Football Manager
Re: Football Manager
Az XML parsing error meg a Mentés betöltése nem sikerült hibára megoldást jelent, ha letörlöm és újra felrakom a játékot? Vagy maga a mentésben van valami probléma?
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
2013 január végén járok az első szezonomban a Real Madrid menedzsereként.
Korábban írtam, hogy a középpályára kizárólag Verratti-t tudtam megszerezni, de iszonyat jól nyomja, rendkívül hasznos tagja a csapatnak.
A középpályára a következő 4 játékosból 3 kezdett: Xabi Alonso, Essien, Modric, Verratti.
Januárban megszívtam, mert Essien az Afrikai Nemzetek kupáján van, Modric meg lesérült közel 3 (!!!) hónapra!!
Így nem volt mit tenni, leigazoltam Gündogan-t a City-től, laza 28,5 millió euróért..., valamint leigazoltam Carvajalt Arbeloa helyére.
Jelenlegi kezdőm:
---------------------------------Casillas-----------------------------
Carvajal-------------Ramos------------Varane------------Marcelo
-------------------------------Xabi Alonso---------------------------
-----------------Gündogan---------------Verratti-------------------
---Callejón/Özil/Kaká-------------------------CR/Di María-------
----------------------------Benzema/Higuaín----------------------
A bajnokságot 2 ponttal vezetem a Barca előtt, a BL-ben csoportelsőként mentünk tovább, következő körben a Galatasaray lesz az ellenfél.
Nyáron mindenképpen megszabadulok a következő játékosoktól: Khedira, Callejón, Kaká, Albiol, Higuaín.
A januári átigazolási szezonban szerettem volna megvenni Lucas Moura-t a PSG-től, de 70 millió az ára. 30 millióig elmentem volna, de nem adják. Na majd Reus...
Korábban írtam, hogy a középpályára kizárólag Verratti-t tudtam megszerezni, de iszonyat jól nyomja, rendkívül hasznos tagja a csapatnak.

A középpályára a következő 4 játékosból 3 kezdett: Xabi Alonso, Essien, Modric, Verratti.
Januárban megszívtam, mert Essien az Afrikai Nemzetek kupáján van, Modric meg lesérült közel 3 (!!!) hónapra!!

Így nem volt mit tenni, leigazoltam Gündogan-t a City-től, laza 28,5 millió euróért..., valamint leigazoltam Carvajalt Arbeloa helyére.
Jelenlegi kezdőm:
---------------------------------Casillas-----------------------------
Carvajal-------------Ramos------------Varane------------Marcelo
-------------------------------Xabi Alonso---------------------------
-----------------Gündogan---------------Verratti-------------------
---Callejón/Özil/Kaká-------------------------CR/Di María-------
----------------------------Benzema/Higuaín----------------------
A bajnokságot 2 ponttal vezetem a Barca előtt, a BL-ben csoportelsőként mentünk tovább, következő körben a Galatasaray lesz az ellenfél.
Nyáron mindenképpen megszabadulok a következő játékosoktól: Khedira, Callejón, Kaká, Albiol, Higuaín.
A januári átigazolási szezonban szerettem volna megvenni Lucas Moura-t a PSG-től, de 70 millió az ára. 30 millióig elmentem volna, de nem adják. Na majd Reus...

Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
barni, ahogy a többiek is írták, nincs középpályád, így igazából ne is várj semmit. a védelem nincs összekötve a középpályával, ez már a felállásból látszik. a team-talkra meg ajánlom elolvasni ezt és ezt.

accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Poolal 2. szezonban blt nyertem
Bajnokság 7. hely
utána megnyertem az európai szuperkupát illetve a klub vb-t is,a bajnokságot vezetem.
Képekekkel és bővebb beszámolókkal holnap jövök!

Bajnokság 7. hely

utána megnyertem az európai szuperkupát illetve a klub vb-t is,a bajnokságot vezetem.
Képekekkel és bővebb beszámolókkal holnap jövök!

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Na, feltöltöttem a képeket, hátha valakit érdekel. :-)
A bajnoki címet sikeresen megvédtem végre, igazából ez simább győzelem volt, mint az előző, szinte végig vezettem, nem is nagyon tudtak megközelíteni az ellenfelek.
Tabella
Végre megúsztuk 30 kapott gól alatt, hihetetlen.
Bajnokság stat
Russo ismét gólkirály lett, igaz most csak egy szolid 22 góllal, de Lewandowski is végre elérte a 20 gólt.
A kupában a második körben sajnos a Leverkusen kiejtett 11-esekkel, de legalább annyival kevesebb meccset kellett játszani.
A BL viszont nagyon jól sikerült. Igazából minden évben úgy ugrottam neki, hogy legalább a csoportból jussunk tovább, aztán majd valaki úgyis kiejt.
De idén erre senki nem volt képes. A csoportkört (mint eddig mindig) simán abszolváltam az első helyen, a Milan szopatott mindkétszer, mindkétszer óriási mákkal, de így is simán első lettem.
BL csoportkör
Aztán a nyolcaddöntőben megkaptam Porto-t, gondoltam ennek simának kell lennie, így is lett, a negyeddöntőben meg megkaptam a Manchester City-t. Na mondom akkor itt vége a történetnek. Hazai pályán kezdtem, és lealáztuk őket a gecibe.
Félidőben már 3-0 volt, aztán a második félidőben még gurítottunk kettőt.
Első meccs laza 5-0, igaz a visszavágón kikaptunk 2-1-re, de kit érdekel. És akkor jött az elődöntő... És kit kaptam? Atlético Madridot, aki az Európa Ligában kétszer is búcsúztatott az elődöntőben, szóval nem sok jóval kecsegtetett ez a párharc. Már elkönyveltem a kiesést. Főleg, hogy hazai pályán kezdtem, és félidőben 0-1-re ment az ATMA... Azt a meccset nagy nehezen megfordítottuk, és 2-1-re nyertem, de még így sem adtam sok sanszot magamnak. A visszavágón viszont nagyon jól játszottunk, kis szerencsével sokáig 2-2 volt, és a 92. percben egy mákos góllal végül megnyertem a meccset, így kettős győzelemmel jutottam a döntőbe! Ahol a Barcát kaptam... De itt már úgy gondoltam, hogyha eddig eljutottam, akkor simán meg lehet a győzelem. Hát a 6. percben gondoskodtak róla, hogy letegyek erről, 0-1 a Barcának. De aztán jött Carlos Russo, aki 4 gólt vágott ezeknek a lámáknak, és lesimáztam a katalánokat. A végén még 11-esből szépítettek, de így is gond nélkül nyertem meg a BL-t. Nem gondoltam volna. 
BL
Mi rúgtuk a legtöbb gólt a sorozatban: stat 1
És a két csatárom végzett az élen a góllövőlistán is: stat 2
Carlos Russo ő pedig a nyerőemberem már 2 éve.
Közben megkezdtem már a 2020-2021-es szezont, bajnokságot vezetem, megnyertem az Európai Szuperkupát 3-1-re a Galatasaray ellen, erre ma lépnék be, A mentés betöltése nem sikerült. :-) Hát rohadjon meg.
A bajnoki címet sikeresen megvédtem végre, igazából ez simább győzelem volt, mint az előző, szinte végig vezettem, nem is nagyon tudtak megközelíteni az ellenfelek.
Tabella
Végre megúsztuk 30 kapott gól alatt, hihetetlen.

Bajnokság stat
Russo ismét gólkirály lett, igaz most csak egy szolid 22 góllal, de Lewandowski is végre elérte a 20 gólt.
A kupában a második körben sajnos a Leverkusen kiejtett 11-esekkel, de legalább annyival kevesebb meccset kellett játszani.

A BL viszont nagyon jól sikerült. Igazából minden évben úgy ugrottam neki, hogy legalább a csoportból jussunk tovább, aztán majd valaki úgyis kiejt.

BL csoportkör
Aztán a nyolcaddöntőben megkaptam Porto-t, gondoltam ennek simának kell lennie, így is lett, a negyeddöntőben meg megkaptam a Manchester City-t. Na mondom akkor itt vége a történetnek. Hazai pályán kezdtem, és lealáztuk őket a gecibe.

BL
Mi rúgtuk a legtöbb gólt a sorozatban: stat 1
És a két csatárom végzett az élen a góllövőlistán is: stat 2
Carlos Russo ő pedig a nyerőemberem már 2 éve.
Közben megkezdtem már a 2020-2021-es szezont, bajnokságot vezetem, megnyertem az Európai Szuperkupát 3-1-re a Galatasaray ellen, erre ma lépnék be, A mentés betöltése nem sikerült. :-) Hát rohadjon meg.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nah a Vidi nalam bejutott a 13-14es bl szezonba, erre megkaptak egy gyenge Barca-Napoli-PSG harmast a csoportban. :Đ
Kivancsi leszek megusszak-e 20 kapott gol alatt... :-)

Kivancsi leszek megusszak-e 20 kapott gol alatt... :-)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
1 kerikk, meg 5 csatár?
Ezek fejében akármilyen szuper taktikával szopókanyalóka van szerintem. Mégis ki a tök fogja kiszolgálni őket? A kerikk meg néha egy nani féle beadás?
Így persze hogy a gyenge csapatok is ütnek.
Végülis én is elindultam az új fmmel... Portoval. Senkit nem igazoltam nyáron, mert akit akartam arra nem volt elég zsé. De egyébként is elég jó a keret, talán egy jó jobb oldali támadó hiányzik, más nem. Majd a szezon legvégén tolok összegzést. Ami nem most lesz, mert kevés időm van játszani :S
Ezek fejében akármilyen szuper taktikával szopókanyalóka van szerintem. Mégis ki a tök fogja kiszolgálni őket? A kerikk meg néha egy nani féle beadás?

Végülis én is elindultam az új fmmel... Portoval. Senkit nem igazoltam nyáron, mert akit akartam arra nem volt elég zsé. De egyébként is elég jó a keret, talán egy jó jobb oldali támadó hiányzik, más nem. Majd a szezon legvégén tolok összegzést. Ami nem most lesz, mert kevés időm van játszani :S
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szélsőhátvédeidnek elég tré átlaguk van, szerintem ott is van bibi. A két szélsődet próbáld meg több védekezésre bírni, vagy iktass be még 1-2 középpályást akik a saját térfélen támadnak le. Zóna védekezés meg totál csőd középpálya nélkül, hatalmas üres tér van így és oda be lehet játszani könnyen. Így szummázva itt több dolog is sántít, ahogyan sonic is írta, stabilizáld egy kicsit pár középpályással. :-)
- sonic
Mondjuk 5 tamadoval meg 1 Carrick-el kiallni barki ellen, az meredek.BBarni írta:Nehogy már egy ilyen kezdővel(kis csapatok ellen)+csapat taktikával kikapjak a csapatok 90% ellen...ilyen a világon nincs!

Nekem is lement az elso szezon, hamarosan jelentkezek egy kisebb beszamoloval.

Kozbe mar csinalgatom az igazolasokat a kovetkezo szezonre, hat lehet csodbe viszem a klubot!

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nah én is megjöttem panaszkodni,bár néhány dolog úgy látom másnak is van..
Sose voltam egy Huni vagy egy Sonic, de azért csak becsúszott pár bajnoki cím+ Bl egy Evertonnal,Leedsel,Sportinggal stb
Most meg szopok, mindegy kivel vagyok szopok!
A Sportinggal kezdtem de azt abbahagytam mert elbasztam az adatbázist, mindegy!Mondom oké kezdek a PSG-vel szopás,kezdtem egyet a Milannal a BL-ben 6/6 a csoportban,de a bajnokságban 6. helyen álltunk,kib
tak, jött most a MU és megint agyf
t kapok!
Az elején azon basztam föl az agyamat, hogy nincs egy helyzetem se?Aztán rájöttem,hogy csak a gép baszakszik velem és csak a gólokat mutatja meg néha egy random helyzetet!
Persze nem azt vártam,hogy egy alacorconnal alázni fogok,de hogy egy szutyok southampton megver 3-0-ra úgy hogy egy db helyzetünk sincs az felháborító!Nem tudunk gólokat rúgni, ha rúgunk akkor meg kapunk 2-őt, hármat!Nah a másik a motiválás, szart sem ér nálam, ha nyugtatom őket akkor az a baj, ha tüzelem akkor az beleszarnak mindenbe ha kikapunk és leüvöltöm a fejüket akkor meg a morál a béka segge alatt és még szarabb a játék!ha a 2. edzőre hagyom akkor annyival jobb,hogy le se szarják mit mond...kikapok ilyen dinao kijevtől,pooltól,qprtől hát befosok
Nehogy már egy ilyen kezdővel(kis csapatok ellen)+csapat taktikával kikapjak a csapatok 90% ellen...ilyen a világon nincs!
Mit szarhatok el de most komolyan?
Sose voltam egy Huni vagy egy Sonic, de azért csak becsúszott pár bajnoki cím+ Bl egy Evertonnal,Leedsel,Sportinggal stb
Most meg szopok, mindegy kivel vagyok szopok!
A Sportinggal kezdtem de azt abbahagytam mert elbasztam az adatbázist, mindegy!Mondom oké kezdek a PSG-vel szopás,kezdtem egyet a Milannal a BL-ben 6/6 a csoportban,de a bajnokságban 6. helyen álltunk,kib

Az elején azon basztam föl az agyamat, hogy nincs egy helyzetem se?Aztán rájöttem,hogy csak a gép baszakszik velem és csak a gólokat mutatja meg néha egy random helyzetet!
Persze nem azt vártam,hogy egy alacorconnal alázni fogok,de hogy egy szutyok southampton megver 3-0-ra úgy hogy egy db helyzetünk sincs az felháborító!Nem tudunk gólokat rúgni, ha rúgunk akkor meg kapunk 2-őt, hármat!Nah a másik a motiválás, szart sem ér nálam, ha nyugtatom őket akkor az a baj, ha tüzelem akkor az beleszarnak mindenbe ha kikapunk és leüvöltöm a fejüket akkor meg a morál a béka segge alatt és még szarabb a játék!ha a 2. edzőre hagyom akkor annyival jobb,hogy le se szarják mit mond...kikapok ilyen dinao kijevtől,pooltól,qprtől hát befosok
Nehogy már egy ilyen kezdővel(kis csapatok ellen)+csapat taktikával kikapjak a csapatok 90% ellen...ilyen a világon nincs!
Mit szarhatok el de most komolyan?
-
De ha két kisebb csapattal játszok egymás után, ott is előfordul ez. Az egyiket idegenben megverem 3-0ra, aztán a másikkal meg otthon 0-0 vagy 0-1..Elég idegesítő, főleg úgy, hogy van 20 kapura lövésem, de abból csak 5-6 talál kaput. Ez a 12-ben is előfordult, de akkor csak néha-néha, de itt kb minden harmadik meccsem ilyen. A Madriddal vagyok egyébként.
A legszebb meg az, hogy ha nem állítom More Cautious-re a tackling-ot, akkor a meccsenként 5-6 sárga garantált és a minden harmadik meccsen piros is
Ezzel nem tudok mit lehetne kezdeni, 4-3-3at játszok, ha ez számít valamit.
A legszebb meg az, hogy ha nem állítom More Cautious-re a tackling-ot, akkor a meccsenként 5-6 sárga garantált és a minden harmadik meccsen piros is

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
A kissebb csapatok betömörülnek.
Talán.
Talán.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
Érdekes ez a játék. Van, amikor nyerek 3-4 góllal, viszont van, amikor meg egy full gyenge csapat ellen egyetlen(!) helyzet sincs a mérkőzésen(key-re van állítva a highlights) és 0-0 a vége, még jobb esetben az ellenfél talál egyet 11-esből vagy szögletből
De az mi, hogy tényleg egy darab akciót nem mutat csak végigpörög a 90 perc, előtte meg 4-5 góllal csaptam egy sokkal erősebb csapatot, most meg nem tudok helyzetet kialakítani és nem egyszer játssza ezt el a játék..

De az mi, hogy tényleg egy darab akciót nem mutat csak végigpörög a 90 perc, előtte meg 4-5 góllal csaptam egy sokkal erősebb csapatot, most meg nem tudok helyzetet kialakítani és nem egyszer játssza ezt el a játék..
Végre sikerült egy komolyabb sikerszéria a Dortmunddal.
Mostanra mondhatom azt, hogy sikerült egy igazán fasza keretet összehozni, és végre meg lett a gyümölcse (igaz, kicsit sokat kellett várnom.
).
2019-2020-as bajnokságot ugye hoztam (raktam is be képet), és sikerült megvédeni a kövi szezonban, amit még megfejeltem egy felejthetetlen BL győzelemmel, éppen a Barcát vertem 4-2-re a döntőben.
Holnap rakok fel pár képet, hátha érdekel valakit. Ez a Russo gyerek szerezte mind a 4 gólt, elképesztő a srác.

2019-2020-as bajnokságot ugye hoztam (raktam is be képet), és sikerült megvédeni a kövi szezonban, amit még megfejeltem egy felejthetetlen BL győzelemmel, éppen a Barcát vertem 4-2-re a döntőben.

Liverpool 2013-2014
(Mindenki a képeket szereti, szóval most töltöttem fel párat, remélem jól)
Madridos kezdő év után belefogtam én is egy Liverpooli karrierbe, több kevesebb sikerrel.
Az elején nem nagyon ment a szekér, a kezdő keret szűk és gyakorlatilag mindenki AMF aki középpályás. Két igazolás félévkor Matiudi és Marek Szusi (Suchy) volt kölcsönbe, mivel sok volt a sérült, Lucas Leiva kb fél évet kihagyott sérülések miatt.
A Capital One Cup első fordulójában kikaptuk a Chelseat, akik ellen parádéztunk.
Az FA kupa sorsolásnál már szerencsésebbek voltunk, a Carlisle csapatát fogadtuk hazai pályán. Hihetetlen nagy makkunk volt, de hát ez van, a kis kupák nélkül a szűk keret is kipihent tud lenni, mindenben meglehet látni a jót. Maradt az EL illetve a bajnokságban kellett tisztességesen helytállni.
Az EL-ben viszont tényleg szerencsénk volt. Az utolsó nehéz ellenfél a portugál csapat volt, ők majdnem megszorítottak minket, a Tottenhamnek mindkét meccsen Bale és Adebayor nélkül volt kénytelen kiállni. A döntőben pedig korai vezetés után két szögletet értékesített Skrtel, így gond nélkül nyertük.
A bajnokság, ahogy az elején megjósoltam, a City hozta, pont rekordot döntve. Amúgy a Manuval versenyfutás szorosabb volt, mint mutatja, de az utolsó 3 fordulóban 1 pontot szereztek így csak 3ik helyre értek be, de nyilván kárpótolja őket a BL győzelem.
A taktika elég védekező volt, de nem volt elég kk akikkel ki lehetne húzni egy szezont.
Még ennyi védővel is sikerült parádés gólókat kapni, egyik legszebb emlék a Rosenborg elleni kabaré,amikor 2gólt lőttek úgy, hogy az egyetlen csatáruk 40m-re a kaputól átvette a labdát 5védő között majd kapuig vezette és belőtte.
Átigazolások.
Mint látni lehet Reina nem parádézott, ami kár mert a 12ben eléggé adta, meg is váltam tőle, Gulácsival ugyanakkora biztonságban éreztem a kapunkat mint vele.
Sajnos sok embert nem sikerült megszereznem, Lucas Moura-ért 37kért a PSG, viszont amikor ajánlottam 20M+Reinát akkor már 47+Reinát kérték, szóval róla lemondtam. Tello-t se adták, tőlem 30akat kértek, majd 13ért ment PSG-be, akik Khedirát is vitték később a Real-ból röpke 9millióért.
Hát ennyi volt, majd következő szezon végén jelentkezem.
(Mindenki a képeket szereti, szóval most töltöttem fel párat, remélem jól)
Madridos kezdő év után belefogtam én is egy Liverpooli karrierbe, több kevesebb sikerrel.
Az elején nem nagyon ment a szekér, a kezdő keret szűk és gyakorlatilag mindenki AMF aki középpályás. Két igazolás félévkor Matiudi és Marek Szusi (Suchy) volt kölcsönbe, mivel sok volt a sérült, Lucas Leiva kb fél évet kihagyott sérülések miatt.
A Capital One Cup első fordulójában kikaptuk a Chelseat, akik ellen parádéztunk.
Az FA kupa sorsolásnál már szerencsésebbek voltunk, a Carlisle csapatát fogadtuk hazai pályán. Hihetetlen nagy makkunk volt, de hát ez van, a kis kupák nélkül a szűk keret is kipihent tud lenni, mindenben meglehet látni a jót. Maradt az EL illetve a bajnokságban kellett tisztességesen helytállni.
Az EL-ben viszont tényleg szerencsénk volt. Az utolsó nehéz ellenfél a portugál csapat volt, ők majdnem megszorítottak minket, a Tottenhamnek mindkét meccsen Bale és Adebayor nélkül volt kénytelen kiállni. A döntőben pedig korai vezetés után két szögletet értékesített Skrtel, így gond nélkül nyertük.
A bajnokság, ahogy az elején megjósoltam, a City hozta, pont rekordot döntve. Amúgy a Manuval versenyfutás szorosabb volt, mint mutatja, de az utolsó 3 fordulóban 1 pontot szereztek így csak 3ik helyre értek be, de nyilván kárpótolja őket a BL győzelem.
A taktika elég védekező volt, de nem volt elég kk akikkel ki lehetne húzni egy szezont.
Még ennyi védővel is sikerült parádés gólókat kapni, egyik legszebb emlék a Rosenborg elleni kabaré,amikor 2gólt lőttek úgy, hogy az egyetlen csatáruk 40m-re a kaputól átvette a labdát 5védő között majd kapuig vezette és belőtte.
Átigazolások.
Mint látni lehet Reina nem parádézott, ami kár mert a 12ben eléggé adta, meg is váltam tőle, Gulácsival ugyanakkora biztonságban éreztem a kapunkat mint vele.
Sajnos sok embert nem sikerült megszereznem, Lucas Moura-ért 37kért a PSG, viszont amikor ajánlottam 20M+Reinát akkor már 47+Reinát kérték, szóval róla lemondtam. Tello-t se adták, tőlem 30akat kértek, majd 13ért ment PSG-be, akik Khedirát is vitték később a Real-ból röpke 9millióért.

Hát ennyi volt, majd következő szezon végén jelentkezem.
- nmate
Mindegy, visszahúztam picit őket, bunkerfocit nyomatok, mert a középpályám borzasztóan gyenge, aug 30-án sérül le 2 hónapra a legjobb játékosom onnan...szóval próbálom megoldani, hogy minél kevesebb játék folyjon ott, terelem a szélekre a labdát, lehetőleg kontrákbólsonic írta:Szerintem varjal turelmesen mig raereznek, az elejen nekem is csak szerencsetlenkedtek most meg mar viszonylag jol mukodik...

- sonic
En azt vettem eszre, hogy a jatekosok moralja, eronlete, es a teamtalk sokkal jobban szamit mint hogy milyen taktikaval mesz fel. Illetve sokkal fontosabb hogy a jatekosok ismerjek is a taktikat (zold indikator barok) mint a 12-ben volt.nmate írta:Braunschweiggal ugye kezdtem, hát rohadt nehéz belőni a taktikát, 3 meccsen egy gólt sikerült lőnöm, de a védőim 8 felett nyomatták végig. Aztán megbuheráltam a támadósort, most egy kisebb csapattól is kikapok 2-3 góllalIgazából nincs pénz, a középpálya siralmas, szóval a vagdalózást választom asszem.
Szerintem varjal turelmesen mig raereznek, az elejen nekem is csak szerencsetlenkedtek most meg mar viszonylag jol mukodik...
Ezert is kaptunk ki 0-3ra a CSKA-tol az europa ligaban, es estunk ki egy 1-1es odavago utan hazai palyan!! :Đ

Kozben Gaitan atadolistan volt, es a nyaron erkezik 8 millioert es potom fizetesert. Thx Benfica...

- nmate
Braunschweiggal ugye kezdtem, hát rohadt nehéz belőni a taktikát, 3 meccsen egy gólt sikerült lőnöm, de a védőim 8 felett nyomatták végig. Aztán megbuheráltam a támadósort, most egy kisebb csapattól is kikapok 2-3 góllal
Igazából nincs pénz, a középpálya siralmas, szóval a vagdalózást választom asszem.

- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
Tegnap én is kezdtem egy játékot a Real Madrid menedzsereként az FM 2013-ban.
Az FM 2012-vel nem játszottam, mert feltettem a gépre és nem indult el. Erre feltettem a 2013-at, az meg pöccre indult.
Na szóval, gondoltam a középpályát rendbe teszem a szezon előtt. Bejelentkeztem Gündogan-ért de a Dortmund 30 millió alatt nem tárgyalt. Erre néhány nap múlva elvitte a City 16 millióért (én 12-őt ajánlottam).
Végül szezonkezdetre csak Verratti-t tudtam leigazolni, ami mégiscsak jobb mint a semmi.
A szuperkupát megnyertem a Barca ellen, két döntetlennel, idegenben lőtt góllal (Barcelonában 1-1, Madridban 0-0). A Madrid gólját Callejón szerezte.
Még a játék elején átadólistára tettem Kaká-t, Khedirát, Di Mariát és Albiolt is. Sajnos áron alul akarták őket vinni, igazolni meg nem volt pénzem, úgyhogy végül mind maradtak.
Taktika: 4-3-3.
------------------------------Casillas----------------------------
Arbeloa---------Ramos------------Varane------------Marcelo
-----------------------------Xabi---------------------------------
-------------------Modric------------Essien---------------------
--------Özil/Callejón--------------------------------CR---------
---------------------------Benzema------------------------------
Ez a gálakezdőm, eddig a bajnokságban 2 meccs, 2 győzelem, 4-0-ás gólkülönbség.
Felkészülési meccsen a Tottenham ellen 2-2-őt játszottunk idegenben, melynek érdekessége, hogy a fenti kezdővel álltam ki, ráadásul a 70. percig vezettem, ráadásul 2-0-ra. Modric elfáradt, ezért gondoltam lecserélem Khedirára. 5 perc alatt kaptunk 2-őt
Na mondom, hozzuk Verratti-t mert gáz lesz...
Az FM 2012-vel nem játszottam, mert feltettem a gépre és nem indult el. Erre feltettem a 2013-at, az meg pöccre indult.

Na szóval, gondoltam a középpályát rendbe teszem a szezon előtt. Bejelentkeztem Gündogan-ért de a Dortmund 30 millió alatt nem tárgyalt. Erre néhány nap múlva elvitte a City 16 millióért (én 12-őt ajánlottam).
Végül szezonkezdetre csak Verratti-t tudtam leigazolni, ami mégiscsak jobb mint a semmi.
A szuperkupát megnyertem a Barca ellen, két döntetlennel, idegenben lőtt góllal (Barcelonában 1-1, Madridban 0-0). A Madrid gólját Callejón szerezte.
Még a játék elején átadólistára tettem Kaká-t, Khedirát, Di Mariát és Albiolt is. Sajnos áron alul akarták őket vinni, igazolni meg nem volt pénzem, úgyhogy végül mind maradtak.
Taktika: 4-3-3.
------------------------------Casillas----------------------------
Arbeloa---------Ramos------------Varane------------Marcelo
-----------------------------Xabi---------------------------------
-------------------Modric------------Essien---------------------
--------Özil/Callejón--------------------------------CR---------
---------------------------Benzema------------------------------
Ez a gálakezdőm, eddig a bajnokságban 2 meccs, 2 győzelem, 4-0-ás gólkülönbség.
Felkészülési meccsen a Tottenham ellen 2-2-őt játszottunk idegenben, melynek érdekessége, hogy a fenti kezdővel álltam ki, ráadásul a 70. percig vezettem, ráadásul 2-0-ra. Modric elfáradt, ezért gondoltam lecserélem Khedirára. 5 perc alatt kaptunk 2-őt

Na mondom, hozzuk Verratti-t mert gáz lesz...

Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- nmate
Rájöttem, ezek a játékos reagálások szarok 13-ban
Ha valaki szarul reagált és tolok neki egy egyéni szöveget, akkor arra már semmit nem reagál, ugyan úgy szarik mindenre. Ez negatívum nálam.