BansheeP. Krisz írta: Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem úgy lesz vége, hogy Hood elmegy Jobbal új életet kezdeni.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 16., hétfő 22:04
BansheeP. Krisz írta: Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 21:47
egyik se.ziro4vr írta:Miért, neked ki a kedvenced? Meg te mióta nézed egyáltalán? Tudom hogy csak be akarsz vágódni a bandánál.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 16., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 21:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!látom "melegszik" az idő, jön a tavasz náladziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És bambán. Az a baj, hogy egyrészt a csaj a ferde csöcsök mellett szar színésznő is, ugyanaz a flegma csücsörítő arca van 4 éve, előtte meg a riadt csücsörítő volt. A karakter meg semmi komoly, valami elbénázott feminista erölködés a sorozatban legalábbis, a könyvben nem tudom. Van sárkánya, tűzálló, tud parancsolgatni. Ehy havas jon legalább végigment valami karakterfejlődésen, pedig még nagyobb gyökérként indult.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:31
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. május 16., hétfő 21:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Dothraki törzsek azt szolgálják, aki a legerősebb, Dany meg épp akkor ölte meg a legnagyobb vezetőiket egyszerre, sértetlenül, lazán, flegmán.fiore írta:got 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a Dany-s jelenet nagyon nem jött át.
Megint szerzett a semmiből egy olyan hadsereget, amihez semmi köteléke nincsen. Mi motiválja csóró embereket?
"Dik nem égeti a tűz a ribancot, letérdelek gyorsan, ha már megpörkölte a khalomat." Ezért feláldozzák az életüket?Nyilván blabla westeros, új föld, gazdagság. Kétlem, hogy megérné nekik ezért áthajózni meg harcolni mikor jól el vannak a 213487123 km^2-es fűben.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 16., hétfő 21:27
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nyilvan nem a gazdagsag igerete mikor kb azt se tudjak hogy ki Dany. egyszeruen latjak hogy felsobbrendu es behodolnak, mert primitiv nep.fiore írta:got 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a Dany-s jelenet nagyon nem jött át.
Megint szerzett a semmiből egy olyan hadsereget, amihez semmi köteléke nincsen. Mi motiválja csóró embereket?
"Dik nem égeti a tűz a ribancot, letérdelek gyorsan, ha már megpörkölte a khalomat." Ezért feláldozzák az életüket?Nyilván blabla westeros, új föld, gazdagság. Kétlem, hogy megérné nekik ezért áthajózni meg harcolni mikor jól el vannak a 213487123 km^2-es fűben.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 16., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 16., hétfő 20:49
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton akkor lenne jó, ha Carrie elpatkolna végre már, évadok óta erre várok, végre az uccsó részben megadhatnák már ezt az örömöt, rohadtul irritál naRealista24 írta:Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton annyira nevetséges lenne, hogy remélem nem húzzák meg. Egy Burton - Hood fight adós lenne, csokinyaki meghal, Hood kap egy halálos sebet, Brock így nem fogja letartóztatni, Carrie lelép Devával, Proctor meg kap egy kolumbiai nyakkendőt, Bunker meg kicsinálja a tesót. Mindezt negyven percben![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 20:41
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton annyira nevetséges lenne, hogy remélem nem húzzák meg. Egy Burton - Hood fight adós lenne, csokinyaki meghal, Hood kap egy halálos sebet, Brock így nem fogja letartóztatni, Carrie lelép Devával, Proctor meg kap egy kolumbiai nyakkendőt, Bunker meg kicsinálja a tesót. Mindezt negyven percbenP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Calvin - Bunker leszámolás biztos lesz . Carrie - Burton is esélyes . Proctort szvsz. megöli a Cartel vagy megy a böribe . Hood - Brock szál nem tudom hova fog kifutni és akkor ott van még Vera is .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 16., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 16., hétfő 20:03
Egyértelmű. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk csalódott lennél, ha Hood meghóna.P. Krisz írta:Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .gólvonal írta:Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!asszem Brock visszaülteti Hoodot oda, ahonnan jött...mindenesetre érdekes lesz...remélem véres is...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 16., hétfő 20:00
Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .gólvonal írta:Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!asszem Brock visszaülteti Hoodot oda, ahonnan jött...mindenesetre érdekes lesz...remélem véres is...
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 16., hétfő 19:51
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 16., hétfő 18:39
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 16., hétfő 17:25
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért nincs epic grand battle mert a könyvben sincs. Vagyis csak épp annyi amennyi a sorozatban is volt. Amúgy az első 3 évad teljesen korrekt adaptáció, 4 a változások ellenére még elment. 5 teljesen szemét ezért is szivárgott ki az első 4 rész. 6. meg első 2 rész kivételével rendben van. Szóval talán még nem temetném. A könyvet pedig a sorozat ellenére is nagyon ajánlom mivel iszonyatosan minőségi. Rengeteg utalás és sokadik újraolvasásra is találsz újat. Az összes karakter sokkal szimpatikusabb és aktívabb. Gondolok itt a dramaturgiára mikor is sokkal jobban megérzel egy drámai eseményt és annyira beleéled magad h könnyeket hullajtasz..v a pozitiv dolgok..Tyrion vicces a sorozatban, nos a könyvben 3x viccesebb. Szóval ha szeretsz olvasni tényleg ne hagyd ki.hehe írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért nincs epic grand battle, mert az pénzbe kerül. mármint HBO részről. akár emberekkel, akár számítógéppel oldják meg.
dehát ez kezdetektől fogva végigkisérte a sorozatot, 80%-ban elnagyolt, kapkodó, és telepi az egész, nem is értem mire cuppant rá a világ ennyire. én is csak azért nézem, hogy ne kelljen a könyvet olvasni, illetve kivi vagyok, hogy ki nyeri a végén a bulit. gyanítom megunják egymást és megtanulnak csendben élni egymás mellett
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 17:20
nem csekkol ő le semmit, ő a harmadik accountomziro4vr írta:Na most R24 minnyá lecsekkolja, lebuktatod itt magunkat vagy magadat vagy mi.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 16., hétfő 17:20
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem