HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 18., vasárnap 14:12
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 7., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. február 5., hétfő 22:16
NEkem is ma mondta haverom, holnap veszem is meg, 1 dollárért ingyér van.Santi írta:Ha már játékok és árak, akkor a humblebundlen most a Rockstar Bundle szerintem eléggé jó deal, bármelyik tier.
https://www.humblebundle.com/games/rock ... mes-bundle
1 dollárért Manhunt, Vice City, GTA 3, Max Payne
BTA (most 10 dolcsi körül áll) Bully, San Andreas, L.A. Noire, Max Payne 2 + a fentiek
15-ért (én ezt vettem, átszámolva kb 3700-3800 forint) L.A. Noire DLC-k, GTA IV, Episodes from Liberty City, Max Payne 3 összes DLC-vel + ugye a fentiek
Mondjuk szerintem belefért volna a GTA1-2 még a nosztalgia kedvéért, de ott valami lejárt licensz dolgok vannak, steamen sem lehet már megvenni, illetve én még egy Midnight Club 2-t is eltudtam volna viselni, de ígyis szinte kihagyhatatlan ajánlat. Ha egyik sincs meg akkor kiszámolva háromszázpár forint / játék.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. február 2., péntek 7:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 1., csütörtök 19:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 29., hétfő 10:29
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. január 29., hétfő 9:43
Ebből látszik, milyen öreg vagyok... Hát én is szoktam pötyögni pc-s játékokkal, de bazzz, ez a fenti mintha üzbégül lenne írva... Már rendesen szégyenlem magam, mikor olvasom.BBeno írta:miraget kiengedtek a kezukbol 8-1 rol utana magabiztosan hoztak overpasst. infit megint 5-1 rol engedtek el. megerdemelte a c9. nagyon jo donto volt. 14-8 nal viszont en mar elengedtem de szerencsere ok nem. amit meg skadoodle es stewie hozott az no1. foleg mikor majdnem aceleele volt ot-ban. megerdemelte a c9. szep volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 29., hétfő 9:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. január 29., hétfő 1:08
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. január 28., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 28., vasárnap 14:57
Jól döntöttél én egy 960assal tolom,nem vagyok egy nagy gamer inkább csak fifa meg most a fighterz de általában letöltögetem a komolyabb játékokat és gondol még nem volt vele soha,gta mondjuk az régi már de a battlefront 2 is gond nélkül fut szépen ,bAttlefieldel sem volt semmi gond.láttam pl a fifat konzolon ,hát a pc-men sokkal szebb szerintem.Konzol akkor kell ha nagyon online játékos valaki,mert ott sokkal többen tolják,nincs cheater stb.sonic írta:Tavaly nagyon elgondolkodtam jatekkonzol vasarlasan. Mar majdnem meg is gyoztem magam egy hasznalt xbox one megvasarlasarol, de vegul elvetettem, ket okbol (najo tobb de ezek voltak a dontoek):
Path of Exile
Grim Dawn
Mit lehet tenni nem tudom elengedni a Diablo klonokat.![]()
Szoval vettem egy HP 6300 MT-t hasznaltan es hozza egy GTX 1050ti-t. Remelem nem fogom megbanni. A lenyeg hogy az utobbi kb 5 ev jatekai tisztessegesen fussanak rajta. Van mit behozni.![]()
Elso project termeszetesen a GTA V, az elso olyan GTA jatek amivel nem tudtam jatszani. Elso blikkre nyilvan feltuno az elkepeszto grafikai reszletesseg. Durva. Hangulatos is a jatek eddig mindenkepp pozitiv elorelepes a GTA4hez kepest de szerintem meg mindig nem ertek vissza a San Andreas szintjere valtozatossag sztori es karakterek szempontjabol. Az csucs volt. Mondjuk meg csak negyedenel jarok a jateknak elvileg... Meglatjuk.
Szoval most van uj vas, johetne az uj half life jatek!!!!
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. január 28., vasárnap 11:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 27., szombat 23:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 27., szombat 19:30
Nem szeretem a 3d-st a sima budokaiokon nőttem fel,az oldalnézetes volt, a tenkaichi ragingblast stb nekem nagyon élvezhetetlen volt. Ez pont az a játék amire én várok nagyon régótapheco írta:Nem furcsa, hogy nem 3D-s hanem csak oldalnezetes?dzsi91 írta:Úristen ez a Db FighterZ epic lett.Db fanoknak kötelező.
Amugy en kiskorom ota varok egy olyan DB jatekot, amiben rendes story mod van, open world es akkor ugy normalis kuldetesek. De ugy latom erre varhatok
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 27., szombat 10:51
Megvettem, de nyilván nem vagyok otthon, így még nem tudtam tolni.dzsi91 írta:Úristen ez a Db FighterZ epic lett.Db fanoknak kötelező.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. január 27., szombat 10:35
Próbáld ki a xenoverse 2-t! Anno jatszottam az első resszel, ez meg annak a felturbózott változata, szerintem ennél jobb db game nem lesz, úgy tudom már a db supert is érinti a storyline.pheco írta:Nem furcsa, hogy nem 3D-s hanem csak oldalnezetes?dzsi91 írta:Úristen ez a Db FighterZ epic lett.Db fanoknak kötelező.
Amugy en kiskorom ota varok egy olyan DB jatekot, amiben rendes story mod van, open world es akkor ugy normalis kuldetesek. De ugy latom erre varhatok
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 27., szombat 10:25
Nem furcsa, hogy nem 3D-s hanem csak oldalnezetes?dzsi91 írta:Úristen ez a Db FighterZ epic lett.Db fanoknak kötelező.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 27., szombat 9:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 27., szombat 9:41
Én picit drágálom érte a full árat. Olyan 20-25 € körül még belefért volna.dzsi91 írta:Úristen ez a Db FighterZ epic lett.Db fanoknak kötelező.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 27., szombat 5:22
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem