meglátom és ökölbeszorul a kezem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 8., péntek 13:24
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 8., péntek 13:23
egy dolog miatt gáljani hatalmas erősítés lenne ide, szarérhugyér hoznánk messit, mert meghekkelné az adidas segítségével vagy két ukrán kurváért adnának nekünk gündögant, a kopasz elintéznémorientes írta:Tulajdonos Silvio Berlusconi.Galliani azt hiszem klubigazgató,de mindenesetre a 2. ember a klubnál.Az ő kezén folyik át minden ügy.Arról nem beszélve hogy kölyök kora óta szurkol a csapatnakGalliani nem a Milan tulajdonosa? :)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 13:20
Tulajdonos Silvio Berlusconi.Galliani azt hiszem klubigazgató,de mindenesetre a 2. ember a klubnál.Az ő kezén folyik át minden ügy.Arról nem beszélve hogy kölyök kora óta szurkol a csapatnakGalliani nem a Milan tulajdonosa? :)
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. november 8., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 8., péntek 13:11
nem.NathanBarley írta:Galliani nem a Milan tulajdonosa?sander írta:Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ?
abüdösk.anyádtegyökér takarodj„Nem vagyok spanyol, nem kerültem sokba, és Mourinho egyik embere voltam. A szezont a kispadon vagy a lelátón ülve kezdtem. Ha jól játszom, akkor is én vagyok a bűnbak, és nem értékelnek megfelelően” – idézi Khedirát az ESPN Soccernet.?
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. november 8., péntek 13:09
Galliani nem a Milan tulajdonosa?sander írta:Valamelyik nap olvastam hogy Gallianinak megromlott a viszony a Milan tulajdonosaival és lehetséges egy Madridba való szerződés .... tud erről valaki valamit ?
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. november 8., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 8., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 12:04
Hát jó lenne,de nemtom akkor minek nekik Fellaini,elvileg ő is azt a posztot játszotta az evertonba...vagy legalábbis ott is bevethető.Na mindegy,tőlem vihetik isten hírével...Viszont a Manunak a bajnokságban is el kellene az erősítés és úgy néz ki ők Khedirát annak gondolják. Szóval jó lenne, ha lépnének az ügyben.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 8., péntek 11:58
Viszont a Manunak a bajnokságban is el kellene az erősítés és úgy néz ki ők Khedirát annak gondolják. Szóval jó lenne, ha lépnének az ügyben.morientes írta:Viszont Khedira már játszott a BL-be idén...azért vélem kacsaszagúnak ezt az egészet.Na meg azért mert egy bulvármédia hozta...Tudtommal Gündogan idén még nem lépett pályára a BL-ben, szóval akár játszhatna is tavasszal. Vagy esélytelen, hogy télen történjen meg a két biznisz? Túl szép lenne..![]()
A manchester gondolom ha már megveszi,azt szeretné hogy játszon a BL-be.Maga Khedira is azt szeretné,gondolom.Így aztán ha igaz valami ebből,akkor is inkább a nyáron...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 8., péntek 11:42
Tavaly követtem a Borussia meccseit, idén nem. Nagyon tetszett tavaly a játéka, kellene ő ide, Khedira helyére btb-be. De egy fontos kérdésem van: Idén nem látom a Dortmund keretében meccseken. Mi történt vele? Sérült? Mert akkor őt is kockázatos leigazolni, bár én vállalnám ezt a kockázatot, ha biztosan tudnám, hogy úgy fog játszani, mint tavaly.A Marca szerint a Real Madrid nyerte a Gündoganért folyó versenyt. Mint arról a nyár folyamán beszámoltunk, a két klub szóbeli megállapodást kötött a játékos átigazolásával kapcsolatban, amit most papírra is vetettek. Mindezt a Sahin üzlet lezárásával egyidejűleg tették meg a felek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 11:40
Viszont Khedira már játszott a BL-be idén...azért vélem kacsaszagúnak ezt az egészet.Na meg azért mert egy bulvármédia hozta...Tudtommal Gündogan idén még nem lépett pályára a BL-ben, szóval akár játszhatna is tavasszal. Vagy esélytelen, hogy télen történjen meg a két biznisz? Túl szép lenne..
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 8., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 11:19
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. november 8., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. november 8., péntek 10:15
Az újságok szerint Ancelotti is Vidalt akart, csak nem jött össze. Voltak pletykák egy Khedira-Ramires cseréről is (amit én mondjuk kétlek, de örülnék neki, mivel Vidalt biztosra veszem, hogy nem jön), illetve Gündoganról is okkal folynak a pletykák.jansky írta:Nem értem, hogy hogyan lehet ilyen megítélésbeli különbség az edzők meg a szurkolók között khedirával kapcsolatban. ITt mindenki a szemét kikaparné másik oldalról meg 2 edzőnél is alap kezdő, plusz nem kis csapatok vinnék, nem kevés pénzért. Ez miért van ?
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. november 8., péntek 10:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 8., péntek 10:11
A Marca szerint a Real Madrid nyerte a Gündoganért folyó versenyt. Mint arról a nyár folyamán beszámoltunk, a két klub szóbeli megállapodást kötött a játékos átigazolásával kapcsolatban, amit most papírra is vetettek. Mindezt a Sahin üzlet lezárásával egyidejűleg tették meg a felek.
HozzászólásSzerző: jansky » 2013. november 8., péntek 10:10
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem