Pep Guardiola: "Because Real Madrid is always there."
[Viaplay]

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 12., szerda 7:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 12., szerda 7:38
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. október 11., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 11., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 11., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 11., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. október 11., kedd 19:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 11., kedd 19:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 11., kedd 19:31
Iszonyat ez a csapat, ha kapnak negyet akkor sem szolhatnanak egy szot sem.Remy írta: Juventus.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 11., kedd 19:25
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. október 9., vasárnap 7:53
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 6., csütörtök 13:51
Nahh, mesélj! Dualipa nem válaszolt.babaking írta: Asensio heréjén a májfoltot is látni lehet ha megvakarja
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 6., csütörtök 13:06
Mert nem volt tizi - akármenniyre is fáj nekünkSüti írta:Adam Martinnal szembeni lokessel nem volt tele igy a vilag sportsajtoja.realbeckham írta:: Eduardo Iturralde (korábbi LaLiga játékvezető): "Rendkívül egyértelmű piros lap volt Calhanoglu megmozdulása Busquets-cel szemben, valamint két büntető járt volna a Barçának, az egyik Dumfries kezezése, a másik pedig Lewandowski meglökése miatt. Tudom, hogy a játékvezetők is hibáztnak, de ez..."
érthetetlen.
Ez. Az egész stadion be van kamerázva, olyan technológia van, hogy kis túlzással Asensio heréjén a májfoltot is látni lehet ha megvakarja, de a VAR-nak nincsen rendes képanyaga - érthetetlen.Realista24 írta:
Én már így is rosszul vagyok a 8-10 perces hosszabbításoktol.
Nagyjából jó ez így, ami érthetetlen számomra hogy egy eset után a twitteren jobb kepanyag van mint a var szobában.
Ez a nem volt olyan felvétel bullshit arra jó, hogy mögé tudnak bújni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 6., csütörtök 12:57
Adam Martinnal szembeni lokessel nem volt tele igy a vilag sportsajtoja.realbeckham írta:: Eduardo Iturralde (korábbi LaLiga játékvezető): "Rendkívül egyértelmű piros lap volt Calhanoglu megmozdulása Busquets-cel szemben, valamint két büntető járt volna a Barçának, az egyik Dumfries kezezése, a másik pedig Lewandowski meglökése miatt. Tudom, hogy a játékvezetők is hibáztnak, de ez..."
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 6., csütörtök 12:47
Nem kellene megallitani a jatekot, dontsenek a var szobaban. De ertem mire gondolsz. Nekem sokszor az az erzesem nem is neznek ezek vissza semmitRealista24 írta:Én már így is rosszul vagyok a 8-10 perces hosszabbításoktol.wZoLee7 írta: Az a baj, hogy egyszeruen szarul van hasznalva var. Adott egy technologia amit korlatoznak. Hasznaljanak mindenre. Szurjek ki a szineszkedest. Mehet a jatek, de ha egyertelmuen van egy szabalytalansag amit nem vettek eszre akkor alljunk meg, es szulessen a jo dontes. Ertem miert tiltakoznak sokan, de nem keves penz mulik egy egy idiota biroi dontesen. Ezt lehetne sokkal de sokkal jobban is csinalni. Mind1 melyik csapattol van szo, mar mindenki ellen es mellett is tortentek teves iteletek. De tenyleg adnam ha legalabb a szabalytalansagokat korlatlanul lehetne ellenorizni, nem csak ha ott a labda vagy gol szuletik. A biro nem latja pl ha a palya masik oldalan lerugnak valakit, de var lathatja. Ha valaki egyertelmuen szimulal akkor kapja a sargat stb...
Nagyjából jó ez így, ami érthetetlen számomra hogy egy eset után a twitteren jobb kepanyag van mint a var szobában.
Ez a nem volt olyan felvétel bullshit arra jó, hogy mögé tudnak bújni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 6., csütörtök 12:38
Én már így is rosszul vagyok a 8-10 perces hosszabbításoktol.wZoLee7 írta: Az a baj, hogy egyszeruen szarul van hasznalva var. Adott egy technologia amit korlatoznak. Hasznaljanak mindenre. Szurjek ki a szineszkedest. Mehet a jatek, de ha egyertelmuen van egy szabalytalansag amit nem vettek eszre akkor alljunk meg, es szulessen a jo dontes. Ertem miert tiltakoznak sokan, de nem keves penz mulik egy egy idiota biroi dontesen. Ezt lehetne sokkal de sokkal jobban is csinalni. Mind1 melyik csapattol van szo, mar mindenki ellen es mellett is tortentek teves iteletek. De tenyleg adnam ha legalabb a szabalytalansagokat korlatlanul lehetne ellenorizni, nem csak ha ott a labda vagy gol szuletik. A biro nem latja pl ha a palya masik oldalan lerugnak valakit, de var lathatja. Ha valaki egyertelmuen szimulal akkor kapja a sargat stb...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 6., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2022. október 6., csütörtök 11:02
Megértem azt, hogy elemzik a kétes döntéshozatalokat játékvezetői és VAR részről - de ha játszottunk volna valami értelmezhetőt és helyzeteket dolgoztunk volna ki, akkor el is fogadnám ezt. De jobb inkább belekapaszkodni 1 vagy 2 helyzetbe, amivel csak feltételezhetően elérhettünk volna egy gólt, s hárítani a felelőséget.babaking írta:A Lewa meglökését nem láttam, de a piros szerintem is adható volt, és a tizi is. Amit nem értek, hogy állítólag az a felvétel ami alapján most mindenki mondja´, hogy tizi az nem állt a VAR rendelkezésére? Vagy ez kacsa?realbeckham írta:: Eduardo Iturralde (korábbi LaLiga játékvezető): "Rendkívül egyértelmű piros lap volt Calhanoglu megmozdulása Busquets-cel szemben, valamint két büntető járt volna a Barçának, az egyik Dumfries kezezése, a másik pedig Lewandowski meglökése miatt. Tudom, hogy a játékvezetők is hibáztnak, de ez..."
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 6., csütörtök 9:38
A Lewa meglökését nem láttam, de a piros szerintem is adható volt, és a tizi is. Amit nem értek, hogy állítólag az a felvétel ami alapján most mindenki mondja´, hogy tizi az nem állt a VAR rendelkezésére? Vagy ez kacsa?realbeckham írta:: Eduardo Iturralde (korábbi LaLiga játékvezető): "Rendkívül egyértelmű piros lap volt Calhanoglu megmozdulása Busquets-cel szemben, valamint két büntető járt volna a Barçának, az egyik Dumfries kezezése, a másik pedig Lewandowski meglökése miatt. Tudom, hogy a játékvezetők is hibáztnak, de ez..."
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 6., csütörtök 9:35
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem