Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 20., hétfő 21:10

Még annyit, hogy a többi dologban viszont egyetértek. Ha megjelenik egy Gutis odaköpős nyilatkozat a barcára, akkor k..va jó fej, ha fordítva történik, akkor mit képzelnek magukról. Most hogy melyik kezdi azt hagyjuk, ne menjünk vissza óvodába..

Abban is egyetértek, hogy akiknél az elmúlt 4 évben szimpátiaszavazás lett a díj, az idén sem tudom miért vélekedik másképp, mert Messi teljesen szerintem jogosan érdemelte ki a labdákat. Ha az egyéni teljesítményt nézzük és végre úgy néz ki, hogy azt nézzük, akkor számomra így tökéletes maga a végeredmény az elmúlt 6 évben, a sok idióta szavazat már más kérdés... Messze a többiek fölött van, Ronaldo az aki eléri, hol felül is múlja a szintjét, de ez már aktuális formától függ. Talán vége annak, hogy Owenek meg Cannavarokhoz kerül az aranybogyó. Rossz volt nézni.

.
R.M.C.F írta:Ja....és még egy vélemény,bár nem hiszem hogy fontos,ha CR nem sérül le,akkor idén is be fogja húzni a díjat.
Modric :sziv: (bár mondjuk állítom hogy sok újságíró, csapatkapitány még a nevét sem ismeri...)

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. január 20., hétfő 21:06

http://www.marca.com/2014/01/20/en/foot ... 44099.html :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 20., hétfő 21:05

Nem szeretnék belefolyni ebbe a vitába, szerintem az új rendszer szerint Cének kellett kapnia idén. A régi zsugát Ribery kapta volna, tiszta sor.
Én meg az egész új rendszer régi rendszer baromságtól kapok agyvizet. Nincs itt semmilyen rendszer,itt egy van,aranylabda,ami azé aki az adott évben a legjobb Eu-ban játszó játékos volt.
Ribery szót sem érdemel,ahogy nyűszít......mit nyert? BL-t? Azt nem a BM nyerte? Vagy Ribery maga a BM? Azok nem kaptak érte BL trófeát? Mert azért AZ JÁR. Megkapták szerintem..... A legjobb játékosnak meg aranylabda jár.
Hagyjuk már ezt a ki mit nyert a klubjával,a válogatottal szöveget,semmi köze a dijhoz...valami barom bevezette és mindenki átvette.

Ribery maga sem gondolhatja komolyabban hogy jobb volt 2013 ban mint Ronaldo. Ha igen,akkor felül bajok vannak nála.

Kell akkor egy új díj: az Aranycipőfűző,az kapja,aki adott évben a legtöbb trófeát nyerte a klubjával,meg a válogatottal.Ha többen vannak a díjra,akkor meg feldobnak egy pénzt,szép kilátás.

maradjon az aranylabda az ami....a legjobban játszóé,az meg ronaldo volt. Ebben az évben,igazán jogosan ítélték meg a lasztit....kifejezetten jól,és a legjobb kapta. Teljesen rendben volt.

Az meg hogy meghosszabbitották.... :lol: :lol: és? Aki szavazott az már szavazott,aki meg nem,az meg már úgy is eldöntötte ,nem hiszem hogy az utolsó napra tartogatta a döntését,max a szavazásra nem volt ideje,vagy elfelejtette.

Ja....és még egy vélemény,bár nem hiszem hogy fontos,ha CR nem sérül le,akkor idén is be fogja húzni a díjat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. január 20., hétfő 21:02

zalkrisz írta:
Matt009 írta:Na és te Ronci aranylabdáját elcserélnéd Ribery triplájára? Elég ezt megválaszolni...
Kössz, hogy visszakérdezel, persze, hogy elcserélném, de ennek semmi köze ahhoz, hogy melyik, hogy teljesített tavaly. Persze legjobb védekezés a támadás.
Hagyd rá, Matt szerintem kötelességének érzi,hogy mindig szembe széllel menjen...Legalábbis minden 2. hozzászólásáról ez jön le nekem.
A kérdés pedig hülyeség volt...

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 20., hétfő 20:56

Matt009 írta:Na és te Ronci aranylabdáját elcserélnéd Ribery triplájára? Elég ezt megválaszolni...
Kössz, hogy visszakérdezel, persze, hogy elcserélném, de ennek semmi köze ahhoz, hogy melyik, hogy teljesített tavaly. Persze legjobb védekezés a támadás.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 20., hétfő 20:40

szerintem meg már mind1, megkapta, örülünk (bár úgy nézem nem mindenki) :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 20:36

___Samy___ írta:
Igazad van, viszont nyilván örülünk most, MERT az elmúlt évek alapján igenis CR-nek kellett megnyernie.
de ne az elmúlt évekre adjunk már aranylabdát, hanem az aktuális évre nézve
Mármint az elmúlt évek díjazása alapján :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 20., hétfő 20:35

Igazad van, viszont nyilván örülünk most, MERT az elmúlt évek alapján igenis CR-nek kellett megnyernie.
de ne az elmúlt évekre adjunk már aranylabdát, hanem az aktuális évre nézve
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 20., hétfő 20:32

Matt009 írta: Ízlés kérdése, de sokak szerint Messi a komplettebb játékos...
ezt így minden kötekedés nélkül kifejtenéd , hogy messi mért komplettebb , mint cé ?
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 20:26

Toky írta:...
Igazad van, viszont nyilván örülünk most, MERT az elmúlt évek alapján igenis CR-nek kellett megnyernie. Az aranylabda történelmében általában az nyert, aki címeket is nyer egészen 2010-ig. Ugyebár volt 5 kivétel, akik szintén 0 címmel nyertek aranylabdát.

Na már most 2010-ben jött a váltás... megkapta Messi... megint megkapta... megint megkapta.. és újra megkapta. Itt lehetett sírni, hogy vissza a régi rendszert, meg hülyeség az egész, DE ha az elmúlt 4 évben Messi tudjuk miért megkapta az aranylabdát, akkor ezek alapján CR is kapja meg, és kurvára nem érdekel már, hogy nem neki kellene elviekben, mert több 10 éven keresztül máshogy osztották. Az a rendszer nem jön vissza, így most már felesleges is rágódni rajta.

Most a cél, hogy te lődd a legtöbb gólt és kapsz egy bogyót. Ennyi.
Nekem tetszik az, hogy errefelé ment el a díj, kapja minden évben az akkor legjobban teljesítő spíler. A csapatsikerekre kupákat osztanak.
Mostani rendszer alapján nem lenne aranylabdája se Zizounak, se Figonak, se Dinhonak, stb... úgyhogy ez is bullshit valamennyire, mert csak a gól számít. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 20., hétfő 20:24

Matt009 írta:
Igen, Messi aztan tenyleg jobb volt egyenileg mint CR
Ízlés kérdése, de sokak szerint Messi a komplettebb játékos... H annyira erőlködsz CR aranylabdájának jogosságán, akkor Messi 4 bogyóján sincs mit vitázni. Szóval nem csak statisztikában (főleg gólpasszok), közvélemény szerint, de még aranylabdák számában is jóval CR előtt jár, nem tudom mi kell még, hogy jobbnak ismerd el...
En csak azt irtam, hogy 2013-ban Ronaldo egyertelmuen jobb volt mint Messi. Azt viszont elismerem, hogy Messi eveken keresztul egy kicsivel Ronaldo elott jart. (ha a 2013-as dijkioszto elott 3-2re vezet Messi az aranylasztikban, akkor az korrekt eredmeny. A 4-1 viszont nem az)
Reszemrol tema lezarva.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. január 20., hétfő 20:20

Nem szeretnék belefolyni ebbe a vitába, szerintem az új rendszer szerint Cének kellett kapnia idén. A régi zsugát Ribery kapta volna, tiszta sor.

Nekem tetszik az, hogy errefelé ment el a díj, kapja minden évben az akkor legjobban teljesítő spíler. A csapatsikerekre kupákat osztanak.

Aztán ez után már lehetne vitatkozni, hogy milyen szempontok alapján választunk legjobbat, amit Matt és feszegetett korábban. Neki pl. fontosabb volt az, hogy Ribery előkészítő szerepeben, irányítóként, védelmet megbontó, visszazáró, melózó (vagy ahogyan tetszik...) emberként a Bayern támadórészlegének egyik legfontosabb tagja volt, illetve mondhatjuk, hogy az egész Bayern egyik legfontosabb játékosa. Én ezt elfogadom, ő így gondolja.

Viszont most ez a visszakérdezés szerintem nem helyénvaló itt. Nyilván elcserélném Ronaldo Aranylabdáját egy triplázásra. És? Most ez mit támaszt alá? Ettől nem lett jogosabb, vagy jogtalanabb, hogy Ő kapta.

Ami viszont nekem sem tetszik, hogy a korábban tényleg rommá szapult, "kis" országok kapitányai most már szaktekintélyek... Persze ezt nem nagyon hozom fel, mert nem tudom megjegyezni, hogy anno ki mit írt a bogyó kapcsán. De ez tényleg érdekes dolog.

A lényeg, hogy szerintem a lehető legjobb helyre került az elismerés. A többi már csak púder.

Megnyert mindent a csapatával, mit tegyen még? Jól játszott, húzóember volt, nagy szerepe volt a sikerekben. Mi kell még? Ő nem fogja gólokban verni CR-t. Ne legyetek már telhetetlenek.
Mondjuk erre annyit, ami szerintem pont most aktuális ebben az esetben: Riberyre mindez igaz, amiket leírtál, de ez sem volt elég. Volt valaki (Cé), aki gyengébb csapatban volt, nem voltak meg a társak, a csapat- és küzdőszellem, akármi, ami még kellhet a sikerhez, de Ő egyénileg többet tett hozzá a kicsit gyengébb csapatához, abszolút nem rajta múlott, hogy ez végül kupákban nem mutatkozott meg.
(Anno volt is egy elbaxott példám erre, hogy miért jobb így a "szempontrendszer". Ha van egy játékos mondjuk egy Schalke szintű csapatban, aki egész évben húzóember, lő 40-45 gólt egy szezonban, kioszt még 15 gólpasszt, védelmeket bont meg, de ennek ellenére csak egy bravúros BL-elődöntő, meg egy bajnoki bronz jön össze, mert a társak nem tudnak mellé felnőni. Európa többi csapatában meg vannak jobb teljesítmények, de a sikereket "csapatok" szállítják, a szó szoros értelmében.
Akkor nem lehet esélye a fiktív emberemnek, mert a "körülmények áldozata"? Annak ellenére, hogy mondjuk egyénileg többet tett hozzá a saját csapata (rész)sikereihez, mint bárki más a sajátjáéhoz?)

A fenti jellemzés pedig ugyanígy igaz Lahmra, Schweinsteigerre, Robbenre, de akár Neuerre is. Akkor ennyi erővel Ők hol vannak? Mivel tett hozzá Ribery többet, mint a többiek? Annyival biztosan nem, hogy egyértelműen neki kelljen kapnia.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 20., hétfő 20:19

Nem emlékszem a pontok százalékára (nem tudom mennyire volt az magas), de érdekes, hogy most azokkal a szövetségi kapitányokkal és csapatkapitányokkal érveltek, akiket korábban leamatőröztetek, és többen írtátok, hogy semmi közük a focihoz, meg minek szavaznak.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a díjat eredetileg a France Footbal által felkért hivatalos sportújságírók ítélték oda. Lehet takarózni nso-val, de ne a magyar sajtóból induljunk már ki, és hozzuk fel érvnek. Pláne akkor, amikor az újságíróknak van egy kiadott kritériumrendszere, amely mentén szavazniuk kell. Az most jobb, hogy (költői túlzás következik) Zimbabve szövetségi kapitánya rászavaz Messire, mert Ronaldo neki túl magas? A FIFA kontingensnek (túl azon, hogy saját országából származóra nem szavazhat) semmilyen szempontrendszere nincs. Nem a legjobbra szavaznak, hanem arra, akire éppen kedvük van.
Az meg valóban nem volt korrekt, hogy EB selejtezők utánra meghosszabbították a szavazást miután már egyszer lezárták. Ez tény.

Abszolút unszimpatikus, amit Ribéry most művel. Nem Őt védem. De annyira jellemző a fórumra, hogy az eddig Messi labdának csúfolt bogyót -amint nem az argentin nyeri- máris jogosan kapja Ronaldo. Amikor Messi kapta egyénileg jobb volt, mégis panaszkodtok, hogy pl nem Sneijder/Iniesta kapta. Most meg Ribéry a barom... Tisztára mint a politikusok. És ez a következetlenség az, ami felszab.
ezzel egyetértek
viszont én nem azért vélem cr-t jobbnak a tavalyi évben, mert a kapitányok rászavaztak
szerintem ribery egyszerűen nem emelkedett ki abból a bayernből annyira, hogy aranylabdát kapjon érte, címek ide vagy oda

mondtam is én már október körül, hogy mindegy ki fogja kapni az aranylabdát, felháborodás meg balhé lesz az egészből
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 20., hétfő 20:17

Matt009 írta:
Őszintén.. Elcserélnéd a tavalyi Riberyt a tavalyi Ronaldora? Elég ezt megválaszolni...
Na és te Ronci aranylabdáját elcserélnéd Ribery triplájára? Elég ezt megválaszolni...

Jah és az aranylabdát nem a legjobb játékos kapjam, mert akkor megint Messi kaphatta volna. AZ aranylabdát az év legjobbja kapja.
De elcserélném ,de ennek mi köze van a 2 játékoshoz. Ha onnan választanom kéne , előbb mondanám Kroost,Schweinsteigert,Lahmot,Dante,Nauert vagy Thiagot.

De te nem válaszoltál ! El cserélnéd ? Nyilván ,nem azért jöttél ezzel ,aminek semmi köze ehhez. A tavalyi Ronaldot a tavalyi Messire se cserélném vagy sorolhatnám. De szerintem egyénileg tavaly még Bale is Ribery előtt jár. + Ibrahimovic.

Egy lánc szem volt . Ha egész évben sérült és Müller játszik helyette is behúzzák. Nem rajta múlt.

De teljesen fölösleges vitázni veled . Sosem fogod megérteni ,mert nem akarod , mert a végén még másnak lesz igaza ,nem neked.
Ne zavarjon hogy pár elvetemült Bayern fanon kívül szinte mindenki egyet ért. :roll:

nagyinál a pont , amúgy :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára oroszisti 2014. január 20., hétfő 20:19-kor.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 20., hétfő 20:16

Igen, Messi aztan tenyleg jobb volt egyenileg mint CR
Ízlés kérdése, de sokak szerint Messi a komplettebb játékos... H annyira erőlködsz CR aranylabdájának jogosságán, akkor Messi 4 bogyóján sincs mit vitázni. Szóval nem csak statisztikában (főleg gólpasszok), közvélemény szerint, de még aranylabdák számában is jóval CR előtt jár, nem tudom mi kell még, hogy jobbnak ismerd el...
de tudod mit ennek se örülj,
Leírtam legalább 3x, hogy én örülök CR bogyójának, és annak szurkoltam, hogy CR nyerje, az más kérdés, hogy a szubjektumot nélkülözve én Riberynek adtam volna.
néha annyira próbálsz erőlködni ezzel a megmondó stílusoddal meg a pesszimizmusoddal, hogy már nekem rossz nézni,
Nem erőlködöm én semmin. Más a véleményem, és utálom a következetlenséget, amikor ezt látom arra felhívom a figyelmet.

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. január 20., hétfő 20:16

Nem tudom mit mondjak.

Persze van egy Ali,Tyson meg egy "klicsko" Van két zseni,meg egy aki mindent megnyert ki a király????????

Ehez tudom hasonlítani ......

És be vagyok baszva de ez jut eszembe....

Persze az ukrán mindent megnyert,birtokol de mégis kire emlékszünk?????

Szóval a francia győzelme jobban fájt volna mint Mesi barátunké de tényleg......
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nagyi 2014. január 20., hétfő 20:20-kor.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 20., hétfő 20:08

Matt009 írta:
Mi az hogy o ennel tobbet nem tehet?? Tehat egy jatekosnal ez a max? Ennel feljebb mar nincs? Van itt ket masik uriember, akik evrol evre megmutatjak, hogy mindig van feljebb.
Megnyert mindent a csapatával, mit tegyen még? Jól játszott, húzóember volt, nagy szerepe volt a sikerekben. Mi kell még? Ő nem fogja gólokban verni CR-t. Ne legyetek már telhetetlenek.
Pedig jelenleg CR (es Messi) az a szint, amit Ribery-nek, Bale-nek, Neymar-nak el kell erniuk. Ha ezt a szintet barmelyikuk elerik vagy csak megkozelitik, akkor jogosan elismerem oket.
Matt009 írta:Jah és az aranylabdát nem a legjobb játékos kapjam, mert akkor megint Messi kaphatta volna. AZ aranylabdát az év legjobbja kapja.
Igen, Messi aztan tenyleg jobb volt egyenileg mint CR. :roll:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 20., hétfő 20:07

Jah és az aranylabdát nem a legjobb játékos kapjam, mert akkor megint Messi kaphatta volna. AZ aranylabdát az év legjobbja kapja.
Pontosan...az év legjobb CSAPATA a Bayern München lett.
az év legjobb JÁTÉKOSA pedig Cristiano Ronaldo, de tudod mit ennek se örülj, írd ki, hogy Ribéry az igazi győztes, te tartsd úgy számon. Elvégre ő EGYEDÜL cipelte a hátán a csapatát, ő lőtte a bl-döntőben a győzelmet érő találatot, ha ő nem lett volna, akkor semmit nem nyer a bayern, kivezette egyedül a franciákat a vb-re....oh wait. :coffee:

néha annyira próbálsz erőlködni ezzel a megmondó stílusoddal meg a pesszimizmusoddal, hogy már nekem rossz nézni, na de személyeskedés off.

remélem nincs harag. :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 20., hétfő 19:53

Őszintén.. Elcserélnéd a tavalyi Riberyt a tavalyi Ronaldora? Elég ezt megválaszolni...
Na és te Ronci aranylabdáját elcserélnéd Ribery triplájára? Elég ezt megválaszolni...

ez megint főleg egy ember miatt
Nagyon jó, hogy megint én vagyok a célpont, csakhogy én ilyen dolgokra szoktam felhívni mostanában a figyelmet, és ezért nem kedvelnek itt sokan:
de érdekes, hogy most azokkal a szövetségi kapitányokkal és csapatkapitányokkal érveltek, akiket korábban leamatőröztetek, és többen írtátok, hogy semmi közük a focihoz, meg minek szavaznak.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a díjat eredetileg a France Footbal által felkért hivatalos sportújságírók ítélték oda. Lehet takarózni nso-val, de ne a magyar sajtóból induljunk már ki, és hozzuk fel érvnek. Pláne akkor, amikor az újságíróknak van egy kiadott kritériumrendszere, amely mentén szavazniuk kell. Az most jobb, hogy (költői túlzás következik) Zimbabve szövetségi kapitánya rászavaz Messire, mert Ronaldo neki túl magas? A FIFA kontingensnek (túl azon, hogy saját országából származóra nem szavazhat) semmilyen szempontrendszere nincs. Nem a legjobbra szavaznak, hanem arra, akire éppen kedvük van.
Az meg valóban nem volt korrekt, hogy EB selejtezők utánra meghosszabbították a szavazást miután már egyszer lezárták. Ez tény.
Kb ilyen ellentmondásokkal van tele a fórum, amiket Toky leírt.

Azt meg nagyon utálom, hogy itt kiraknak Ribery nyilatkozatokat, amik ugyan nem telitalálatok, de tavaly hasonló CR meg Real szimpatizáns nyilatkozatokra birkaként bólogatott a fórum 90%-a, most ugyanazért Ribery a sárga földig van ócsárolva. Gondolkodni kéne emberek! Én csak erre utaltam a legelső hsz-emmel, de most, hogy CR nyerte a bogyót, most már az aranylabdának hirtelen megint értéke lett sokak szerint... Ez a véleményváltozás a szomorú... Számomra ugyanúgy Messi bogyó az aranylabda még mindig, és akkor is az lenne, ha véletlenül Ribery jött volna ki győztesen. Ahhoz, hogy az aranylabda a foltot lemossa magáról, legalább 6-7 folyamatosan korrekt aranylabdának kell jönnie, nem egynek...

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 20., hétfő 19:42

Cristiano győzelmében politikai okok is közrejátszottak. Én megnyertem mindent, úgy csapat- mint egyéni szinten. Ronaldo semmit nem nyert 2013-ban. Nem vagyok szomorú de azért ez szívfájdító. Félreértés ne essék, büszke vagyok a teljesítményemre, de megérdemeltem volna ezt a díjat, mindenki ezt mondta.
politikai okok, aha. nemhiába suttogják, hogy Blatter is igazából negyedrészt portugál. tudtam én, már a haja se állt jól.

amúgy mit szabad mondani erről a kicsinyes, szánalmas, önmagát lejárató bohócról, ami még nem jár kitiltással? :)

Vissza: