egyetértekCS0ki írta:Már bocs, de ez...A csapat meg az Osasuna ellen is bizonyította, hogy mennyire stabil védekezésben, és mennyire jól támadnak Khedira nélkül...
Az Osasuna ellenihez hasonló meccsek után volt szokás Khedirát meg Arbeloát szidni, hogy miattuk nem nyertünk. Egyikük sem volt a pályán, és mégsem nyertünk. Akkor most ki hátráltatott minket? Mert Ramos kiállításáig is 2 helyzetünk volt összesen utána egy sem. Akkor ki volt a visszahúzó elem?
Lehet itt bárki, ilyen meccsek mindig lesznek. Az ilyen meccsek nem Khedira miatt úsznak el. Ebbe bele lehet törődni. A korábbi gálameccseken meg gáláztunk volna Khedirával is, mert ott a támadóknak jól ment a játék.
Érdekes módon mióta nincs Khedira, általánosságban jobban tetszik a népnek a játékunk, és bár folyamatosan azt nyomtad, hogy mennyire kell Khedira a védekezéshez, mióta nincs, több meccset hoztunk le kapott gól nékül, mint Khedira komoly védekezésével november közepéig.
Az utolsó rész is akkora feltételezgetés, mint a ház. Ennyi erővel én nyugodtan mondhatom, hogy ha Khedira lett volna, akkor meg a döntetlen sincs meg, hanem simán kikapunk.
Szerintem senki nem azt mondta, és nem azért akarja kitenni Khedirát, mert majd nélküle mindig csak nyerni fogunk, és nem lesznek szar meccseink. De mondjuk a gálákon is valamivel jobb lesz a játék, nem 4-0-ra nyerünk, hanem 5 vagy 6 gólt is lövünk, és esetleg egy szar meccsen nem 2-1-re kapunk ki, hanem hozunk egy 2-2-öt. Mivel nem lehet lejátszatni ugyanazt a meccset Khedirával illetve Khedira nélkül, így biztosan nem lehet megmondani, hogy mikor hogy alakulna. De az eddigi eredmények alapján úgy tűnik, hogy jobban megy a csapatnak a tuniszi herceg nélkül. Mégha te nem is ezt vártad.
én eddig egyáltalán nem éreztem meg khedira hiányát, pedig nagy volt rá az esély, hogy nem lesz megfelelő pótlása
itt akkor lesz probléma ha ne adj isten modric esik ki hónapokra....na ott már tényleg nagy baj lenne