Momentumuk nem volt a meccsen, nyilván keserű a szőlő, de azért hülyeségeket sem kell beszélni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 10., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 10., hétfő 21:55
De ilyen alapon Jesétől is tartaniuk kell (bár amúgy is) , mert ő is gólt lőtt és szerintem nem pimasz gól volt Neymaré, hanem mák, nem is kicsi... de ez csak az én véleményem. Ráadásul igen, abban a védelemben lehet bízni, Ronaldo, Jesé, Bale, Di Maria ezeket szétfutja. De én rohadtul nem szeretem az ilyen esélylatolgatásokat, mert egy egy bírói döntés, aztán borul minden...ericco írta:Mondjuk a legutóbbi klasszikuson a semmiből lőtt ellenünk egy pimasz gólt, bár kellett hozzá egy kis szerencse is. Ha mástól nem, az ilyenektől tartani kell, bár addigra simán lehet mégveszélyesebb játékos. Meg hát a Barca sem fogja ellenünk azt a picit unott arcát mutatni, odateszik magukat majd rendesen. Tényleg csak a gyenge védekezésükben lehet jelenleg biztos fogódzkodót találni, az talán megmarad náluk a mostani szinten.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 20:25
Nem kívánság műsor kisfiam,nem is a dzsin a palackból,de még nem is Tibi bácsi pontos labdája,hanem ez a való világ...Arda Turan szerint igazságtalan eredmény született a Bernabéuban: “Nem érdemeltünk ilyen eredményt a Bernabéuban, de nem adjuk fel, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a visszavágón. A szezonunk eddig jó volt, de az a legfontosabb hogy mindegyik kiírásban a lehető legtovább jussunk. A legjobbunkat nyújtjuk majd, hogy elérjük a kitűzött céljainkat”.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 10., hétfő 20:14
teljesen igaza van jumurdzsáknak, igazságtalan eredmény született. ha igazságot akarunk, berúgunk még vagy hármat-négyet az ajtó-ablak ziccereink közül, és kitömve küldjük haza ezt a pöffeszkedő, de csak levegővel felfújt tábori matracot. szánalmas bohócok.Arda Turan szerint igazságtalan eredmény született a Bernabéuban: “Nem érdemeltünk ilyen eredményt a Bernabéuban, de nem adjuk fel, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a visszavágón. A szezonunk eddig jó volt, de az a legfontosabb hogy mindegyik kiírásban a lehető legtovább jussunk. A legjobbunkat nyújtjuk majd, hogy elérjük a kitűzött céljainkat”.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 10., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 10., hétfő 19:56
tubatibi írta:Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
kevesebb gólt kaptak...ugyanúgy állnak, mint mi...hiányzott sok ideig két kulcsemberük is, most is hiányzik neymar..nemértem mire fel van ez...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 10., hétfő 15:20
játék képe alapján, én azt mondom, jelenleg bőven vagyunk olyan jók, főleg az utóbbi 1-2 hónapot figyelembe véve.tubatibi írta:Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
kevesebb gólt kaptak...ugyanúgy állnak, mint mi...hiányzott sok ideig két kulcsemberük is, most is hiányzik neymar..nemértem mire fel van ez...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 14:59
Meg én a mostani Real Madridot mentálisan összeszedettebnek érzem mint a barcelonat,akik kezdenek szétcsúszni....Szerinte teljesen egy forma a két csapat, annyi különbséggel, hogy mostanában a mi védelmünk jobban teljesít.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 14:04
Hát először is elég hülyén nézne ki ha azt mondanám hogy jobb csapat a barca mint a real,mivel nem barca szurker vagyok...tubatibi írta:Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 10., hétfő 13:52
CR sem volt egy jó ideig. Bale sincs (igen, ő ugyanolyan kulcsember nálunk, mint náluk Neymar)tubatibi írta:Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 10., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 13:34
Sztm Tata akkor is repül ha valahogy behúzzák a bajnokságot.Őt az menthetné meg ha BL-t nyerne,(haha), vagy esetleg minket vernének a CdR döntőjébe...amikre kicsi az esély...Tata repül ha nincs bajnokság és/vagy minimum BL elődöntő, ez fix!
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 10., hétfő 13:18
Realista24 írta:Angolok szerint Laudrup váltja Ancelottit a nyáron
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 10., hétfő 12:58
Zidane helyére pedig hozza Briant.morientes írta:És az első igazolása Niklas Bendtner lesz....Realista24 írta:Angolok szerint Laudrup váltja Ancelottit a nyáron![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 12:55
És az első igazolása Niklas Bendtner lesz....Realista24 írta:Angolok szerint Laudrup váltja Ancelottit a nyáron
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 8., szombat 19:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 16:35
szeretni fogják az AtMa szurkolók őt ish3x0r írta:Falcao: „a továbbiakban nincs különbség a között a játékos között, aki nem csinál semmit, és a között, aki tényleg bemos egyet a másiknak. Szerintem teljesen indokolatlan az eltiltása. Ha összehasonlítjuk az esetet a korábbi esetekkel, az összes futballrajongónak és szakmabelinek kivétel nélkül tudnia kell, hogy Ronaldo az égvilágon semmit sem csinált” – fogalmazott az Atlético Madrid egykori csatára az As hasábjain. //NSO-n talaltam
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 8., szombat 16:20
év....wZoLee7 írta:vagy a hónap fórumozóját
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem