Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 16., hétfő 22:04

P. Krisz írta: Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem úgy lesz vége, hogy Hood elmegy Jobbal új életet kezdeni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:53

Hogy midet? :lol:

Amúgy azt hittem te csak az igazi tesztoszterondús sorozatokat nézed mint R24, az arrowt leszámítva. :mrgreen:
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 21:47

ziro4vr írta:Miért, neked ki a kedvenced? Meg te mióta nézed egyáltalán? Tudom hogy csak be akarsz vágódni a bandánál. :mrgreen:
egyik se.
remélem mindenki szörnyűséges kínhalált hal a picsába, miközben én kaján vigyorral kortyolom a szokásos almás sörömet.
Kép
Kép
Kép

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 16., hétfő 21:35

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a legerősebbes dolog kiment a fejemből, így már azért tényleg több benne a logika.
Remélem nem húzzák jobban ezt a szálat, de simán lehet abból konfliktus, hogy ő egy nő (akiket kb. hálni tartanak) ráadásul nem is dothraki. De hagyni kéne már, aztán úszni westerosra.
.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:34

Miért, neked ki a kedvenced? Meg te mióta nézed egyáltalán? Tudom hogy csak be akarsz vágódni a bandánál. :mrgreen:
Nem illik.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 21:33

ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És bambán. Az a baj, hogy egyrészt a csaj a ferde csöcsök mellett szar színésznő is, ugyanaz a flegma csücsörítő arca van 4 éve, előtte meg a riadt csücsörítő volt. A karakter meg semmi komoly, valami elbénázott feminista erölködés a sorozatban legalábbis, a könyvben nem tudom. Van sárkánya, tűzálló, tud parancsolgatni. Ehy havas jon legalább végigment valami karakterfejlődésen, pedig még nagyobb gyökérként indult.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!látom "melegszik" az idő, jön a tavasz nálad :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:31

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És bambán. Az a baj, hogy egyrészt a csaj a ferde csöcsök mellett szar színésznő is, ugyanaz a flegma csücsörítő arca van 4 éve, előtte meg a riadt csücsörítő volt. A karakter meg semmi komoly, valami elbénázott feminista erölködés a sorozatban legalábbis, a könyvben nem tudom. Van sárkánya, tűzálló, tud parancsolgatni. Ehy havas jon legalább végigment valami karakterfejlődésen, pedig még nagyobb gyökérként indult.
Nem illik.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. május 16., hétfő 21:29

fiore írta:got 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a Dany-s jelenet nagyon nem jött át.
Megint szerzett a semmiből egy olyan hadsereget, amihez semmi köteléke nincsen. Mi motiválja csóró embereket?
"Dik nem égeti a tűz a ribancot, letérdelek gyorsan, ha már megpörkölte a khalomat." Ezért feláldozzák az életüket? :lol: Nyilván blabla westeros, új föld, gazdagság. Kétlem, hogy megérné nekik ezért áthajózni meg harcolni mikor jól el vannak a 213487123 km^2-es fűben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Dothraki törzsek azt szolgálják, aki a legerősebb, Dany meg épp akkor ölte meg a legnagyobb vezetőiket egyszerre, sértetlenül, lazán, flegmán.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 16., hétfő 21:27

fiore írta:got 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a Dany-s jelenet nagyon nem jött át.
Megint szerzett a semmiből egy olyan hadsereget, amihez semmi köteléke nincsen. Mi motiválja csóró embereket?
"Dik nem égeti a tűz a ribancot, letérdelek gyorsan, ha már megpörkölte a khalomat." Ezért feláldozzák az életüket? :lol: Nyilván blabla westeros, új föld, gazdagság. Kétlem, hogy megérné nekik ezért áthajózni meg harcolni mikor jól el vannak a 213487123 km^2-es fűben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nyilvan nem a gazdagsag igerete mikor kb azt se tudjak hogy ki Dany. egyszeruen latjak hogy felsobbrendu es behodolnak, mert primitiv nep.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

fiore
Kedvenc játékosaid: isco

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 16., hétfő 21:17

got 6x4
.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 16., hétfő 20:49

Realista24 írta:Banshee

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton annyira nevetséges lenne, hogy remélem nem húzzák meg. Egy Burton - Hood fight adós lenne, csokinyaki meghal, Hood kap egy halálos sebet, Brock így nem fogja letartóztatni, Carrie lelép Devával, Proctor meg kap egy kolumbiai nyakkendőt, Bunker meg kicsinálja a tesót. Mindezt negyven percben :mrgreen: :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton akkor lenne jó, ha Carrie elpatkolna végre már, évadok óta erre várok, végre az uccsó részben megadhatnák már ezt az örömöt, rohadtul irritál na :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 20:41

Banshee
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Calvin - Bunker leszámolás biztos lesz . Carrie - Burton is esélyes . Proctort szvsz. megöli a Cartel vagy megy a böribe . Hood - Brock szál nem tudom hova fog kifutni és akkor ott van még Vera is .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton annyira nevetséges lenne, hogy remélem nem húzzák meg. Egy Burton - Hood fight adós lenne, csokinyaki meghal, Hood kap egy halálos sebet, Brock így nem fogja letartóztatni, Carrie lelép Devával, Proctor meg kap egy kolumbiai nyakkendőt, Bunker meg kicsinálja a tesót. Mindezt negyven percben :mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 16., hétfő 20:25

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Calvin - Bunker leszámolás biztos lesz . Carrie - Burton is esélyes . Proctort szvsz. megöli a Cartel vagy megy a böribe . Hood - Brock szál nem tudom hova fog kifutni és akkor ott van még Vera is .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 16., hétfő 20:03

P. Krisz írta:
gólvonal írta:Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!asszem Brock visszaülteti Hoodot oda, ahonnan jött...mindenesetre érdekes lesz...remélem véres is...
Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .
Egyértelmű. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk csalódott lennél, ha Hood meghóna.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 16., hétfő 20:00

gólvonal írta:Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!asszem Brock visszaülteti Hoodot oda, ahonnan jött...mindenesetre érdekes lesz...remélem véres is...
Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .
Hogy híjják?
Bill.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 16., hétfő 19:51

Banshee

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 16., hétfő 18:39

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kis rész volt, az évad legjobbja eddig.
Kezd élesedni a helyzet Királyvárban, végre a sarkukra állnak. Ideje volt már.
Petyr végre visszatért a képernyőre, és hozta is a rész csúcspontját. :salute: :salute:
Remélem, innentől nagyobb szerepet fog kapni.
Dany végre csinált valamit, de ez is elég gagyira sikeredett. Nagyon kijön, hogy Clarke egy gyenge szinésznő. A rész végi jelenet meg valami borzalmas volt, vetekszik a legrosszabb jelenet címért a 3. évad utsó snittjével. :fpalm:
Északon továbbra is egy helyben totyognak, jó lenne, ha történne már valami.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 16., hétfő 17:25

ziro le is írta szépen hogy miért lett egyre bénább a sorozat.
hehe írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért nincs epic grand battle, mert az pénzbe kerül. mármint HBO részről. akár emberekkel, akár számítógéppel oldják meg.
dehát ez kezdetektől fogva végigkisérte a sorozatot, 80%-ban elnagyolt, kapkodó, és telepi az egész, nem is értem mire cuppant rá a világ ennyire. én is csak azért nézem, hogy ne kelljen a könyvet olvasni, illetve kivi vagyok, hogy ki nyeri a végén a bulit. gyanítom megunják egymást és megtanulnak csendben élni egymás mellett
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért nincs epic grand battle mert a könyvben sincs. Vagyis csak épp annyi amennyi a sorozatban is volt. Amúgy az első 3 évad teljesen korrekt adaptáció, 4 a változások ellenére még elment. 5 teljesen szemét ezért is szivárgott ki az első 4 rész. 6. meg első 2 rész kivételével rendben van. Szóval talán még nem temetném. A könyvet pedig a sorozat ellenére is nagyon ajánlom mivel iszonyatosan minőségi. Rengeteg utalás és sokadik újraolvasásra is találsz újat. Az összes karakter sokkal szimpatikusabb és aktívabb. Gondolok itt a dramaturgiára mikor is sokkal jobban megérzel egy drámai eseményt és annyira beleéled magad h könnyeket hullajtasz..v a pozitiv dolgok..Tyrion vicces a sorozatban, nos a könyvben 3x viccesebb. Szóval ha szeretsz olvasni tényleg ne hagyd ki.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 17:20

ziro4vr írta:Na most R24 minnyá lecsekkolja, lebuktatod itt magunkat vagy magadat vagy mi. :lol:
nem csekkol ő le semmit, ő a harmadik accountom :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 16., hétfő 17:20

Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez de kibaszott jó volt gyerekek . Az első percben már voltak csöcsök és ölés is , tipikus Banshee . :lol: Burton egy vadállat , amikor leveszi a szemüvegét , akkor már lehet tudni hogy egy elpicsázós jelenet fog következni . Maga a harc nem jött be , jobb lett volna ha mutatják a bunyót is , Daredevil stílusban , mindenki egy ellen . Calvin badass , először azt hittem hogy csak újra beképzeli a dolgot , de amikor kisétált akkor tudtam hogy tényleg megtette . Hood - Brock kettős nagyon erős volt . Szépen megírták Hood szövegét , amikor Brock kérdezte Hoodtól hogy mi az igazi neve és a kettő gyökér belépett egy igen hangos KURVAANYÁTOKAT hagyta el a számat . Sátánisták lezúzva és leölve , ebbőt többet is ki lehetett volna hozni . Job a legnagyobb király , így kell elegánsan távozni . :lol: A zárás pedig , azt vártam hogy kinyitja a tag a szemeit .
Hogy híjják?
Bill.

Vissza: