VB - 2014
Re: VB - 2014
Az új Nike reklámból szabadon: Ronaldo mai véleménye a látottakról: unaaaalmaaaas
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
pletikosa egy balfék, de az nem a brazilok sara, hogy kovac a régi havert rakta be, nem subasicot...aztán lehet az is ugyanúgy kapta volna az ívet.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barátnőm most írta facenHat jah... Regen emlekszem amikor meg Ronaldihno volt mennyire szerettem a brazilokat... Az egyik legjobb csapat voltak mindenkit elvertek... Most meg ez egy kicsit csalodas h a legnagyobb sztarjuk ez a nyomorek neymar ronaldhino szamaval es meg sem erdemli koze nincs hozza

Visszatérve.
Ami nekem nagyon nem szimpatikus ebben a Brazil válogatottban az, hogy brutálisan aljas egy banda. De tényleg... Rúgnak-csípnek-harapnak, ha nem megy... Aztán amikor meg vezetnek megy a bratyi....
nem ismerős valakinek véletlen?

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
istimester írta:Szűcs Lali 41 évesen fogta volna az összeset. Komolyan.
Amúgy igen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szimuláció? Corluka alácsúszik, ráesik Corlukára utána 3 méteren keresztül megfordul 6-szor a tengelye körül, elhiszem, hogy fáj, de mitől pörög? Illetve el se hiszem, hogy fáj, focizok, fociztam tudom, hogy mi fáj igazán és mi nem. Egyszerűen nem tud az ilyen szimpatikus lenni, CR-t se tudom ezért sem maximálisan szeretni.hehe írta: aki mutat egyetlen neymar szimulálást a meccsről, annak kezet fogok, sztem keressetek másik sportágat![]()
A másik kedvencem tőle ahogy lekönyökölte Modricot és mutogatta, hogy nem látta, hogy jön, amikor a közelin tisztán látszott, hogy elnézett a horvát felé és szépen kirakta a könyököst. Ilyen alapon mehetett volna pirossal zuhanyozni, mert szándékos könyöklés, de amúgy túlzás lett volna. Ahogy a 11-es és Ramires szabályos megmozdulása is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lehet jobban jártak volna a brazilok, ha a bíró és Pletikosa nem nyeri meg a meccset nekik
Így maradnak a kezdőben a gyenge játékosok: Oscar, Luiz, Alves, Paulinho, Fred
Így maradnak a kezdőben a gyenge játékosok: Oscar, Luiz, Alves, Paulinho, Fred
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szűcs Lali 41 évesen fogta volna az összeset. Komolyan.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Fred megérdemelt volna egy gólt.....nagyon ott volt....és gunditól egy aranylabda sanszot is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
valami nekem is azt súgja a magánzárka hamarosan kinyit
Első meccshez képest nem volt vészes...ezek a brazilok elsem jutnak a döntőig, ebbe beletörődhet mindenki, mert....
a Portugálok a Németektől elszenvedt vereség után végig tarolják a mezőnyt
3:1 volt a tippem, azt kaptam amit vártam, kicsivel talán jobbak is voltak a horvátok mint amire számítottam

Első meccshez képest nem volt vészes...ezek a brazilok elsem jutnak a döntőig, ebbe beletörődhet mindenki, mert....
a Portugálok a Németektől elszenvedt vereség után végig tarolják a mezőnyt

3:1 volt a tippem, azt kaptam amit vártam, kicsivel talán jobbak is voltak a horvátok mint amire számítottam
Brazilok se fociznak már normálisan, megint a Gerrard-Milner-Lampard középpályának kell már megmutatnia hogy mi az a futball.
Imádom a srácot.
Hát én meg remélem hogy játszik. Az egyetlen dolog amiért megéri spanyol meccset nézni hogy hátha tol egy ilyet, vagy ilyet, vagy ilyet.GT37 írta:Csak ne Torres kezdjen...

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
hát nagyon remélem, hogy nem valamelyik egyszerűlelkű kis brazilodnak. ez egy gusztustalan szarkupac volt, nem joga bonito. kár azért az egy pontért, jól jött volna a horvátoknak.hehe írta:and the golden ball goes to....

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát ez ilyen.
egyébként ahogy látom legalább volt 1 ember aki megemlítette, hogy 2002ben is ugyanígy nyertek a brazilok az első meccsükön.
Szal nem kell ezt túlizgulni.
egyébként meg a rendezőnek mindig fújnak, csak az a kérdés, hogy mennyit.
Itt adtak nekik egy kamutizit aztán kész, erre lehetett számítani.
Nem kell sírni.
én pont ezt vártam, az utolsó percig jött is a 2-1es tipp.
egyébként ahogy látom legalább volt 1 ember aki megemlítette, hogy 2002ben is ugyanígy nyertek a brazilok az első meccsükön.
Szal nem kell ezt túlizgulni.
egyébként meg a rendezőnek mindig fújnak, csak az a kérdés, hogy mennyit.
Itt adtak nekik egy kamutizit aztán kész, erre lehetett számítani.
Nem kell sírni.
én pont ezt vártam, az utolsó percig jött is a 2-1es tipp.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Amúgy most tényleg nem szimulált... volt egy eset amikor betört a 16osra a szélről és a védő könyökköl nyomta el rendesen... vártam is, hogy szokásos dobás,hempergés majd Messi jön és 11-esja nemhehe írta:and the golden ball goes to....
:Đ![]()
![]()
![]()
![]()
aki mutat egyetlen neymar szimulálást a meccsről, annak kezet fogok, sztem keressetek másik sportágat![]()
na jó8, holnap várom a derék űrfocit a nullanullákkal

Na, de viccet félretéve... egy-két esetben még mindig rájátszott, de most tényleg nem lehet felhozni, hogy dobálta magát.
ZIDANE
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hagyjátok már ezt a megérdemelt győzelmet.
én brazil szimpatizáns vagyok, de mi volt az a második félidő? labda se volt a braziloknál jóformán. a hazai pályát meg megnyomta kicsit a húzottszemű sporttárs. Oscar viszont meglepett. jól mozgott. Neymar is fasza volt, csak ne lőne gólokat. akkor már inkább a botos Fred.
Pletikosa meg még az Adrián maradt.

én brazil szimpatizáns vagyok, de mi volt az a második félidő? labda se volt a braziloknál jóformán. a hazai pályát meg megnyomta kicsit a húzottszemű sporttárs. Oscar viszont meglepett. jól mozgott. Neymar is fasza volt, csak ne lőne gólokat. akkor már inkább a botos Fred.
Pletikosa meg még az Adrián maradt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nagy lesz a forgalom a magánzárka topikban.
Nem voltatok egyébként meggyőzőek, hehe. Neymar első félideje jó volt, de Oscar nulla, Gustavo nulla, Paulinho is gyenge volt, Hulk eltűnt... De legalább Fred kiharcolt egy tizenegyest.
Viszont ez a Bernard gyerek tetszett.
Horvátoknál a Modric-Rakitic párost lehet kiemelni, a többiekből nem sok maradt meg. Pletikosa meg kicsit be volt lassulva.
Holnap, mármint ma pedig egy jó spanyol-holland!
Csak ne Torres kezdjen...

Luiz Gustavohehe írta:and the golden ball goes to....

Nem voltatok egyébként meggyőzőek, hehe. Neymar első félideje jó volt, de Oscar nulla, Gustavo nulla, Paulinho is gyenge volt, Hulk eltűnt... De legalább Fred kiharcolt egy tizenegyest.

Horvátoknál a Modric-Rakitic párost lehet kiemelni, a többiekből nem sok maradt meg. Pletikosa meg kicsit be volt lassulva.

Holnap, mármint ma pedig egy jó spanyol-holland!

- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
aki mutat egyetlen neymar szimulálást a meccsről, annak kezet fogok, sztem keressetek másik sportágat![]()

Ez jó volt.

Trollkodások mennek ma neked.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
UEFABrazil
Deejavuu 2002...
de Oscar gólja nagyon epic volt, a fenomén 2002-ben vert hasonlót a törököknek.

Deejavuu 2002...
de Oscar gólja nagyon epic volt, a fenomén 2002-ben vert hasonlót a törököknek.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
nem pörögném azért még túl ezt a brazil témát. jönnek majd a többiek is, alibi spanyolokkal, balfasz németekkel, félemberes portugálokkal, nézhetetlen olaszokkal, stb, stb,...az elején senki se fog űrfocit tolni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
and the golden ball goes to....
:Đ
aki mutat egyetlen neymar szimulálást a meccsről, annak kezet fogok, sztem keressetek másik sportágat
:Đ

aki mutat egyetlen neymar szimulálást a meccsről, annak kezet fogok, sztem keressetek másik sportágat

Ma se lett szimpatikusabb ez az új brazil válogatott. Kőbunkó favágó Luíz, hempergő Neymar, Klosehoz képest is esetlenebb Fred... Szomorú, hogy kaptak két kisebb-nagyobb bírói segítséget, de a későbbiekben ez édes kevés lesz. Kár, hogy nem volt Mandzukic, amúgy nem értem, hogy miért nem vállalták fel egy kicsit jobban a horvátok a focit, mert néha oktathatták volna Gustavot, Paulinhot meg Oscart is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K