Nagyon sajnálnám ha elmenne Xabi,ő az egyik nagy kedvencem. Van benne még 2 jó év,de ha megy akkor szerintem nem a pénzen fog múlni....zalkrisz írta:Na ne basszanak ki velünk... mennyit keres most? Még két év simán benne van ezen a szinten, tapasztalt, az egyik legjobb a posztján még mindig... nagyon nem kéne elengedni.. ilyenekre sajnálluk azt az 1-2 milliót, bezzeg Illara-kat meg Bale-eket mennyiért veszünk? Xabi már bizonyított eleget, jó az öreg és a szurkolók is imádják.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE
Re: Kommentáld a híreket
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Múltkor még az volt hogy azért nem nagyon szeretne itt maradni hogy nehogy hátráltassa a csapatot, meg a fizúja is elég, most meg jön ez a hír hogy fizú miatt távozna. wtf?
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na ne basszanak ki velünk... mennyit keres most? Még két év simán benne van ezen a szinten, tapasztalt, az egyik legjobb a posztján még mindig... nagyon nem kéne elengedni.. ilyenekre sajnálluk azt az 1-2 milliót, bezzeg Illara-kat meg Bale-eket mennyiért veszünk? Xabi már bizonyított eleget, jó az öreg és a szurkolók is imádják.A Cadena Ser szerint Xabi Alonso nem kívánja meghosszabbítani lejáró szerződését, és júniusban távozik a Real Madridtól. A hírek szerint a játékos és ügynöke 8-10 millió euró közötti éves fizetést szeretett volna kialkudni, amit azonban a klub vezetősége nem fogadott el. A lehetséges célpontok között szerepel a két manchesteri csapat, és a Juventus is.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én is épp így vagyok vele, Suarez puszta látványa irritál, de inkább érte pengetnék mint Falcaoért aki lefeküdt a monaconak és szét tárta a lábait...
amúgy meg, még mindig hoznám Aguerot...adnám érte DM-et meg Moratat egy csomagban, és még akár 20 millát és viszlát csatár gond...ha szélre kell ember cserének ott van Jesé, hátrébb elkell dönteni mi lesz a felállás...Illarra lesz Xabi utódja az oké, de kelleni fog oda még valaki, elég lesz szerintem Casemiro, 1-2 év és okés lesz a csávó, addig meg tartani kell az öreget. Khedira mehet, Gündogan-t viszont könnyen hozhatnánk, eléjük pedig ott van Isco és az a Modric aki ha kell Gündogant is helyettesítheti a lazább meccseken de Iscoval játszana alapból felváltva (ő kicsit többet, lassan 30 lesz ő is).
Ha Varane felépül és végre teljesen meggyógyul nem kell védő, ha megvalósul a legnagyobb rémálmom akkor viszont hozni kell valakit.
amúgy meg, még mindig hoznám Aguerot...adnám érte DM-et meg Moratat egy csomagban, és még akár 20 millát és viszlát csatár gond...ha szélre kell ember cserének ott van Jesé, hátrébb elkell dönteni mi lesz a felállás...Illarra lesz Xabi utódja az oké, de kelleni fog oda még valaki, elég lesz szerintem Casemiro, 1-2 év és okés lesz a csávó, addig meg tartani kell az öreget. Khedira mehet, Gündogan-t viszont könnyen hozhatnánk, eléjük pedig ott van Isco és az a Modric aki ha kell Gündogant is helyettesítheti a lazább meccseken de Iscoval játszana alapból felváltva (ő kicsit többet, lassan 30 lesz ő is).
Ha Varane felépül és végre teljesen meggyógyul nem kell védő, ha megvalósul a legnagyobb rémálmom akkor viszont hozni kell valakit.
Sosem bírtam Suarezt, már a feje is idegesít, a stílusáról nem is beszélve. De előbb adnék érte egy nagyon komoly összeget, mint feleannyit Falcaoért...Jó a kolumbiai, de nagyon egysíkú a játéka, gyakorlatilag a góllövésen kívül semmihez nem ért, sok gólt lő, de mondjuk azért erősen javítja a statját az a sok tizi is. Suarez a góljai mellett még egy az egyben szopatja a védőket, kiszór egy csomó gólpasszt. Falcaot sokkal inkább ki kell szolgálni. A liverpooli gyerek lényegesen jobb szerintem. És a mi játékunkhoz is jobban illene szerintem. De ő biztos nem jön.A kérdés, csupán csak annyi, hogy ez a kitérése után hozni tudná -e a korábbi valóját, de hát ő nem 30 fölött ment el levezetni a Mahacskalába.
Simán egyszerűbb lenne őt megszerezni, olcsóbb, és nem mondanám feltétlenül rosszabbnak az Uruguayinál.
Valamint a spanyol közeget is ismeri, és imádnám, ha a matracos senkiknek verne vagy kettőt egy derbin
Klasszis ő is. Csak most nem éppen ő van a rivaldafénybe.
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-ö
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Remy írta:Hol kell aláírni?Érdekes hírrel állt elő a spanyol 'El Confidencial', szerintük José Mourinho mindent megtenne azért, hogy Diego López legyen a kékek kapusa. A portugál tréner ezért Courtois szolgálatait ajánlaná a Real Madridnak.Ez tuti kacsa. Ennyire hülye senki nem lehet
Próbáljuk meg Moratat is elcserélni vele Lukakuért
Akkor összefoglalom,csak hogy én is megértsem:
Lopez cserébe courtoisért neked annyi mint morata lukakuért. Vagyis ezen síkon menve,akkor morata a világ egyik legjobb centere,top5ös és megéri elcserélni a tehetséges lukakura?
Ez igy oké? Most lehet én nem értettem.
Te lazán,röhögve elcserélnéd a világ egyik legjobb kapusát,aki a szűk elit tagja,egy tehetséges kapusra? és tolakodnál az aláirásért?
Höööö?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
petiamadridista írta:na és direkt utánanéztem.
Suareznek volt 2 igazán kiemelkedő szezonja az Ajaxban, meg most az idei és a tavalyi a Liverpoolban.
De volt közte 1-2 igen gyenge. Amikor elkerült a vörösökhöz akkor másfél évik nem igazán találta magát.
Falcao pedig amióta a Portoban játszott, majd onnan az Atleticoba folyamatosan 30 gól fölött járt,most franciaföldön eddig 13 meccs, 9 gól.
Ja és 1 évvel idősebb, valószínűleg az ára kisebb, csak a menedzsert kell megkenni, mert szerencsétlen arra a pacákra hallgat, a hírek alapján nem igazán érzi otthon magát Monacoban, és ki tudja, hogy hogyan alakulnak az adózási szabályok később Franciaországban.
A kérdés, csupán csak annyi, hogy ez a kitérése után hozni tudná -e a korábbi valóját, de hát ő nem 30 fölött ment el levezetni a Mahacskalába.
Simán egyszerűbb lenne őt megszerezni, olcsóbb, és nem mondanám feltétlenül rosszabbnak az Uruguayinál.
Valamint a spanyol közeget is ismeri, és imádnám, ha a matracos senkiknek verne vagy kettőt egy derbin
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-öt.
De ezt kb százezerszer leírtam már itt a fórumon, biztos sokan unják, na mind1.
3 évre mondjuk vennénk 100 gólt, az rossz?? Nem hiszem, Benzema sose hozna ennyit.
CR (és Bale) mellett egyáltalán nem biztos, hogy 100at verne 3 év alatt. Én pedig azt mondom nyár óta, hogy két ilyen szélső közé Benzema a tökéletes csatár, mert szinte fontosabb az összjátékban mért képessége, mint a gólszerző. De persze egyikünk se mond frankóbbat a másiknál, csak nem egyezik a véleményünk.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
na és direkt utánanéztem.
Suareznek volt 2 igazán kiemelkedő szezonja az Ajaxban, meg most az idei és a tavalyi a Liverpoolban.
De volt közte 1-2 igen gyenge. Amikor elkerült a vörösökhöz akkor másfél évik nem igazán találta magát.
Falcao pedig amióta a Portoban játszott, majd onnan az Atleticoba folyamatosan 30 gól fölött járt,most franciaföldön eddig 13 meccs, 9 gól.
Ja és 1 évvel idősebb, valószínűleg az ára kisebb, csak a menedzsert kell megkenni, mert szerencsétlen arra a pacákra hallgat, a hírek alapján nem igazán érzi otthon magát Monacoban, és ki tudja, hogy hogyan alakulnak az adózási szabályok később Franciaországban.
A kérdés, csupán csak annyi, hogy ez a kitérése után hozni tudná -e a korábbi valóját, de hát ő nem 30 fölött ment el levezetni a Mahacskalába.
Én már nyáron hoztam volna, 75 milláért, ha már Bale-ért kiadtunk 90et, akkor inkább a kolumbiai tigrisért fizettem volna 75-öt.
3 évre mondjuk vennénk 100 gólt, az rossz?? Nem hiszem, Benzema sose hozna ennyit.

-
semmivel nem tűnik mozdíthatatlanabbnak mint Suarez, valószínűleg olcsóbb is lenne, mostmár..Szerintem nincs, és idősebb is, ezenkívül valószínűleg mozdíthatatlan is.
és az elmúlt évek alapján nem tudom miért ne mondhatnánk legalább annyira jónak mint az Uruguay-it.
Most aktuálisan lehet, hogy jobb nála a liverpooli, de miért mindig az aktuális menő kell? Miért nem csak a menő.
-
Szerintem nincs, és idősebb is, ezenkívül valószínűleg mozdíthatatlan is.petiamadridista írta:mintha csak Suarez lenne a világon![]()
Falcao simán van annyira jó.
-
mintha csak Suarez lenne a világon

Meglepő számomra, de innentől kezdve akkor valóban el lehet felejteni. Kötve hiszem, hogy írtak volna bele kivásárlási árat, a Liverpool miért ment volna bele? Talán valami nagyon magas összeg, olyan kötésekkel, hogy nincs bl, stb.
-
Ha tényleg akarja a Párizs is, akkor nem lesz egyszerű menet, sőt sztem nem is minket választ. (abból kiindulva, h a MU-t is a pénz miatt hagyta ott állítólag)ateeemadrid írta:Pogbára kell rámenni a nyáron, hosszú évekre meglenne oldva a középpályánk.
hihihihahahaGT37 írta:Azért Pogba szerintem nem ér 120-at.

- ateeemadrid
sajnos szerintem nem fog jönni, túl drága lenne. különben is, miért adnák el 60 körül, ha Bale volt 90? így szerintem minimum annyit kérnének érte, habár szerintem egyértelműen jobb játékos az uruguayi.
kár érte, mert egyik kedvencem, zseni a faszi, szerettem volna, ha ide igazolt volna, habár mivel én még mindig bízok Karimban, nem tartom létszükségnek a csatár poszt erősítését. max. Benz mögé kéne valaki, mert a vak is látja, hogy Morata nem szint.
Pogbára kell rámenni a nyáron, hosszú évekre meglenne oldva a középpályánk.
kár érte, mert egyik kedvencem, zseni a faszi, szerettem volna, ha ide igazolt volna, habár mivel én még mindig bízok Karimban, nem tartom létszükségnek a csatár poszt erősítését. max. Benz mögé kéne valaki, mert a vak is látja, hogy Morata nem szint.
Pogbára kell rámenni a nyáron, hosszú évekre meglenne oldva a középpályánk.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Azért Pogba szerintem nem ér 120-at.Donát írta:Suárez, és Pogba 120 körül

olyan jó lenne valami :troll: smiley

Egyébként Suárezt szvsz 60 körül már simán lehet vinni, a 80-at túlzásnak tartom.
-
Elvileg csakKerlon írta:Suárez szerinte már 80 alatt mozdíthatatlan, szóval mi kiszálltunk, mert tavaly költöttünk eleget, most meg majd a bernabeu jön.
50 körül.
Ami nem sok ezen a szinten. Perez!

Suárez szerinte már 80 alatt mozdíthatatlan, szóval mi kiszálltunk, mert tavaly költöttünk eleget, most meg majd a bernabeu jön.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ha 60-80 körül kell érte csengetni, és tényleg akarjuk, akkor jutna még nyáron Gündoganra/Pogbára/középpályásra, és esetleg hátvédre? Mondjuk ha jönne Suárez, és Pogba 120 körül, és a hátvédsorból senki nem távozna talán még elképzelhető.
szerk.: Ja, Di Maríából mondjuk lehet, hogy Pogba árát egy az egyben ki lehet facsarni... :Đ
szerk.: Ja, Di Maríából mondjuk lehet, hogy Pogba árát egy az egyben ki lehet facsarni... :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Túl sok a cikk arról, hogy szeretnénk (gondolom nem alaptalanul...), és nem lepne meg, ha nem az történt volna, hogy ráraktak egy komolyabb árcédulát... Amennyire emlékszem eddig ilyen 60 milla volt (nyár közbe ez repkedett, ha jól emlékszem, de olyan is volt, hogy nincs is kivásárlási ár, csak ők ez alatt nem engedik el, vagy valami ilyesmi) és nem lepne meg, ha ezt nem vitték volna fel közel duplájára...Rabiosa írta:Azért még nem kell letenni róla, én biztos vagyok benne hogy nem a Liverpoolban fog megrohadni..
Valószínűleg beleraktak egy kivásárlási árat a szerződésébe, plusz magasabb fizu.

-
Oké, de most 1-2 évig tuti nem jön, utána meg már nem is fog kelleni. Amúgy szerintem most is csak akkor kéne, ha CR elmenne a nyáron, szerintem (persze, lehet, hogy nincs igazam) ez a 2 dudás nem férne meg egymás mellett.Rabiosa írta:Azért még nem kell letenni róla, én biztos vagyok benne hogy nem a Liverpoolban fog megrohadni..
Valószínűleg beleraktak egy kivásárlási árat a szerződésébe, plusz magasabb fizu.