Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 15., szombat 20:26

egészen olyan mintha szerdán este 120 percet toltunk volna egy Atma ellen. 8 éve nem nyertünk ezen a pályán. Vannak meccsek amikor jogosan lehet szapulni ez szerintem nem az.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. március 15., szombat 20:25

Jude kifingott teljesen. Fasza
Pedig nemrég ült ki 3 meccset.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 15., szombat 20:24

Nullak vagyunk fizikálisan, teljesen ki van facsarva a banda.
Az edző tudja
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 15., szombat 20:24

Szépen lefujta 4v1 be.
3 pont a lényeg. Jo ejt

Jude kifingott teljesen. Fasza
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 15., szombat 20:21

Nem tudok írni semmit, nem is merek. Essünk hanyatt carlotol hogy hozott 3 pontot egy nehéz pályáról.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 15., szombat 19:18

Nem is a játék de idegenben ilyen nyugis félidőt rég nem láttam. Mindkét csapat a focival foglalkozik senki nem gyilkolja a másikat…
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 14., péntek 0:28

wZoLee7 írta:
nem, te azt írtad 5-10, puffogtatod itt a jól hangzó dolgokat aztán olyant írsz ami egyértelmű...a psg-t senki nem mondta volna még a csoportban sem esélyesnek nem h szezon előtt...a többi meg minden évben az. Szóval a 10 az csak azért kellett hogy jobban hangozzon amit írsz...változtat bármin is hogy vannak erős csapatok? Nem, attól még nem kell szarul játszanunk. Vagy a rayo is erős csapatnak számít? Persze egyből jössz azzal hogy hozzám nem jutott el amit mondani akartál. :lol:
Nagyon elmászunk már a topik témáájától, úgyhogy részemről az utolsó megjegyzések következnek.

A PSG-t maximum te nem mondtad esélyesnek a szezon előtt; a fogadóirodák pl. más véleményen voltak, náluk jellemzően top 10-es volt. Ami számít az az, hogy minden szezonban van kb. 5-10 olyan csapat (nem 1-2, és nem is 10-20), amelyek az elmúlt évek eredményei, a keret, és főleg a teljes rendelkezésre álló szakember-állomány (beleértve a táplálkozásszakértőtől és fizioterapeutától a segédedzőn és vezetőedzőn át a sportigazgatóig és elnökig mindenkit) okán érdemi eséllyel indulnak az adott szezon BL-címéért. Ezen csapatok között egyre kisebb a különbség, de még a második vonal is nagyon magas szintet képvisel. Amit egyébként tényleg nem láttam jönni, az a City összeomlása minden fronton, de ez a jelen vita szempontjából kevésbé lényeges.

wZoLee7 írta: Jól van hozz más sportot is. Az f1-ben a befizető pilóta ma is ugyan olyan szar csak ma még messzebb van az élmezőnytől. Ma már az 5. helyen autózó kap 1 mp-et az első körben az elsőtől. Azt meg remélem észrevetted h maga a sport amit példának hozol fel mennyit fejlődött a "réghez" képest. Próbálod itt magyarázni a dolgokat de ha pusztán a bl-t nézzük akkor nincs olyan h top bajnokság, mert még a pl-ből is csak egy pool és city tud ott lenni évről-évre. Magyarázod hogy ha mindenki ugyan olyan közepes akkor nem baj ha mi is szarul focizunk. A spanyol csapatok 90%-ka bunkerezik egy jobb csapat ellen, mi meg egy rayo ellen csináltuk ugyan ezt. De szerinted ez rendben van, mert az általános szinvonal fejlődik. Értem.
Az F1-et kb. 35 éve követem, és itt tényszerűen tévedsz. A befizetős pilóta régen (főleg a 90-es évek előtt) sokkal, sokkal rosszabb volt a többieknél. Ha komolyabban érdekel a téma, nézd meg pl. ezt az ábrát és magát a teljes cikket is.
"Magyarázod hogy ha mindenki ugyan olyan közepes akkor nem baj ha mi is szarul focizunk." -> azt magyarázom, ha a mai "közepes" már komolyabb szintet képvisel, mint régen egy "közepes". Az, hogy gyakrabban focizunk szarul a te meglátásod szerint, az ennek a következménye. Nem mi lettünk szarabbak, hanem az ellenfeleink egyre jobbak, illetve a terhelés egyre nagyobb. (Nyilván vannak kisebb átmeneti hullámzások, én most hosszabb távú trendekről beszélek.)

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 13., csütörtök 20:27

https://www.instagram.com/reel/DHHNe9vs ... Q2YjF4Zmc4

látom ment a vita itt is, hogy ezt meg kellett volna adni vagy sem...

https://x.com/SrNaninho/status/19000775 ... loEuw&s=19 a Barhim eset is megért volna egy VAR vizsgálatot.
ja hogy még mindig nem tudják normálisan használni :salute:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 13., csütörtök 20:17

node írta:
wZoLee7 írta:

Sorold fel kérlek azt a 10 klubot akik idén bl-t nyerhetnek, nagyon érdekel kik azok.
5-10-et írtam, ebben a szezonban (a szezon kezdetekor) a következőket mondtam volna főbb esélyesnek:

- Real Madrid
- Liverpool
- Manchester City
- Bayern München
- PSG

Arsenal, Dortmund, Inter, rájuk mondtam volna, h szerencsével eljuthatnak a döntőig, ott pedig nyilván bármi lehet.
nem, te azt írtad 5-10, puffogtatod itt a jól hangzó dolgokat aztán olyant írsz ami egyértelmű...a psg-t senki nem mondta volna még a csoportban sem esélyesnek nem h szezon előtt...a többi meg minden évben az. Szóval a 10 az csak azért kellett hogy jobban hangozzon amit írsz...változtat bármin is hogy vannak erős csapatok? Nem, attól még nem kell szarul játszanunk. Vagy a rayo is erős csapatnak számít? Persze egyből jössz azzal hogy hozzám nem jutott el amit mondani akartál. :lol:

Jól van hozz más sportot is. Az f1-ben a befizető pilóta ma is ugyan olyan szar csak ma még messzebb van az élmezőnytől. Ma már az 5. helyen autózó kap 1 mp-et az első körben az elsőtől. Azt meg remélem észrevetted h maga a sport amit példának hozol fel mennyit fejlődött a "réghez" képest. Próbálod itt magyarázni a dolgokat de ha pusztán a bl-t nézzük akkor nincs olyan h top bajnokság, mert még a pl-ből is csak egy pool és city tud ott lenni évről-évre. Magyarázod hogy ha mindenki ugyan olyan közepes akkor nem baj ha mi is szarul focizunk. A spanyol csapatok 90%-ka bunkerezik egy jobb csapat ellen, mi meg egy rayo ellen csináltuk ugyan ezt. De szerinted ez rendben van, mert az általános szinvonal fejlődik. Értem.

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 20:10

Csak hogy tiszta legyen: amellett próbálok érvelni, hogy az általános színvonal, a játék tanulható része, a fizikai felkészültség rengeteget fejlődött a topbajnokságokban az elmúlt évtizedben. Kb mint a Formula 1, ahol régen a befizetős pilóta még 3 mp-re volt az élvonaltól, most meg már a kutyaütő is "csak" 1 mp-et kap.

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 20:03

poronty írta:
Ez tök jó gondolat lenne, ha nem lenne ugyanakkora probléma számunkra feltörni a világ legjobb támadósorával a Rayo, Osasuna, Espanyol, Mallorca meg a többi spanyol kis és közép csapat védelmét a meccsek nagyrészén, ami most már évek óta tartó probléma. Aztán ott nincsen se Oblak, se Gimenez, se Simeone a padon...
Ja. Ezért vagyunk a másodikok a bajnokságban 57-26-os gólaránnyal, egy kifejezetten szar széria után. És ne becsüld le a spanyol közép- és kiscsapatokat sem, vagy legalább nézz meg előtte egy tetszőlegesen választott magyar bajnokit referenciának.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 13., csütörtök 20:02

wZoLee7 írta:
node írta:

Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re.

Szóval nyugodjatok meg, és ne csak a mi csapatunkat figyeljétek, hanem az ellenfeleket is.
Sorold fel kérlek azt a 10 klubot akik idén bl-t nyerhetnek, nagyon érdekel kik azok.
Nyolc tippem van, de hogy a plusz kettő ki lehet, az engem is érdekelne. :lol:

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 19:56

wZoLee7 írta:

5-10-et írtam, ebben a szezonban (a szezon kezdetekor) a következőket mondtam volna főbb esélyesnek:

- Real Madrid
- Liverpool
- Manchester City
- Bayern München
- PSG

Arsenal, Dortmund, Inter, rájuk mondtam volna, h szerencsével eljuthatnak a döntőig, ott pedig nyilván bármi lehet.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 13., csütörtök 19:53

Ha az ellenfeled a világ egyik legjobb csapata abban a műfajban, amikor eredményt kell őrizni, és bízni egy-egy jó kontrában vagy pontrúgásban, akkor irgalmatlan nehéz dolgod van. És hiába nem szeretem a stílusukat, szerintem Simeone zseniális edző, elképesztő a scoutingjuk, és taktikailag, csapatszinten sokszor lenyűgöző dolgokra képesek - már amikor nem hentelnek, amit viszont gyűlölök bármilyen csapattól.
Ez tök jó gondolat lenne, ha nem lenne ugyanakkora probléma számunkra feltörni a világ legjobb támadósorával a Rayo, Osasuna, Espanyol, Mallorca meg a többi spanyol kis és közép csapat védelmét a meccsek nagyrészén, ami most már évek óta tartó probléma. Aztán ott nincsen se Oblak, se Gimenez, se Simeone a padon...
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 19:48

wZoLee7 írta:
Nem érdekel más csapat, én a Real Madridnak szurkolok.
Úgy látom, hogy nem ment át az üzenet. Arra akartam utalni, hogy egy csapat játéka és eredményessége függ az ellenfél csapat játékától. Ez triviális, de ezen a fórumon mintha időnként el lenne felejtve. És most nem csak Hehére gondolok, aki szerint egy Real Madridnak meg a brazil válogatottnak minden ellenféllel szemben, mindenkor dominálnia kell, szemet gyönyörködtető, kombinatív, kreatív játékkal.

Ha az ellenfeled a világ egyik legjobb csapata abban a műfajban, amikor eredményt kell őrizni, és bízni egy-egy jó kontrában vagy pontrúgásban, akkor irgalmatlan nehéz dolgod van. És hiába nem szeretem a stílusukat, szerintem Simeone zseniális edző, elképesztő a scoutingjuk, és taktikailag, csapatszinten sokszor lenyűgöző dolgokra képesek - már amikor nem hentelnek, amit viszont gyűlölök bármilyen csapattól.

Tágabb kontextusban pedig vedd hozzá, h olyan klubok ellen versenyzünk kiváló eredménnyel, akik szinte végtelen büdzsével gazdálkodnak. Nézd meg, mit ért el az elmúlt időszakban hozzánk képest a Manchester City és United, a Chelsea vagy a PSG.

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. március 13., csütörtök 19:26

Ősszel még simán a Poolra mondtam volna a végső győzelmet, aztán egy olyan csapat ellen zúgtak ki, amely az utolsó két fordulóban még a bennmaradásért küzdött. Amikor azt írtam, hogy a Girona ellen milyen szenvedve jutottak tovább, akkor le lettem hurrogva, hogy tartalékoltak (a kezdő alapján rohadtul nem). Azóta kiderült, hogy nem véletlenül rezgett a léc.
Nincs lefutott meccs.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 13., csütörtök 18:41

node írta:
Kerlon írta:

Szerintem ugyanúgy fogunk felbőgni, mint két éve a City ellen. A kérdés, hogy a PSG vagy a Barca adja a hatalmas alázást a végén.
Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re.

Szóval nyugodjatok meg, és ne csak a mi csapatunkat figyeljétek, hanem az ellenfeleket is.
Nem érdekel más csapat, én a Real Madridnak szurkolok.

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 18:18

Kerlon írta:
Faust írta: Eletemben eloszor gratulaltam volna ennek a ketrecharcos bandanak, megerdemeltek volna. Ezt a szanalmas otlettelen lelektelen szart amit kiraktunk (iden kb hatvanadjara) a palyara, nevetseges. Nagyon elegem van mar Ancelottibol, akar nyer BL-t (nem fog), akar nem.

Gondolom emiatt az elvett tizi miatt visitani fog mindenki, az hogy a meccs elejen tiszta kezezest nem fujtak be az kit erdekel.
Szerintem ugyanúgy fogunk felbőgni, mint két éve a City ellen. A kérdés, hogy a PSG vagy a Barca adja a hatalmas alázást a végén.
Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re. Az, hogy mi minden évben legalább negyeddöntőzünk, kb kétévente pedig meg is nyerjük, szinte a csoda kategória. Nem lélektelen fos a játékunk, és nincs is totál vakon az edzői stáb, hanem ilyen alapterhelés mellett mondjuk egy Atletico Madrid szintű csapat ellen az első perces 1-0 után gólt lőni, és közben nem kapni kva nehéz feladat. A csereember Correa full sprintben úgy veszi át Oblak hajszálpontos kirúgását, hogy meg sem torpan a mozgása. Zárójelben, a sokak által folyton a kezdőbe követelt Brahimnak a 16-oson belül ez kétszer sem sikerült (egyébként csípem Brahimot, de tegnap pl nem volt jó). Egyetlen egyszer volt alkalmunk lekontrázni őket 120 perc alattt, akkor tökéletesen végigvitték, MBappé zseniálisan megcsinálta a cselt, sajna Vinicius kihagyta a tizit. Néhány helyi hőbörgő szerint ez nem is zavarta. Ilyen baromságot hogy lehet leírni?

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 17:49

Jo, de hehe szerint nekünk seskot kellett volna megvenni. Neki kell egy kis idő, mire betölt a rendszere.

En nem lattam tv n keresztul. Meg az orosz kommentator se szolt nekem valamiert. De jot vigyorogtam, mikor meglattam a piros X et.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 13., csütörtök 17:20

Eloben is latni lehetett.
Irtam kb azonnal megy a meccs topikban, amikor meg Hehe ertetlenkedett a kefires allapotban. :mrgreen:
ZIDANE

Vissza: