30 millio euro.Az AS beszámol arról, hogy a Betis, a Málaga és az Inter után a Porto is szeretné soraiban tudni Casemirót. A mellőzött brazil játékos ügyében a portugál klub már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal.

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 30., csütörtök 10:35
30 millio euro.Az AS beszámol arról, hogy a Betis, a Málaga és az Inter után a Porto is szeretné soraiban tudni Casemirót. A mellőzött brazil játékos ügyében a portugál klub már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 30., csütörtök 9:34
Fúj baszki mi az az idegenbeli mez?Kerlon írta:Kiszivárgott a HOME kitünk.Elég retro lett, talán 2003ban volt hasonló... Az a rózsaszín/piros csík most se tudom, hogy miért olyan színű... Kár, hogy a 3 csík fekete és nem ilyen szép szürke, mint idén. Amúgy nem néz ki rosszul.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 30., csütörtök 9:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 29., szerda 12:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 17:29
Csak megpróbálnám Casadot...most tényleg,de Siqueraért vagy kiért nyomjunk ki jópár milliót csak mer brazil???Nem is nagyon játszik...jó a két spanyol oda, balosra kell valaki marcelo mögé, megjegyzem oda könnyebb is találni, több jó balhátvéd van szerintem
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 16:58
rutinos, tapasztalt..ez arbeloaReaper's Scythe írta:Pont azért, amit leírtamRutinos, tapasztalt, második számú jobb bekknek simán jó lenne még. Persze, ha tényleg túl sérülékeny, akkor nem kell.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 28., kedd 16:56
Főleg úgy, hogy úgy néz ki, végre jobb oldalon is rendbe vagyunk. Nem tökéletes felállás, de Sagnával semmivel sem lennénk előrébb, ráadásul saját nevelést szorítana ki. Szerintem kacsa a hír, és csak a jobb fizetésre hajt a játékos ügynöke. Bedobja a Real nevét, és a PSG máris hozzádob még 1-2 millát az évi fizetéséhez.CS0ki írta:Sagna 31 éves lesz nemsokára, amennyire olvastam, messze nem volt már olyan jó az Arsenalban, mint fénykorában, emellett a sérülések sem állnak távol tőle, soha nem játszott spanyolországban, ahogy Ancelotti alatt se. Franciáknál igen, és oda hívja is a két pénzes klub. Miért jönne ide? Miért akarnánk, hogy idejöjjön? Én biztos nem hoznám...Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
Arra jó Arbeloa is. Ráadásul Sagna tuti többet is keresne, mivel az ingyen igazolt játékosok általában magasabb fizut és aláírási pénzt tudnak maguknak kialkudni.második számú jobb bekknek simán jó lenne még
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 16:53
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 28., kedd 16:50
Sagna 31 éves lesz nemsokára, amennyire olvastam, messze nem volt már olyan jó az Arsenalban, mint fénykorában, emellett a sérülések sem állnak távol tőle, soha nem játszott spanyolországban, ahogy Ancelotti alatt se. Franciáknál igen, és oda hívja is a két pénzes klub. Miért jönne ide? Miért akarnánk, hogy idejöjjön? Én biztos nem hoznám...Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 16:34
Utolérte már a spanyol tudásban....Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 28., kedd 14:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 13:53
Mondjuk Piquenek lassan el kellene dönteni hogy center vagy center halfVédekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 28., kedd 13:49
Igaz,de alapnak jó.wZoLee7 írta:egy fecske nem csinál nyarat...lehet ott náluk ter stegen, ha a védelmet nem tudják összerakni akkor mind1
valóban pár évig nem lesz gondunk a kapus kérdés, de jobb lenne bebiztosítani a helyzetet
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 28., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 28., kedd 12:32
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 28., kedd 12:25
Tudommorientes írta:Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 12:25
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 28., kedd 12:22
Ter Stegen lesz a befutó, nyílt titok.Reaper's Scythe írta:Ha már szóba került, szerintem mindenképp a Courtois-ter Stegen kettősből kell egyet elhozni, ha kapust akarunk venni. Esetleg De Gea, de az előbbi kettő jobb lesz, mint a spanyol.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Barca kit fog venni Valdes helyére. Remélem megtartják Pintot első számú kapusnak
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 12:21
Nyilván Lopez vagy Iker mögé gondoltam persze....Mondjuk ő sem egy tinédzser már... :D De kétségtelen, hogy benne van az elitben, ami a kapusokat illeti. Jól járnátok vele.
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem