A kapusuk nem volt olyan hatarozott, mint Neuer szokott.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 4., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 3., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 3., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 3., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 3., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 3., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. szeptember 27., vasárnap 23:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 27., vasárnap 23:05
Lám, van még benned jóság.nmate írta: Egyre inkább komálom én is a gyereket. Most felállt védelem ellen is vert kettőt, kellemeset csalódtam.
Nem csak gyors, hanem jól helyezkedett többször is a védők között, sőt fejjel is veszélyes volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 27., vasárnap 22:57
Egyre inkább komálom én is a gyereket. Most felállt védelem ellen is vert kettőt, kellemeset csalódtam.ziro4vr írta:Dortmund kiadott a kezéből két könnyű pontot. Kár érte, az ilyenek miatt nem lesznek ott a BM mellett. Auba viszont nagyon komoly idén, hoznám továbbra is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 27., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. szeptember 27., vasárnap 15:09
direkt így akarta ezt is
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 26., szombat 16:10
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. szeptember 25., péntek 18:46
De miért nem? Mármint biztos jobb százalékban jön ki jól Neuer, de mondjuk amikor talán a Bilbao elleni meccsen felszabadított Ter Stegen és bebaszták neki majdnem a félpályáról, ott már nem a kapus személye számított. Neuer sokszor megúszott már ilyet, de attól a pilanattól, hogy nem rajta és a saját képességein múlik a dolog, onnantól bizony szerencse, hogy gól lesz-e vagy sem.ziro4vr írta:Továbbra sem érzem ezt tisztán máknak. Van benne szerencse is, de nem csak az. Nem arról van szó, hogy ő szerencsés, pl Ter Stegen meg nem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 25., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 25., péntek 16:38
El jön ez az idő majd Neuernek is, hogy nem mákolja be mindig azt, hogy eszetlenül kifut 30-40 méterekre.palesz77 írta:Mondjuk a Bilbao elleni fejese, és ez között a Neuer akció között annyi különbség volt, hogy a Bilbaos kaput talált. A Roma elleni gólnál meg ki se jött nagyon, csak a csávó beverte élete gólját - szerintem nem túlzás kijelenteni. Nem azt mondom, hogy Neuer szinten van kifutásokban MAtS, mert nem, de hogy ilyen szerencsétlen hogy lehet valaki, hogy egymás után nyeli be a szebbnél szebb gólokat.. Szerintem meg van átkozva jelenleg.ziro4vr írta:Nekem is bejön ez a stílus, és ezt is lehet rosszul csinálni, lásd Ter Stegen. Bár lábbal ő is fasza, csak a kimozdulásokat nem érzi úgy.![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 25., péntek 16:33
Mondjuk a Bilbao elleni fejese, és ez között a Neuer akció között annyi különbség volt, hogy a Bilbaos kaput talált. A Roma elleni gólnál meg ki se jött nagyon, csak a csávó beverte élete gólját - szerintem nem túlzás kijelenteni. Nem azt mondom, hogy Neuer szinten van kifutásokban MAtS, mert nem, de hogy ilyen szerencsétlen hogy lehet valaki, hogy egymás után nyeli be a szebbnél szebb gólokat.. Szerintem meg van átkozva jelenleg.ziro4vr írta:Nekem is bejön ez a stílus, és ezt is lehet rosszul csinálni, lásd Ter Stegen. Bár lábbal ő is fasza, csak a kimozdulásokat nem érzi úgy.
Az meg mondjuk nem semmi, lehet mégse az év buktája lesz az ő leigazolása..dannen írta:van még egy rekord; douglas costa 9 gólpassznál jár 6 forduló után, ez még senkinek nem sikerült előtte a bundásban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 24., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 23., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 23., szerda 20:42
De az én szememben - és kérlek ezt fogadjátok el - sokkal több veszélyt kockáztat azzal hogy kifut és mindent egy lapra feltéve megindul a labda felé. Példának hoztam fel: ha ezen menne el egy BL döntő, akkor talán felfogná más is hogy milyen veszélyekről beszélek. Orosz rulett ez a szememben.
Én értem miért látjátok ezt előnynek. Sőt azt is, hogy igen ezzel megmentette a góltól már a csapatát. De szerintem míg Ti pont a szimpátiátok - én nem utálom, én azt utálom amit a média művel vele,
Jelenlévő fórumozók: 65 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem