Péter, ugorjunk neki mégegyszer

Felőlem eligazolhat Benzema, en Real drukker vagyok, csak az objektivitás nélküli hszek mellett nem tudok elmenni. Frissíteni kell a keretet, főleg most időszerű, amikor megszereztek azt amit évek óta üldöztek.
De amikor valaki beírja, igen Te, hogy jöjjön Falcao, akkor sírva röhögök. Tobb mint fel évig volt serult, plusz az acélos Monacóba edződött...óriási vétel lenne vagy 70 millióért
->
ezt írtam szerdán!!! (innen indult a vita egyébként..)
Én jobb játékosnak tartom Suarezt, mint Benzemát.
És nem csak befejezések miatt, hanem technikásabb, összetettebb labdarúgó, aki az összjátékra is tökéletes. (nézzétek meg a Pool idei meccseit)
Kettőt egyszerre a keretben tartani viszont nem lenne túl egészséges, erre tegnap Perez is utalt.
Így ha jönne az uru, akkor a francia meg menne.
Igazából, ha Falcaonak nem lett volna ez a fél éves sérülése (így ki tudja, hogy hogyan fog visszatérni, lehet, egy Kaká 2 lesz belőle) akkor számomra a tigris lenne az igaz választás, őt mindegyiknél jobbnak vélem, ráadásul a ligát is ismeri, és CRistiano egyik nagy cimborája.
Már napok óta leírtam, amit te ma is próbálsz belőlem kihúzni.
Falcao ha jól játszik a Vb-n, felépül, és lesz rá lehetőség akkor hozzuk. Mivel egyértelműen jobb labdarúgó egészségesen mint Benzema.
Egyébként meg Suareztől indítottam az egész eszmefuttatást. Mint ahogy fentebb látható.
Mert nem azért kell valakit megvenni, mert 5 eve rúgott 30+ golt, hanem azért mert folyamatosan jo szezonokat hoz.
A sérüléséig folyamatosan jó szezonokat hozott..
Te irtad hogy törekedni kell arra hogy a legjobbak legyenek itt. Tenyleg egy serult, pénzéhes jatekos lenne a legjobb nekunk?
Értelmes alternatíva kell, vagy az egész nem er ennyit.
Ha felépül és jól játszik a Vb-n, és lesz lehetőség arra, hogy elhozzuk akkor hozzuk, mert bőven jobb játékos mint Benzema. (ezt írom egyébként szerda óta, nem értem, hogy mi itt a probléma..)
De szerintem Perez Suarezre fog hajtani, ha csatárt akar hozni.
Aztán majd meglátjuk.
Olvassunk csak vissza itt a fórumon.
Most sokan azok védik, akik egy hónapja még el akarták zavarni az anyába
Én nem bántottam soha. Most sem ez volt a célom, de ha egyszer lesz lehetőség egy jobb csatárra, a kp megerősítés után, akkor hozzuk el azt a másik csatárt, és cserélük le Benzemára. (nem olyan légből kapott gondolat ez, mivel a hírek egy középpályásról és egy csatárról szólnak...)
Nem bántom én Benzemát, eddig ezt a topikot is elkerültem, csak hát na leírtam a véleményem, hogy egy kp-s megszerzése után, ha lesz lehetőség egy Suarez. Falcao vonalra, akkor éljünk vele.
Benzema egyszer sem tudta a vállára venni a Real Madridot. 5 év alatt egyszer sem. A Bayern München elleni meccs volt ittlétének legjobbja, de akkor az egész csapat jól játszott.
De a figura egy idegenbeli Getafe elleni meccset sem tud eldönteni, ha nem megy a gárdának.
Ez tény.
Tudom, hogy sokaknak fáj, meg most el leszek küldve a retekbe de így van. Higuaín gyengébb képességű csatár volt nála, de még így is több meccset hozott a küzdeni tudása a bajnokságban, méghozzá sokkal többet. (Leírom még egyszer: Higuaín gyengébb játékos mint Benzema, mielőtt leszedik rólam a keresztvizet...)
Az nekem meg kevés ha a Real Madrid kilencese jól aládolgozik a többieknek, meg a gála meccseken megszórja magát,van 4-5 jó meccse aztán meg 10 sz.r. (A bajnokságban a Barca elleni meccs óta nem lőtt gólt.)
Ez március 23. Azóta a csapat játszott 9! bajnoki meccset, 5! BL találkozót, és egy spanyol kupa döntőt.
15 meccs. Ebből 1 gól. Tény, hogy az a BL elődöntőben született, nagyon fontos gól volt, és a Bayern ellen nagyszerűen játszott. Persze, tud ő, nagyon is, senki nem vitatja el, de mellette meg több mint 10 meccsen semmit nem mutatott.
Ja és a BL elődöntőt leszámítva a többi meccsen nem hogy gólt nem lőtt, baromi nagy flop is volt.
Ez nem fér bele. Ha uralkodni akar a Real Madrid, éveken keresztül több trófeát is begyűjteni, legalább még vagy 2-3 évig a világ tetején ülni, akkor ez így nem fér bele.
Cserecsatárt hozni mögé, csak hogy Benzema pihenhessen. (Jó hát ha már kész a középpálya Vidal megszerzése után, és nincs lehetőség egy Suarez kaliberre, akkor hozzunk cserecsatárt mögé...) Játszassuk is eleget, hogy azért ne befolyásolja a teljesítményét egy rivális, Zidane is ápolgassa a lelkét, ha kihagyja üres kapura akkor ne fütyülje ki a Bernabeú, inkább fütyülje, mondjuk Khedirát, stb stb.. Emberek, ez egy olyan Real Madridnál, amelyik címet akar védeni a Bl-ben és bajnok is akar lenni, és uralkodni akar egész Európában egyszerűen nem fér bele hosszútávon...
1-1 év pazarul alakulhat, de ez így nem működik konstans. Mi van ha nincs Cronaldo, vagy Bale? Vagy mindkettő flop? Akkor majd fejeljen gólt Sergio??
vagy hogy képzelitek ezt?? Vagy majd a visszatérő Jesé? És akkor minek van Benzema, hogy odapasszolja a zsugát a két terminátornak, meg ha megszórjuk az ellent 4-el 5-el akkor ő is vállaljon 1-2 gólt??
ezért vagyok amellett, hogyha esetleg lesz lehetőség egy világklasszis csatárra, akkor éljünk vele, persze csak a középpálya után.
De még egyszer leírom, ez számomra sem elsődleges prioritás.