mellett és mindenhonnan ez ragadt rájuk. Ott voltak testközelben az összes fordításnál. Én is szívesen látnám mit tud de 18 éves, most esett át dél amerikából és a mozgásán még nagyon a brazil bajnokság látszik. Ha akkora spíler akkor vagy 15 évig itt lehet még, sehova nem kell sietni.Steve írta: Endricket meg lehetett már nyáron tudni, hogy nehéz lesz neki a konkurencia mellett..A gond csak a mutatott játék utáni megalázó 2percek. Lehet akkor tényleg jobb lett volna a Castillaban játszatni, ilyen fiatalon a percek/tapasztalatok kellenek. Kölcsön kell adni, ha nem játszik.
2-3percre én is beállok, arra én is jó leszek egész szezonra.![]()
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Amúgy a kezdő nem rossz.
Asenciot sajnálom kicsit, romantikus alkat vagyok, hiszek a fiatal tehetségek jövőjében.
Endricket meg lehetett már nyáron tudni, hogy nehéz lesz neki a konkurencia mellett..A gond csak a mutatott játék utáni megalázó 2percek. Lehet akkor tényleg jobb lett volna a Castillaban játszatni, ilyen fiatalon a percek/tapasztalatok kellenek. Kölcsön kell adni, ha nem játszik.
2-3percre én is beállok, arra én is jó leszek egész szezonra.
Asenciot sajnálom kicsit, romantikus alkat vagyok, hiszek a fiatal tehetségek jövőjében.

Endricket meg lehetett már nyáron tudni, hogy nehéz lesz neki a konkurencia mellett..A gond csak a mutatott játék utáni megalázó 2percek. Lehet akkor tényleg jobb lett volna a Castillaban játszatni, ilyen fiatalon a percek/tapasztalatok kellenek. Kölcsön kell adni, ha nem játszik.
2-3percre én is beállok, arra én is jó leszek egész szezonra.

- realbeckham
Kwame Afrikából. Övé a föld ereje....meg a cb poszt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
igazad lenne, ha a top Ramos -Pepe/Varane páros lenne előtte…mentamas írta: Asenciot meg teljesen jól kezeli Ancelotti, ő lesz a következő Nacho. Majd jöhet a második félidőben Lucas helyére.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Betobbantak a fiatalok szerencsére ma is..
Asencio élvezi a bizalmat, Endrick pedig jó hogy az első csapatban maradt, sokat jelent neki gondolom, hogy tolyamatos játék helyett a padon ülhet és a 88. percben bejöhet.
Asencio élvezi a bizalmat, Endrick pedig jó hogy az első csapatban maradt, sokat jelent neki gondolom, hogy tolyamatos játék helyett a padon ülhet és a 88. percben bejöhet.
Tetszik a kezdő! Csak Endricket hiányolom egy kicsit így, hogy Rodrygo valószínűleg még nem teljesen fit.
Asenciot meg teljesen jól kezeli Ancelotti, ő lesz a következő Nacho. Majd jöhet a második félidőben Lucas helyére.
Asenciot meg teljesen jól kezeli Ancelotti, ő lesz a következő Nacho. Majd jöhet a második félidőben Lucas helyére.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Asencionak itt ennyi volt,csak akkor fog játszani ha sérülések lesznek, akkor meg már gondolom nem lesz akkora a motiváció mint a legelső meccsén.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kezdhetne Asencio de ez sem rossz. Vini pihen. Az a kp kicsit lightos. A támadósor is érdekes. Szeretném látni Endricket de nem rossz ez a kezdő. Először hozni kell a meccset utána lehet minden mással foglalkozni. Jó lenne elmenni 2-vel, hogy lehessen fiatalítani.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez viszont így komolytalan….ToniKroos írta: Gondolom Asenciot megint pihentetjük a következő meccsre![]()
![]()
![]()
Rayo ellen nem lehet kezdetni

visszajön Alaba januárban, keretben sem lesz
érdemes lenne kölcsönadni

Gondolom Asenciot megint pihentetjük a következő meccsre

- Galacticos
Naaa se center se ase, legalabb van gulu.
Azert az tenyleg jo hogy asenciora vigyaz carlo mint a himes tojasra es veletlenul se akarja ilyen fiatalon tulhajtani. Még hogy nem rotal..
Azert az tenyleg jo hogy asenciora vigyaz carlo mint a himes tojasra es veletlenul se akarja ilyen fiatalon tulhajtani. Még hogy nem rotal..
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Arda és Brahim kezdőbe aminek örülök és hogy Vinicius nincs erőltetve, ha ég a ház akkor még padról beszálhat.Realista24 írta: A Real Madrid kezdocsapata:
Courtois, Lucas V., Tchouameni, Rüdiger, Fran G., Valrverde, Modric, Arda Güler, Bellingham, Rodrygo és Brahim.
Vamooooooooooosss!!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real Madrid kezdocsapata:
Courtois, Lucas V., Tchouameni, Rüdiger, Fran G., Valrverde, Modric, Arda Güler, Bellingham, Rodrygo és Brahim.
Vamooooooooooosss!!!
Vamooooooooooosss!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema