az milliardnak is jo leszswfan írta:Fizettünk az usának 500 milliót, 1 év haladékért. Ennyi történt. Jónagy üzlethehetheoriginal írta: Most itt egyetertek, az elmult napokban hibat hibara halmoz mp, ez a szivarogtatas/lopas temaban ugye nem igy kellett volna sztem kommunikalni, olvasok tole olyat fb-n, hogy beleszallt viktorekba, akik epp usaban kotnek uzleteket, hogy valoban tobb labon alljunk (nem tudom mi igaz ebbol, mi mennyi es mik mennek a hatterben, de siman vedheto a fityesz ebbol a szempontból, hogy nem csak szovjet iranyba mennek), de mp mar irja, hogy kiarusitottak, eladtak az orszagot... Ket percre az uzlet bejelentese utan, idegbol, minden hatterinfo vagy teny ismerete nelkul, kurva amator sztem...
Ha faradt vagy petyko basszalakki menjel el egy hosszu hetvegere hevizre tomd ki az asszonyt a termalban, de nem kene ilyen egyre tobb magas labdat adni, mert kezd latszani, hogy megviselnek es kifarasztanak honaprol honapra, naluk van minden forras, anyagi, emberi, szoval pihenni kene, gondolkodni egyet, vagy radobni egy monster energyt, hogy akkor menjen szivrohamig![]()
114 millió dolláros nukleáris fűtőelem vásárlás,
600 millió dolláros LNG-vásárlás,
700 millió dolláros védelmi beszerzés
A mostanáig számszerűsíthető tételek alapján a magyar kormány 1,4 milliárd dollár, vagyis mintegy 466 milliárd forint elköltését vállalta.
A meddig kérdésében egyelőre éles ellentét van aközött, ami az Orbán-Szijjártó sajtótájékoztatón elhangzott („ez egy általános és időkorlátmentes egyezség”) és amit a nemzetközi sajtó a Fehér Ház által küldött megerősítő e-mailre hivatkozva ír (egy év).
https://www.politico.com/news/2025/11/0 ... s-00642146