Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 24., kedd 13:35

Azt nyilatkozták a készítők,hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ami megtörtént a múltban,azon már nem tud változtatni. Vagy már korábban ő változtatta meg ilyenné a múltat. Szóval még egyszer nem tudja már befolyásolni. Lásd Hodor esete.
Szóval nem lesznek ilyenek a sorozatban,hogy visszamegy és konkrét dolgokat megváltoztat.
Minden ami történt az megtörtént, vagy már esetleg ő miatta történt eleve így.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 24., kedd 13:28

kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak nekem nem tiszta, hogy az Éjkirály miért vadászik Branre? :hmmm:
Lehet, hogy hülyeséget mondok, meg nem olvastam a könyvet, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem lehet azért, mert mivel ilyen időutazós skillje vagy milye van :mrgreen: , lehet hogy vissza tudna menni az időben szólni a teremtőinek hogy ne csinálják és akkor nem létezne? :hmmm: És ezt akadályozná meg, akár gondolt erre Bran, akár nem.

Annyira nem is nagy hülyeség. :mrgreen:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 24., kedd 13:28

kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak nekem nem tiszta, hogy az Éjkirály miért vadászik Branre? :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nem tudjuk pontosan, rengeteg teória van.
Mondjuk lehet nem is rá vadászik,hanem az öregre és a gyermekekre...csak Bran lett a kulcs hozzá. De ez sem biztos.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 24., kedd 13:17

GoT
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 24., kedd 12:15

GOT
meghaltam :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 24., kedd 11:38

Banshee
nálam az elfogultság miatt is persze, de összességében 9/10-et kap a sorozat. A végét Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit elpuháskodták, de a négy évad alatt, amit kaptak és adtak, belefér ennyi. A Burton szál szerintem nem volt légből kapott, Proctort előbb lelkileg kellett megsemmisíteni, majd testileg is. Nálam rendben volt.
Végezetül annyit, hogy suck my tits :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. május 24., kedd 1:19

Nincs többé Banshee...megkönnyeztem. :'( :sziv: :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 23., hétfő 22:53

Norbii írta:
GOT könyv.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért nem kamuzhatott mert van varázslója illetve a kürt amivel sárkányokat lehet szelídíteni. Szóval én elhittem minden szavát. Én látok benne fantáziát és nagyon érdekes karakternek is tartom, ami kellett már greyjoy részről. Taktikust azért mondom mert elküldte a testvérét danyhoz mikor tudta h úgy is ellesz küldve a picsába és addig is időt nyer már fogalmam sincs mihez. Ködösek az emlékeim. Am én is 2x olvastam. olvasnám harmadjára is csak hát..eladtam a könyveket. :'(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nem tudom, még az a kürt sem derült ki,hogy tényleg működik e,vagy figyelmetlen voltam.
Enyémet kinthagytam tavaly nyáron a kertifotelben, és jött a vihar...picit kapott, mivel el felejtettem, aztán meg dögmeleg,és jól ki is száradt... :mrgreen: de azért forgatható még.
ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jonnak nem térdel be senki, max majd Deni a végén. :lol: Sansa lesz ott a főni, aki amúgy szerintem terhes. Jon meg majd megy harcolni északabbra. Kövi részben remélem végre jön a főveréb legyakolása, de gondolom azt is a végére tartogatják. Ja meg a fiatal Nedet játszó jampigyerek azt nyilatkozta, hogy benne lesz az utolsó részben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Várom amikor monjda Jon Danynek, "héé nagynéném,gyere csak, térdelj be" :lol:
Sansa lehet pitiáner főnökösdizhet majd Deresben, mint csicskaCersei Királyvárban játsza az agyát...a komoly dolgok Északabbra történnek, és ott meg Jonnak lesz szerepe. B-)

Jaja ToJ episode 2 várható utolsó részben.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 23., hétfő 22:48

csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a könyvben sem jött át, Euronról,hogy bármire is képes. Én azt éreztem végig a karakterén,hogy puffogtat,és a levegőbe beszél...kamuzik. Az,hogy megfontolt,taktikus,badass lenne, és még vezér is, nekem semmi nem jött át a könyvekből, pedig kétszer olvastam, illetve egyes fejezeteit külön is.
GOT könyv.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért nem kamuzhatott mert van varázslója illetve a kürt amivel sárkányokat lehet szelídíteni. Szóval én elhittem minden szavát. Én látok benne fantáziát és nagyon érdekes karakternek is tartom, ami kellett már greyjoy részről. Taktikust azért mondom mert elküldte a testvérét danyhoz mikor tudta h úgy is ellesz küldve a picsába és addig is időt nyer már fogalmam sincs mihez. Ködösek az emlékeim. Am én is 2x olvastam. olvasnám harmadjára is csak hát..eladtam a könyveket. :'(

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 23., hétfő 22:39

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jonnak nem térdel be senki, max majd Deni a végén. :lol: Sansa lesz ott a főni, aki amúgy szerintem terhes. Jon meg majd megy harcolni északabbra. Kövi részben remélem végre jön a főveréb legyakolása, de gondolom azt is a végére tartogatják. Ja meg a fiatal Nedet játszó jampigyerek azt nyilatkozta, hogy benne lesz az utolsó részben.
Nem illik.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 23., hétfő 22:31

Norbii írta:
Greyjoy szálhoz meg

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kaki. röviden és tömören. Szépen kinyírták Euron karakterét, aki a könyvben egy igazi megfontolt, taktikus badass vezér, erre kaptunk egy primitív kretént. Az meg külön vicces volt hogy theonék rövid idő alatt elmentek a sziget végére, majd biztos remek érvekkel fogták a katonákat és a legjobb hajókat aztán leléptrek az ismeretlenbe. teljesen hihető. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a könyvben sem jött át, Euronról,hogy bármire is képes. Én azt éreztem végig a karakterén,hogy puffogtat,és a levegőbe beszél...kamuzik. Az,hogy megfontolt,taktikus,badass lenne, és még vezér is, nekem semmi nem jött át a könyvekből, pedig kétszer olvastam, illetve egyes fejezeteit külön is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bastardbowl lesz itt okosba, Jon legyakja Ramsayt, észak végignézi,és betérdel Jonnak B-)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 23., hétfő 21:32

Remy írta:GoT "spoiler"

Befejeztem mára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nah takarodj már... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 23., hétfő 21:08

wtf..mit vagytok úgy oda azokért a csöcsökért. Azt hittem hogy legalább valami formás, kerek lesz, erre meg dany 2, csak nagyobb változatban. Nem mintha gondom lenne am danyéval. :lol:

Greyjoy szálhoz meg

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kaki. röviden és tömören. Szépen kinyírták Euron karakterét, aki a könyvben egy igazi megfontolt, taktikus badass vezér, erre kaptunk egy primitív kretént. Az meg külön vicces volt hogy theonék rövid idő alatt elmentek a sziget végére, majd biztos remek érvekkel fogták a katonákat és a legjobb hajókat aztán leléptrek az ismeretlenbe. teljesen hihető. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 23., hétfő 20:38

VÉGRE!!!

Supnat 11x2

Remekül indult az új évad, ráadásul a poénok is visszatértek. Crowley meg végre Crowley volt, nem pedig egy idióta gyökér. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 23., hétfő 20:08

Ja igen, a csecsek. Hát na, így kell ezt. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Theon, szerintem dramaturgiailag adná, ha ő ölné meg a Bolton gyereket.
Nem illik.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2016. május 23., hétfő 19:52

GoT

MASSIVE SPOILER ALERT

Itt egy link, tele teóriákkal, amik a legújabb részből eredhetnek.

PS: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!brutál rész volt, tetszett nagyon. Szerintem Theonék visszahajókáznak Westeros északi részére, ott összekötik a szálakat Jonnal és Sansával, aztán szétküldik Ramsay-t és az egész brigádot, így visszafoglalva Winterfellt. Ennek örömére Sansa és Jon ad nekik valahol földet, hogy letelepedjenek és szövetségesek lesznek.
A cicik nagyon rendben voltak, az új vörös papnőt pedig szúrnám én is.
HOLD
THE
DOOR
:ozil: :ozil:

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 23., hétfő 19:13

revolver írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy? Mindig csak úgy tudtak visszanézni a múltba ha megfogták a fa gyökerét, amit most jó eséllyel elpusztítanak a halottak.
Branhez még, remélem többször nem nyúlnak ehhez az időparadoxonhoz, mert ez nagyon elvinné a sorozatot egy Lostos lezárhatatlan baromságba. Van egy teória miszerint a Mad King suttogásait is Bran okozta, remélem ez nem lesz igaz.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem akármilyen fa gyökere az, varsafáé. Az erdő gyermekei arcot véstek a fákba, amelyek ha jól emlékszem a régi istenek szemeinek nevezik a könyvben. Szóval brannek elég megfogni bármelyik varsafa gyökerét ami útba jön északon.
A teóriával pedig nem értek egyet, hiszen nem ő volt az első örült király. Ugye vérfertőzés esetén megesik hogy zabigyerek lesz az utód. Ez esetben ez lenne az indok. Elég csak joffreyra gondolni, aki szintén nem volt egy agysebész. A könyvben dany többször is elmélkedik arról hogy vajon ő is bekattan e.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. május 23., hétfő 18:45

Zsombor írta:
Bencze írta:OFF a GoT topicban.

Nezi valaki rajtam kivul a Silicon Valley-t? Szerintem a legjobb sitcom az utobbi par evben.
Új szezonra még nem volt időm, de az első két évad parádés volt. Mostani is jó?
Nekem a masodik szezon tetszett a legjobban, a harmadik egy kicsit gyengebb annal. Elsovel egy szintre teszem, mindenkepp erdemes folytatni. Jared elkezdett kibontakozni, marcsak miatta is erdemes nezni. :lol: 303 eddig a kedvenc epizodom. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sorry, Django. Django? Unchained... :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 23., hétfő 18:32

GoT "spoiler"

Befejeztem mára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 23., hétfő 17:56

Bencze írta:OFF a GoT topicban.

Nezi valaki rajtam kivul a Silicon Valley-t? Szerintem a legjobb sitcom az utobbi par evben.
Új szezonra még nem volt időm, de az első két évad parádés volt. Mostani is jó?

Vissza: