Még jó hogy így döntenél, hisz' a honfitársad....... A többi csak duma.csütörtök, 12:26
“Ha csak a statisztikákat nézzük látszik, hogy Ronaldo egyedül viszi a hátán a Real Madridot. De ha én dönthetnék, Ribéry-nek adnám a díjat. Mindent megnyert a Bayern Münchennel és kulcsfontosságú szerepe volt ezekben a sikerekben” – nyilatkozta Hatem Ben Arfa, a Newcastle United francia válogatott labdarúgója.

Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyet értek...Bajnokok Ligáját nyerni,ahhoz mondig mindennek össze kell jönni.Nem mindig elég a legjobbnak lenni.AAz idei bayern talán kivétel,de azért nem biztos,hogy ha a dortmund ellen nem basszuk el indiszponált,hülye módon azt a meccset,dortmundban,akkor lehet hogy megfogjuk a bayernt...bár a fociba nincs lehet,és nincs ha...Kerlon írta:Engem konkrétan idegesít ez a tízedikezés és egyetértek, hogy ez komoly nyomást helyez a játékosokra.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Engem konkrétan idegesít ez a tízedikezés és egyetértek, hogy ez komoly nyomást helyez a játékosokra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már annyira akarjuk, akarják azt a tizediket, hogy egyszerűen már átesünk a ló túlsó oldalára és amolyan megrögzöttség az egész. Ahelyett, hogy a távoli jövő helyett a közelre figyelnénk és arra koncentrálnánk.R.M.C.F írta:Nincs annyi esze egynek sem, hogy ez az állandó 10. ezés minden héten inkább visszatartó hatás mint segítő? Nem lehet kikerülni egy egy diszkrét mondattal? Nincs már lassan interjú e nélkül. Szarom le. A következő meccs a lényeg. Meg hogy legyen jobb belső kp. Center. Stb......
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nincs annyi esze egynek sem, hogy ez az állandó 10. ezés minden héten inkább visszatartó hatás mint segítő? Nem lehet kikerülni egy egy diszkrét mondattal? Nincs már lassan interjú e nélkül. Szarom le. A következő meccs a lényeg. Meg hogy legyen jobb belső kp. Center. Stb......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyszerűen csak sokkal nehezebben ment/megy neki az alkalmazkodás az új közeghez, stílushoz, szerkezethez, mint egy átlagos játékosnak, ezért gyengébben is kezdte a szezont. Mostanában azért kezd feljavulni, egyre több lehetőséget is kap (mondjuk még így sem játszik annyit, mint Rómában, mivel itt kicsit mélyebb a keret), szerintem jó lesz ő, csak kell még neki idő. Egyelőre mondjuk sokat még nem mutatott, de azért volt nem egy olyan villanása, amiből látni lehetett, hogy igencsak tehetséges srác.ateeemadrid írta:Egyébként mi a picsa van vele, sérült, vagy miért nem játszik?
Romában láttam párszor - nem sokszor, mivel finoman szólva nem vagyok oda az olasz fociért - akkor elég ügyesnek tűnt.
DM-ről meg továbbra is tartom, hogy fontos lehet még, év végéig mindenképp megtartanám.
DM-et meg a szezon végéig biztosan meg fogjátok tartani szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor jó, mert év vége van

- ateeemadrid
Egyébként mi a picsa van vele, sérült, vagy miért nem játszik?GT37 írta:Géci írta:Lamelát meg hoznánk 13 milkóért a Spursből...![]()
![]()
![]()
Nagyon unatkozhatnak a firkászok.
Romában láttam párszor - nem sokszor, mivel finoman szólva nem vagyok oda az olasz fociért - akkor elég ügyesnek tűnt.
DM-ről meg továbbra is tartom, hogy fontos lehet még, év végéig mindenképp megtartanám.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Géci írta:Lamelát meg hoznánk 13 milkóért a Spursből...

Nagyon unatkozhatnak a firkászok.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Médiának akkor higgy ha ló legel a sírján.
-
Ilyeneket kell olvasnom, hogy Wenger lehet viszi még a télen 20 milkóért DM-et amibe mi benne is vagyunk (Marca)... A mások, hogy Lamelát meg hoznánk 13 milkóért a Spursből...
- morientes
Egyenlőre....tucsoki írta:Persze, megbeszéltük, túl van lihegve.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Persze, megbeszéltük, túl van lihegve.

- morientes
Lampard nem az a mélységi irányító,mint Xabi,vagy Pirlo,akikből nincs sok a piacon,vagyis ma már csak ők ketten...Talán Illarramendi,vagy Veratti hasonló még,de mivel változik a foci,ők sem azon a poszton fognak dominálni később....És pl. Lampard nem lenne képes indítani a gyors játékosokat, vagy tényleg csak ezen múlik...?
De azt hiszem,a Mou féle mélységi irányítóval müködő koncepcióba simán befér Xabi 2 de lehet hogy még 3 éven keresztül...és ez idő alatt a chelseanek,pláne az angol bajnokságban,ez sokat hozhat.Nem mondom kétszer,de ha Xabi az arsenal ellen pályán van,verik az ágyusokat...

LEGIO PATRIA NOSTRA

És pl. Lampard nem lenne képes indítani a gyors játékosokat, vagy tényleg csak ezen múlik...?morientes írta:Sztm meg pont hogy de....gondoljunk csak bele,hogy már mikor kiderült,hogy Mou a chelseabe folytatja,jöttek a hírek,hogy vinné...amibe Mou szempontjából van is logika.Kulcs játékosa volt a realba is,kulcsa annak a kontrára épülő 4231-nek,amivel meccseket döntöttünk el,és Mou kedvenc taktikai variánsa...
Gondoljunk csak bele...odamegy Xabi,aki hosszú indításaival megugrasztja szélsőket,(Hazard,Schürrle),melkette ott van Ramires aki szűr,TKP be meg Oscar...és kész is a recept.Elől meg ugye Torres.Hát nem kisértetiesen hasonló az
----Alonso-------Khedira----
------------Özil-------------
--Di Maria--Pipita/Benz-----Ronaldo---
Pakkhoz???Csak itt ugye:
Alonso----------Ramires----
---------Oscar------------
--Hazard--Torres---Schurrle----
Lenne a formáció....
Ami meg a pénzt illeti.Mivel így Alonso szabadon igazolhatóvá válna,simán eltehetne annyi aláírási pénzt,amivel a fizetése-márhogy ugye nem lenne anbyi amennyi-kérdése okafogyottá válna.Amúgy is,Abra elvtársnál a lé vajhmi keveset számít....
Követem idén a Chelsea meccseit, de még csak véletlenül sem a nálunk első évben látott "kontrafocit" játsszák most. Hogy valójában mit is, azt nehéz megítélni amíg nem forrnak ki.
Lényegében ugyan azt írjátok RMFC kollegával, hogy ha egy csapatot építenek köré (vagy nálunk marad, a megszokott légkörben), akkor még igen is hasznos ember lehet. Manapság szerintem egy 32 éves, sérüléseket tekintve megbízhatatlan, megkopott teljesítményű, de annál nagyobb rutinnal rendelkező játékos köré nem épít senki csapatot. Feltételezem Mou-ról, hogy van elképzelése a csapat "taktikáját" illetően, azért durva lenne, ha úgy kezdte volna el tervezni, hogy jövőre úgyis érkezik Alonso, aztán majd mondom a többit...
Megértem a ti álláspontotokat is.
-
Pont ezt akartam közölni én isVictor írta:nso-n fent van egy jó régi interjú a mi puskásunkkal, érdemes megtekinteni!

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nso-n fent van egy jó régi interjú a mi puskásunkkal, érdemes megtekinteni!
- morientes
Sztm meg pont hogy de....gondoljunk csak bele,hogy már mikor kiderült,hogy Mou a chelseabe folytatja,jöttek a hírek,hogy vinné...amibe Mou szempontjából van is logika.Kulcs játékosa volt a realba is,kulcsa annak a kontrára épülő 4231-nek,amivel meccseket döntöttünk el,és Mou kedvenc taktikai variánsa...Én nem hinném hogy Mou-nak Alonso-ra lenne szüksége
Gondoljunk csak bele...odamegy Xabi,aki hosszú indításaival megugrasztja szélsőket,(Hazard,Schürrle),melkette ott van Ramires aki szűr,TKP be meg Oscar...és kész is a recept.Elől meg ugye Torres.Hát nem kisértetiesen hasonló az
----Alonso-------Khedira----
------------Özil-------------
--Di Maria--Pipita/Benz-----Ronaldo---
Pakkhoz???Csak itt ugye:
Alonso----------Ramires----
---------Oscar------------
--Hazard--Torres---Schurrle----
Lenne a formáció....
Ami meg a pénzt illeti.Mivel így Alonso szabadon igazolhatóvá válna,simán eltehetne annyi aláírási pénzt,amivel a fizetése-márhogy ugye nem lenne anbyi amennyi-kérdése okafogyottá válna.Amúgy is,Abra elvtársnál a lé vajhmi keveset számít....
LEGIO PATRIA NOSTRA

kellemes ünnepet pupákok! pussz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Egy jól felépitett kp-val maga mellett,alonso komoly játékerő még.
VDb meg amióta elment tőlünk egy vérkö****g lett. Már évekkel ezelőtt is megfigyeltem,hogy a kis barcásait a tétnélküli meccseken mindet félidőztette,mig a madridiak fenn voltak......sokszor megtette.
A nyilatkozatai meg no comment.....lófax ez nem madridista....inkább culé.
VDb meg amióta elment tőlünk egy vérkö****g lett. Már évekkel ezelőtt is megfigyeltem,hogy a kis barcásait a tétnélküli meccseken mindet félidőztette,mig a madridiak fenn voltak......sokszor megtette.
A nyilatkozatai meg no comment.....lófax ez nem madridista....inkább culé.