Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2022. március 10., csütörtök 12:41

Newman írta: Korábban felvetődött, hogy vajon a játékvezetői szakértők hogyan minősítik a Donnarumma-Benzema találkozást az első gól előtt.
Még engem is meglepett, hogy mennyire egységesen azt mondják, nem kellett visszavonni a gólt. Ha volt is érintkezés, nem volt szabálytalanság:

"Problem for the Parisians, the referees do not generally agree, believing that the official made the right decision. “Benzema touches Donnarumma. There is contact, but I see no fault. The referee let the action play out and it benefited them both. It was a very difficult match to referee but it went well,” said former Spanish referee César Barrenechea Montero in the columns of Mundo Deportivo.
Same story for Bruno Derrien, former referee who analyzed the situation in the columns of Parisian. “I am not convinced that Benzema is at fault, he told us. There is a slight touch, it is true, but it is not a mason’s push either. For me, it’s mainly a mistake of the goalkeeper. The VAR intervenes in the case of a gross referee fault, this is not the case. That the goal is validated, it is not shocking ”. An opinion shared by Said Ennjimi in L’Equipe. “Certainly, the contact can be whistled because there is a small fault. But for me, it is quite logical that the referee lets the game continue. Donnarumma clears the ball before being touched”.

Ami meg a neveket illeti, Neymar és főleg Messi árnyéka volt önmagának (már Párizsban is) inkább egy hajtós Rodrygo (a középkezdés után ő szerezte meg a labdát és ugratta ki Vinit) és egy szertelen Vinicius mint Messi és Neymar a jelenlegi hozzáállásukkal. Ettől függetlenül 90+60 percig jobb volt a PSG, de fejben és talán fizikailag sem bírták az utolsó 30 percet.
Barcás kollégák már megszakértették hogy full szabálytalan volt. Megtolt minket megint az uefa.

Newman
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Newman » 2022. március 10., csütörtök 12:29

Korábban felvetődött, hogy vajon a játékvezetői szakértők hogyan minősítik a Donnarumma-Benzema találkozást az első gól előtt.
Még engem is meglepett, hogy mennyire egységesen azt mondják, nem kellett visszavonni a gólt. Ha volt is érintkezés, nem volt szabálytalanság:

"Problem for the Parisians, the referees do not generally agree, believing that the official made the right decision. “Benzema touches Donnarumma. There is contact, but I see no fault. The referee let the action play out and it benefited them both. It was a very difficult match to referee but it went well,” said former Spanish referee César Barrenechea Montero in the columns of Mundo Deportivo.
Same story for Bruno Derrien, former referee who analyzed the situation in the columns of Parisian. “I am not convinced that Benzema is at fault, he told us. There is a slight touch, it is true, but it is not a mason’s push either. For me, it’s mainly a mistake of the goalkeeper. The VAR intervenes in the case of a gross referee fault, this is not the case. That the goal is validated, it is not shocking ”. An opinion shared by Said Ennjimi in L’Equipe. “Certainly, the contact can be whistled because there is a small fault. But for me, it is quite logical that the referee lets the game continue. Donnarumma clears the ball before being touched”.

Ami meg a neveket illeti, Neymar és főleg Messi árnyéka volt önmagának (már Párizsban is) inkább egy hajtós Rodrygo (a középkezdés után ő szerezte meg a labdát és ugratta ki Vinit) és egy szertelen Vinicius mint Messi és Neymar a jelenlegi hozzáállásukkal. Ettől függetlenül 90+60 percig jobb volt a PSG, de fejben és talán fizikailag sem bírták az utolsó 30 percet.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 10., csütörtök 11:32

realistahuni írta: Bayernt én nem érzem erősebbnek, bár nem sokat láttam idén őket. Davies szerintem nagy veszteség nekik a szívproblémák miatt. Lewa még a kicsik ellen jó statpadder, de nagy meccseken fogható, nem egy Bappé azért. Gnabry komoly játékosnak ígérkezett de megrekedt. Kimmich elit, azt nem vitatom, többiektől meg nem kell beszarni.
Viszont a Pool sokkal jobban néz ki mint tavaly amikor kiüttük őket, idén nem látom hogyan tudnánk megismételni ezt. City-Chelsea dettó, azért eléggé lefociztak legutóbb amikor találkoztunk velük.
Felejtsük már ezt el hogy egyénileg végigmegyünk kereteken, semmi értelme, a kontextust kell nézni lásd psg. A Bayern egyben van, nagyon jó a pressing és a támadóharmadban jók 1v1ben, viszont a védelem nagyon sebezhető és a kp sem állt össze hónapok óta. Szerintem őket egy dinamikus Modric-Valverde-Camavinga trióval bőven zavarba lehet hozni.
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 10., csütörtök 11:30

Realista24 írta:
Süti írta: Csendben megemlíteném Pintus mester nevét is, nem lepne meg, ha tavaszra lenne időzítve az a forma.
Akkor most maradhat Carlo? Vagy meddig?
Miert ha nem akkor van barki aki jobb opcio lenne? Olvasgattam, hogy mennie kell de egyszer sem lattam ertelmes es realis opciot a helyere. Sok hibaja van, en azert bizom benne es abban hogy tanul beloluk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 11:21

Sierra írta:
Realista24 írta:Miért ne látta volna?
Mert kb hiába tudja min kéne változtatni, baszik változtatni. :D
Attól még látja :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. március 10., csütörtök 11:20

Sierra írta: Kíváncsi lennék hogy Ancelotti vajon látta e, hogy mennyi változott a játék képe Kroos és Asensio kiválásával? :hmmm:
Casemiro sem hiányzott szvsz.
CKM egyszerre biztos nem elég már BL-ben az angolok ellen. Lehet Fede + Cama sem, de legalább dinamika több lesz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 10., csütörtök 11:16

Realista24 írta:Miért ne látta volna?
Mert kb hiába tudja min kéne változtatni, baszik változtatni. :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 10., csütörtök 11:14

Realista24 írta:
Sierra írta: Kíváncsi lennék hogy Ancelotti vajon látta e, hogy mennyi változott a játék képe Kroos és Asensio kiválásával? :hmmm:
Miért ne látta volna?
Mert tudtommal nem olvassa a fórumot. Ha végre elkezdené olvasni a stáb mindörökké veretlenek lennénk.

Mondjuk így legalább marad egy kis izgalom :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 11:12

Miért ne látta volna?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 10., csütörtök 11:08

Kíváncsi lennék hogy Ancelotti vajon látta e, hogy mennyi változott a játék képe Kroos és Asensio kiválásával? :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 11:04

Süti írta: Csendben megemlíteném Pintus mester nevét is, nem lepne meg, ha tavaszra lenne időzítve az a forma.
Akkor most maradhat Carlo? Vagy meddig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 11:04

Davies szerintem nagy veszteség nekik a szívproblémák miatt.
nana ne ferditsunk, balfasz covid gyoccer miatt :roll:
thereisonly1ronaldo

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. március 10., csütörtök 11:02

hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok :lol: , de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
remelhetoleg kitart az elony a bajnoki cimig, beellben meg lesz ami lesz.
Bayernt én nem érzem erősebbnek, bár nem sokat láttam idén őket. Davies szerintem nagy veszteség nekik a szívproblémák miatt. Lewa még a kicsik ellen jó statpadder, de nagy meccseken fogható, nem egy Bappé azért. Gnabry komoly játékosnak ígérkezett de megrekedt. Kimmich elit, azt nem vitatom, többiektől meg nem kell beszarni.
Viszont a Pool sokkal jobban néz ki mint tavaly amikor kiüttük őket, idén nem látom hogyan tudnánk megismételni ezt. City-Chelsea dettó, azért eléggé lefociztak legutóbb amikor találkoztunk velük.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 10., csütörtök 10:45

Csendben megemlíteném Pintus mester nevét is, nem lepne meg, ha tavaszra lenne időzítve az a forma.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 10., csütörtök 10:15

hehetheoriginal írta: hogy a mi oldalunkrol irjak, kellemes csalodas volt valverde, talan visszatalal az utra. a tamadasunk ad-hoc kisse, vinicius szimplan keves, csak fizikuma van, a psg meg csinalt maganak balfasz modon par golt, megoltek magukat. tudom most mindenki ezer fokon eg, es jonnek a downvoteok :lol: , de oke hogy kicsaptuk a milliomosokat, de ettol meg az angol csapatok vagy a bajern erosebb papiron nalunk, objektiven nezve.
remelhetoleg kitart az elony a bajnoki cimig, beellben meg lesz ami lesz.
Most is megcopatta párszor a PSG-t, főleg amikor nem voltak sündisznó álláásban, csak aztán a kapu közelében jönnek a szokásos képtelenségei.

Nyilván ez a csapat nem BL esélyes, nagy átalakulás előtt állunk, de lehet még úgy is fog kelleni 1-2 év. Az oké, hogy mondjuk jön Mbappe, de össze kell érnie egy új baszó középpályának, + a szélső védő poszton is vannak hiányosságok.

De remélhetőleg a nyáron jó irányba mozdulunk el.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 10:00

ANDS írta: Érdekes dolgokat írsz.
Ronaldinho óta volt ott Ibrahimovics is.
Neymar.
Di Maria.

Ezek egyszerűen, ahogy egy barátom megjegyezte a “puding” francia bajnokságban játszanak, ami most látszódott. A második meccs második félidő közepére képesek összeomlani, ahogy a barca ellen 6:1- re, az MU ellen is kiestek, és tegnap is.

Messivel együtt.
Pochettinot meg sokan dicsérik, mekkora edző. Lehet, de szerintem Ancelotti nagyobb.

Amit a cserékről írsz, azzal nem értek egyet, szerintem sokkal jobb lett a csapat Rodrygoval elől, és sokkal veszélyesebb a kp a Cama- Fede duóval.

Ibra óta már mindegyik ez az "új" psg recept szerint készült "csapat" volt (végy egy halom pénzt, verd el koncepció nélkül játékosokra, cserélj évente edzőt, és csodálkozz miért nem jön a "hőn áhított" bl cím), nem feltétlen az a baj, hogy "csak" egy francia ligában játszanak, ha nincsenek meg az alapok, ugyanúgy anyukád szoknyája mögé bújsz, ha baj van, mint tegnap tették..
ez a psg all time undorító brigád. Az egész csapat és kultúra bűzlik, láthatóan rossz fizikai állapotban levő sztárok, rossz keretösszetétel, játékosvezérelt klikkesedő hangulat, zéró kémia..minden el van baszva ami el lehet
ERRŐL beszélek!!! :salute: :agree:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 10., csütörtök 9:49

Két dolog, egyrészt most azért egy kicsit még lehet örömködni meg kárörvendeni, ez a psg all time undorító brigád. Az egész csapat és kultúra bűzlik, láthatóan rossz fizikai állapotban levő sztárok, rossz keretösszetétel, játékosvezérelt klikkesedő hangulat, zéró kémia..minden el van baszva ami el lehet. MBappe nagyon kilóg mentalitásban, fizikai állapotban, mindenben, én nem tudom elképzelni hogy ő maradna, biztosan látja és érzi ezt. Nagyon durva sebességkülönbség volt nála, azon kéne dolgozni, hogy a kapussal szemben összerakja magát, ahogy a második lesgólnál megoldotta az már tetszetős volt.

A csapatról meg a szokásost lehet elmondani, az akarat megvolt, a hangulat megvolt, csapategység tizes, ezek nagyon fontos dolgok. Vannak látható problémák, de ezek nem újak. Nacho ilyen szinten alkalmatlan szélsővédőnek, Carvajal 90 percet nem bír, a CKM halott, sőt, Casemironak egyre kevésbé látni a helyét, Kroos meg Modric közül meg az egyik elégnek tűnik. Valverde jön fel mint a talajvíz ez fontos. Vini ok benzema nagyon ok, de Asensio kezdőként totális kuka és kula. Az a baj Rodrygo is 30 perces játékos mint a spanyol, szóval így még nincs meg a 90 perc a jobbosra. :lol:

Én még mindig szkeptikus vagyok Carloval szemben, ha meglépné főleg a kp-n a ckm feloszlatását és nem kényszerből, akkor majd elnézést kérek. Ha megtenné, szerintem egy csapásra esélyessé lépünk elő, bár így se vagyunk messze tőle. Egy dolog a képesség és egy dolog a bl és a bl rutin. Egy szerencsésebb sorsolással a 4 simán meglehet, onnantól meg 1-1 hiba dönt.
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. március 10., csütörtök 9:41

Egyedül a City ellen látok kevés esélyt egy oda visszavágón.

Őket a döntőbe kell egy meccsen elkapni. :kalapos:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 9:31

Szerintem hehe azzal mindenki egyet ért hogy egy komoly csapattól bayern, city etc kevés esélyünk van. Ha a psg is kicsit fel tudna fejben, kohézióban nőni a feladathoz, tegnap is továbbjutnak.

Nem vagyunk már top3, talán top5 még igen, azt hiszem...
Én ezzel a továbbjutással és egy bajnoki címmel messze elégedett lennék erre az idényre. Ha még továbbmegyünk és még a barcát is megcsapjuk az csak gratis

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 10., csütörtök 9:28

Annyira kurvára köszönöm a csapatnak, hogy ebben a szorongásra okot adó időszakban hosszú órákra kiszakítottak :sziv: , és újra 12 éves gyerek lehettem, és ugráltam mint egy bolond!!! :sziv:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: