HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 31., szombat 22:24
Tán Bödét akarod hozni?petiamadridista írta:még mindig nem akarom szétszedni a BBC-t.hogy most 5 hónap után szét akartok szedni egy véleményem szerint félgőzön futó BBC-t ami jövőre nagyobbat robbanta egy stabil kp-val a seggében mint bármi...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 22:17
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 22:15
még mindig nem akarom szétszedni a BBC-t.hogy most 5 hónap után szét akartok szedni egy véleményem szerint félgőzön futó BBC-t ami jövőre nagyobbat robbanta egy stabil kp-val a seggében mint bármi...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 31., szombat 22:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 21:45
ezt írtam rá:Leírtam, hogy 43 meccsel tobbet jatszott, leírtam, hogy el meg portugál bajnoksag, leírtam, hogy csapatainak o volt az alfahimje. Erre mit irtal? Akkor is 50 góllal tobbet rúgott.
Amugy nem azt irtad, hogy befejezted?
és ezt:Hát igen, de Benzema nem véletlenül nem játszott annyit.
Egyszerűen csak felvetettem, hogy ha már kész a kp és esetleg elhozhatunk egy jobb csatárt mint Benzema akkor tegyük meg..
(Mivel jönnek a hírek Suarezről.. Agüeroról stbről..)
Erre itt belementünk abba a vitába, hogy vajon ez mennyire lenne jó a csapatnak. Szerintem pozitív lenne, ennyi.
Realista te meg jöötél ezután azzal, hogy most Falcao mitől jobb.
Hát ne haragudj már de egyértelmű hogy jobb. Ha akkor a statok nem elegek nézzél meccseket. Be is linkelték ide a Chelsea elleni góljait.
Benzema olyat nem tud. Ő a tizenhatos sarkáról a zs szektorba lövi a labdát, ő közel sem olyan gyors, direkt, gólra tartó.
Falcao többet játszott. Benzema kevesebbet, mert a francia nem tudta egyértelműsíteni a helyét. Falcao gyengébb ligában játszott, gyengébb ellenfelekkel szemben, de gyengébb csapatban is. (de erre még mindig írhatnám azt is, hogy a Lyon-i Benzema legjobb éve sem volt olyan jó,mint mondjuk Falcao valamelyik Portos éve, pedig a Lyon meg a Porto kb egy szint...)Persze.. gyengébb csapatoknak lőtt amikor a Portoban játszott. De aztán ugyanabban a ligában szerepeltek. Persze rá voltak kihegyezve a támadások, a Realban nem Benzemára voltak kihegyezve az akciók.
DE Falcao gyengébb csapatokban is játszott.
Ezt is tegyük hozzá. A vállogatottban meg szintén sokkal jobb.
De akkor nézzük a kettő játékát. Kié a megnyerőbb? Hát szerintem bőven Falcaoé...
Na. hát de most komolyan..
mérföldekkel jobb a kolumbiai.
volt egy véleményem, érveltem mellette, nem én kezdtem provokálni.Birom amùgy, hogy egyesek elvárják, hogy az ő szavuk szent legyen meg sérthetetlen, ugyanakkor ő maga erre nem képes, és letol 4-5 oldalnyi faszságot csak azért mert álmában fifázott egy nagyot... Még szerencs, hogy a foci ettől bonyolultabb..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 31., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 21:29
Realista24, ne mond már, hogy nem írtam érveket.En irtam érveket Matt, jott a kontra; akkor is Falcao a jobb
Többek között ezért is komolytalan Péter.
de ezt meg ne állítsa már be mindenki biztosnak, az ég szerelmére is már..Másrészt nem is biztos, hogy Luis tudná azt jétszani, amit Benzema. Ha tudná is, minek elpazarolni 20 milliót, ha nem lenne erősebb a csapat. Benzema tudja a legjobban játszani azt, amit most a Realban kell a csatárnak. Sőt, Benzema még 2 évvel fiatalabb is Suareznél.
értem én a kurva életbe is, csak nem értek vele egyet..nem értik attareal, hagyd.
hát ez pont hogy nem ígyNem a kritikával van a baj, hanem a tálalással. Gondolok itt például a "le kéne venni a szemüveget" dologra, mintha a Te véleményed szent és sérthetetlen lenne, a többiek meg, akik nem értenek ezzel egyet, azok hülyeségeket írogatnak.
Hát bocsánat, elírtam egy betűt benne...Ha már ennyire belemegyünk ebbe a ki mekkora ember témába, akkor a tisztelet első jele, hogy az illető nevét nem basszuk el.
Ja hát eddig a topikjában volt vagy 2 kommentem.. talán.. 5 év alatt.. Biztos utálom..Ez itt személyes utálat pár fórumozótól, semmi más.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 31., szombat 20:38
Ennyire "egyszerű".attareal írta:Minek megvenni a világ legjobb cenyóját (jobb esetben) 60 millkáért, hogy aztán a világ 2 legjobb szésője mellett ugyanazt tudja majd játszani, amit most a mi Benzinünk.
Mert, ha most őt megvesszük, akkor azt kell majd játszania, amit most a fhansziának. Vagy esetleg szerkezeti váltáshoz kell folyamodnia Carlonak, ami nem biztos, hogy előnyös.
Másrészt nem is biztos, hogy Luis tudná azt jétszani, amit Benzema. Ha tudná is, minek elpazarolni 20 milliót, ha nem lenne erősebb a csapat. Benzema tudja a legjobban játszani azt, amit most a Realban kell a csatárnak. Sőt, Benzema még 2 évvel fiatalabb is Suareznél.
Tehát röviden:
Felesleges megvenni Suarezt, hogy aztán elcsesszük azzal a karrierjét, hogy csak azt a szerepet adjuk neki, ami most Benzinnek van(s, ahogy már felvázoltam, nagy rá az esély, hogy a gall jobban is játszaná). És még elpazarolnánk 20-30 milkát is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 31., szombat 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 20:24
En irtam érveket Matt, jott a kontra; akkor is Falcao a jobbMatt009 írta:A csapatban Xabi után Benzema a leggyengébb láncszem. Ha Pogba/VIdal zsebben van, akkor Benzema posztján kell szétnézni, mert ott lehet még sokat javulni. A többi poszton nem. Ezért kell elgondolkodni Benzema pótlásán.Lehet, hogy jobb lenne, de miért kellene ekkorát kockáztatni? Ott vagyunk a leggyengébbek? NEM, akkor meg?
Amúgy meg Peti nagyon jól leírta a véleményét, nem értem, hogy miért kell lehülyézni csak azért, mert nem egyezik a véleményetekkel. Az pedig hihetetlen, hogy meg sem próbáljátok megérteni, hogy mit ír. Ugyanazokat a köröket futjátok vele, mert nem érvekkel akarjátok meggyőzni őt, hanem egész egyszerűen elintézitek az egészet annyival, hogy hülyeséget ír. Mondjuk, ha nem tudtok jobb ellenérvet, akkor...
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 31., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 31., szombat 20:21
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 31., szombat 20:18
Kp: Szerinted beleférne az, hogy kiadunk 80 milliót Suarezért meg mondjuk 60-at Vidalért vagy Pogbáért? Mindezt úgy, hogy igazán nagy összeget talán csak DM-ért kaphatnánk az idén, de ha őt eladjuk, akkor megint ott vagyunk, ahol kezdtük. Számomra legalábbis nem megnyugtatóbb egy Vidal/Pogba - Xabi - Modric kp, mint a DM - Xabi - Modric. Egy DM - Pogba/Vidal - Modric már inkább, ekkor viszont nem lesz igazán komoly bevételünk játékosból, ami az FFP esetében akár szarul is kijöhet. Benzemáért nem fogunk sokat kapni, hiszen már csak 1 év van vissza a szerződéséből, ha jól tudom. Ha hosszabbítunk vele és utána adjuk el, az már más kérdés, de ebben az esetben hülye lenne Karim, ha aláírna bármit is, hiszen így egy csomó aláírási pénztől meg fizetéstől elesne.- A kp-t mindenki kivétel nélkül prioritásnak tartja.
- A kapuskérdést majd az edző eldönti. Nem értem, hogy jön ide
- A szélsőhátvédek ha eligazolnak, akkor a posztjuk prioritást élvez, addig inkább a megtartásukon kellene fáradozni.
- CR és Bale pihentetését ha nagyon akarjuk meg tudjuk oldani poszt szerint. Azt nem lehet pótolni, hogy olyan ember legyen helyettük, aki képes cipelni a csapat szekerét. A padra olyan embert nem kapsz. De ha itt lenne egy Benzemánál jobb csatár, akkor nagyobb lenne a nyugalom is CR/Bale hiányzása esetén.
- Cserecsatár? Benzema?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 31., szombat 20:17
Igen.Matt009 írta:A kp-t mindenki kivétel nélkül prioritásnak tartja.MyStiQ írta:megoldottuk a középpályát.
Az nem megoldas, hogy egyik meccsen az egyik, masikon a masik jatszik. Iker pedig nem hiszem hogy belemenne megegyszer az idei rendszerbe. Ezt a VB utan azonnal le kell tisztazni mindket kapussal.Matt009 írta:A kapuskérdést majd az edző eldönti. Nem értem, hogy jön ideMyStiQ írta:letisztáztuk a kapuskérdést.
Matt009 írta:A szélsőhátvédek ha eligazolnak, akkor a posztjuk prioritást élvez, addig inkább a megtartásukon kellene fáradozni.MyStiQ írta:elrendeztük a szélsőhátvédek sorsát.
Minosegben nem lehet oket potolni/pihentetni, de mennyivel jobb lenne ha serulesuk eseten nem Modricot kene berakni jobb tamadonak.Matt009 írta:CR és Bale pihentetését ha nagyon akarjuk meg tudjuk oldani poszt szerint. Azt nem lehet pótolni, hogy olyan ember legyen helyettük, aki képes cipelni a csapat szekerét. A padra olyan embert nem kapsz. De ha itt lenne egy Benzemánál jobb csatár, akkor nagyobb lenne a nyugalom is CR/Bale hiányzása esetén.MyStiQ írta:megoldottuk Cé és Bale pihentetését, amíg Jesé harcképtelen.
Ha veszunk egy csatart a kezdobe, az minim 70 millio, mint ahogy Pogba/Vidal is 50 felett van. Nem tudom mennyi penzunk van, de egy 100 millios minuszt azert meg mi se engedhetunk meg. Raadasul ott van a penzugyi fair play is amire figyelni kell. Szoval ha jon Suarez, akkor Benzema megy.Matt009 írta:Cserecsatár? Benzema?MyStiQ írta:megoldottuk a cserecsatár kérdését.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 31., szombat 20:07
Olyan játékos nincs és nem is volt akinek mindíg csak jó meccsei vannak, vagy voltak. Jövőre biztos vagyok benne, hogy a BBC, ha marad akkor nagyobbat üt mint idén...Matt009 írta:Mert nem az a probléma elsősorban, hogy hány gólt lő. A góljai számával én elégedett vagyok, de szerintem Peti is. A probléma abban van, hogy nem tud egyenletesen jól teljesíteni, és azon az évi 1-2 meccsen, amikor nincs CR vagy Bale, vagy épp nekik nem megy, akkor ő hozzon le egy olyan teljesítményt, amivel átlöki a csapatot a holtponton.idd el, ha eligazolna egy Poolba vagy Citybe, akkor képes lenne 30+ os szezonokat hozni, mert akkor ő rá lennének kihegyezve a támadások. Ezt miért nem érted meg?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 31., szombat 20:05
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem