Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 18:09

Akkor ezt tisztázzuk szépen: nem vagyok itt góré, egy mezei szerkesztő vagyok, a moderátorok munkájához semmi közöm, ahogy "akiknek az adatlapján feltűnik a Benzema név a kedvenc játékosok között", azok sem írhatnak baromságokat finom személyeskedéssel megspékelve.
Egyrészt volt egy szép, hosszú hozzászólásom, amire nem reflektáltál, de nyugodtan kiemelheted onnan a baromságokat, ellenkező esetben ne állíts ilyeneket, mert így csak magadat nevetteted ki.
Másrészt a legutóbbi vita során eléggé elszálltam, és személyeskedtem, így járt érte jogosan a figyelmeztetés.
Igen, úgy érzem nem csak a Benzema témában nincs lövésed arról, amit többen szeretnénk magyarázni, de most is sikerült egy gyönyörű öngólt lőnöd, olyan dolgokba másztál bele, amiről fogalmad sincs, én a helyedben ezt nem erőltetném.
leírtál egy hosszú hsz-t, amiben főleg kérdéseket tettél fel, most én honnan tudnám ezeket megválaszolni?
Jövőbe látó vagyok én, vagy mi?
Te se tudod megválaszolni. Vagy igen?
Én nem így látom ezt a helyzetet. Ettől még nem gondolom, hogy baromság lenne amit írok.
Szerintem kellő agresszivitással, Benzema passzjátéka helyettesíthető.
Ahogy Di Maria is jóval gyengébben passzoló játékos mint Özil, de sokkal nagyobb munkabírása van, és direktebb, jobban támadja a kaput, így ha el is adja elöl a lasztit sokszor visszaszerzi, és már megy is előre, ezzel folyamatos nyomást gyakorolva az ellenfél védelmére, és középpályára. Szerint mondjuk egy Suerezzel is így lenne a helyzet.
Mondod ezt Te. Én meg azt mondom, hogy Benzema a jobb. Kinek van igaza?
Hát az eddigi mutatott játék alapján nekem van igazam, a te/ti (Benzema védők) ideái meg főleg csak fikciókra támaszkodik. (Ez a nemtudom milyen lenne Madridban, hogy passzolna a csapatba, stb stb.. ez.. ezeket a köröket minden nagy játékos leigazolása során lejátssza a fórum. Jelenleg ki a jobb? Ki ad többet a csapatának, ki dönt el meccseket, Suarez -féle vonal is képes a kispasszos játékra, a megfelelő összjátékra, jelenleg többet adnak, többen kíváncsiak rájuk, egymaguk több veszélyt jelentenek egy félidő alatt, mint Benzema 5 meccsen? Igen..
Lehet, hogy ők a császárok előző csapatukban, igen. És? Itt meg többet lennének az ellen kapuja előtt, több lehetőségük lenne.

Le kéne venni a szemüveget srácok.
Nem itt másokat barmozni, mert mondjuk megkritizálja Benzemát, illetve nem is kritizálja, hanem egy esetleges helyzetben idén lecserélne az aktuális aranycipősre. (illetve megosztott aranycipősre.)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 31., szombat 17:54

Mivel egyértelműen jobb labdarúgó egészségesen mint Benzema.
Mondod ezt Te. Én meg azt mondom, hogy Benzema a jobb. Kinek van igaza?

Falcao olyan helyzetben van az aktuális csapataival (Porto, Atletico, Monaco), hogy ő ott a kiskirály, a popsija alá van téve minden és rá játsszák ki a figurákat. Emellett ha nem tévedek, akkor lőheti a büntetőket, talán 1-2 szabadrúgást is megkap. Ugyanez igaz volt Benzemára is a Lyonban, ami miatt nagyon sokan elkezdtek rá nedvesedni. Madridban ehhez képest brutálisan megváltozott a szerepköre, amibe beleszokott, amit elfogadott és amiben a társak is befogadták, gondolok itt mondjuk Cére.

Suarez helyzete hasonló, annyi különbséggel, hogy ott Gerrard lövi a büntetőket. Ettől függetlenül nem egyszer és nem kétszer ordított a két elöl lévő társával, amikor lövést választottak a passz helyett. Köszönöm, de nincs arra szükségem, hogy Suarez összekapjon a mi alfahímünkkel, megharapja, aztán szétesik az öltöző.

Én szeretem Falcaót - Suarezt már kevésbé -, de a Real Madridnak akkor lesz szüksége ilyen stílusú játékosra, ha úgy döntünk, hogy eladjuk Cét. Addig nem azt mondom, hogy felesleges, de borzasztóan rizikós húzás lenne, pláne addig, amíg a középpályánkon egy bizonyos Sami Khedira rohangál.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 31., szombat 17:50

petiamadridista írta:leírtam, hogy értem mire gondol RMCF, csak nem értek egyet vele.
Jó most tudom te vagy itt a góré, neked szabad ilyeneket írnod, hogy lövésem sincs, meg hasonlók, anélkül, hogy elolvastad volna figyelmesen a hozzászólásaimat.
semmi baj.
nekem lövésem sincs... :)

amúgy azoknak akiknek az adatlapján a Benzema név feltűnik a kedvenc játékosok között, azoknak szabad baromságokat írni ebbe a topikba, finom személyeskedéssekkel megspékelve?
Akkor ezt tisztázzuk szépen: nem vagyok itt góré, egy mezei szerkesztő vagyok, a moderátorok munkájához semmi közöm, ahogy "akiknek az adatlapján feltűnik a Benzema név a kedvenc játékosok között", azok sem írhatnak baromságokat finom személyeskedéssel megspékelve.
Egyrészt volt egy szép, hosszú hozzászólásom, amire nem reflektáltál, de nyugodtan kiemelheted onnan a baromságokat, ellenkező esetben ne állíts ilyeneket, mert így csak magadat nevetteted ki.
Másrészt a legutóbbi vita során eléggé elszálltam, és személyeskedtem, így járt érte jogosan a figyelmeztetés.
Igen, úgy érzem nem csak a Benzema témában nincs lövésed arról, amit többen szeretnénk magyarázni, de most is sikerült egy gyönyörű öngólt lőnöd, olyan dolgokba másztál bele, amiről fogalmad sincs, én a helyedben ezt nem erőltetném.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 17:41

Ez egy meddő vita, viszont azért az elgondolkodtató, hogy még most sem érted, amit itt néhányan próbáltunk elmagyarázni, tovább kardoskodsz itt Falcaoval. Azt írtad, hogy tudod mire gondol RMCF, mikor felvázolta a kolumbiai érkezésével valószínűsíthető felállást, de sajnos lövésed sincs az egészről.
leírtam, hogy értem mire gondol RMCF, csak nem értek egyet vele.
Jó most tudom te vagy itt a góré, neked szabad ilyeneket írnod, hogy lövésem sincs, meg hasonlók, anélkül, hogy elolvastad volna figyelmesen a hozzászólásaimat.
semmi baj.
nekem lövésem sincs... :)

amúgy azoknak akiknek az adatlapján a Benzema név feltűnik a kedvenc játékosok között, azoknak szabad baromságokat írni ebbe a topikba, finom személyeskedéssekkel megspékelve?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 31., szombat 17:37

Ez egy meddő vita, viszont azért az elgondolkodtató, hogy még most sem érted, amit itt néhányan próbáltunk elmagyarázni, tovább kardoskodsz itt Falcaoval. Azt írtad, hogy tudod mire gondol RMCF, mikor felvázolta a kolumbiai érkezésével valószínűsíthető felállást, de sajnos lövésed sincs az egészről.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 17:07

Péter, ugorjunk neki mégegyszer :lol:
Felőlem eligazolhat Benzema, en Real drukker vagyok, csak az objektivitás nélküli hszek mellett nem tudok elmenni. Frissíteni kell a keretet, főleg most időszerű, amikor megszereztek azt amit évek óta üldöztek.
De amikor valaki beírja, igen Te, hogy jöjjön Falcao, akkor sírva röhögök. Tobb mint fel évig volt serult, plusz az acélos Monacóba edződött...óriási vétel lenne vagy 70 millióért
->

ezt írtam szerdán!!! (innen indult a vita egyébként..)
Én jobb játékosnak tartom Suarezt, mint Benzemát.
És nem csak befejezések miatt, hanem technikásabb, összetettebb labdarúgó, aki az összjátékra is tökéletes. (nézzétek meg a Pool idei meccseit)
Kettőt egyszerre a keretben tartani viszont nem lenne túl egészséges, erre tegnap Perez is utalt.
Így ha jönne az uru, akkor a francia meg menne.
Igazából, ha Falcaonak nem lett volna ez a fél éves sérülése (így ki tudja, hogy hogyan fog visszatérni, lehet, egy Kaká 2 lesz belőle) akkor számomra a tigris lenne az igaz választás, őt mindegyiknél jobbnak vélem, ráadásul a ligát is ismeri, és CRistiano egyik nagy cimborája.
Már napok óta leírtam, amit te ma is próbálsz belőlem kihúzni.
Falcao ha jól játszik a Vb-n, felépül, és lesz rá lehetőség akkor hozzuk. Mivel egyértelműen jobb labdarúgó egészségesen mint Benzema.
Egyébként meg Suareztől indítottam az egész eszmefuttatást. Mint ahogy fentebb látható.
Mert nem azért kell valakit megvenni, mert 5 eve rúgott 30+ golt, hanem azért mert folyamatosan jo szezonokat hoz.
A sérüléséig folyamatosan jó szezonokat hozott..
Te irtad hogy törekedni kell arra hogy a legjobbak legyenek itt. Tenyleg egy serult, pénzéhes jatekos lenne a legjobb nekunk?
Értelmes alternatíva kell, vagy az egész nem er ennyit.
Ha felépül és jól játszik a Vb-n, és lesz lehetőség arra, hogy elhozzuk akkor hozzuk, mert bőven jobb játékos mint Benzema. (ezt írom egyébként szerda óta, nem értem, hogy mi itt a probléma..)
De szerintem Perez Suarezre fog hajtani, ha csatárt akar hozni.
Aztán majd meglátjuk.

Olvassunk csak vissza itt a fórumon.
Most sokan azok védik, akik egy hónapja még el akarták zavarni az anyába :lol:
Én nem bántottam soha. Most sem ez volt a célom, de ha egyszer lesz lehetőség egy jobb csatárra, a kp megerősítés után, akkor hozzuk el azt a másik csatárt, és cserélük le Benzemára. (nem olyan légből kapott gondolat ez, mivel a hírek egy középpályásról és egy csatárról szólnak...)
Nem bántom én Benzemát, eddig ezt a topikot is elkerültem, csak hát na leírtam a véleményem, hogy egy kp-s megszerzése után, ha lesz lehetőség egy Suarez. Falcao vonalra, akkor éljünk vele.
Benzema egyszer sem tudta a vállára venni a Real Madridot. 5 év alatt egyszer sem. A Bayern München elleni meccs volt ittlétének legjobbja, de akkor az egész csapat jól játszott.
De a figura egy idegenbeli Getafe elleni meccset sem tud eldönteni, ha nem megy a gárdának.
Ez tény.
Tudom, hogy sokaknak fáj, meg most el leszek küldve a retekbe de így van. Higuaín gyengébb képességű csatár volt nála, de még így is több meccset hozott a küzdeni tudása a bajnokságban, méghozzá sokkal többet. (Leírom még egyszer: Higuaín gyengébb játékos mint Benzema, mielőtt leszedik rólam a keresztvizet...)

Az nekem meg kevés ha a Real Madrid kilencese jól aládolgozik a többieknek, meg a gála meccseken megszórja magát,van 4-5 jó meccse aztán meg 10 sz.r. (A bajnokságban a Barca elleni meccs óta nem lőtt gólt.)
Ez március 23. Azóta a csapat játszott 9! bajnoki meccset, 5! BL találkozót, és egy spanyol kupa döntőt.
15 meccs. Ebből 1 gól. Tény, hogy az a BL elődöntőben született, nagyon fontos gól volt, és a Bayern ellen nagyszerűen játszott. Persze, tud ő, nagyon is, senki nem vitatja el, de mellette meg több mint 10 meccsen semmit nem mutatott.
Ja és a BL elődöntőt leszámítva a többi meccsen nem hogy gólt nem lőtt, baromi nagy flop is volt.
Ez nem fér bele. Ha uralkodni akar a Real Madrid, éveken keresztül több trófeát is begyűjteni, legalább még vagy 2-3 évig a világ tetején ülni, akkor ez így nem fér bele.

Cserecsatárt hozni mögé, csak hogy Benzema pihenhessen. (Jó hát ha már kész a középpálya Vidal megszerzése után, és nincs lehetőség egy Suarez kaliberre, akkor hozzunk cserecsatárt mögé...) Játszassuk is eleget, hogy azért ne befolyásolja a teljesítményét egy rivális, Zidane is ápolgassa a lelkét, ha kihagyja üres kapura akkor ne fütyülje ki a Bernabeú, inkább fütyülje, mondjuk Khedirát, stb stb.. Emberek, ez egy olyan Real Madridnál, amelyik címet akar védeni a Bl-ben és bajnok is akar lenni, és uralkodni akar egész Európában egyszerűen nem fér bele hosszútávon...

1-1 év pazarul alakulhat, de ez így nem működik konstans. Mi van ha nincs Cronaldo, vagy Bale? Vagy mindkettő flop? Akkor majd fejeljen gólt Sergio??
vagy hogy képzelitek ezt?? Vagy majd a visszatérő Jesé? És akkor minek van Benzema, hogy odapasszolja a zsugát a két terminátornak, meg ha megszórjuk az ellent 4-el 5-el akkor ő is vállaljon 1-2 gólt??

ezért vagyok amellett, hogyha esetleg lesz lehetőség egy világklasszis csatárra, akkor éljünk vele, persze csak a középpálya után.
De még egyszer leírom, ez számomra sem elsődleges prioritás.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 31., szombat 13:58

Csak most olvasom milyen jo kis temazgatas megy itt :mrgreen:
Zsombor írta:Ugyanúgy működne a trió? Tetszik vagy sem Karimot jelenleg mind CR, mind Bale elismeri, ki tudja, hogy egy új játékos érkeztével ugyanilyen lenne-e az összhang? A Liverpoolban a drága, jó Luis az alfahím, vajon mennyire elégedne meg azzal, hogy nemhogy a második, hanem rögtön a harmadik helyre csúszik vissza új csapatának támadóalakulatában? Tűrné, szépen, csöndben? Vagy esetleg öncélú futballt folytatna? Nem tudjuk.
Pont ez az. Ronaldot ismerjuk, hogy sokszor milyen oncelu tud lenni, a BL donton gondolom mindenki latta Bale-t is, raadasul Suarez is hasonlo karakter.
A kerdesem az, hogy elbirja a csapat azt, hogy alkalmankent (leginkabb a nagy meccseken) mindharom tamadonk onzo megoldast valaszt? Ez nem hatna ki a csapaton beluli hangulatra?

En biztos nem kockaztatnam meg. Hozzunk egy bitang kozeppalyast a kezdobe, meg egyet a padra, Benzema moge egy csatart, esetleg Jese serulese miatt egy szelsot a padra es meg is vagyunk. Ha pedig jovore is sikeresek leszunk, akkor nyaron el lehet gondolkozni a keret frissitesen. (pl Xabi, Benzema, Arbeloa, Khedira :mrgreen: )

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 31., szombat 12:11

Most nézegettem a többi nagyobb bajnokság eredményesebb támadóit, annyi túlértékelt gyökér van ezekben a klubokban, hogy meg lehetne velük tölteni a Bernabeut.
Benzemának az eddig frekventáló teljesítményére meg ki tudja milyen hatással van a BL győzelem... lehet eltűnik ez neki, végre felszabadul, láthatunk tőle egy konstans jó játékot. Képessége megvan, innentől kezdve BL győzelem után 1 évet minimum megérdemel, aztán max tavasszal megy a helyére Jesé.

Szóval +1 a Benzema mellett érvelőknek.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. május 31., szombat 12:10

Szerintem teljesen értelmetlen lenne megbontani a mostani támadótriót. Más volt a csapat állapota akkor, amikor Benzema lőtte a gólokat, más volt, amikor nem. Egyszerűen nem volt mostanában benne a játékunkban, hogy Benzemára játszuk ki a helyzeteket, a fél csapat sérült, Benzema is. Amikor megy a csapatnak, Benzema tökéletesen illeszkedik a játékba szerintem.

Én legszívesebben Wilfried Bony-t hoznám mögé, vagy egy hasonló típusú csatárt. Hogy miért? Mert energetikusnak tűnik, vannak szép megoldásai, jó centerjátéka van és valamiért szimpatikus. Egy hasonló típusú csatárt szeretnék Benzema cseréjének. Valami belevaló, tökös, afrikai csávót, aki nem csinál a gatyájába ha esetleg a kapu elég kerül :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 11:52

Egyetlen egy ok miatt nem akarom feltétlenül Benzema távozását, méghozzá azért, mert féltem a támadósor kényes egyensúlyát, amit egy Suarez ego vagy egy Falcao ego nagyon meg tudna bontani. Pláne, ha még jönne 1-2 rosszabb meccs is.
Erről beszélek.
Valóban talán nem Falcao lenne a legjobb választás a sérülése után, .
És erről.
a rosszabb napjain meg Morata szint (se).
Na, azért nem okoztál csalódást. :) Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor megye kettőbe nem raknám be...igen. A nagy Suarez idén az összes nagy meccs (90%-án) flop volt.

Nem lenne annyi, kb fele lenne a reális érték amit adni lehetne érte, ha 35-ért nem adják akkor hagyni kell. És akkor Moratat elsózni 10-ért aztán kijönne nekünk 25-be, ami nem is rossz.
60 millióért vették, évi 14 a nettója, szerinted adni fogják?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 31., szombat 11:47

Én azért megértem Petit. Szar nézni, hogy Benzema 4-5 meccses hullámvasutakat tol minden évben. 4-5 jó meccs, majd elkényelmesedik, és 4-5 nagyon gyenge meccs. Benzema a jobb napjain Suarez és Aguero szint, a rosszabb napjain meg Morata szint (se).

Egyetlen egy ok miatt nem akarom feltétlenül Benzema távozását, méghozzá azért, mert féltem a támadósor kényes egyensúlyát, amit egy Suarez ego vagy egy Falcao ego nagyon meg tudna bontani. Pláne, ha még jönne 1-2 rosszabb meccs is.

Valóban talán nem Falcao lenne a legjobb választás a sérülése után, de mivel Pogba/ Kroos megszerzése után a csapat következő leggyengébb pontja talán Benzema, érdemes mérlegelni a lehetőségeket.

Jah és még valami. A BL győzelem tényével nem lettünk erősebb csapat. A gondok nem múltak el. Csak annyi történt, hogy bebizonyítottuk, amit sok más csapat is korábban, hogy nem kell tökéletes csapat a BL megnyeréséhez. De a BL győzelem után, ha van még hol erősíteni, akkor ott lehet és kell is. Értelmes keretek között persze.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 31., szombat 11:43

óriási vétel lenne vagy 70 millióért
Nem lenne annyi, kb fele lenne a reális érték amit adni lehetne érte, ha 35-ért nem adják akkor hagyni kell. És akkor Moratat elsózni 10-ért aztán kijönne nekünk 25-be, ami nem is rossz. Megtartani Benzemát, és kurva jók vagyunk elől, aztán eldöntik egymás közt, hogy ki a jobb.
Aztán ha ő nem akkor próbálkoznék egy Sturridge-el, mondjuk max 40-ért, van potenciál a gyerekbe, angol létére elég technikás, fasza lenne ő is.
Vagy ha ő sem akkor Alcacer, de valakit hozni kell, mert Morata sajnos lofütyit nem ér.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 11:21

Péter, ugorjunk neki mégegyszer :lol:
Felőlem eligazolhat Benzema, en Real drukker vagyok, csak az objektivitás nélküli hszek mellett nem tudok elmenni. Frissíteni kell a keretet, főleg most időszerű, amikor megszereztek azt amit évek óta üldöztek.
De amikor valaki beírja, igen Te, hogy jöjjön Falcao, akkor sírva röhögök. Tobb mint fel évig volt serult, plusz az acélos Monacóba edződött...óriási vétel lenne vagy 70 millióért :lol: Es igen, ezért kérdeztem hogy mitől lenne jobb Falcao. Mert nem azért kell valakit megvenni, mert 5 eve rúgott 30+ golt, hanem azért mert folyamatosan jo szezonokat hoz.
Te irtad hogy törekedni kell arra hogy a legjobbak legyenek itt. Tenyleg egy serult, pénzéhes jatekos lenne a legjobb nekunk?
Értelmes alternatíva kell, vagy az egész nem er ennyit.

@phys: egy jo tanács. Ne írd at, ha tőlem idézel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 31., szombat 4:03

hehe bár elég keményen szólt, a lényeget nagyon jól megragadta... Az emberi tényezők teljes figyelmen kívül hagyása, gépies (FIFA-s) elvárások... CR a dudás, Bale a másik de szerencsénk ,hogy ő csapatjátékos, alájátszik rendesen szépen kivárja a sorát,tudja ,hogy majd pár év múlva ő lép a helyére ha minden jól alakul, Benzema meg alájátszik mindkettőnek...ha egy Suarez kaliberű játékos jönne 2 dudás lenne aminek sosincs jó vége... Valóban nem lehet kijelenteni ,hogy ez Suarez-el vagy Falcao-al nem működne de minek kockáztatni amikor vannak most fontosabb dolgok...

Nem vagyok Benzema fan és nem is fogok a kardomba dőlni ,ha jön Suarez vagy Falcao, szurkolni fogok nekik is... egyszerűen egy bl győztes csapatot nagyon óvatosan kell megbolygatni,ha mondjuk címet akarsz védeni, nagyon nem mind1 melyik legó darabkát cseréled ki...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 31., szombat 3:06

Provokáció? Az, hogy leírtad már számtalanszor, hogy mennyire életképtelen Benzema a futballpályán, de azért még odadobsz egy olyan mondatot, hogy "Most néztem meg az új Modric skill videót, Benzema még ott is rossz..."

Nekem annyi kérdésem van srácok, hogy mire fel ez a nagy vergődés? 1 hét nem telt még el! a BL győzelmünk óta, de már megy itt a köpködés, hogy Karim helyén bármilyen életképes csatár jó lenne. Persze, ez egy fórum, írhattok amit akartok (meg amennyit a moderátorok engedélyeznek), de azért tényleg ez a prioritás a nyári játékosmozgás során? Benzema kitakarítása?
Az a helyzet, hogy adott jelenleg a világ legjobb támadótriója. Remélem ezt elismeritek, ez adva van, most egyelőre ne menjünk bele, hogy ki, milyen mértékben. Megéri lapot húzni a 19-re? Érdemes vajon Suárezbe vagy Falcaoba belefektetni úgy súlyos euromilliókat, hogy még csak azt sem tudjuk, hogy Benzema helyén működne-e velük a trió, és vannak a csapatban olyan posztok, amelyekbe inkább megérné beleölni a tizenmilliókat?
Ti azt gondoljátok, hogy az uruguayi leigazolásával a gólmennyisége automatikusan hozzáadódik Bale és CR termeléséhez és felülírja Benzemáét? Ugyanúgy működne a trió? Tetszik vagy sem Karimot jelenleg mind CR, mind Bale elismeri, ki tudja, hogy egy új játékos érkeztével ugyanilyen lenne-e az összhang? A Liverpoolban a drága, jó Luis az alfahím, vajon mennyire elégedne meg azzal, hogy nemhogy a második, hanem rögtön a harmadik helyre csúszik vissza új csapatának támadóalakulatában? Tűrné, szépen, csöndben? Vagy esetleg öncélú futballt folytatna? Nem tudjuk. Megéri érte kidobni teszem azt 80 millió eurót, miközben Karimért kapunk 30-at? Szerintem nem. Azt is elfelejtitek, ami pár oldallal ezelőtt ki lett emelve: a nagy találkozókon rendre flop volt idén.
És itt van Falcao. Egy olyan játékos, aki túl van egy elég komoly sérülésen, akit szintén csak úgy láttunk focizni, mint a csapata vezérbikája. Én elismerem, Suárezhez hasonlóan kitűnő csatár, de tényleg ő kell nekünk? Aki 2, Atleticoban töltött év után inkább választja a pénzt, és elhúz egy olyan csapathoz, amelynek semmi esélye a komoly sikerekre?

"Azt az okfejtést meg hogy Suarez biztos nem passzolna ebbe a rendszerbe kicsit nonszensznek találom mivel egyetlen lejátszott perc nélkül ezt senki nem állíthatja"
"A BBC úgy is működne, ha BXC lenne, ahol X bármilyen életképes csatár, benzemát már lassan nem lehet idesorolni."
"azért vagyok képtelen belátni kedves revolver, mert ahogy te se, úgy én se láttam még mondjuk Falcaot vagy Suarezt a Real Madridban játszani, kezdőcsatárként, éveken keresztül. (Úgyhogy addig nem tudom ezt elfogadni, amíg nem látom valamelyiket Real mezben szaladgálni legalább 1-2 szezont.)"

Az a baj, hogy az okfejtéseitek eléggé teoretikusak, amelyet ti is elismertek, viszont akkor ismét megkérdezem: nagy ráfizetéssel megéri ekkorát kockáztatni? A világ legjobb trióját megbontani, pusztán mert Suárezről van szó? Még egyszer a tények röviden: Suárez jelenleg az alfahím a csapatában, nem volt extra terhelése a szezon során különösebben, és így vágta azt a rengeteg gólt, viszont a nagy meccseken idén rendre betlizett.

Summa summarum, szerintem a középpályát kell megerősíteni, utána érdemes csak a csatárkérdéssel foglalkozni: én elismerem, hogy Suárez a jobb, de 10-15 milliós ráfizetésnél többet(természetesen a Benzemából befolyó összegen felül) véleményem szerint nem ér meg. Pláne amilyen elszabadult összegeket lehetett olvasni a vételárát illetően.
Semmi újat nem írtam, oldalak óta ugyanazokat a köröket futjuk, csak sajnos a tényeket néhányan vagy nem értik vagy nem akarják érteni.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2014. május 31., szombat 2:00

Zsombor, meséld már el nekem, hogy mit értesz "nyílt provokáció" alatt, és ha azt az én hozzaszolasomban találtad meg, akkor mutasd is meg. Leírtam egy tényt, ti meg jöttök a fifaval meg a playstationnel holott biztos vagyok benne, hogy többet fifaztatok eletetekben, mint en. Sőt, abban is biztos vagyok, hogy a forumozok nagyobb reszenel tobbet focizom irl hetente. Ez a provokáció öreg, amikor ilyeneket írtok. Írtok itt mindent, hogy nem a gólok számítanak, de más mutatók se jobbak. Bocs, hogy néhol lemarad az ékezet, de telefonról irok.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 31., szombat 1:12

akkor mi a fasznak zajlik az élet itt, meg céronaldo topikjában napok óta?

takarodjon már mindenki lerészegedni vmi parkba, aztán hagyjatok nyugodtan várni a heat-pacers 6. meccset
Kép
Kép
Kép

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 1:06

olvasni kell ezt
nem kell.
tényleg a csatárkérdés a legnagyobb problémátok?
még mindig nem.

ez esetben viszont tényleg olvasni kellene még, illetve értelmezni az adott szöveget. :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 31., szombat 1:02

tényleg a csatárkérdés a legnagyobb problémátok?

takarodjatok már a gecibe, sok madárbalfasz :lol: :lol: :lol: :lol:

jöhet a warn, vagy ban, pont leszarom, de ez a sok kisköcsög felkúrja az agyam ilyenkor péntek este, ezen lovagolnak, olvasni kell ezt a sok fasságot, a sok fifa14-es, életében egy egyeneset a labdába rúgni nem tudó, ps meg xboxhuszár majomtól, akik több időt töltenek a facebookon, mint a való életben :lol:

kurvanagy okfejtéseitek vannak, ti aztán jól megmondjátok :lol:
Kép
Kép
Kép

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. május 31., szombat 1:00

Év közben (tavasz közepe, Barca meccs stb) reménykedtem hogy végre megtalálja önmagát,verte a gólokat ahogy kell, játékban is jó volt de megint csalódnom kellett és ismét csak időszakos fellángolásról beszélhetünk.Szerintem sajnos már (itt) soha nem fogja kinőni magát akkora játékossá mint amire amúgy képességei predesztinálnák.Nyáron valóban a középpálya megerősítése élvez prioritást, de abszolút egyetértek Petivel, hogy ha módunkban áll egy jobb csatárt venni (én Suarezt tartom jobb opciónak) akkor csapjunk le a kínálkozó lehetőségre.Azt hiszem Benzema mindenfajta támogatást megkapott hogy naggyá lehessen.Itt játszik 2009 óta, megkapta mentornak honfitársát, eladtuk mellőle egyetlen vetélytársát, az edzők is megadták neki a maximális bizalmat ennél több lehetőséget szerintem nem sok ember kap egy Real Madridban...

Azt az okfejtést meg hogy Suarez biztos nem passzolna ebbe a rendszerbe kicsit nonszensznek találom mivel egyetlen lejátszott perc nélkül ezt senki nem állíthatja

Vissza: