Realista24 írta:Nem értem az egészet.
Minek adjon ki az ember hetente/kéthetene több ezer forintot, azért a fosért, sikkasztásért, csalásért, érdekkapcsolatokért amit itt produkálnak foci címszó alatt bújtatnak?
+1.
én sem értem,azért mert van valami,azt nem muszáj szeretni,sőt ne hogy már mi alkalmazkodjunk ehhez a szarhoz.
azért nem fogok kimenni meccsre hogy velem is csak eggyel többen legyenek,mert más értelmét nem látom.
beugro+sör stb 3-4rongy.
ennyiért elszórakozok máshol,ahol még tényleg jól is érzem magam.
más,faterom tavaly kivitte a kollégájának a fiát meccsre,mert ki akart menni,de nem tudott mert az övé melózott stb,ez mind1 is.
a félidőbe 0-0 kapura lövés volt,a kis srác megkérdezte hogy most komolyan ez a magyar foci? erre mást nem tudott senki mondani,jót röhögtek és azt mondták hogy igen,ez az...
tehát rá lehet tukmálni a fiatalokra ezt a focit,de az ég világon semmi értelme.
szomszéd városban volt most MK kupa, Szentlőrinc-MTK.
0-2 lett a vége,de úgy hogy a 60-65.percig 0-0 volt,aztán lőttek egyet meg jött a kamutizi.
kint volt kb 1500 néző,nyilván való hogy mindenki az MTK miatt jött ki,de egyszerűen meccs után amikor sétáltunk ki csak azt lehetett hallani hogy nem volt tudásbeli különbség,nem volt extra egy nb1-es csapattol.
tehát itt kezdődnek a problémák...
Nekem nem azzal van gondom, hogy ekkora különbség mondjuk egy angol vagy spanyol bajnoki és egy magyar között.
Hanem attól megyek falnak, hogy egy megye kettes meccsen 150 Ftért jobban szórakozok, mint egy "első osztályú" meccsen.
szintén adom,rengeteg ember van a meccsünkön aki már mondta hogy ők az ilyen "megyei rangadókat" nézik inkább meg.