az ösztön egy szintig eleg, de amikor olyanokkal vagy szemben akik fittebbek, erősebbek, gyorsabbak, akkor kampo van.
Nekem ugyanez a bajom. Alacsony vagyok, van egy kicsi tulsuly is (mindig is volt, barmennyit sportoltam es koplaltam), nem vagyok se gyors, se nagy teherbirasu. A passzkeszsegem es a kreativitasom szerintem atlag feletti, rugotechnikam is vallalhato, csak nem tudok kifejezetten eroseket rugni. Az en sztorim ott lett elrontva, hogy jo reflexeim miatt kapuskent kezdtem, de igazi bravurkapus voltam sok bravurral, es 1-2 arcpirito lepkevel. Ekkor talaltam ki, hogy elegem van a kapussagbol, es mezonyjatekost akarok jatszani (ezt ertsd tobbnyire meg altalanos iskola vege). Technikailag le voltam maradva azoktol, akik eddig a mezonyben toltak, (most is le vagyok, a driblizest es a cselezest tekintve mindenkepp), a tulsulyt mar emlitettem, igy igazabol sosem tudtam kiemelkedo lenni. Ha eleg eltokelt lettem volna, es tobbet vagyok hajlando futni, mozogni az edzeseken, sokkal jobb lehettem volna, de en megelegedtem a forintos labdakkal, meg a ramenos (a sebessegkulonbseget tobbnyire becsuszassal, kemenyseggel kompenzalt) szerelesekkel, a palyat nem akartam felszantani. Nem veletlen, hogy kispalyan egesz jol megy a jatek, a nagy palyat viszont nem tudom bejatszani annyira, amennyire kellene. Ha kicsit gyurtam volna labra, ha kiadom magambol az edzeseken a 100%-ot, akkor be lehetett volna hozni a lemaradast. Nem tortent meg, igy marad nekem a kispalyas foci, ahol azert a jo szerelokeszseg, meg a pontos passzok, meg a ramenosseg eleg vedokent jatszva. Pedig (ha lehetek egy pillanatra szerenytelen) azon a szinten, ahol en jatszottam, nem sokan lattak ugy a palyan, ahogy en, es az utempasszokat is nagyon kevesen ereztek annyira, es a technikai hianyossagaim ellenere az egyerintos jatekban is kiemelkedo voltam (felteve persze, ha nem nekem kellett futni). Szorult belem tehetseg (ha nem is sok), csak elsosorban a szorgalom hianyzott, masodsorban pedig egy edzo, aki a megfelelo pillanatban a megfelelo utra terelt volna. Mentsegemre legyen szolva, hogy kis falubol szarmazom, ahol amikor en serdulo voltam csak a felnott csapat edzese volt a foci oktatas, es ott is elofordult, hogy 6 jatekos jelent meg az edzo mellett,, abbol 2 kapus volt...
Bocs, hogy hosszu lett es off.