HozzászólásSzerző: istimester » 2013. december 6., péntek 20:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 6., péntek 20:54
abszolút tetszik...nem is nagyon értem miért húzták eddig...lehet h végre szurkolás lesz a BernabeubanBanán írta:Mi a véleményetek a “Fehér falról”?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 20:50
Ha vezetünk???Tán tartani az eredményt,asszem...Az igazán fontos meccseken miért cserélné le Bale-t?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 6., péntek 20:30
Az, hogy nagyon várom a következő szezont, mert nagyon szeretnék végre ùgy Real meccset nézni, hogy közben szurkolás van, nem csak szotyizás...Banán írta:Mi a véleményetek a “Fehér falról”?
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 6., péntek 20:13
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 6., péntek 18:28
Ha zsebben a meccs,lehozza Balet es felteszi az argentint aki jobban visszamegy védekezni,aki szorgalmasabb mezőnyben...itt az igazán fontos meccsekre gondolok.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 15:22
Persze de nem erre gondoltam.Más stílus a két ember.És az olasz meg nem hiszem hogy képes kibújni a bőréből....Szerintem ez idő kérdése, és változni fog, ha Jesé továbbra is így teljesít, és fejlődik folyamatosan.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 6., péntek 14:50
Szerintem ez idő kérdése, és változni fog, ha Jesé továbbra is így teljesít, és fejlődik folyamatosan.morientes írta:Sokaknál Jesé,de Ancelottinál viszont úgy tünik ő a 13.ember
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 14:42
Én ebben nem vagyok annyira biztos.Sokaknál Jesé,de Ancelottinál viszont úgy tünik ő a 13.ember.Nyilván a mezőny,valamint a védőmunkája miatt.DM-nek meg nem kell sokáig sírnia, nyáron menni fog,
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 6., péntek 14:14
Pogbát, Khedira helyére lehetne venni... Casemiróval meg nem úgy tűnik mintha meg lennének elégedve a főnökék, de gondolom, ha nem lesz vele baj akkor vagy Gündogan jön vagy Pogba...Anis írta:és akkor a Modric-xabi-Illarra-case négyes meg ülne a padon?![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 6., péntek 13:49
és akkor a Modric-xabi-Illarra-case négyes meg ülne a padon?Géci írta:Pogba meg nálam a legfőbb célpont lenne, ha én lennék Perez. Nyáron egy Pogba-Gündogan vásár nem lenne rossz...
akkor viszont oda is kell venni valakit. Sevilla balbekkjéről cikkeztek korábban, aki a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott.CS0ki írta:Talán még Coentrao.
Derik. de egyelőre még a castillában sem játszik valami miatt, először ott kéne kezdőnek lennie.h3x0r írta: Biztos hogy tehetseges ez a Derick gyerek is,
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 6., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 6., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 6., péntek 13:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 6., péntek 13:08
Telt ház van nálunk középső védőből. Még ha Pepe lépne...de úgy néz ki az ő ügye is rendeződött, és nem valószínű, hogy 1-2 éven belül eladjuk. Még ha esetleg Varane-nál újabb műtét kell, akkor is legkésőbb nyáron visszatér. Akkor minek fizetnánk 30+ milliót egy negyedik középső védőért?A Marca címlapon hozza le, hogy a Real Madrid Iñigo Martínezzel szeretné megerősíteni a védelmét.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 6., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 6., péntek 12:17
Nem rossz a srác, de egyelőre hova (bár aláírom, Varane esetleges műtétje még felülírhatja ezen költői kérdéstA Marca címlapon hozza le, hogy a Real Madrid Iñigo Martínezzel szeretné megerősíteni a védelmét. A 22 éves, 181 cm magas spanyol válogatott középső védőnek számos kérője akad; például a Barcelona de Guardiola is szeretné megszerezni. Florentino állítólag már meg is kezdte az egyeztetéseket a Real Sociedad elnökével ám könnyen egy újabb ‘Illarra-ügy’ lehet az esetből ha a baszkok nem engednek a 30 milliós kivásárlási árból.
Ha 2014 elején vele is hosszabbít a Juve, akkor 2 éven belül nem igen hozzuk el a srácot, ugyanakkor a jelenlegi kontraktusa elvileg 2016-ig érvényes, így nyáron ha marad ez a jelenlegi felállás és nem hosszabbít, érdemes lenne megcélozni a srácot ...Pogba meg nálam a legfőbb célpont lenne, ha én lennék Perez. Nyáron egy Pogba-Gündogan vásár nem lenne rossz...
Elvileg már a nyáron is vittük volna, csak a büdzsébe már nem fért bele, hogy Illarra mellett őt is kivásároljuk; Xabi kiesése miatt pedig Asier leigazolása prioritást élvezett.ha igaz ez az inigo martinezes hír, akkor itt varane-al komoly problémák lehetnek
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 12:15
Ha megold.Mert volt egy két "Patrick Viera utód",akinél nem jött be a dolog.Ha te,saját magad nem változol,akkor nem változtat meg senki.A sportpszichológus max csak segíteni tud ebben,de ha te magad nem akarod...Egy sportpszichológiai problémát majd egy sportpszichológus old meg
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 6., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 6., péntek 11:29
Ja amúgy az tény, hogy nem rossz, de mostanság vannak húzásai, de maga a Sociedad is elég gyengus mostanság...csabi87 írta:Hmm Inigo Martinez jöhetne mondjuk.Állítólag elég jól játszik a gyerek és nagyon fiatal még.
Varanenal meglenne a következő páros a védelem közepére.Amúgy aggódom a franciáért mert ez a sok sérülés nagyon nem jó.Simán lehet hogy megreked az emberünk ezen a szinten,mert szerintem ott súlyos gondok vannak.
Remélem nincs igazam.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem