Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kodo

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 10., csütörtök 21:47

Faust írta:
Realista24 írta: Real Madrid scored the 3rd goal 10.2s after PSG took the kick off…

:salute:
Meg mindig az a tetu Makaay tartja a rekordot? :lol:
Aha, 10.12 sec. :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 10., csütörtök 19:26

Realista24 írta: Real Madrid scored the 3rd goal 10.2s after PSG took the kick off…

Meg mindig az a tetu Makaay tartja a rekordot? :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 19:09

Real Madrid scored the 3rd goal 10.2s after PSG took the kick off…

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2022. március 10., csütörtök 18:26

Berti írta:
halamadrid írta: Modric goes crazy after winning against PSG:https://youtu.be/maOEO-TdSNk

Vótmá? Nincs kedvem visszanézni azt a 10+ oldalt.

"Rodry, puta madre" :lol: :lol: :lol:

Szegény Lunin fejére rá van írva mi történik.

Kummanagy videó.
Imádom ezt az embert :sziv:

Viszont mi a faszért kell ennyit kurvanyázzon azt nem értem :lol: Minden meccsen legalább 2 leolvasható a szájáról, meg valami botrány is volt régen hogy a közönséget vagy a bírót szidta, már nem is emlékszem.

A Benzi ölelés után viszont komoly csulát vágott a padlóra. :lol:
Bár értelmileg nagyjából egy kurvaanyázás a 'puta madre', a spanyolok elég másként használják. Inkább olyan, mintha annyit mondogatna Lukita, hogy 'a kurva élet'.

Persze, ha szid valakit, akkor éppen kurva anyádnak érdemes szakfordítani :D
Sportfilozófia: Roger Federer

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 18:10

atesz írta: *tudom, ez egy gyakori szurkolói hozzáállás. Rengeteg szurkoló nem képes hova tenni reálisabb gondolkodást, támadásnak veszi a csapata felé a kritikát, mindent a csapata erényének akar feltüntetni.
Én köszönöm, h itt vagy nekem s visszahozol a hsz-eiddel a földre..

Egy napig azt hittem Benzema egy igazi klasszis, de az első gólt is csak az üres kapuba tudta pl berugni...
Kösz

És még: Carloout!! Azt meg pláne!!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2022. március 10., csütörtök 18:04

Nyugodjatok meg. Most egy dolgunk van csak. Várni barcáékkal, hogy megkapjuk a bayernt vagy valamelyik angolt, akik majd jól kifiléznek minket, mint ahogy azt velük szokták tenni... 🥲

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 10., csütörtök 17:58

Én ehhez a komoly eszme futtatáshoz annyit mondanék, hogy talán az egyik legkrikusabb vagyok, aki egy ilyen jó meccs után is fenn tartja majd a véleményeit a hibákról, de ilyenkor nem örülni és fikázni a dolgokat.... hát pfejj :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. március 10., csütörtök 17:55

Én meg úgy láttam, hogy a PSG nem bírta mentálisan eléggé. Ilyenkor látunk ilyesmi hibákat Marquinhos, Donnarumma szintű embereknél is, főleg, ha a mellény is nagyobb egy-két számmal a kelleténél. A kapus kicsit meg is érdemelte, mert végig vágta a flegma pofákat, a gólnál meg a labdát simán elrúghatta volna ötször. De nem, majd ő megmutatja Karimnak. Megmutatta. Azt, hogy mekkora balfasz tud lenni.
A PSG rendkívül kétarcú csapat volt mindig. Ebben bíztam. Képesek voltak nagy meccsekre, ha kijött a lépés, utána meg világraszóló betlikre, ha nem úgy alakult, és a nyomás is nagy volt. Nem tehetnek róla, nem kell a bajnokságukban hétről hétre öldöklő küzdelmeket vívni akár felpaprikázott kiscsapatokkal is. Nincsenek hozzászokva a sztárocskák, hogy az ellenfél vissza is tud lőni. Amúgy meg elemezgethetjük itt egyesével a gólokat, mint az idetévedt ellendrukker sporttárs, de azt ő is kihagyta, hogy az odavágón a kilencvenakárhány perces gólnál is megpattant a labda picit Valverdén, amúgy a colos lábbal védi. Ez egy ilyen játék kérem, lövésből lesz a gól. Arról meg már nem is beszélek, hogy a PSG támadójátéka egyes egyedül Mbappét jelentette, aranylaszti ide vagy oda, a másik két bohóc holnap reggelig sem rúgott volna gólt, egyik meccsen sem, mert megettük őket vacsorára. Kylian már más téma. Ő most egy más minőség. Remélem, a helyére került az ő fejében is most minden. Láthatja, minek lehet a részese, első számú sztárként, ha bírja majd a nyomást.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 17:36

Sierra írta:
Komolytalan vagy. A brazil is kb azért passzolta el mert a másik brazil (Vini) a seggében volt, és hibára kényszerítette. De kár is neked magyarázni. :) Higgy amit akarsz, tényleg nem von le semmit a tegnap második félidőből.
Vini nem késztette hibára, azért volt még a háta mögött, mert Marquinhos előtte fülelte le előle a labdát egy elélépéssel.

Már ezek nagy mákok voltak, hiába csavarjátok. Fordított esetben most a Psg kapná tőletek a mákos jelzőket.

Ettől még a fordítás szép volt, látványos, nagy bravúr, de nem kell többet belegondolni, a kritikát pedig tudni kellene elfogadni.

Galacticos írta:
Persze van aki tultolja, carlonak is megvannak a faszsagai, ahogy zidanenak es mindenki masnak is. De a tegnapi utan, egy ilyen feltamadas utan mit kell ennyit negativkodni nem ertem. Nincs eleg bajunk ugy az eletben most, de meg ezt a kis oromot is van aki csak negativan latja. Nem ertem.
Mondanám, nem értem ezt a kommentet, milyen örömbe rondítok bele. :mrgreen:
De tudom, ez egy gyakori szurkolói hozzáállás. Rengeteg szurkoló nem képes hova tenni reálisabb gondolkodást, támadásnak veszi a csapata felé a kritikát, mindent a csapata erényének akar feltüntetni.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 10., csütörtök 17:32

Igen 150 percig a PSG dominálta a játékot. Ők tartották a labdat. Nyomtak. Helyzeteik mindegyik MBappé helyzetek voltak. Sok köztük teljesen egyéni játekból fakadt. Lásd mindkét góljához nagyban kellett az ő egyéni kvalitása. Ha a mittomén Sunderland szélsője van ott helyette akkor azok a szituációk nem gólok. Sőt akkor a ziccerből is jóval kevesebb van.
Namár most Mbappé már a párharc előtt is fél lábbal Madridban volt most meg.... talán két lábbal már.
Tehát lehet a csapatról meg taktikáról beszelni, ami nyílvan rendkívül fontos, de ezeket az adott esetben helyes utasításokat a játékosoknak kell véghezvinniük. Tegnap este hallgattam vmi sípszó után című podcastet ahol úgy dumáltak a nagy szakértők, mintha az egyéni kvalitás nem lenne része a focinak.
Taktika-csapatjáték, aztán egyeni kvalitások és mentalitás. Ez a 3as kell. Hiába tökéletes a mentalitás es a taktika mondjuk Bivalybasznád csapatánál,.ha az ellenfél a Manchester United. Az egyeni kvalitások akkora különbséget jelentenek amit Bivalybasznád nem tudna elfedni, hiába van fejben szétesve az MU és rossz a taktika/csapatösszhang.
Nyílván a BLben ez más, ott kisebbek a különbsegek kvalitásban, így a taktika és a mentalitás lehet a difi. DE az egyén adott esetben ezeket felül tudja írni, ha szuperklasszisról van szó.
Mbappé szupersztár. Ha augusztusban ide igazolt volna ez akkor nem lett volna szoros párharc. Hiszen taktikában hoztunk volna egy egált. A másik kettőben meg agyonverjük őket. Dráma volt most. A mentalitás volt akkora tényező, hogy azzal nyert a Real, taktikailag nem lett agyonverve, mert ez a taktika csak úgy müködött, hogy volt a PSGben egy Mbappé, amúgy súlytalanok lettek volna. Tehát azért müködött a taktika mert az egyén a társaság előnyére tudta váltani saját individuális kvalitásait.
Erre építettek. Az összes veszélyes helyzet az ő klasszisa volt.

Aztán hallgatom, meg olvasom, hogy de majd a Bayern, meg az angolok hű de megbassszák a Madridot. Lehet. Nem is egy szint a kettő meg hasonlók. Persze most esélyesebbnek tűnnek. De a Poolt tavaly azért elég simán elpicsáztuk, ezt mintha mindenki elfelejtené. A Chelsea meg gyanús nekem. Ez BL, egy perfekt 3 hónappal meg lehet nyerni. A Chelsea nem mutatja most a tavaly tavaszi formát, eddig legalábbis. Szóval ki tudja...
Persze szerintem sem fogja megnyerni a Madrid a BLt idén, de a tegnapi nagy meccs volt, igazolni kell párat és jövőre simán mehetünk a végső győzelemért. Minden esély meg lesz rá.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 10., csütörtök 17:18

atesz írta: Kikényszerített hiba, hogy Marquinhos úgy teszi le lövőre Benzemának, hogy helye és ideje is van megnézni, hova tegye a labdát?
Vagy hogy Donnarumma elbénáz egy hazaadást miközben van kinek passzolnia, nem zárnak előtte rendesen passzsávokat?
Komolytalan vagy. A brazil is kb azért passzolta el mert a másik brazil (Vini) a seggében volt, és hibára kényszerítette. De kár is neked magyarázni. :) Higgy amit akarsz, tényleg nem von le semmit a tegnap második félidőből.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2022. március 10., csütörtök 16:55

Létezik egyáltalán olyan gól ami nem egy vagy több, sorozatos hibából következik? Van amelyik nyilvánvalóbb, van amelyik nem. Egyáltalán nem vesz el a győzelem értékéből (úgy látszik valakinek mégis), hogy milyen hiba előzte meg az aktuális gólokat. Millió meccset át lehetne értékelni ezen szempontok alapján, de semmi értelme, a történelemkönyvekbe csak a fekete-fehér végeredmény lesz bevésve.
.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 10., csütörtök 16:51

Ja meg volt pár nagy találmánya még, pl Dolberg aki a Nizzában tengődik, meg vmi 160 centis feka gyerek a Celticben azóta se hallottunk felőle. Nagy scout volt az öreg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 10., csütörtök 16:44

Azt a jamaikai Baileyt is ő dobta be nem, hogy van olyan jó, mint a Teknős. :lol:

Aztán az Aston Villaba nem fér be. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 10., csütörtök 16:38

Galacticos írta: De a tegnapi utan, egy ilyen feltamadas utan mit kell ennyit negativkodni nem ertem. Nincs eleg bajunk ugy az eletben most, de meg ezt a kis oromot is van aki csak negativan latja. Nem ertem.
Nem Real drukker vélhetően. Csak nem értem akkor miért áll neki szarozni a csapatot egy Madridom fórumon? Vagy tényleg wzyx tért vissza köreinkbe, hasonlóan szembe úszik az árral mint ő annó :lol: Ha bedob majd egy hondurasi vagy észak ír tehetséget, akit le kéne igazolni Mbappé helyett akkor tuti, hogy ő az.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 10., csütörtök 16:32

atesz írta: Kikényszerített hiba, hogy Marquinhos úgy teszi le lövőre Benzemának, hogy helye és ideje is van megnézni, hova tegye a labdát?
Marquinhos nem csinalt kapushibat. :mrgreen:
atesz írta: Vagy hogy Donnarumma elbénáz egy hazaadást miközben van kinek passzolnia, nem zárnak előtte rendesen passzsávokat?
Erre celoztak a tobbiek hogy letamadtak donnat, raadasul vini is egybol ott volt, nem is az elso ilyen golunk volt.
Ennyi erovel nincs kikenyszeritett hiba, csak benazas.

Persze van aki tultolja, carlonak is megvannak a faszsagai, ahogy zidanenak es mindenki masnak is. De a tegnapi utan, egy ilyen feltamadas utan mit kell ennyit negativkodni nem ertem. Nincs eleg bajunk ugy az eletben most, de meg ezt a kis oromot is van aki csak negativan latja. Nem ertem.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 10., csütörtök 16:26

Csabi írta:
kikényszerített kapushiba. nem ugyanaz mintha átgurult volna a lába között. a másik gól szintén.

ennyi erőből a psg óriási szerencsés volt, mert körtisz beleért bappe lövésébe. :roll:
Kikényszerített hiba, hogy Marquinhos úgy teszi le lövőre Benzemának, hogy helye és ideje is van megnézni, hova tegye a labdát?
Vagy hogy Donnarumma elbénáz egy hazaadást miközben van kinek passzolnia, nem zárnak előtte rendesen passzsávokat?

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 10., csütörtök 16:24

Realista24 írta:
tomi_b írta:

Remélem ez csak irónia, mert ennyire nagy bajban nem lehetsz ott fent.

Vannak persze hibái Carlonak, amit fel is szoktunk vetni elég gyakran, de azért az érdemeit ne vegyük már el.
Dehogy irónia :lol: hát tegnap óta nyomja, mint tufatibi, csak őt már offoltam.
Mindig elfelejtem, de nem ez wxyzxyxy új accountja? :lol: Óriási hogy van aki mindig házhoz jön a lószerszámért.

Adott a világ valaha volt egyik legsikeresebb edzője, utcahosszal vezeti a ligát, kiejtve a Messi Mbappe Neymar sorral felálló PSG-t, erre az első reakció a fotelszakértő senkitől, hogy na akkor jobb ha az edző megy, mert egy szar, és hozzuk ide a PL-ben szintén utcahosszal leszakadt csapat edzőjét. :lol:

Nagyon komoly bajok vannak, nagyon komoly bajok. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süti 2022. március 10., csütörtök 16:27-kor.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 10., csütörtök 16:17

Berti írta:
halamadrid írta: Modric goes crazy after winning against PSG:https://youtu.be/maOEO-TdSNk

Vótmá? Nincs kedvem visszanézni azt a 10+ oldalt.

"Rodry, puta madre" :lol: :lol: :lol:

Szegény Lunin fejére rá van írva mi történik.

Kummanagy videó.
Imádom ezt az embert :sziv:

Viszont mi a faszért kell ennyit kurvanyázzon azt nem értem :lol: Minden meccsen legalább 2 leolvasható a szájáról, meg valami botrány is volt régen hogy a közönséget vagy a bírót szidta, már nem is emlékszem.

A Benzi ölelés után viszont komoly csulát vágott a padlóra. :lol:
Olyan ez, mint amikor anno jött az évfolyamunkra egy új néger osztálytárs. Na és mi volt az első szó amit megtanítottunk neki? Hát persze, hogy a b+ :D
Igaz, Modric már 10 éve spanyolhonban van, de biztos megmaradt ez a jó szokása.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 10., csütörtök 16:17

Eleve az elso 60 percben sem ereztem azt a nagy PSG dominanciat. Az elso meccshez kozunk sem volt, az teny. Ott is mondhatnank ilyen suletlenseget, hogy makjuk volt hogy Mbappe villanni tudott a legvegen, egyebkent a hajukra kenhettek volna az egesz meccset.

A tegnapi forditas klasszis teljesitmeny volt a csapattol, folyamatosan nyomas alatt voltak a franciak, elvetve volt helyezkedesi hiba. Azon lepodtem meg, hogy birtuk vegig. Szokas Ancelottit ekezni, de ilyen szintu csapatmozgas edzoi erdem.

Belehibaztak a franciak? Persze, hiba nelkul nincs gol. Ettol meg elvitathatatlan, hogy megdolgoztak a hibakert a Real jatekosok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: