Erről ennyit .

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 19., csütörtök 17:05
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. május 19., csütörtök 0:24
Kés/alattSüti írta:Valakinek valami jó ajánlata esetleg így a vizsgaidőszak közepére?Valami olyat, ami kikapcsol, de bármikor le lehet tenni, és felvenni újra, nem "nézeti magát", de nem is gyenge.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 18., szerda 21:58
Kell a Supergirlre a pénz.Spoiler mentesen , a CGI az valami hihetetlenül igénytelen munka .
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 18., szerda 20:23
Jézusom.P. Krisz írta:Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na szóval akkor hagytad abba a sorozatot , amikor Barry teljesen indokolatlanul átadta az erejét Zoomnak , aki pedig elrabolta Caitlint . Ekkor a megszokott klisés keret mentén Barry visszatér az unalmas hétköznapokba és elkezd újra átlagos emberként élni . Szokásos dráma , hogy akkor ki is vagyok én az erőm nélkül ? Lelkizik Joe-val és az apjával is . West rájön hogyan adhatja vissza az erejét , de veszélyes . Zoom akkora király hogy nem elég neki a Föld 2 , le akarja igázni Föld 1-et is . Iris régen kefélt már egy jót , ezért új farok után néz , Barry-é ideális a számára , ezért elkezd nyomulni rá . Wally rinyál hogy minden az Ő hibája . Zoom átjön és kinyír egy csomó rendőrt , Barry pipa , kell az ereje . Az erővisszaadó gép , nagy meglepetésre elbaszódik és Barry-ből egy halom fing válik , Barryfing eltalálja Wallyt és Jesset is . Barry átkerül a Speedforce-ba . Speedforcenak van tudata és baszogatja Barryt . Barry csak akkor kapja vissza az erejét ha megbékél az anyja halálával . Visszakapja az erejét , lespanol a Speedforc-szal és hazakerül . Zoom áthozza több 100 csicskáját és elkezdik leamortizálni a várost . A többi a mai részben történt . A legnagyobb hibát abban látom ,hogy az íróknak nincs ötletük arra hogy mivel töltsenek meg 23 epizódot , és ezért sok az időhúzás és a töltelék rész . Tele van felesleges lelkizéssel és drámázással és mindez mondvacsinált indokokra hivatkozva történik .
Spoiler mentesen , a CGI az valami hihetetlenül igénytelen munka .
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 18., szerda 20:14
palesz77 írta: Modern Family? Meg még ebből a stílusból akár Office, Parks and Recreations (bár ez nagyon emberfüggő szerintem), Két pasi meg egy kicsi, Community első 4 évada. Más stílusban akár Strike Back. Én csak pár részt láttam, de azok tökre tetszettek, viszont magamtól sose kezdtem el. Szóval ez a feltételeknek tökéletesen megfelel..
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 18., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 18., szerda 19:26
Modern Family? Meg még ebből a stílusból akár Office, Parks and Recreations (bár ez nagyon emberfüggő szerintem), Két pasi meg egy kicsi, Community első 4 évada. Más stílusban akár Strike Back. Én csak pár részt láttam, de azok tökre tetszettek, viszont magamtól sose kezdtem el. Szóval ez a feltételeknek tökéletesen megfelel..Süti írta:Megvolt már, de tényleg megfelel a feltételeknek, lehet újrázás lesz belőle, jó ötlet.![]()
Azért akinek van hasonló jó ötlete, örömmel fogadom.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 18., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. május 18., szerda 19:22
DokikSüti írta:Valakinek valami jó ajánlata esetleg így a vizsgaidőszak közepére?Valami olyat, ami kikapcsol, de bármikor le lehet tenni, és felvenni újra, nem "nézeti magát", de nem is gyenge.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 18., szerda 19:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zoom lenyúlta a tudóscsajt. Esküszöm nem emlékszem a nevére már.P. Krisz írta:Melyik részt láttad utoljára ?
Onnan könnyebb lenne elkezdenem az írást .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 18., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 18., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 18., szerda 19:12
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 18., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 18:57
+1Zsombor írta:Spoilerben kifejthetnéd, kíváncsi vagyok.P. Krisz írta:The Flash
GG CW GG , mesterien értetek ahhoz , hogy valamit tönkre tegyetek .![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 18., szerda 18:55
Spoilerben kifejthetnéd, kíváncsi vagyok.P. Krisz írta:The Flash
GG CW GG , mesterien értetek ahhoz , hogy valamit tönkre tegyetek .![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 18., szerda 18:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 7:16
Ja hogy úgy. En arra is eldurrantam.András93 írta:Csak annyit akartam, hogy a Live Another Day (9. évad) gyengécske lett.Realista24 írta:Nem egészen értelek
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 17., kedd 23:46
Csak annyit akartam, hogy a Live Another Day (9. évad) gyengécske lett.Realista24 írta:Nem egészen értelek
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 22:52
Azt még meglátjukziro4vr írta:Második évad lehet fogadás tárgya, első semmiképp.![]()
Na majd a dartsnál, a vesztes a szuper cw maratont kell, hogy lenyomja.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem