Az AS olvasói, akarod mondani.a marca után az AS is hihetetlenül elfogult lett a dream teamnél:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 30., hétfő 12:21
Az AS olvasói, akarod mondani.a marca után az AS is hihetetlenül elfogult lett a dream teamnél:
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 30., hétfő 12:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 29., vasárnap 12:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 29., vasárnap 11:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 21:26
Realista24 írta:Apró érdekesség nsoról:
Cristiano Ronaldo, Franck Ribéry és Lionel Messi maradt versenyben az Aranylabdáért. Melyikük az Ön választása?
Cristiano Ronaldo 52% (23655)
Franck Ribéry 28% (12673)
Lionel Messi 20% (9361)
Szavazatok száma: 45689
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 28., szombat 21:16
Cristiano Ronaldo, Franck Ribéry és Lionel Messi maradt versenyben az Aranylabdáért. Melyikük az Ön választása?
Cristiano Ronaldo 52% (23655)
Franck Ribéry 28% (12673)
Lionel Messi 20% (9361)
Szavazatok száma: 45689
HozzászólásSzerző: cart » 2013. december 28., szombat 20:45
Akkor Benzema helyett ennyi erővel meg lehetne próbálni esetleg Di Stefanot, hátha bejön a dolog, és akkor nem kéne csatárra költeni...Remy írta:n sem azért írtam be Dinhot, mert tőle várnék megváltást. Csak mondom ingyen lenne (nyilván a fizuja magas, de...) cserének szerintem még elmenne, annyira azért nem gyenge.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 28., szombat 20:42
Erről van itt szó. Ráadásul a jelenlegi keretünk sem egy összeszokott, olajozottan működő gépezet, de nem is folytatom...Realista24 írta:Mikor tanuljátok meg, hogy senki nincs ingyen? Aláírási pénzek mennek keményen ilyenkor, magasabb fizu, stb.Én sem azért írtam be Dinhot, mert tőle várnék megváltást. Csak mondom ingyen lenne (nyilván a fizuja magas, de...) cserének szerintem még elmenne, annyira azért nem gyenge. És marketing szempontból sem lenne rossz, pláne, hogy stadionépítés stb van tervben...
fél + 1 éves szerződést adnék neki, aztán ha elfogadja akkor király, ha nem akkor nem... persze ezt is csak akkor ha DM menne a télen.
Nekünk a jövő embereire van szükség, nem a múltéra. Ennyi erővel inkább újra mezt adnék R9-nek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 20:33
“Ha Cristiano a Barcelonában játszana, akkor 120 gólt szerezne egy szezonban” – nyilatkozta Mendes, a játékos ügynöke
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 28., szombat 13:00
Igen,kifelejtettem hogy sérült is volt,nem is akartam én savazni,sőt,az ő csodás passzaival jutott oda az AM ahova,az a szabdrúgás meg hab volt a tortánR10 védelmében csak annyit, hogy nem sokkal a Libertadores döntője után megsérült és a hírek sokáig arról szóltak, hogy nem épül fel a klub VB-re. Aztán valahogy összedrótozták, de kb 2,5 hónap kihagyás és 2 hét edzés után senki sem várhatott tőle csodát. Jelenleg is sérült a hírek szerint.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 28., szombat 12:48
Mikor tanuljátok meg, hogy senki nincs ingyen? Aláírási pénzek mennek keményen ilyenkor, magasabb fizu, stb.Én sem azért írtam be Dinhot, mert tőle várnék megváltást. Csak mondom ingyen lenne (nyilván a fizuja magas, de...) cserének szerintem még elmenne, annyira azért nem gyenge. És marketing szempontból sem lenne rossz, pláne, hogy stadionépítés stb van tervben...
fél + 1 éves szerződést adnék neki, aztán ha elfogadja akkor király, ha nem akkor nem... persze ezt is csak akkor ha DM menne a télen.
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. december 28., szombat 12:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 28., szombat 12:41
Én sem azért írtam be Dinhot, mert tőle várnék megváltást. Csak mondom ingyen lenne (nyilván a fizuja magas, de...) cserének szerintem még elmenne, annyira azért nem gyenge. És marketing szempontból sem lenne rossz, pláne, hogy stadionépítés stb van tervben...R.M.C.F írta:Talán senki se gondolja komolyan hogy még használható lenne itt? Ki van égve mint a spájzban a villanykörte.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 28., szombat 12:36
ezért írtam ha jön a német...mert ha nem akkor egyértelmű hogy Illarra a 8-as, bár kb teljesen mind1, miattam játszhatnak 99-től visszafelé miden csak nyerjenekGéci írta:Szerintem Illarra pályázik a 8-as mezre. Sociedadba is 8-as volt meg a vállogatotba is 8-as a mezszáma.
HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. december 28., szombat 12:23
R10 védelmében csak annyit, hogy nem sokkal a Libertadores döntője után megsérült és a hírek sokáig arról szóltak, hogy nem épül fel a klub VB-re. Aztán valahogy összedrótozták, de kb 2,5 hónap kihagyás és 2 hét edzés után senki sem várhatott tőle csodát. Jelenleg is sérült a hírek szerint.morientes írta:Ami Ronaldinhot illeti,a 2012-13 as szezonban követtem az atletico mineiroba,akkor a csapat lelke volt,nem véletlen jutottak a Libertadores kupa döntőjébe,sőt ugye meg is nyerték.Kiválóan mozgatta a támadósort,és élmény volt nézni,úgy mint régen....aztán most a klub VB-n csúnya égés
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 28., szombat 11:43
Igen,ezt írtam le én is egy párszor,hasonló,de nem ugyan az.hasonló a posztjuk, de a szerepkör más azért.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 28., szombat 11:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 28., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 28., szombat 10:08
R.M.C.F írta:Te láttad manapsag játszani? Kb mint fenykorában pisont Pista. Minek ide egy belassult, rég letűnt oldszkul sztár?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem