Edző és vezetőség
- RealMadridFanatic
Re: Edző és vezetőség
Sok ertelme nem lenne. Most nyilvan nem festunk ugy, mint aki bajnok lesz, de alapvetoen a 4 pont diffi, foleg azzal egyutt, hogy jatszunk meg a Barcaval nem lehetetlen.
Hacsak nem az a terv valoban, hogy adhat egy lokest, hogy Ancelotti utolso eselye kupat nyerni, majd egy beugros edzo hoz egy kis lenduletet a bajnoki hajrara, hatha.
Alapvetoen en arra szamitok, hogy a szezont befejezzuk a jelenlegi gardaval es az utolso tetmeccs elott bejelentik, hogy finito.
Hacsak nem az a terv valoban, hogy adhat egy lokest, hogy Ancelotti utolso eselye kupat nyerni, majd egy beugros edzo hoz egy kis lenduletet a bajnoki hajrara, hatha.
Alapvetoen en arra szamitok, hogy a szezont befejezzuk a jelenlegi gardaval es az utolso tetmeccs elott bejelentik, hogy finito.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Abban biznak,ha bejelentik hogy az a búcsú meccse akkor kupát nyernek neki? Aztan meg ha bajnokságban meg hozhato ponthatárok közt vagyunk,akkor elkuldjuk egy kupagyozelem utan? Nehezen latom ezt magam elott. Kupara megadjuk neki az eselyt,de bajnoki meccsekre mar nem? Nehezen hihető nekem.Vagy menjen most a heten, vagy Júniusban akkor. Szerintem
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mármint miben?nzooli93 írta: Ebben mi lenne a ráció?
Hehe kommentjében? Most kivételesen minden, mert egy nagyon jó hsz-t írt.

De leginkább gondolom az Ancelotti leave kommentre reagáltál?
Abban az a ráció, hogy az öreg még behúzna egy kupát a vitrinjébe. A csapattal még akar nyerni, de a jövőt nem itt képzeli el sem ő, sem a vezetés. Gondolom ez a gondolat mögötte.
Szép búcsú, tisztes búcsú lenne, egy utolsó győzelemmel tábozni. Megérdemelné Carlo!
- nzooli93
Ebben mi lenne a ráció?
- flori
BREAKING: Ancelotti is set to LEAVE Real Madrid after the Copa del Rey final. @SkySports
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
huh köszönöm.A meccsek nem azok az események voltak, ahol megmutathatjak magukat, kiszolgálhatják a szurkolokat, élvezhetik a játékot, hanem egy nyűg, amin legyenek már túl valahogy, minél kevesebb energia befektetéssel, mert hosszú a szezon...
Nem tudtam mit akarok/volt bennem is, egyazegybe leírtad.
Hozhatnam a barcelonat példának megint, ott akármilyen lofasz vagy épp világverő csapat van, mindig arra törekednek, hogy látványos tamadofoci, minél több gólt kell rúgnunk, szórakoztatni a szurkolókat. Nálunk a nyomás és eredmenykenyszer ezt az évtizedek alatt megölte.
Kurvanagyra van magával pár szurkoló, mert nekünk 15-os szám van a szogletzaszlon is bazmeg, de évtizedek múlva mégis mindenki ronaldinho csőrös góljára a cselszi elleni amúgy vesztes! meccsen fog emlékezni, meg zidane beelldontos góljára, meg bale ollozasara, meg a kaka ceronaldo benzema kontragolra, a guti sarokgolpasszokra zidanenak a sevilla ellen , és benzemanak, iniestara, hogy az életben nem veszed el tőle semmilyen helyzetben a labdát, és sorolhatná az ember husvetig, mert ez a futball, ez a sport, ezért lett a világ legnagyobb sportja, nem azért mert egy klub már 30fasztudjahanyszoros bajnok meg kupagyőztes...
Szóval jatekminőség, teljesítmény, ez a legfontosabb, minden utána másodlagos, és jön magától.
Vagy akkor minek igazolunk állandóan világsztárokat, ha nem azt akarjuk, hogy élvezetesen, szórakoztatóan játsszanak?
Ezért is érthetetlen, hogy ez az edző ennyi ideig tudta húzni.
Erre volt képes, ezzel a kerettel?
Szánalmas
thereisonly1ronaldo
És amúgy Klopp focijába illene az a sebesség ami elől van a csapatban. Neki nem kell igazi center. Camavinga is szintet lépne nála, sőt igaziból a mostani középpálya is beleillene a focijába. Ceba, Modric azok nem, meg szerintem Gülerrel se tudna mit kezdeni.KAG írta: Klopp kell amíg más nem csap le rá.
Xabi szerintem a mostani hangulatot és miliőt nem lenne képes megvaltoztatni, ahogy zidane sem.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Klopp kell amíg más nem csap le rá.
Xabi szerintem a mostani hangulatot és miliőt nem lenne képes megvaltoztatni, ahogy zidane sem.
ZIDANE
Amit már hónapok óta be akarok írni, csak mindig elfelejtem... Szerintem túl sokat foglalkoztunk ezzel a túl sok meccs dologgal is, állandóan szóba került, ancelotti is folyton beszélt róla. És mintha ez jól át is ment volna az egész csapatra, a meccsek nagy részén ordított a játékosokról a "mi a tökömnek kell megint játszanunk" hangulat. A meccsek nem azok az események voltak, ahol megmutathatjak magukat, kiszolgálhatják a szurkolokat, élvezhetik a játékot, hanem egy nyűg, amin legyenek már túl valahogy, minél kevesebb energia befektetéssel, mert hosszú a szezon...
A fizikai felkeszülésnél biztos, hogy félrement valami, mert lehet itt mondani, hogy nem a futasmennyiseg a lényeg, és nyilván vannak meccsek, ahol adja magát, hogy mi futunk kevesebbet, de olyan nincs, hogy ellenfeltol, jatekkeptol, labdabirtoklastol, meccs eredmény alakulastol függetlenül mindig mi fussuk a kevesebbet. Ez már csak optikailag is nagyon szarul néz ki.
Ancelottinak mennie kell, én már nyáron sem bántam volna, mert érdekel, hogy mit lehet kihozni a csapatból egy más típusú edzővel. És nyáron nagyon szépen lehetett volna bucsuztatni, a csúcson. De nyilván sikeres idény végén ez nem nagyon került szóba.
A fizikai felkeszülésnél biztos, hogy félrement valami, mert lehet itt mondani, hogy nem a futasmennyiseg a lényeg, és nyilván vannak meccsek, ahol adja magát, hogy mi futunk kevesebbet, de olyan nincs, hogy ellenfeltol, jatekkeptol, labdabirtoklastol, meccs eredmény alakulastol függetlenül mindig mi fussuk a kevesebbet. Ez már csak optikailag is nagyon szarul néz ki.
Ancelottinak mennie kell, én már nyáron sem bántam volna, mert érdekel, hogy mit lehet kihozni a csapatból egy más típusú edzővel. És nyáron nagyon szépen lehetett volna bucsuztatni, a csúcson. De nyilván sikeres idény végén ez nem nagyon került szóba.
- nzooli93
Igazából ez mindig benne van. Mourinho remek 2.eve utan is ugy doltunk ossze utana mint a kártyavár.wZoLee7 írta:Remélem azért majd kdierül, mi a fészkes franc történt idén, mert az nem normális, hogy Carlo többedik alkalommal állít össze úgy kezdőd, hogy arról messziről ordít a vereségSteve írta: ...
Sok eve itt van Carlo, varhato volt,hogy előbb utóbb megfarad a kapcsolat. Carlo meg a problemakra ugy reagalt,hogy mar csak azert is kototte az ebet a karohoz. Egész egyszerűen ez igy alakult,igy futott ki. Túlságosan befeszult Carlo is,amin en a legjobban meglepődtem,mert ekkora kultuszzal,meg tapasztalattal pont tőle nem vartam ilyet (mindenki mast elküldtek volna mar honapok ota). Nagyon megmaradt a barca bukok utan egy hazai meccs, azt hiszem osasuna ellen, mikor 3-0nal is tiszta idegbe volt,veszekedett a fiaval is a padnal,alig mert cserélni. Lehet neki is sok volt ez a utolso par madridi év fejben. Foleg ilyen laza Everton, Napolik utan
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Leírtad a lényeget és sajnos teljesen igazad is van. Van baj pár játékossal, de itt mindenki teljesítménye megugrana egy rendszerrel. Idén szerintem az edző stábtól semmit nem kaptunk. Nincs keretmenedzselés, nincs taktika, nulla összhang a csapatrészek között. Nincs Pintus Magic sem, mindenki kifingott őszre, télre és tavaszra is. Egy rakás szar az egész és ha bárki így végezné el a munkáját örülhetne ha a fizetését megkapná, kérdés nem lenne h kivágják.Steve írta: ...
Remélem azért majd kdierül, mi a fészkes franc történt idén, mert az nem normális, hogy Carlo többedik alkalommal állít össze úgy kezdőd, hogy arról messziről ordít a vereség. A világ egyik legjobb edzőjéről beszélünk, aki vagy megbolondult, amit azért kétlek, vagy egyszerűen volt egy komolyabb nézeteltérés ami után azt mondta, az lesz amit én akarok vagy eltrollkodom az egészet. Dobjatok ki, fizessetek lelépőt és megyek braziliába, olyan Cartmanesen kabbe gyíkok léptem. Lehet nulla kupás szezonunk, de nem így. Szeretném megérteni mi történt.
- Steve
Így van, onnan jön az extra amit utána a klasszisok be tudnának fejezni..ToniKroos írta:Az biztos, hogy a legnagyobb fejlődést a két szélső védő poszton tudjuk elérni. A jelenlegiek annyira nem szintek, hogy szerintem pénzt egyikért se tudnánk kapni. Ez azért sok mindent elmond róluk. Meglehet nézni a psgt, milyen is ha focizni tudó emberek vannak a poszton.tubatibi írta: Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
Így ez is egy a súlyosabb problémák között.
Az biztos, hogy a legnagyobb fejlődést a két szélső védő poszton tudjuk elérni. A jelenlegiek annyira nem szintek, hogy szerintem pénzt egyikért se tudnánk kapni. Ez azért sok mindent elmond róluk. Meglehet nézni a psgt, milyen is ha focizni tudó emberek vannak a poszton.tubatibi írta: Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
- Steve
Én jelen helyzetben annak örülnék, ha Anvelotti kiállna és azt mondaná, ezt elbasztuk.
Ha azt mondaná: nem tudom motiválni a játékosimat, nincs rendszerünk és ezért én vagyok a felelős.
Ez a fáradtságra való hivatkozás egy nagyon gyenge válasz.
Fáradtak, igen. Ez a rendszer amit az ujefa meg a fiffa kiépít közösen, egy szar.
De ettől függetlenül kipihenten, egész évben nem volt focink.
MBappének időszaka volt, top játékosként, Vini az aranylabda hiszti után végig sírt és csapkodott egy szezont. Bellinghamnek epizódjai voltak..Védelemről Alaba-LV szélről felesleges írni többet..stb..stb..
Ezek nem a fáradtság miatt vannak.
Galácticos Real Madrid feelingem van instagram kivitelben, jóval gyengébb formában, csak akkor voltak olyan játékosok akik villantak egyet pár szar meccs között és egyénileg öröm volt nézni.
Én se egyénileg, se csapatszinten nem láttam semmit, max 1-2 nagyon kósza villanást, pár meccsen.
Ezekben a játékosokban egy rendszer mellett több lehetne.Ahhoz rendszer kellen, összehangolni őket és kihozni a maxot. Ahhoz először meg be kell látni, hogy ez egy szar és nem a fáradtsággal magyarázkodni, majd feltolni egy 3-0 után egy hasonló nulla kezdőt.
Nekem ez a véleményem, tisztelettel leírva és úgy hogy imádom Carlot és soha nem fogom elfelejteni amilyen éveket nekünk adott, még ha más kerettel is és más körülményekkel is.
Olyan edző kellene aki nem a barátja ezeknek a nagyképű, insta focistáknak. Aki rendszerre kényszeríti őket és nem lelógó fejjel baktatnak 3-0 után és mégy egy döntetlent sem bírnak kicsikarni otthon. Ez nem Real Madrid, győztes mentalitás.
Nem tudom ki lenne a legjobb edző, ez a legnagyobb bajom, de nem is az én munkám ezt megoldani.
Az hogy egy fél szezonon át azt kell élveznünk, hogy pl. Vini hajtja a legyeket és hisztizik, vagy durcás óvodásként sétál, az edző meg ezzel nem tud mit kezdeni, az eléggé probléma leíró.
Ez csak egy példa volt, a csapat kollektíven rossz, játék nem csak Vini miatt nincs.
Ha azt mondaná: nem tudom motiválni a játékosimat, nincs rendszerünk és ezért én vagyok a felelős.
Ez a fáradtságra való hivatkozás egy nagyon gyenge válasz.
Fáradtak, igen. Ez a rendszer amit az ujefa meg a fiffa kiépít közösen, egy szar.
De ettől függetlenül kipihenten, egész évben nem volt focink.
MBappének időszaka volt, top játékosként, Vini az aranylabda hiszti után végig sírt és csapkodott egy szezont. Bellinghamnek epizódjai voltak..Védelemről Alaba-LV szélről felesleges írni többet..stb..stb..
Ezek nem a fáradtság miatt vannak.
Galácticos Real Madrid feelingem van instagram kivitelben, jóval gyengébb formában, csak akkor voltak olyan játékosok akik villantak egyet pár szar meccs között és egyénileg öröm volt nézni.
Én se egyénileg, se csapatszinten nem láttam semmit, max 1-2 nagyon kósza villanást, pár meccsen.
Ezekben a játékosokban egy rendszer mellett több lehetne.Ahhoz rendszer kellen, összehangolni őket és kihozni a maxot. Ahhoz először meg be kell látni, hogy ez egy szar és nem a fáradtsággal magyarázkodni, majd feltolni egy 3-0 után egy hasonló nulla kezdőt.
Nekem ez a véleményem, tisztelettel leírva és úgy hogy imádom Carlot és soha nem fogom elfelejteni amilyen éveket nekünk adott, még ha más kerettel is és más körülményekkel is.
Olyan edző kellene aki nem a barátja ezeknek a nagyképű, insta focistáknak. Aki rendszerre kényszeríti őket és nem lelógó fejjel baktatnak 3-0 után és mégy egy döntetlent sem bírnak kicsikarni otthon. Ez nem Real Madrid, győztes mentalitás.
Nem tudom ki lenne a legjobb edző, ez a legnagyobb bajom, de nem is az én munkám ezt megoldani.
Az hogy egy fél szezonon át azt kell élveznünk, hogy pl. Vini hajtja a legyeket és hisztizik, vagy durcás óvodásként sétál, az edző meg ezzel nem tud mit kezdeni, az eléggé probléma leíró.
Ez csak egy példa volt, a csapat kollektíven rossz, játék nem csak Vini miatt nincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2025. április 17., csütörtök 10:30-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Foleg, hogy igazan sosem akart tavozni, orasi baki.tubatibi írta: Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
igy egy ACL utan nem biztos, meglatjuktubatibi írta: Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Minden megnyert meccs lassan kisebb csoda.ferni írta:Sajnos Ceballos kiesésével vége lett a BL szezonunknak, már az Atletico elleni tovább vergődés is egy csoda volt

Elgondolkodtató, hogy annyira nincs semmi rendszerünk, hogy a kezdőből telibe meg lehet mondani előre, hogy mi lesz.
Itt is már a 2 meccs előtt tudni lehetett, hogy pontosan ugyanaz lesz, mint amit láttunk.
Érdemes megnézni amúgy a márciusi 4 bajnokink statjait, egészen szomorú a dolog, az a csoda hogy nyertünk abból hármat meg.
Sajnos Ceballos kiesésével vége lett a BL szezonunknak, már az Atletico elleni tovább vergődés is egy csoda volt
Itt is már a 2 meccs előtt tudni lehetett, hogy pontosan ugyanaz lesz, mint amit láttunk.
Érdemes megnézni amúgy a márciusi 4 bajnokink statjait, egészen szomorú a dolog, az a csoda hogy nyertünk abból hármat meg.
Sajnos Ceballos kiesésével vége lett a BL szezonunknak, már az Atletico elleni tovább vergődés is egy csoda volt
Ne hergeld a fórum népétRealista24 írta:Jovore is Carlo leszHalfkey írta: Amúgy az hogy Ancelotti vállát mekkora felelősség terheli számomra jövőre fog kiderülni, mikor meglátom más edző alatt mi lesz. Ha ott is ez, akkor le lehet vonni a tanulságokat hogy ez így túl fejnehéz lett megint. Ha ott megy, akkor meg Carlo eltoszta.![]()