OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. február 19., szerda 10:32

Realista24 írta:
Zack írta:

Egy szó sincs benne arról, hogy az erolleres meg biciklis emberek a járdán és a zebrán csak tolhatják a járgányukat. Pedig ez tényleg probléma. Nem az erolleresek hibája, hogy a legtöbb magyar járdán nem fér el egy darab ikerbabakocsi sem, de azért néha lehetnének tekintettel rájuk és használhatnák az autós utat.
Miert kene a jardan csak tolni a biciklit?
Szerintem azért mert a járdát a gyalogosok elszeparálására hozták létre, főleg lakott területen belül. Minden hajtással bíró eszköznek pedig ott az úttest. Arról, hogy nem lakott területen belül a járdát használhassák, igazából mindegy, használják. Lakott terülten belül a járda általában a lakóövezetekhez tartozó rész, ahol ha megjelennek az ételfutárok meg a muszáj erolleresek, azok felborítják ezt. Plusz a város/ország vezetés ne próbálja meg megúszni a polgárok életminőségének javítását. Járda, biciklis meg mi egymás út és autós forgalomnak fenntartott út.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 19., szerda 10:25

Zack írta:
Caraway írta: Uj kresz tervezet, ha erdekel valakit:

https://telex.hu/belfold/2025/02/19/kre ... niszterium
Egy szó sincs benne arról, hogy az erolleres meg biciklis emberek a járdán és a zebrán csak tolhatják a járgányukat. Pedig ez tényleg probléma. Nem az erolleresek hibája, hogy a legtöbb magyar járdán nem fér el egy darab ikerbabakocsi sem, de azért néha lehetnének tekintettel rájuk és használhatnák az autós utat.
Miert kene a jardan csak tolni a biciklit?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. február 19., szerda 10:08

Caraway írta: Uj kresz tervezet, ha erdekel valakit:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. február 19., szerda 9:51

portillo írta:
rashidm írta:

Milyen bosszantó hibákra gondolsz? :mrgreen:
Sosem akart egyenesben maradni, hanem mindig valamerre ferdült, de ez funckiójában nem befolyásolta a dolgot.

Aztán ha nem akar aludni a gyerek, akkor úgyis minden idegesít. :lol: Ezzel együtt jól tette a dolgát, pár hónapig nagyon hasznos volt, tudott segíteni, amikor semmi más ötlet nem volt.
Jaa okés, akkor annyira nem vészes a dolog. Azt hittem hogy gagyi az anyaga és elszakad vagy ilyesmi. :D :salute:

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2025. február 19., szerda 8:53

rashidm írta:
portillo írta:

Vannak apróbb bosszantó hibái, de nálunk jól szolgált alapvetően, meg a családban másoknak is ilyen volt. Akkora különbségek nincsenek szerintem az Adamohoz vagy az Incababyhez képest.

Persze, ha a feleséged már most nem akarja, akkor úgysem lesz hosszú életű. Azért próbáljátok ki. :D
Sosem akart egyenesben maradni, hanem mindig valamerre ferdült, de ez funckiójában nem befolyásolta a dolgot.

Aztán ha nem akar aludni a gyerek, akkor úgyis minden idegesít. :lol: Ezzel együtt jól tette a dolgát, pár hónapig nagyon hasznos volt, tudott segíteni, amikor semmi más ötlet nem volt.
Szégyen a kukás, de hasznos.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. február 19., szerda 8:46

portillo írta:
rashidm írta: Ahoy!
Leginkább családos emberekhez gördülnek kerdesemmel: rokonoktól kaptunk egy hintat a kisgyerkocnek, azonban Indigo márkájú, nem Adamo. Azt tudom hogy az Adamo és Incababy hinták nagyon jok, feleségem meg csak az adamoban hisz. Erről az indigorol nem nagyon talaltam infót, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Feleslegesen nem vennék egy másik hintat :mrgreen:
Köszi!
Vannak apróbb bosszantó hibái, de nálunk jól szolgált alapvetően, meg a családban másoknak is ilyen volt. Akkora különbségek nincsenek szerintem az Adamohoz vagy az Incababyhez képest.

Persze, ha a feleséged már most nem akarja, akkor úgysem lesz hosszú életű. Azért próbáljátok ki. :D

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2025. február 19., szerda 8:42

rashidm írta: Ahoy!
Leginkább családos emberekhez gördülnek kerdesemmel: rokonoktól kaptunk egy hintat a kisgyerkocnek, azonban Indigo márkájú, nem Adamo. Azt tudom hogy az Adamo és Incababy hinták nagyon jok, feleségem meg csak az adamoban hisz. Erről az indigorol nem nagyon talaltam infót, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Feleslegesen nem vennék egy másik hintat :mrgreen:
Köszi!

Szégyen a kukás, de hasznos.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 19., szerda 8:25

Uj kresz tervezet, ha erdekel valakit:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. február 18., kedd 22:36

Ahoy!

Köszi!

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 18., kedd 21:48

chosenone46 írta: pest vs vidék filózófiai csatába kezdenék bele, tapasztalatok alapján :mrgreen: van köztetek olyan, aki huzamosabb ideig pesten élt de aztán mégis visszaköltözött arra a környékre ahonnan anno felköltözött? 7 éve élünk pesten, eddig itt is képzeltük el a jövőnket, de a hihetetlenül növekvő ingatlan árak miatt egyre inkább tanakodunk, hogy visszatérünk szegedre , bár itt is azért kezd meredek lenni a helyzet, de valamiért imádjuk ezt a várost. valószínűleg a nosztalgia faktor miatt.
igazából jelenleg teljesen távmunkában dolgozok, feleségem iparágában Szegeden is vannak lehetőségek, de azért erősen megy a matek.

ha 10-15M-el olcsóbban tudunk venni vidéken lakást, akkor azzal vajon a sikerességtől fosztjuk meg magunkat és a jövőbeni gyerekeinket?
a család közelebb lenne nyilván, ez mellette szól, de mivan ha leköltözünk és valamiért lőnek a melónak, nyilván más a törlesztőrészlet kiköhögése..

csak felvetettem amik javarészt foglalkoztatnak, de érdekel, ki, hogy, s miért döntött egy adott település mellett akár pest kárára
Azert nem egy lelketlen kihalt kisvarosrol beszelunk, ami totalis visszalepes lenne. En szegedre siman visszakoltoznek, sztem kb a legjobb varos az orszagban. Mondjuk az is hozzatartozik, hogy magyarorszagon 5-7 normalis varos van az egesz orszagban, elkepesztoen vizfeju az orszag pesttel, es ez hatalmas problema es hiba.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 21:20

chosenone46 írta: pest vs vidék filózófiai csatába kezdenék bele, tapasztalatok alapján :mrgreen: van köztetek olyan, aki huzamosabb ideig pesten élt de aztán mégis visszaköltözött arra a környékre ahonnan anno felköltözött? 7 éve élünk pesten, eddig itt is képzeltük el a jövőnket, de a hihetetlenül növekvő ingatlan árak miatt egyre inkább tanakodunk, hogy visszatérünk szegedre , bár itt is azért kezd meredek lenni a helyzet, de valamiért imádjuk ezt a várost. valószínűleg a nosztalgia faktor miatt.
igazából jelenleg teljesen távmunkában dolgozok, feleségem iparágában Szegeden is vannak lehetőségek, de azért erősen megy a matek.

ha 10-15M-el olcsóbban tudunk venni vidéken lakást, akkor azzal vajon a sikerességtől fosztjuk meg magunkat és a jövőbeni gyerekeinket?
a család közelebb lenne nyilván, ez mellette szól, de mivan ha leköltözünk és valamiért lőnek a melónak, nyilván más a törlesztőrészlet kiköhögése..

csak felvetettem amik javarészt foglalkoztatnak, de érdekel, ki, hogy, s miért döntött egy adott település mellett akár pest kárára
nem tudnék visszamenni oda, ahol felnőttem, túl kicsi, túl vidéki, túl esetlen, a tipikus kinőttem, túlléptem, meghaladtam érzés kerülget, ahányszor ott járok.
általános és középsulis osztálytársaim közül egy se maradt ott, mind lelépett nagyvárosba felsőoktatásba.
thereisonly1ronaldo

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2025. február 18., kedd 20:27

pest vs vidék filózófiai csatába kezdenék bele, tapasztalatok alapján :mrgreen: van köztetek olyan, aki huzamosabb ideig pesten élt de aztán mégis visszaköltözött arra a környékre ahonnan anno felköltözött? 7 éve élünk pesten, eddig itt is képzeltük el a jövőnket, de a hihetetlenül növekvő ingatlan árak miatt egyre inkább tanakodunk, hogy visszatérünk szegedre , bár itt is azért kezd meredek lenni a helyzet, de valamiért imádjuk ezt a várost. valószínűleg a nosztalgia faktor miatt.

"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 18., kedd 19:36

r/LinkedInLunatics :mrgreen:

Borzalmas platform, legalja tartalommal. A recruitereket aztán tényleg hagyjuk.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 18., kedd 19:24

Realista24 írta:
Marky írta:
Majd kikopnak, amint jon a jobb ido. En reggel 9-kor megyek, akkor nyugis, de 7-9 kozott es 16 utan pokol... :lol:
Ez normalis, nem veletlenul a napkozbeni berletek az akcios/kedvezobb arfekvesuek altalaban.

Mas, belefutottam eletem legtufabb fejvadasz megkeresesebe linkedinen, azt hittem AI altal generalt szar, de nem, ermber altal generalt szar. :lol:
LinkedIn kozelebb van egy dating apphez mint networking lehetoseghez as Utobbi par evben… nalam gyakorlatilag ertelmet vesztette az oldal mara

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 18., kedd 19:05

ket konditerem managert ismerek itt a kornyeken, az egyik tulaj is egyben.

mindkettovel szoba jott korabban, hogy a januar es esetleg meg a februar min 30 szazalekkal erosebb, mint a december, aztan marcius-aprilistol visszall a "normalisra" mind a teremlatogatottsag, mind a direct debites tagok szama.
illetve mindig minden evben januarban van nekik a legtobb uj regisztralt tag toronymagasan.
ahova most jarok ott a telos appon is latni a statisztikakat (hany ember van benn epp), ezt igazolja vissza.

nyilvan az ujevi fogadalom, ez tendencia minden orszagban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 18., kedd 19:02

lestat írta:
Bar en a reggeli orakban megyek amikor csak tudok. Ha 4 után megyek az mindig káosz.
Így, hogy közvetlen melóhely mellett van, átszokok a reggeli edzésre, mert akkor nincsenek sokan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 18., kedd 18:51

Marky írta:
Remy írta: Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.

Ami itt kint a Fitinnben van, az eszmeletlen. Telibe melo mellett nyilt a Mariahilferen Becsben egy uj terem. Es ez is tele delutan. :lol:
Majd kikopnak, amint jon a jobb ido. En reggel 9-kor megyek, akkor nyugis, de 7-9 kozott es 16 utan pokol... :lol:
Ez normalis, nem veletlenul a napkozbeni berletek az akcios/kedvezobb arfekvesuek altalaban.

Mas, belefutottam eletem legtufabb fejvadasz megkeresesebe linkedinen, azt hittem AI altal generalt szar, de nem, ermber altal generalt szar. :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. február 18., kedd 18:47

Remy írta: Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.

Ami itt kint a Fitinnben van, az eszmeletlen. Telibe melo mellett nyilt a Mariahilferen Becsben egy uj terem. Es ez is tele delutan. :lol:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 18., kedd 18:40

Nalunk itt irorszagban a szokasos.

Bar en a reggeli orakban megyek amikor csak tudok. Ha 4 után megyek az mindig káosz.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 18., kedd 18:36

Ha te is edzenel, nem lenne ilyennel idod foglalkozni. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: