wZoLee7 írta:lehet, hogy jó kapus ez a Koki Casilla, de már most 27 éves, a kapusaink még bőven 2-3 évig nyomhatják...első számú célpontom Courtis lenne...a DM,Coentrao,Khedira hármasból kész lennék bármelyiket bevonni az üzletbe...az AtMa-s kötödése miatt mondjuk nehéz lenne megszerezni, és soha nem tudhatjuk mik Mou tervei. 2. számú célpont De Gea lenne. Az MU most egy süllyedő hajó, egy DM-ért cserébe jöhetne is, de ők akarták Coentraot is szóval egy megvalósítható üzlet lenne. 23 éves, nagy tehetség. Szerintem a válogatottban is előbb vagy utóbb kezdő kapus lesz.
Még nyáron elhoznám valamelyiket a kettő közül, aztán kölcsön is adnám egy elfogadható csapatba.
Courtis nagyobb isten lesz mint az agyonsztárolt Neuer. Van egy olyan érzésem, hogy Khan óta kitöltött űrt próbálják Neurrel betölteni. Szerintem a belga láthatóan már most jobb mint a német. Biztos vagyok benne, hogy pár év és kétség kívül a világ legjobb kapusa lesz Courtis. Szerintem!
De Gea-t én láttam párszor bakizni góloknál..... szerintem ő lényegesen rosszabb mint sokan gondolják. Liga kupában is mikor kizúgtak bakizott egy szépet.
Én neki nagyon nem örülnék.