dungával nem csipik egymást, illetve védekezésben - dunga szerint - nem olyan megbizható, mint filipe luis, az atletico madrid legendája.Sierra írta:Most kapcsolok, Marcelo hogy az istenbe nem került be a válogatottba a Copára?

Dél-amerikai foci
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Dél-amerikai foci

- ateeemadrid
Úgy, hogy Dunga 1 buta senki, akihez képest a Sport TV szakértői is előrébb vannak. Röviden.Sierra írta:Most kapcsolok, Marcelo hogy az istenbe nem került be a válogatottba a Copára?
Most kapcsolok, Marcelo hogy az istenbe nem került be a válogatottba a Copára?
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cavaniék mit ugattak ott annyira a végén? meg Muslera??? A gól nem volt les. Igaz már azt se értettem, hogy Godín, mit sírt, amiért sárgát kapott :S
Mexikó 20 meccses veretlenségi sorozat, abból 14 győzelem azért nem rossz. Ok, hogy nem játszottak nagy EU csapatok ellen, de azokkal a Copan se fognak találkozni...
Régen ez az Uruguay egy szimpatikus csapat volt....
Mexikó 20 meccses veretlenségi sorozat, abból 14 győzelem azért nem rossz. Ok, hogy nem játszottak nagy EU csapatok ellen, de azokkal a Copan se fognak találkozni...
Régen ez az Uruguay egy szimpatikus csapat volt....
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bárki aki behívja a fiatalokat és képes valami rendszert kialakítani. Többek között a brazil foci egyik veszte, hogy taktikai szinten nagyon le vannak maradva. A hagyományokat kellene itt megtörni és egy európai edzőt kinevezni, aki ért is hozzá.
Nevet nem tudok mondani, én csak rajongója voltam az aranygenerációnak. De ezeket elengedtem már a VB óta.
Nevet nem tudok mondani, én csak rajongója voltam az aranygenerációnak. De ezeket elengedtem már a VB óta.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Scolarit vissza megintmorientes írta:Okè hehe,Mátè,mondjatok egy nevet,aki gatyába rázná ezt a brazil válogatottat.
A lehetosègek ugye korlátozozottak,az a valaki csak brazil lehet,(mivel hogy a szurkerek nem fogadnának el mást,az biztos),szvsz..
Zico?? De most komolyan kèrdem...

Majd jol leepiti Neymart.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Okè hehe,Mátè,mondjatok egy nevet,aki gatyába rázná ezt a brazil válogatottat.
A lehetosègek ugye korlátozozottak,az a valaki csak brazil lehet,(mivel hogy a szurkerek nem fogadnának el mást,az biztos),szvsz..
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Ez a Cavani mindig képes megbotránkoztatni...
Mexikó eddig messze a legtöbbet mutatta, valami ilyesmit várnék el a többi csapattól is egy Copán. Csak itt gyenge az állomány, szóval magas minőségben nem tudják hozni.
Mexikó eddig messze a legtöbbet mutatta, valami ilyesmit várnék el a többi csapattól is egy Copán. Csak itt gyenge az állomány, szóval magas minőségben nem tudják hozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
És ki más baszná be?messideco írta:A vén Marquez még mindig ott van![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Mexikó bejelentkezett a copáért.nagyon szépen és jól játszanak, a két csatár picit zavarja egymást, de jó lesz ez... Az uruk meg atletico féle focival szenvednek..
Hoppá piros is... végre.
Hoppá piros is... végre.
https://youtube.com/watch?v=yafKEJ4OQxwmorientes írta:Alisson nagy forma![]()
![]()

És a vicc, hogy a brazilok ki is kaptak volna, ha megadják ezt a teljesen szabályos gólt amúgy...

Könnyfakasztó ami ott folyik.... pedig nem olyan rég volt az a 2002...

- hehe
nincsenek kész a stadionok, korrupció mindenütt, szar az egész, ahogy van.
pont ezért sem értem, hogy egy ilyen aberrációt, mint ez a balfasz dunga, hogy engedhetnek a foci közelébe.
pont ezért sem értem, hogy egy ilyen aberrációt, mint ez a balfasz dunga, hogy engedhetnek a foci közelébe.

sajnos soknak csak a szája jár hogy nem megy de közben meg úgy is elmegy mert a karrierje függ tőle. egész brazíliát el kellett volna már felejteni a 14-es vb után már az is egy óriási csőd volt a helyiekre nézve. egekben a tömegközlekedési árakkal rengeteg tüntetés stb. erre jött ez a vírus. nem tudnak ellene mit kezdeni, de persze akkora pénz van már bent hogy csakazért is meg kell ott tartani az olimpiát is. nevetséges ami abban az országban folyik.
- hehe
az semmi, annyian fognak meghalni a robbantások miatt, mint még soha.nmate írta:Kíváncsian várom, hány elit sportoló nem megy majd a zika vírus miatt.hehe írta:ennyire elveszi a figyelmet, hogy kb csődközelbe kerül mindjárt az ország az olimpia miatt?
merthogy az akkora égés lesz, hogy olyat még nem látott a világ...
eb-n ugyanez

- nmate
Kíváncsian várom, hány elit sportoló nem megy majd a zika vírus miatt.hehe írta:ennyire elveszi a figyelmet, hogy kb csődközelbe kerül mindjárt az ország az olimpia miatt?
- hehe
hogy aztán 2 év múlva a vébére megint ő legyen az edzőHa itt leègnek,akkor állitolag elotte.

hihetetlen, hogy hány játékost idegenített/lehetetlenített el, csak azért, mert nem fértek bele az "elképzeléseibe".
ne mondja már nekem senki, hogy pl marcelo vagy thiago silva nem szűk elit, amikor a világon a legjobbak a posztjaikon.
én egyedül azt nem értem, hogy brazília, akiknél mindenkinél nagyobb a nyomás és a második hely sosem elég, mindig győzni kell, hogy a fenébe tűrik ezt az embert ennyi ideig? nem fér a fejembe.
ennyire elveszi a figyelmet, hogy kb csődközelbe kerül mindjárt az ország az olimpia miatt?