Aha, 10.12 sec.Faust írta:Meg mindig az a tetu Makaay tartja a rekordot?Realista24 írta: Real Madrid scored the 3rd goal 10.2s after PSG took the kick off…
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 10., csütörtök 21:47
Aha, 10.12 sec.Faust írta:Meg mindig az a tetu Makaay tartja a rekordot?Realista24 írta: Real Madrid scored the 3rd goal 10.2s after PSG took the kick off…
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 10., csütörtök 19:26
Meg mindig az a tetu Makaay tartja a rekordot?Realista24 írta: Real Madrid scored the 3rd goal 10.2s after PSG took the kick off…
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: matador » 2022. március 10., csütörtök 18:26
Bár értelmileg nagyjából egy kurvaanyázás a 'puta madre', a spanyolok elég másként használják. Inkább olyan, mintha annyit mondogatna Lukita, hogy 'a kurva élet'.Berti írta:Imádom ezt az emberthalamadrid írta: Modric goes crazy after winning against PSG:https://youtu.be/maOEO-TdSNk
Vótmá? Nincs kedvem visszanézni azt a 10+ oldalt.
"Rodry, puta madre"![]()
![]()
Szegény Lunin fejére rá van írva mi történik.
Kummanagy videó.![]()
Viszont mi a faszért kell ennyit kurvanyázzon azt nem értemMinden meccsen legalább 2 leolvasható a szájáról, meg valami botrány is volt régen hogy a közönséget vagy a bírót szidta, már nem is emlékszem.
A Benzi ölelés után viszont komoly csulát vágott a padlóra.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 18:10
Én köszönöm, h itt vagy nekem s visszahozol a hsz-eiddel a földre..atesz írta: *tudom, ez egy gyakori szurkolói hozzáállás. Rengeteg szurkoló nem képes hova tenni reálisabb gondolkodást, támadásnak veszi a csapata felé a kritikát, mindent a csapata erényének akar feltüntetni.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2022. március 10., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 10., csütörtök 17:58
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. március 10., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 17:36
Vini nem késztette hibára, azért volt még a háta mögött, mert Marquinhos előtte fülelte le előle a labdát egy elélépéssel.Sierra írta:
Komolytalan vagy. A brazil is kb azért passzolta el mert a másik brazil (Vini) a seggében volt, és hibára kényszerítette. De kár is neked magyarázni.Higgy amit akarsz, tényleg nem von le semmit a tegnap második félidőből.
Mondanám, nem értem ezt a kommentet, milyen örömbe rondítok bele.Galacticos írta:
Persze van aki tultolja, carlonak is megvannak a faszsagai, ahogy zidanenak es mindenki masnak is. De a tegnapi utan, egy ilyen feltamadas utan mit kell ennyit negativkodni nem ertem. Nincs eleg bajunk ugy az eletben most, de meg ezt a kis oromot is van aki csak negativan latja. Nem ertem.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 10., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 10., csütörtök 17:18
Komolytalan vagy. A brazil is kb azért passzolta el mert a másik brazil (Vini) a seggében volt, és hibára kényszerítette. De kár is neked magyarázni.atesz írta: Kikényszerített hiba, hogy Marquinhos úgy teszi le lövőre Benzemának, hogy helye és ideje is van megnézni, hova tegye a labdát?
Vagy hogy Donnarumma elbénáz egy hazaadást miközben van kinek passzolnia, nem zárnak előtte rendesen passzsávokat?
HozzászólásSzerző: fiore » 2022. március 10., csütörtök 16:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 10., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 10., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 10., csütörtök 16:38
Nem Real drukker vélhetően. Csak nem értem akkor miért áll neki szarozni a csapatot egy Madridom fórumon? Vagy tényleg wzyx tért vissza köreinkbe, hasonlóan szembe úszik az árral mint ő annóGalacticos írta: De a tegnapi utan, egy ilyen feltamadas utan mit kell ennyit negativkodni nem ertem. Nincs eleg bajunk ugy az eletben most, de meg ezt a kis oromot is van aki csak negativan latja. Nem ertem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 10., csütörtök 16:32
Marquinhos nem csinalt kapushibat.atesz írta: Kikényszerített hiba, hogy Marquinhos úgy teszi le lövőre Benzemának, hogy helye és ideje is van megnézni, hova tegye a labdát?
Erre celoztak a tobbiek hogy letamadtak donnat, raadasul vini is egybol ott volt, nem is az elso ilyen golunk volt.atesz írta: Vagy hogy Donnarumma elbénáz egy hazaadást miközben van kinek passzolnia, nem zárnak előtte rendesen passzsávokat?
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 16:26
Kikényszerített hiba, hogy Marquinhos úgy teszi le lövőre Benzemának, hogy helye és ideje is van megnézni, hova tegye a labdát?Csabi írta:
kikényszerített kapushiba. nem ugyanaz mintha átgurult volna a lába között. a másik gól szintén.
ennyi erőből a psg óriási szerencsés volt, mert körtisz beleért bappe lövésébe.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 10., csütörtök 16:24
Mindig elfelejtem, de nem ez wxyzxyxy új accountja?Realista24 írta:Dehogy iróniatomi_b írta:
Remélem ez csak irónia, mert ennyire nagy bajban nem lehetsz ott fent.
Vannak persze hibái Carlonak, amit fel is szoktunk vetni elég gyakran, de azért az érdemeit ne vegyük már el.hát tegnap óta nyomja, mint tufatibi, csak őt már offoltam.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 10., csütörtök 16:17
Olyan ez, mint amikor anno jött az évfolyamunkra egy új néger osztálytárs. Na és mi volt az első szó amit megtanítottunk neki? Hát persze, hogy a b+Berti írta:Imádom ezt az emberthalamadrid írta: Modric goes crazy after winning against PSG:https://youtu.be/maOEO-TdSNk
Vótmá? Nincs kedvem visszanézni azt a 10+ oldalt.
"Rodry, puta madre"![]()
![]()
Szegény Lunin fejére rá van írva mi történik.
Kummanagy videó.![]()
Viszont mi a faszért kell ennyit kurvanyázzon azt nem értemMinden meccsen legalább 2 leolvasható a szájáról, meg valami botrány is volt régen hogy a közönséget vagy a bírót szidta, már nem is emlékszem.
A Benzi ölelés után viszont komoly csulát vágott a padlóra.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 10., csütörtök 16:17
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem