HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 7:47
En ertem, hogy mas poszt a ket ember, de akkor mi modric feladata?
Valaki mondja mar el nekem.
Szerintem az a feladat, hogy egyfajta iranyitokent, fazonszabaszkent gyozelemre vezesse a csapatot.
Mint mondtam, nincs megtiltva, hogy pl a jo formaban levo es dinamikus kovaval osszejatszva helyzeteket alakitson ki, nincs megtiltva, az interben alapember brozovicnak se, hogy 3 -an eljussanak valahogy a 16os kornyekere, aztan beadas, atloves, barmi.
En ertem, hogy szar a csapat körülötte, egyet is ertek, tragedia a fel csapat, ez nem vb elodonto szint egy normal vilagban, de elnezest, hogy többet varnek el egy aranylabdas jatekostol, egyénileg, hogy ő teremt különbséget.
Ezt modricnal amugy sosem ereztem, egy nagyon stabil, labdabiztos kp-s, neha egy-egy golpassz, nagyritkan gol, lehet ra szamitani es bizni benne, hogy meg tudja tartani a labdat es jo donteseket hoz, de elorejatekban sosem ereztem benne extrat.
Ha igy nezem, akkor azt kaptuk, amit vartunk, messi mindig is extra es kulcsember volt tamadasban, modric pedig pusztan csak egy rendkivul elit csapatjatekos, de ennyire extrara nem kepes.
Ezzel nincs semmi baj, mar ez is szep dolog, nem a szel fujta ossze azt a sok elismerest meg az 1 db aranylabdat, csak itt latszik az eredmenyesseg szempontjából a kulonbseg messihez kepest, márpedig ez volt az eredeti állítás, hogy egal a ket ember.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
hehetheoriginal 2022. december 14., szerda 7:49-kor.
thereisonly1ronaldo