Attól hogy van köztük 3 év,attól még mondjuk egy korosztály.A másik hogy Aubameyang annyira volt szélső a multkor is,hogy Reus volt az egyik szél,Großkreutz a másik,a gaboni meg középen.Merthogy nem volt Lewa...tehát csatárként is számolnak vele.Egyébként nekem is eszembe jutott Lukaku is,csak nem esett jól szerkeszteni.Tehát bele lehet kötni hogy nem írom oda hogy ki az a jobb,de abba nem hogy bizony van tőle jobb.Meg lesz is.Még a korosztályában is.Ha azt írod,hogy a korosztályos válogatottakban,aláírom.De hogy a korosztályában...ha nem is tudsz jobbat mondani akkor hogy írod le alapból állandóan?
A "dortmundi gaboni villám" meg inkább szélső mint csatár!
+ 3 évvel idősebb! :mrgreen:

Alvaro Morata - 21
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Alvaro Morata - 21
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ettől mondjuk lehet még nagy játékoswZoLee7 írta:Lukaku meg Bruma...Az első nekem semennyire sem szimpatikus

Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lukaku meg Bruma...Az első nekem semennyire sem szimpatikus, és szerintem soha nem lesz nagy csatár, a másik meg nem center...Bruma előtt nagy jövő áll, de ahhoz minél hamarabb jönni kellene a törököktől
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Azokkal értek egyet, akik szerint fejben gyenge. Nagyon hajlamos a görcsölésre, a Schalke ellen is miket hagyott már ki. Ha fejben erősebb lenne, akkor már lenne BL mesterhármasa, de hát nincs neki és nem véletlenül. Technikailag kevés, fejben gyenge, ez elég indok arra, hogy rövid távon ne férjen be a képbe.
Azt, hogy hova jut el, nehéz megjósolni. Hajlok arra, hogy lehiggadva, önbizalmat és rutint szerezve Negredo-Soldado szintet elérje, és stabil Real csere játékos legyen belőle. De ez legalább 4-5 év. Addig kölcsön kell adni, hadd szerezze meg azt a rutint ami kell, és hadd higgadjon le.
Azt, hogy hova jut el, nehéz megjósolni. Hajlok arra, hogy lehiggadva, önbizalmat és rutint szerezve Negredo-Soldado szintet elérje, és stabil Real csere játékos legyen belőle. De ez legalább 4-5 év. Addig kölcsön kell adni, hadd szerezze meg azt a rutint ami kell, és hadd higgadjon le.
Soldado sem azonnal lett húzóember. Neki is kellett egy kis idő.Soldado húzóember volt valenciaban,Negredo meg ősszel a cityben,nem kérdés.Morata meg epizodista,aki álltalában nem él a lehetőséggel.Nem úgy mint pl Jesé.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
a Negredo-Soldado páros szintjér elérheti, tipikus spanyol/német középcsapat szint, aztán ha tud fejlödni - van honnan - , akkor cserének jó lehet, de elsőszámú csatár itt sose lesz, kevés ahhoz nagyon.
jelenleg nagyon kevés - a Dortmund ellen az utolsó 15 percben, amikor ő volt, azt hittem kinyomom a tévét, fizikai fájdalom volt nézni...
jelenleg nagyon kevés - a Dortmund ellen az utolsó 15 percben, amikor ő volt, azt hittem kinyomom a tévét, fizikai fájdalom volt nézni...

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Lukaku, Bruma is jobb szerintem Morata-nal.
Egyébként lényegtelen, hogy elvileg ő a korosztálya legjobb csatára, de itt nem a korosztályával kéne felvenni a versenyt.
Adjuk el, menjen el egy középcsapatba, az az ő szintje, nem a Real Madrid.

Egyébként lényegtelen, hogy elvileg ő a korosztálya legjobb csatára, de itt nem a korosztályával kéne felvenni a versenyt.

Adjuk el, menjen el egy középcsapatba, az az ő szintje, nem a Real Madrid.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Negredo is először elment az Almeriába és ott volt egy másik támadótársa akivel nagyon jól ment nekik és a csapatnak is, és onnan dobbantott a Sevillába. Ez is egy út. Soldado is egy év Osasunás kölcsön majd két év Getafe-s szezon után lépett szintet a Valenciába. De szerintem, ahogy tegnap írtam egy Sociedad is járható út lenne Morata számára. Kellően jó és szerintem támadó csapat, megtalálná ott a számításait, vagy mondjuk egy Villarreal ahol szintén hasonló lenne sztem.
Morata most épp 21,
- Soldado pont akkor volt kölcsönben egy évre az Osasunában. (30 meccs 11 gól)
- Negredo meg még bőven a Castillában játszott 21 évesen (85-ös születésű, 05-07-ig a Castillában)!
+ 3 évvel idősebb!
Morata most épp 21,
- Soldado pont akkor volt kölcsönben egy évre az Osasunában. (30 meccs 11 gól)
- Negredo meg még bőven a Castillában játszott 21 évesen (85-ös születésű, 05-07-ig a Castillában)!
+1, illetve ha Jesét nem veti vissza ez a szörnyű sérülés és duplaműtét.oroszisti írta:Simán lesz az ő szintjükön , ha kihozza magából azt amit tud. Korosztálya legjobb csatára , nem tudom miért divat ennyire lenézni ... Jesébe meg bőven több van mint egy Negredo szint .
ha nem is tudsz jobbat mondani akkor hogy írod le alapból állandóan?morientes írta:Legyen igazad,de én nem látom bele azt amit te.Az meg hogy a korosztálya legjobbb csatára e....hát így hirtelen sok nem jut eszembe,de a gaboni villám a dortmundba egészen biztos hogy jobb....és lenne még asszem,de most nem jut eszembe
+ 3 évvel idősebb!

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- morientes
Legyen igazad,de én nem látom bele azt amit te.Az meg hogy a korosztálya legjobbb csatára e....hát így hirtelen sok nem jut eszembe,de a gaboni villám a dortmundba egészen biztos hogy jobb....és lenne még asszem,de most nem jut eszembeNegredo meg Soldado hol voltak ilyenkor ? Simán lesz az ő szintjükön , ha kihozza magából azt amit tud. Korosztálya legjobb csatára , nem tudom miért divat ennyire lenézni ...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Negredo meg Soldado hol voltak ilyenkor ? Simán lesz az ő szintjükön , ha kihozza magából azt amit tud. Korosztálya legjobb csatára , nem tudom miért divat ennyire lenézni ...morientes írta:Nem.Nincs meg benne az ami az említett kettőben.Képtelen meccseket eldönteni.Akkor beblokkol.Olyankor eredményes mikor le van már tisztáva minden kérdés.Nem birja a nyomást.Most lehet hogy Soldado mióta a spursbe van szar,vagy Negredo is haloványabb lett tavasszal,de nem ezekből indulnék ki.Soldado húzóember volt valenciaban,Negredo meg ősszel a cityben,nem kérdés.Morata meg epizodista,aki álltalában nem él a lehetőséggel.Nem úgy mint pl Jesé.Simán látok benne annyit, hogy minimum a Soldado-Negredo szint meglegyen.
Ennek ellenére adom az opcioval való eladását,mert még igen fiatal,és hátha...
Jesébe meg bőven több van mint egy Negredo szint .
Szerk: Utána néztem . Negredo 22 évesen lépett a Castillából az Almeriába. Míg Soldado az Osasunában játszott... Aztán került Getaféhoz ahol vált "nagy" játékossá.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ziro4vr
Soldado, Negredo is ilyen 22 éves korukra lettek alapemberek Osasuna-szintű csapatokban, Morata számára is most jön el az idő nyáron, mikor lépnie kell. Ha nem gondolkodik okosan, elmegy egy kicsit kisebb klubba kicsit több játékpercért, ha nagyban akar játszani majd pár év múlva, akkor elmegy alapkezdőnek egy kis/középcsapatba, aztán lehet visszaút.
Nem illik.
- morientes
Nem.Nincs meg benne az ami az említett kettőben.Képtelen meccseket eldönteni.Akkor beblokkol.Olyankor eredményes mikor le van már tisztáva minden kérdés.Nem birja a nyomást.Most lehet hogy Soldado mióta a spursbe van szar,vagy Negredo is haloványabb lett tavasszal,de nem ezekből indulnék ki.Soldado húzóember volt valenciaban,Negredo meg ősszel a cityben,nem kérdés.Morata meg epizodista,aki álltalában nem él a lehetőséggel.Nem úgy mint pl Jesé.Simán látok benne annyit, hogy minimum a Soldado-Negredo szint meglegyen.
Ennek ellenére adom az opcioval való eladását,mert még igen fiatal,és hátha...
LEGIO PATRIA NOSTRA

Bármennyire sem egy technika zseni, de a góllövéssel nincs gondja. Szerintem opció nélkül nem szabad eladni, mert amennyire kitűnt az utánpótlás csatárok közül, lehet egy kis rutinnal még egy vad állat cenyó is lesz. Gyors, jó a felépítése stb... Így is, hogy kap 10-20 perceket már szerzett 6 gólt, ami nem olyan vészes szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nyáron mindenképp át kell passzolni egy visszavásárlási opcióval egy olyan csapatba ahol állandóan játszhat. Egy tökéletes csereembert kell belőle csinálni, de ennyi lehetőséggel nem fog tudni fejlődni. Elhozzuk addig Dzekot
a csávó alig játszik, ha meg igen akkor gólt lő...kap két pofont vissza vesz az arcából és csinálja azt amihez ért

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha és amennyiben talál a Real egy minőségi idősebb játékost akkor Moratát kölcsön vagy el kell adni (de mindenképpen a szokásos opcióval). Országon belül max egy Sociedadot tudok elképzelni (olaszba nem adnám), vagy egy jobb angol csapatba ahol folyamatosan játékhoz jutna (mondjuk Swansea ahol több honfitársa is van a beilleszkedést segítvén).
Simán látok benne annyit, hogy minimum a Soldado-Negredo szint meglegyen.
Ami kell neki a lehiggadás (jó döntés a kapu előtt), tapasztalat.
Jó lesz ez, én bízom benne hogy fog ő még az idein kívül is Real mezben játszani.
Simán látok benne annyit, hogy minimum a Soldado-Negredo szint meglegyen.
Ami kell neki a lehiggadás (jó döntés a kapu előtt), tapasztalat.
Jó lesz ez, én bízom benne hogy fog ő még az idein kívül is Real mezben játszani.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Nyaron mehet kolcsonbe valami nemet csapathoz, hatha fejlodik par ev alatt annyit hogy egy Soldado vagy akar Negredo szintet hozni tudja es cserekent jo lesz. Vagy el is adhatjuk visszavasarlasi opcioval.
- ziro4vr
hát tökéletesnek semmiképp sem mondanám..pár év múlva az lehet, de azt kivárni..egy Mandzukic, pár évvel fiatalabb Klose, ilyesmi arc kell most nekünk..aki ha beáll állandó veszély, jól érkezik, bepattan a seggéről is adott esetben és mentálisan is ott vanMike írta:azért a korosztálya egyik leggólerősebb játékosáról van szó, persze vannak hiányosságai, de kellően fiatal is még ahhoz hogy fejlődni tudjon, kevesebb kapkodás, higgadtabb játék és máris jobb lesz az összkép.
Jelenleg van egy kva jó Benzemánk, remélhetőleg így is marad, akkor meg felesleges hozni Suarez meg Aguero féle embert. Morata tökéletes mögé.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azért a korosztálya egyik leggólerősebb játékosáról van szó, persze vannak hiányosságai, de kellően fiatal is még ahhoz hogy fejlődni tudjon, kevesebb kapkodás, higgadtabb játék és máris jobb lesz az összkép.
Jelenleg van egy kva jó Benzemánk, remélhetőleg így is marad, akkor meg felesleges hozni Suarez meg Aguero féle embert. Morata tökéletes mögé.
persze ha vmi nagyon jó ajánlat érkezik akkor érdemes elgondolkodni a dolgon
persze ha vmi nagyon jó ajánlat érkezik akkor érdemes elgondolkodni a dolgon
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
15-20, aztán ihat mindenkirealistahuni írta:Hát ha Pogbákat 60ért árulnak meg Higuain 40 volt, akkor 15 alatt szóba se álljunk senkivel.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát ha Pogbákat 60ért árulnak meg Higuain 40 volt, akkor 15 alatt szóba se álljunk senkivel.