Értékeld a legutóbbi meccset
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
egészen olyan mintha szerdán este 120 percet toltunk volna egy Atma ellen. 8 éve nem nyertünk ezen a pályán. Vannak meccsek amikor jogosan lehet szapulni ez szerintem nem az.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pedig nemrég ült ki 3 meccset.Jude kifingott teljesen. Fasza
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nullak vagyunk fizikálisan, teljesen ki van facsarva a banda.
Az edző tudja
Az edző tudja
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szépen lefujta 4v1 be.
3 pont a lényeg. Jo ejt
Jude kifingott teljesen. Fasza
3 pont a lényeg. Jo ejt
Jude kifingott teljesen. Fasza
Nem tudok írni semmit, nem is merek. Essünk hanyatt carlotol hogy hozott 3 pontot egy nehéz pályáról.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is a játék de idegenben ilyen nyugis félidőt rég nem láttam. Mindkét csapat a focival foglalkozik senki nem gyilkolja a másikat…
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Nagyon elmászunk már a topik témáájától, úgyhogy részemről az utolsó megjegyzések következnek.wZoLee7 írta:
nem, te azt írtad 5-10, puffogtatod itt a jól hangzó dolgokat aztán olyant írsz ami egyértelmű...a psg-t senki nem mondta volna még a csoportban sem esélyesnek nem h szezon előtt...a többi meg minden évben az. Szóval a 10 az csak azért kellett hogy jobban hangozzon amit írsz...változtat bármin is hogy vannak erős csapatok? Nem, attól még nem kell szarul játszanunk. Vagy a rayo is erős csapatnak számít? Persze egyből jössz azzal hogy hozzám nem jutott el amit mondani akartál.![]()
A PSG-t maximum te nem mondtad esélyesnek a szezon előtt; a fogadóirodák pl. más véleményen voltak, náluk jellemzően top 10-es volt. Ami számít az az, hogy minden szezonban van kb. 5-10 olyan csapat (nem 1-2, és nem is 10-20), amelyek az elmúlt évek eredményei, a keret, és főleg a teljes rendelkezésre álló szakember-állomány (beleértve a táplálkozásszakértőtől és fizioterapeutától a segédedzőn és vezetőedzőn át a sportigazgatóig és elnökig mindenkit) okán érdemi eséllyel indulnak az adott szezon BL-címéért. Ezen csapatok között egyre kisebb a különbség, de még a második vonal is nagyon magas szintet képvisel. Amit egyébként tényleg nem láttam jönni, az a City összeomlása minden fronton, de ez a jelen vita szempontjából kevésbé lényeges.
Az F1-et kb. 35 éve követem, és itt tényszerűen tévedsz. A befizetős pilóta régen (főleg a 90-es évek előtt) sokkal, sokkal rosszabb volt a többieknél. Ha komolyabban érdekel a téma, nézd meg pl. ezt az ábrát és magát a teljes cikket is.wZoLee7 írta: Jól van hozz más sportot is. Az f1-ben a befizető pilóta ma is ugyan olyan szar csak ma még messzebb van az élmezőnytől. Ma már az 5. helyen autózó kap 1 mp-et az első körben az elsőtől. Azt meg remélem észrevetted h maga a sport amit példának hozol fel mennyit fejlődött a "réghez" képest. Próbálod itt magyarázni a dolgokat de ha pusztán a bl-t nézzük akkor nincs olyan h top bajnokság, mert még a pl-ből is csak egy pool és city tud ott lenni évről-évre. Magyarázod hogy ha mindenki ugyan olyan közepes akkor nem baj ha mi is szarul focizunk. A spanyol csapatok 90%-ka bunkerezik egy jobb csapat ellen, mi meg egy rayo ellen csináltuk ugyan ezt. De szerinted ez rendben van, mert az általános szinvonal fejlődik. Értem.
"Magyarázod hogy ha mindenki ugyan olyan közepes akkor nem baj ha mi is szarul focizunk." -> azt magyarázom, ha a mai "közepes" már komolyabb szintet képvisel, mint régen egy "közepes". Az, hogy gyakrabban focizunk szarul a te meglátásod szerint, az ennek a következménye. Nem mi lettünk szarabbak, hanem az ellenfeleink egyre jobbak, illetve a terhelés egyre nagyobb. (Nyilván vannak kisebb átmeneti hullámzások, én most hosszabb távú trendekről beszélek.)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://www.instagram.com/reel/DHHNe9vs ... Q2YjF4Zmc4
látom ment a vita itt is, hogy ezt meg kellett volna adni vagy sem...
https://x.com/SrNaninho/status/19000775 ... loEuw&s=19 a Barhim eset is megért volna egy VAR vizsgálatot.
ja hogy még mindig nem tudják normálisan használni
látom ment a vita itt is, hogy ezt meg kellett volna adni vagy sem...
https://x.com/SrNaninho/status/19000775 ... loEuw&s=19 a Barhim eset is megért volna egy VAR vizsgálatot.
ja hogy még mindig nem tudják normálisan használni

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem, te azt írtad 5-10, puffogtatod itt a jól hangzó dolgokat aztán olyant írsz ami egyértelmű...a psg-t senki nem mondta volna még a csoportban sem esélyesnek nem h szezon előtt...a többi meg minden évben az. Szóval a 10 az csak azért kellett hogy jobban hangozzon amit írsz...változtat bármin is hogy vannak erős csapatok? Nem, attól még nem kell szarul játszanunk. Vagy a rayo is erős csapatnak számít? Persze egyből jössz azzal hogy hozzám nem jutott el amit mondani akartál.node írta:5-10-et írtam, ebben a szezonban (a szezon kezdetekor) a következőket mondtam volna főbb esélyesnek:wZoLee7 írta:
Sorold fel kérlek azt a 10 klubot akik idén bl-t nyerhetnek, nagyon érdekel kik azok.
- Real Madrid
- Liverpool
- Manchester City
- Bayern München
- PSG
Arsenal, Dortmund, Inter, rájuk mondtam volna, h szerencsével eljuthatnak a döntőig, ott pedig nyilván bármi lehet.

Jól van hozz más sportot is. Az f1-ben a befizető pilóta ma is ugyan olyan szar csak ma még messzebb van az élmezőnytől. Ma már az 5. helyen autózó kap 1 mp-et az első körben az elsőtől. Azt meg remélem észrevetted h maga a sport amit példának hozol fel mennyit fejlődött a "réghez" képest. Próbálod itt magyarázni a dolgokat de ha pusztán a bl-t nézzük akkor nincs olyan h top bajnokság, mert még a pl-ből is csak egy pool és city tud ott lenni évről-évre. Magyarázod hogy ha mindenki ugyan olyan közepes akkor nem baj ha mi is szarul focizunk. A spanyol csapatok 90%-ka bunkerezik egy jobb csapat ellen, mi meg egy rayo ellen csináltuk ugyan ezt. De szerinted ez rendben van, mert az általános szinvonal fejlődik. Értem.
-
Csak hogy tiszta legyen: amellett próbálok érvelni, hogy az általános színvonal, a játék tanulható része, a fizikai felkészültség rengeteget fejlődött a topbajnokságokban az elmúlt évtizedben. Kb mint a Formula 1, ahol régen a befizetős pilóta még 3 mp-re volt az élvonaltól, most meg már a kutyaütő is "csak" 1 mp-et kap.
-
Ja. Ezért vagyunk a másodikok a bajnokságban 57-26-os gólaránnyal, egy kifejezetten szar széria után. És ne becsüld le a spanyol közép- és kiscsapatokat sem, vagy legalább nézz meg előtte egy tetszőlegesen választott magyar bajnokit referenciának.poronty írta:
Ez tök jó gondolat lenne, ha nem lenne ugyanakkora probléma számunkra feltörni a világ legjobb támadósorával a Rayo, Osasuna, Espanyol, Mallorca meg a többi spanyol kis és közép csapat védelmét a meccsek nagyrészén, ami most már évek óta tartó probléma. Aztán ott nincsen se Oblak, se Gimenez, se Simeone a padon...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nyolc tippem van, de hogy a plusz kettő ki lehet, az engem is érdekelne.wZoLee7 írta:Sorold fel kérlek azt a 10 klubot akik idén bl-t nyerhetnek, nagyon érdekel kik azok.node írta:
Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re.
Szóval nyugodjatok meg, és ne csak a mi csapatunkat figyeljétek, hanem az ellenfeleket is.

-
5-10-et írtam, ebben a szezonban (a szezon kezdetekor) a következőket mondtam volna főbb esélyesnek:wZoLee7 írta:
Sorold fel kérlek azt a 10 klubot akik idén bl-t nyerhetnek, nagyon érdekel kik azok.
- Real Madrid
- Liverpool
- Manchester City
- Bayern München
- PSG
Arsenal, Dortmund, Inter, rájuk mondtam volna, h szerencsével eljuthatnak a döntőig, ott pedig nyilván bármi lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ez tök jó gondolat lenne, ha nem lenne ugyanakkora probléma számunkra feltörni a világ legjobb támadósorával a Rayo, Osasuna, Espanyol, Mallorca meg a többi spanyol kis és közép csapat védelmét a meccsek nagyrészén, ami most már évek óta tartó probléma. Aztán ott nincsen se Oblak, se Gimenez, se Simeone a padon...Ha az ellenfeled a világ egyik legjobb csapata abban a műfajban, amikor eredményt kell őrizni, és bízni egy-egy jó kontrában vagy pontrúgásban, akkor irgalmatlan nehéz dolgod van. És hiába nem szeretem a stílusukat, szerintem Simeone zseniális edző, elképesztő a scoutingjuk, és taktikailag, csapatszinten sokszor lenyűgöző dolgokra képesek - már amikor nem hentelnek, amit viszont gyűlölök bármilyen csapattól.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
Úgy látom, hogy nem ment át az üzenet. Arra akartam utalni, hogy egy csapat játéka és eredményessége függ az ellenfél csapat játékától. Ez triviális, de ezen a fórumon mintha időnként el lenne felejtve. És most nem csak Hehére gondolok, aki szerint egy Real Madridnak meg a brazil válogatottnak minden ellenféllel szemben, mindenkor dominálnia kell, szemet gyönyörködtető, kombinatív, kreatív játékkal.wZoLee7 írta:
Nem érdekel más csapat, én a Real Madridnak szurkolok.
Ha az ellenfeled a világ egyik legjobb csapata abban a műfajban, amikor eredményt kell őrizni, és bízni egy-egy jó kontrában vagy pontrúgásban, akkor irgalmatlan nehéz dolgod van. És hiába nem szeretem a stílusukat, szerintem Simeone zseniális edző, elképesztő a scoutingjuk, és taktikailag, csapatszinten sokszor lenyűgöző dolgokra képesek - már amikor nem hentelnek, amit viszont gyűlölök bármilyen csapattól.
Tágabb kontextusban pedig vedd hozzá, h olyan klubok ellen versenyzünk kiváló eredménnyel, akik szinte végtelen büdzsével gazdálkodnak. Nézd meg, mit ért el az elmúlt időszakban hozzánk képest a Manchester City és United, a Chelsea vagy a PSG.
Ősszel még simán a Poolra mondtam volna a végső győzelmet, aztán egy olyan csapat ellen zúgtak ki, amely az utolsó két fordulóban még a bennmaradásért küzdött. Amikor azt írtam, hogy a Girona ellen milyen szenvedve jutottak tovább, akkor le lettem hurrogva, hogy tartalékoltak (a kezdő alapján rohadtul nem). Azóta kiderült, hogy nem véletlenül rezgett a léc.
Nincs lefutott meccs.
Nincs lefutott meccs.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem érdekel más csapat, én a Real Madridnak szurkolok.node írta:Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re.Kerlon írta:
Szerintem ugyanúgy fogunk felbőgni, mint két éve a City ellen. A kérdés, hogy a PSG vagy a Barca adja a hatalmas alázást a végén.
Szóval nyugodjatok meg, és ne csak a mi csapatunkat figyeljétek, hanem az ellenfeleket is.
-
Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re. Az, hogy mi minden évben legalább negyeddöntőzünk, kb kétévente pedig meg is nyerjük, szinte a csoda kategória. Nem lélektelen fos a játékunk, és nincs is totál vakon az edzői stáb, hanem ilyen alapterhelés mellett mondjuk egy Atletico Madrid szintű csapat ellen az első perces 1-0 után gólt lőni, és közben nem kapni kva nehéz feladat. A csereember Correa full sprintben úgy veszi át Oblak hajszálpontos kirúgását, hogy meg sem torpan a mozgása. Zárójelben, a sokak által folyton a kezdőbe követelt Brahimnak a 16-oson belül ez kétszer sem sikerült (egyébként csípem Brahimot, de tegnap pl nem volt jó). Egyetlen egyszer volt alkalmunk lekontrázni őket 120 perc alattt, akkor tökéletesen végigvitték, MBappé zseniálisan megcsinálta a cselt, sajna Vinicius kihagyta a tizit. Néhány helyi hőbörgő szerint ez nem is zavarta. Ilyen baromságot hogy lehet leírni?Kerlon írta:Szerintem ugyanúgy fogunk felbőgni, mint két éve a City ellen. A kérdés, hogy a PSG vagy a Barca adja a hatalmas alázást a végén.Faust írta: Eletemben eloszor gratulaltam volna ennek a ketrecharcos bandanak, megerdemeltek volna. Ezt a szanalmas otlettelen lelektelen szart amit kiraktunk (iden kb hatvanadjara) a palyara, nevetseges. Nagyon elegem van mar Ancelottibol, akar nyer BL-t (nem fog), akar nem.
Gondolom emiatt az elvett tizi miatt visitani fog mindenki, az hogy a meccs elejen tiszta kezezest nem fujtak be az kit erdekel.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jo, de hehe szerint nekünk seskot kellett volna megvenni. Neki kell egy kis idő, mire betölt a rendszere.
En nem lattam tv n keresztul. Meg az orosz kommentator se szolt nekem valamiert. De jot vigyorogtam, mikor meglattam a piros X et.
En nem lattam tv n keresztul. Meg az orosz kommentator se szolt nekem valamiert. De jot vigyorogtam, mikor meglattam a piros X et.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Eloben is latni lehetett.
Irtam kb azonnal megy a meccs topikban, amikor meg Hehe ertetlenkedett a kefires allapotban.
Irtam kb azonnal megy a meccs topikban, amikor meg Hehe ertetlenkedett a kefires allapotban.

ZIDANE