Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 30., hétfő 12:21

a marca után az AS is hihetetlenül elfogult lett a dream teamnél:
Az AS olvasói, akarod mondani. :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 30., hétfő 12:01

a marca után az AS is hihetetlenül elfogult lett a dream teamnél:
AS' Team of the Year:
Casillas; Lahm, T. Silva, Ramos, Marcelo; Bale, Alonso, Iniesta, Ribery; Cristiano Ronaldo, Messi.

Most tényleg a kb 10 meccset védő Iker? Az Idén nulla Iniesta?? Az idén maga alatt teljesítő és bugyuta Ramos??? Na ne már. Spanyol újság mind a kettő, de ez továbbra sem arról szól, hogy a hazai játékosokat tolják (lásd Prandelli vagy akárki más és most az as és marca is). De Marcelonak sincs sok keresnivalója ott, sokkal inkább Alaba + Xabinál is van/volt jobb az idényben. Az olasz Gazzetta álom11e a legjobb, abban minden és mindenki ott van akinek kell. B-)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 29., vasárnap 12:14

A focin belul keves embert gyulolok annyira mint ezt a Mendest. Megint milyen idiotasagot nyilatkozott..

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 29., vasárnap 11:55

Ha Ronaldo megkapja,és egyre inkább affele tendálnak a dolgok,(persze nem óhajtok elkiabálni semmit),akkor az még lök egyet a teljesítményén sztm,ha még ez lehetséges,és akkor.....huhuuuu.... :ozil: Èdes istenem mi lesz még itt.... B-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 21:26

Realista24 írta:Apró érdekesség nsoról:
Cristiano Ronaldo, Franck Ribéry és Lionel Messi maradt versenyben az Aranylabdáért. Melyikük az Ön választása?
Cristiano Ronaldo 52% (23655)
Franck Ribéry 28% (12673)
Lionel Messi 20% (9361)
Szavazatok száma: 45689

Ez egyébként eléggé érdekes tényleg.....hihetetlen különbség. Nem is tudom hová tenni.Főleg magyar viszonylatban,mert annyi antirealos van hogy dunát lehet velük rekeszteni.
Ha ez lesz az aranylabdán is(egyébként kb helyes az arány ha korrekten nézzük) akkor csodálkozni fogok,mert már régóta nem a szakmaiságról szól a szavazás,hanem ki kinek a kije...ki a szimpibb és kinek ki lájkolt fészen.

VDB meg menjen oda.......ban járna érte. A nagy madridsta,a real madrid játékosa MINDENKINÉL(FŐLEG A KÉT NAGY JAMPIJÁNÁL JOBB VOLT),de nem......ááááá...még véletlen sem szavazott rá. Annyira átlátszó amit csinál......sértődött és pitiáner.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 28., szombat 21:16

Apró érdekesség nsoról:
Cristiano Ronaldo, Franck Ribéry és Lionel Messi maradt versenyben az Aranylabdáért. Melyikük az Ön választása?
Cristiano Ronaldo 52% (23655)
Franck Ribéry 28% (12673)
Lionel Messi 20% (9361)
Szavazatok száma: 45689
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. december 28., szombat 20:45

Remy írta:n sem azért írtam be Dinhot, mert tőle várnék megváltást. Csak mondom ingyen lenne (nyilván a fizuja magas, de...) cserének szerintem még elmenne, annyira azért nem gyenge.
Akkor Benzema helyett ennyi erővel meg lehetne próbálni esetleg Di Stefanot, hátha bejön a dolog, és akkor nem kéne csatárra költeni...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 28., szombat 20:42

Realista24 írta:
Én sem azért írtam be Dinhot, mert tőle várnék megváltást. Csak mondom ingyen lenne (nyilván a fizuja magas, de...) cserének szerintem még elmenne, annyira azért nem gyenge. És marketing szempontból sem lenne rossz, pláne, hogy stadionépítés stb van tervben...

fél + 1 éves szerződést adnék neki, aztán ha elfogadja akkor király, ha nem akkor nem... persze ezt is csak akkor ha DM menne a télen.
Mikor tanuljátok meg, hogy senki nincs ingyen? Aláírási pénzek mennek keményen ilyenkor, magasabb fizu, stb.
Nekünk a jövő embereire van szükség, nem a múltéra. Ennyi erővel inkább újra mezt adnék R9-nek.
Erről van itt szó. Ráadásul a jelenlegi keretünk sem egy összeszokott, olajozottan működő gépezet, de nem is folytatom...

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 20:33

“Ha Cristiano a Barcelonában játszana, akkor 120 gólt szerezne egy szezonban” – nyilatkozta Mendes, a játékos ügynöke
:iszunk: Mendes már szilvesztert tarthat.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 28., szombat 13:00

R10 védelmében csak annyit, hogy nem sokkal a Libertadores döntője után megsérült és a hírek sokáig arról szóltak, hogy nem épül fel a klub VB-re. Aztán valahogy összedrótozták, de kb 2,5 hónap kihagyás és 2 hét edzés után senki sem várhatott tőle csodát. Jelenleg is sérült a hírek szerint. 
Igen,kifelejtettem hogy sérült is volt,nem is akartam én savazni,sőt,az ő csodás passzaival jutott oda az AM ahova,az a szabdrúgás meg hab volt a tortán
DE
Ahogy többen írják,ide már csere embernek is kevés volna,mikor itt egy Jesé,valamint sose volt hozzászokva hogy ő csere,és az ő térde,bokája se birja már...valamint asszem a PD iramát sem...mindig szerettem volna hogy a realba játszon,de már nem...már rég nem ugyan az...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 28., szombat 12:48

Én sem azért írtam be Dinhot, mert tőle várnék megváltást. Csak mondom ingyen lenne (nyilván a fizuja magas, de...) cserének szerintem még elmenne, annyira azért nem gyenge. És marketing szempontból sem lenne rossz, pláne, hogy stadionépítés stb van tervben...

fél + 1 éves szerződést adnék neki, aztán ha elfogadja akkor király, ha nem akkor nem... persze ezt is csak akkor ha DM menne a télen.
Mikor tanuljátok meg, hogy senki nincs ingyen? Aláírási pénzek mennek keményen ilyenkor, magasabb fizu, stb.
Nekünk a jövő embereire van szükség, nem a múltéra. Ennyi erővel inkább újra mezt adnék R9-nek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. december 28., szombat 12:45

marketing szempontból mit hozna ez a gyerek? szerintem semmit már, nem egy szépfiú mint beckham, aki fénykora után is fosta a pénzt. padra felesleges drága fizetéssel, inkább akkor azt adnánk alonsonak.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 28., szombat 12:41

R.M.C.F írta:Talán senki se gondolja komolyan hogy még használható lenne itt? Ki van égve mint a spájzban a villanykörte.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 12:36

Talán senki se gondolja komolyan hogy még használható lenne itt? Ki van égve mint a spájzban a villanykörte.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 28., szombat 12:36

Géci írta:Szerintem Illarra pályázik a 8-as mezre. Sociedadba is 8-as volt meg a vállogatotba is 8-as a mezszáma. :)
ezért írtam ha jön a német...mert ha nem akkor egyértelmű hogy Illarra a 8-as, bár kb teljesen mind1, miattam játszhatnak 99-től visszafelé miden csak nyerjenek :D

szurkolo
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan

HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. december 28., szombat 12:23

morientes írta:Ami Ronaldinhot illeti,a 2012-13 as szezonban követtem az atletico mineiroba,akkor a csapat lelke volt,nem véletlen jutottak a Libertadores kupa döntőjébe,sőt ugye meg is nyerték.Kiválóan mozgatta a támadósort,és élmény volt nézni,úgy mint régen....aztán most a klub VB-n csúnya égés
R10 védelmében csak annyit, hogy nem sokkal a Libertadores döntője után megsérült és a hírek sokáig arról szóltak, hogy nem épül fel a klub VB-re. Aztán valahogy összedrótozták, de kb 2,5 hónap kihagyás és 2 hét edzés után senki sem várhatott tőle csodát. Jelenleg is sérült a hírek szerint.

A szabadrúgás gól az elődöntőben csak a meglévő zsenialitását igazolta.

A hírek szerint egyébként marad Brazíliába nyárig, aztán irány az USA - ha a brazil sajtó jól téved.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 28., szombat 11:43

hasonló a posztjuk, de a szerepkör más azért.
Igen,ezt írtam le én is egy párszor,hasonló,de nem ugyan az.

Ami Ronaldinhot illeti,a 2012-13 as szezonban követtem az atletico mineiroba,akkor a csapat lelke volt,nem véletlen jutottak a Libertadores kupa döntőjébe,sőt ugye meg is nyerték.Kiválóan mozgatta a támadósort,és élmény volt nézni,úgy mint régen....aztán most a klub VB-n csúnya égés egy noname arab csapattól,majd a bronzmeccsen piros lap :lol:
Így igaz...10 évvel ezelőtt kellett volna,ma már,ha nem is egy Pisont Pista,de semmiképpen sem a legmagasabb szint.Amúgy is az AM-ba visszavont 9-es,nálunk meg ilyen nincs.Már rég nem szélső,ha meg Pipita megy,akkor Jesé adott...ennyi.

Suarez meg nem hiszem hogy jönne...most hosszabbítottak vele,emelték a fizetését,megkapta a karszalagot...azt mondta minden perfect....ahogy a szállóigévé vált mondat is idézi..."ne higgy el mindent a médiának..."Ha meg belemegyünk megint egy 90-100 millás üzletbe,akkor tényleg megalomániás idióták vagyunk....én birom Lalit,de ennyiért sok lenne....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 28., szombat 11:40

Szerintem Illarra pályázik a 8-as mezre. Sociedadba is 8-as volt meg a vállogatotba is 8-as a mezszáma. :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 28., szombat 11:32

inkább minek kis betűkkel írni? :D rém idegesítő :D
jövőre Modric 10-es, ha jön Gündogan akkor ő lesz a 8-as, Khedira el és Illarra 6-os mez...10-est biztos nem fognak igazolni, főleg nem egy már letűnt sztárt

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 28., szombat 10:08

R.M.C.F írta:Te láttad manapsag játszani? Kb mint fenykorában pisont Pista. Minek ide egy belassult, rég letűnt oldszkul sztár?

Nem fogy eléggé a 10-es mez.

Vissza: