Az előző szezonban is mindenki így volt ezzelikarus93 írta:habár én a Real-t erősebbnek érzem mint a Dortmundot

HozzászólásSzerző: cart » 2013. november 4., hétfő 23:49
Az előző szezonban is mindenki így volt ezzelikarus93 írta:habár én a Real-t erősebbnek érzem mint a Dortmundot
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 4., hétfő 23:47
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. november 4., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 4., hétfő 17:30
Always.Kerlon írta:Még mindig!!!!___Samy___ írta:ne csesszetek már ki velem megint, hogy özil a téma.....
Abszolút, mióta ott van nyerik a meccseket, még ha kisebb csapatok ellen is, de adott egy kis reményt hogy 10+ év után végre nyernek valamit. Persze meglátjuk mennyire lesz elég a kezdeti lendület, egész évre nem biztos hogy ki tudnak tartani, de jelentősen jobb enyenlőre az élet mióta ott van.Kerlon írta:Alapból nem volt egy nagy meccs. Majd kiderül, hogy hosszútávon mire lesz képes a PL-ben, de eddig szerintem nem szomorkodnak az Arsenal szurkolók.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 4., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 4., hétfő 16:52
Ebbe lehet hogy van valami....de tényleg nem akarom már bántani,meg nem is itt játszik,de a pool ellen már megint a meccs 80%-ban eltűnt,meg alibizett,és azt meg arrafele pláne nem fogják tolerálni...Nekem se lett volna kedvem versengeni egy szélsővel a posztján miközben én belső középpályás vagyok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 4., hétfő 16:38
Még mindig!!!!___Samy___ írta:ne csesszetek már ki velem megint, hogy özil a téma.....
Meg 1000+ gól oszt csókolom.R.M.C.F írta:pavel írta:A médiahype által + a német válogatottal igenis lehet olyan sikeres. Lehet (sőt valószínű) tudásban sosem fogja megközelíteni, de akkor is...
Fikció, de érdemes belegondolni...5 év múlva vb-t nyernek, meg mondjuk 9 év múlva is. Közbe jön egy eb cím. Kettőn akár csk is lehet. Plusz mellé kap plantinitől meg blattertől (sic!) aranylasztit, arany papucsot, arany cicát miegymást... máris minden idők egyik legsikeresebbje lesz...
Oké, ennyiből jesé lehet még pelé is, Vb nyer jövőre,majd 4 és 8 év múlva.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 4., hétfő 16:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 4., hétfő 16:30
pavel írta:A médiahype által + a német válogatottal igenis lehet olyan sikeres. Lehet (sőt valószínű) tudásban sosem fogja megközelíteni, de akkor is...
Fikció, de érdemes belegondolni...5 év múlva vb-t nyernek, meg mondjuk 9 év múlva is. Közbe jön egy eb cím. Kettőn akár csk is lehet. Plusz mellé kap plantinitől meg blattertől (sic!) aranylasztit, arany papucsot, arany cicát miegymást... máris minden idők egyik legsikeresebbje lesz...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 4., hétfő 16:27
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 4., hétfő 16:24
Én is hozzátennék még valamitGalacticos írta: ezt arsenalos fórumon láttam mikor megvették özilt. és istenként várták.![]()
ehhez csak két dolgot tennék hozzá:
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 4., hétfő 16:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 4., hétfő 16:13
Iniesta who?Wertz írta:Hát igen, egyértelmű, hogy ki az igazi klasszis kettejük között
Már írtam akkor is, de leírom most is, tényleg dicséretes hozzáállás, le a kalappal az argentin előtt (soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet fogok írniGalacticos írta:dimariat ebből a szempontból nagyon becsülöm, majdnem hogy a posztjára vettünk egy játékost 91 millióért, de ő maradt és bizonyítani akar.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 4., hétfő 16:12
ezt arsenalos fórumon láttam mikor megvették özilt. és istenként várták.Wertz írta:SHra meg ilyet linkelnek
http://www.actusports.fr/wp-content/upl ... a-Ozil.jpg
Hát igen, egyértelmű, hogy ki az igazi klasszis kettejük között
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 4., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 4., hétfő 16:01
egyénileg is?pavel írta:.akár olyan sikeres is!
az a valami csak nem bale érkezése volt...."Számomra nagyon fontos, hogy lássam, az edzőm bízik a képességeimben, és hisz bennem - nyilatkozta Özil a TF1-nek. - Az előző szezon végén nem voltak kétségeim, akkor még biztos voltam abban, hogy hogy a Real Madridnál maradok."
"De történt valami, és többé nem éreztem az edzőm bizalmát. Az Arsenalnál viszont ennek éppen az ellenkezője a helyzet."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 4., hétfő 15:58
Eredményes lehet, de a játéktudása soha nem fogja megközelíteni Zizouét. Annyiban hasonlít hozzá, hogy mindkettő tescselekkel operál a pályán. Azonkívül szerintem semmi. Özil inkább árnyék ék, mint támadó középpályás.pavel írta:Azért szeritnem Özilből lehet hasonló mint Zizouból...akár olyan sikeres is! A német válogatottban mindig ott van az eredmény. Max klub szinten kell váltania...mondjuk januárban visszajön 12 milláért...![]()
mert ágyuséknál EL nyolcaddöntő és fakupa elődöntőn kívül sok mindent nem lesz...
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 4., hétfő 15:49
Az ilyen eszetlen felszopkodásokról beszélek már pár hete
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 4., hétfő 15:37
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 4., hétfő 15:32
Papa; nem tudom miről beszélsz!Ha rajtad múlik muchacco akkor soha...![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem