mert akkor ma nagyon nagy butítást fognak lerendezni jesével.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 7., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 19:55
És ezt gondolja Ancelotti is.Ezt próbáltam magyarázni de volt akinek más a véleménye.Egyébként én sem tarom akkora kulcsfigurának,mint a mester...de ki vagyok én hogy megkérdőjelezzek egy olyan valakit aki évtizedek óta a legmagasabb szinten foglalkozik a labdarúgással???szerintem meg az egyik legnagyobb kulcsfigura lett a csapatban
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 7., szombat 19:46
szerintem meg az egyik legnagyobb kulcsfigura lett a csapatbanDM játéka egyáltalán nem illik ebbe a csapatba.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 7., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 7., szombat 15:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:46
miért is?petiamadridista írta:Értem én, hogy Jesé.. de azért ő még mindig bizonytalanabb mint DM...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 7., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. december 7., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:02
volt eddig összvissz két válogatott tornája, nemtudom mit vársz...Galacticos írta:sírok rajta.![]()
ja nagyon bírta a nyomást tényleg. sőt már annyira megszokta hogy amikor a válogatottal a tornák végére jut akkor hozza igazán amire szüksége van a csapatának.Özil: „A Real Madridban játszottam, ahol óriási a nyomás, mivel tényleg minden meccset meg kell nyerni. Ennek köszönhetően a nyomás már nem ijeszt meg. Ezért sem érzem igazán.”
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 7., szombat 14:51
Már több forrásból lehozták egymástól függetlenül, nem probléma, majd játszanak a fiatalok, úgyis szükségük van a játékpercekre!lordgabi írta:Az AS információi szerint Bale influenzás lett az elmúlt órákban, ezért nem tud pályára lépni a ma esti találkozón.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 14:44
Én viszont arról.Már Marcinak is arra reagáltam,hogy Ance sztm mit akar.Erre te,jó szokás szerint,kikaptál egy szeletet a mondanivalómból.(én egyébként ezt nem engedném,mert elég csúnyán ki lehet forgatni az ember mondanivalóját,de nem vagyok modi úgyhogy mindegy is),és már úgy állítottad be,mintha a saját egyéni véleményem lenne,holott csak hivatkoztam arra amit Ancelotti kismilliószor elszajkózott azután hogy DM maradt.Ancelotti nyilatkozatát ugye nem veszed komolyan? Nyilván nyomja a szöveget mindenkiről, meg persze , neki jól jön, hogy van egy ilyen csereembere. Nem is arról beszéltem, hogy Ancelotti mit akar.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 7., szombat 14:33
Hát akkor valakit kérni fog helyette. Di Maria elég fontos játékos, mégha nem is alapkezdő. Falcao teljesen más poszt. Vagy Jesé megkapja élete lehetőségét? Azt sem bánnám.madridronie írta:ergo csak az edző blokkolhatja a bizniszt!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 7., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 7., szombat 14:28
Nem tűnik kamunak! Nem véletlenül találkozott Perez múltkor Rybolovlev-vel és a játékos Galatasaray elleni gólja után Flo papának címzett gólöröme is elég konkrét volt; a hírek szerint Perez (ezután a viselkedés után meg pláne) + a vezetés 35 milláért cserébe szó nélkül és boldogan elengedné, Di María is nagyon menne; egyedül Carlon múlik a dolog, ergo csak az edző blokkolhatja a bizniszt!Remélem kamu a DM-es hír, és nyárig még itt marad. Utána mehet.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 7., szombat 14:20
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 7., szombat 14:18
Ha nem is télen, de ez a terv hosszútávon a nyárra: Suárez vagy Falcao (a téli időzítés miatt talán a kolumbiaira most nagyobb esélyt látok)!Helyette meg jönne télen Suarez, és 10/10-es téli átigazolási szezont produkálunk...
Támogatom. :Đremek, remek hír. dm mehet. jó játékos meg minden, de szépen jesének meg kell teremteni a helyet.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 7., szombat 14:13
monacoról szólnak a hírek, nem a psg-ről.DavieS írta:a 35 az baráti lenne az árhentínért, és ez nagyjából reális is, psg lazán kicsengeti, viszont ott se lenne sokkalta könyebb az élete, több hely ott sincs neki, de ez legyen már az ő baja.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 7., szombat 14:10
Helyette meg jönne télen Suarez, és 10/10-es téli átigazolási szezont produkálunk...Géci írta:Ezek az argentínok már csak ilyenekCsabi írta:remek, remek hír. dm mehet. jó játékos meg minden, de szépen jesének meg kell teremteni a helyet.
másik oldalról meg baszott nevetséges ez a sírás, amit lerendez, de ezen nem is csodálkoztam egy percig se. ő nem bírja felfogni, hogy ez egy csapat. ha nem alapember minden meccsen mint cé, akkor már megy a picsogás. ilyen mentalitással menjen is el.... 35 milla amùgy teljesen jó lenne érte...
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. december 7., szombat 14:09
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem