Sorozatok, TV műsorok
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Sorozatok, TV műsorok
Azt nyilatkozták a készítők,hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ami megtörtént a múltban,azon már nem tud változtatni. Vagy már korábban ő változtatta meg ilyenné a múltat. Szóval még egyszer nem tudja már befolyásolni. Lásd Hodor esete.
Szóval nem lesznek ilyenek a sorozatban,hogy visszamegy és konkrét dolgokat megváltoztat.
Minden ami történt az megtörtént, vagy már esetleg ő miatta történt eleve így.
Szóval nem lesznek ilyenek a sorozatban,hogy visszamegy és konkrét dolgokat megváltoztat.
Minden ami történt az megtörtént, vagy már esetleg ő miatta történt eleve így.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet, hogy hülyeséget mondok, meg nem olvastam a könyvet, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem lehet azért, mert mivel ilyen időutazós skillje vagy milye vankelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak nekem nem tiszta, hogy az Éjkirály miért vadászik Branre?

Annyira nem is nagy hülyeség.

- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt nem tudjuk pontosan, rengeteg teória van.kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak nekem nem tiszta, hogy az Éjkirály miért vadászik Branre?
Mondjuk lehet nem is rá vadászik,hanem az öregre és a gyermekekre...csak Bran lett a kulcs hozzá. De ez sem biztos.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
GoT

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Banshee
nálam az elfogultság miatt is persze, de összességében 9/10-et kap a sorozat. A végét Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit elpuháskodták, de a négy évad alatt, amit kaptak és adtak, belefér ennyi. A Burton szál szerintem nem volt légből kapott, Proctort előbb lelkileg kellett megsemmisíteni, majd testileg is. Nálam rendben volt.
Végezetül annyit, hogy suck my tits
nálam az elfogultság miatt is persze, de összességében 9/10-et kap a sorozat. A végét Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit elpuháskodták, de a négy évad alatt, amit kaptak és adtak, belefér ennyi. A Burton szál szerintem nem volt légből kapott, Proctort előbb lelkileg kellett megsemmisíteni, majd testileg is. Nálam rendben volt.
Végezetül annyit, hogy suck my tits

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nincs többé Banshee...megkönnyeztem.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nem tudom, még az a kürt sem derült ki,hogy tényleg működik e,vagy figyelmetlen voltam.Norbii írta:
GOT könyv.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért nem kamuzhatott mert van varázslója illetve a kürt amivel sárkányokat lehet szelídíteni. Szóval én elhittem minden szavát. Én látok benne fantáziát és nagyon érdekes karakternek is tartom, ami kellett már greyjoy részről. Taktikust azért mondom mert elküldte a testvérét danyhoz mikor tudta h úgy is ellesz küldve a picsába és addig is időt nyer már fogalmam sincs mihez. Ködösek az emlékeim. Am én is 2x olvastam. olvasnám harmadjára is csak hát..eladtam a könyveket.
Enyémet kinthagytam tavaly nyáron a kertifotelben, és jött a vihar...picit kapott, mivel el felejtettem, aztán meg dögmeleg,és jól ki is száradt...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Várom amikor monjda Jon Danynek, "héé nagynéném,gyere csak, térdelj be"ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jonnak nem térdel be senki, max majd Deni a végén.Sansa lesz ott a főni, aki amúgy szerintem terhes. Jon meg majd megy harcolni északabbra. Kövi részben remélem végre jön a főveréb legyakolása, de gondolom azt is a végére tartogatják. Ja meg a fiatal Nedet játszó jampigyerek azt nyilatkozta, hogy benne lesz az utolsó részben.

Sansa lehet pitiáner főnökösdizhet majd Deresben, mint csicskaCersei Királyvárban játsza az agyát...a komoly dolgok Északabbra történnek, és ott meg Jonnak lesz szerepe.

Jaja ToJ episode 2 várható utolsó részben.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
GOT könyv.csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a könyvben sem jött át, Euronról,hogy bármire is képes. Én azt éreztem végig a karakterén,hogy puffogtat,és a levegőbe beszél...kamuzik. Az,hogy megfontolt,taktikus,badass lenne, és még vezér is, nekem semmi nem jött át a könyvekből, pedig kétszer olvastam, illetve egyes fejezeteit külön is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért nem kamuzhatott mert van varázslója illetve a kürt amivel sárkányokat lehet szelídíteni. Szóval én elhittem minden szavát. Én látok benne fantáziát és nagyon érdekes karakternek is tartom, ami kellett már greyjoy részről. Taktikust azért mondom mert elküldte a testvérét danyhoz mikor tudta h úgy is ellesz küldve a picsába és addig is időt nyer már fogalmam sincs mihez. Ködösek az emlékeim. Am én is 2x olvastam. olvasnám harmadjára is csak hát..eladtam a könyveket.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jonnak nem térdel be senki, max majd Deni a végén.
Sansa lesz ott a főni, aki amúgy szerintem terhes. Jon meg majd megy harcolni északabbra. Kövi részben remélem végre jön a főveréb legyakolása, de gondolom azt is a végére tartogatják. Ja meg a fiatal Nedet játszó jampigyerek azt nyilatkozta, hogy benne lesz az utolsó részben.

Nem illik.
- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a könyvben sem jött át, Euronról,hogy bármire is képes. Én azt éreztem végig a karakterén,hogy puffogtat,és a levegőbe beszél...kamuzik. Az,hogy megfontolt,taktikus,badass lenne, és még vezér is, nekem semmi nem jött át a könyvekből, pedig kétszer olvastam, illetve egyes fejezeteit külön is.Norbii írta:
Greyjoy szálhoz meg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kaki. röviden és tömören. Szépen kinyírták Euron karakterét, aki a könyvben egy igazi megfontolt, taktikus badass vezér, erre kaptunk egy primitív kretént. Az meg külön vicces volt hogy theonék rövid idő alatt elmentek a sziget végére, majd biztos remek érvekkel fogták a katonákat és a legjobb hajókat aztán leléptrek az ismeretlenbe. teljesen hihető.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bastardbowl lesz itt okosba, Jon legyakja Ramsayt, észak végignézi,és betérdel Jonnak

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
wtf..mit vagytok úgy oda azokért a csöcsökért. Azt hittem hogy legalább valami formás, kerek lesz, erre meg dany 2, csak nagyobb változatban. Nem mintha gondom lenne am danyéval.
Greyjoy szálhoz meg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kaki. röviden és tömören. Szépen kinyírták Euron karakterét, aki a könyvben egy igazi megfontolt, taktikus badass vezér, erre kaptunk egy primitív kretént. Az meg külön vicces volt hogy theonék rövid idő alatt elmentek a sziget végére, majd biztos remek érvekkel fogták a katonákat és a legjobb hajókat aztán leléptrek az ismeretlenbe. teljesen hihető.

Greyjoy szálhoz meg

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
VÉGRE!!!
Supnat 11x2
Remekül indult az új évad, ráadásul a poénok is visszatértek. Crowley meg végre Crowley volt, nem pedig egy idióta gyökér.
Supnat 11x2
Remekül indult az új évad, ráadásul a poénok is visszatértek. Crowley meg végre Crowley volt, nem pedig egy idióta gyökér.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja igen, a csecsek. Hát na, így kell ezt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Theon, szerintem dramaturgiailag adná, ha ő ölné meg a Bolton gyereket.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Theon, szerintem dramaturgiailag adná, ha ő ölné meg a Bolton gyereket.
Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
GoT
MASSIVE SPOILER ALERT
Itt egy link, tele teóriákkal, amik a legújabb részből eredhetnek.
PS: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!brutál rész volt, tetszett nagyon. Szerintem Theonék visszahajókáznak Westeros északi részére, ott összekötik a szálakat Jonnal és Sansával, aztán szétküldik Ramsay-t és az egész brigádot, így visszafoglalva Winterfellt. Ennek örömére Sansa és Jon ad nekik valahol földet, hogy letelepedjenek és szövetségesek lesznek.
A cicik nagyon rendben voltak, az új vörös papnőt pedig szúrnám én is.
HOLD
THE
DOOR
MASSIVE SPOILER ALERT
Itt egy link, tele teóriákkal, amik a legújabb részből eredhetnek.
PS: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!brutál rész volt, tetszett nagyon. Szerintem Theonék visszahajókáznak Westeros északi részére, ott összekötik a szálakat Jonnal és Sansával, aztán szétküldik Ramsay-t és az egész brigádot, így visszafoglalva Winterfellt. Ennek örömére Sansa és Jon ad nekik valahol földet, hogy letelepedjenek és szövetségesek lesznek.
A cicik nagyon rendben voltak, az új vörös papnőt pedig szúrnám én is.
HOLD
THE
DOOR

- Norbii
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem akármilyen fa gyökere az, varsafáé. Az erdő gyermekei arcot véstek a fákba, amelyek ha jól emlékszem a régi istenek szemeinek nevezik a könyvben. Szóval brannek elég megfogni bármelyik varsafa gyökerét ami útba jön északon.revolver írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy? Mindig csak úgy tudtak visszanézni a múltba ha megfogták a fa gyökerét, amit most jó eséllyel elpusztítanak a halottak.
Branhez még, remélem többször nem nyúlnak ehhez az időparadoxonhoz, mert ez nagyon elvinné a sorozatot egy Lostos lezárhatatlan baromságba. Van egy teória miszerint a Mad King suttogásait is Bran okozta, remélem ez nem lesz igaz.
A teóriával pedig nem értek egyet, hiszen nem ő volt az első örült király. Ugye vérfertőzés esetén megesik hogy zabigyerek lesz az utód. Ez esetben ez lenne az indok. Elég csak joffreyra gondolni, aki szintén nem volt egy agysebész. A könyvben dany többször is elmélkedik arról hogy vajon ő is bekattan e.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nekem a masodik szezon tetszett a legjobban, a harmadik egy kicsit gyengebb annal. Elsovel egy szintre teszem, mindenkepp erdemes folytatni. Jared elkezdett kibontakozni, marcsak miatta is erdemes nezni.Zsombor írta:Új szezonra még nem volt időm, de az első két évad parádés volt. Mostani is jó?Bencze írta:OFF a GoT topicban.
Nezi valaki rajtam kivul a Silicon Valley-t? Szerintem a legjobb sitcom az utobbi par evben.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Új szezonra még nem volt időm, de az első két évad parádés volt. Mostani is jó?Bencze írta:OFF a GoT topicban.
Nezi valaki rajtam kivul a Silicon Valley-t? Szerintem a legjobb sitcom az utobbi par evben.