Bár pár évvel idősebb de az már szín tiszta rutin

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 6., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 6., hétfő 13:53
Ha van kivásárlási ár, és csak 85, akkor mi azt letesszük. Nem tudok mást elképzelni. Max akkor, ha a Falcao-Monaco dolog előre lett zsírozva, hogy Atletico ne verje ki a biztosítékot. De, ha tavaly nyáron nem lett Falcao lezsírozva, akkor idén esélytelen. Én Suarez párti vagyok, már akkor hozni kellett volna, mikor a Poolba ment, most meg már kötelező. Jelenleg a legjobb csatár, és a csúcsévei most jönnek.Tegnap vagy tegnapelott olvastam, hogy Suarez kivasarlasi ara 48 millio eurorol 85 milliora nott.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 6., hétfő 13:45
A telegraph is lehozta már és a hathárom meg már átvette a hírt, hogy Carlo kiszemelte a brazilt.GT37 írta:Picit off: valamiért az a rossz előérzetem van, hogy a nyáron rá fogtok hajtani Paulinhóra vagy Dembélére...
Sztárcsatár és a kölcsönvétel szó egy mondatban soha nem fogja megállni a helyét. Sztárcsatárokat csak MEGVENNI lehet, kölcsönözni nem. Télen meg főleg nem lesz jövés-menés megmondták már a Realnál.iker-siker írta:A DC-n olvastam, hogy megint aktuális lett a Falcao téma. Szerintem az évtized biznisze lenne, ha télen kölcsönvennék. Pár millió euró meg a fizetése valahány százaléka, és ha meggyőzi a vezetőket nyáron van egy olyan játékosunk, aki bevált.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 6., hétfő 13:37
Mindkettő jó megoldás lenne.Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki...![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 6., hétfő 13:31
Tegnap vagy tegnapelott olvastam, hogy Suarez kivasarlasi ara 48 millio eurorol 85 milliora nott.Géci írta:Hát, szerintem bejelentkezünk Suarezért, és amennyiben nagyon drága akkor nem lepne meg Rooney érkezése. Aguerora nem látok sok esélyt, Ibra meg jelenleg nem illik bele ebbe a gépezetbe, akár mennyire is csípem a tagot. Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 6., hétfő 13:14
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. január 6., hétfő 13:05
Azt tudtam, hogy a villarealban komolyabban lesérült, azóta nem követtem.Úgy vette meg a Fiorentina idén játszott rendesen, tegnap lerúgták és könnyen lehet, hogy idén már nem játszik.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 6., hétfő 13:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 6., hétfő 12:56
A Fejtoro topik arrebb van..reeed_ati írta:Van még egy név, aki sztem ugyan nem lenne 90 millió, de igen csak jó barátságban van a lasztival.A csatárkérdésről
Már a Villarealban is nagyon bírtam, csak sajnos volt egy komolyabb sérülése, ez eléggé betett neki...
Nem tudom mennyire jött helyre, de azért 14-et csak el rakott eddig és még mindig csak 26.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. január 6., hétfő 12:53
Van még egy név, aki sztem ugyan nem lenne 90 millió, de igen csak jó barátságban van a lasztival.A csatárkérdésről
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 12:33
Egyre inkább át kell értékelnem a Casemiroval kapcsolatban kialakított véleményem.Atr hittem ha megkapja a lehetősèget él majd vele,de úgylátszik nem,és bár én nem adtam fel a reményt,az,hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeimet,az igen csekély...sajnos.Ha meg kölcsön adnánk,még az a kis motivácio is eltünne belőle,ami talán még így,hogy a Real Madrid keretének tagja,benne van.Ha van egyáltalán.Aztán eltűnne a süllyesztőbe....Teljes szívemből egyetértenék, ha nem lenne úgyis egy hiányzónk kkp poszton. Mivel szerintem a gyereken egy kölcsönadás sem segíthet, ezért én inkább maradjon, vészmegoldásnak jó, nyáron meg rendezzük ezt a posztot. Legalább is nagyon remélem, mert nincs rendezve idestova 10 éve.
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 6., hétfő 11:31
Az a Matic.Matic meg ha az a Matic a Benficaból,akire gondolok,nem hiszem hogy a dortmund szánna rá annyit amennyiért a portugálok adnák.Asszem érte amúgy is a manchester ácsingózna a hírek szerint....
Amit meg Klopp-ról mondasz,azt adom.Nem hiszem hogy èlete végéig a dortmundnál szeretne dolgozni,amennyire felkapott edző..(és nem ok nélkül)
A DC-n olvastam, hogy megint aktuális lett a Falcao téma. Szerintem az évtized biznisze lenne, ha télen kölcsönvennék. Pár millió euró meg a fizetése valahány százaléka, és ha meggyőzi a vezetőket nyáron van egy olyan játékosunk, aki bevált. Ha meg nem, akkor lehet próbálkozni mással. Ezen felül egy pár Falcao mez is elmenne. Viszont ehhez az kell, hogy szerződtessék Balotellit elvileg. Moratanak meg a füstje nagyobb volt, mint a lángja. A Negredo - Soldado duó szintjét sosem fogja elérni, bár cáfoljon rám, de most az előtte említett bármelyik két játékost szívesebben látnám a helyén, mint őt, annak ellenére, hogy mindkettőjük esetén alig vártam, hogy eltiplizzenek innen.Főként azzal kapcsolatba, hogy akarunk venni csatárt, és azt, hogy Morata a vezetőségnekk is kevés, de még Benya sorsa is kérdéses...
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 6., hétfő 11:28
nagyon remélem, hogy nem.GT37 írta:Picit off: valamiért az a rossz előérzetem van, hogy a nyáron rá fogtok hajtani Paulinhóra vagy Dembélére...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 11:21
Agüeróban szerintem megvan, igaz, nem olyan mértékben, mint Falcaóban. És azért ő is nagyjából top5 csatár jelenleg. (Viszont Messi nagy haverja, úgyhogy remélem, nem sérti meg azzal a Bolhát, hogy hozzátok megy.pheco írta:Csak az a baj, hogy Agüeroban sincs meg az a gyilkos ösztön a gólszerzésnél, mint mondjuk Falcaoban.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 6., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 6., hétfő 11:12
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 6., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 6., hétfő 10:46
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem