A rivaldafenyben levo legnagyobb sztaroknak szukseguk van bizonyos merteku egora, kulonben nem birnak el a nyomast. Bellingham ha nem is jatszik jol, a lelket kihatja a palyan es igyekszik magat teljesen alarendelni a csapatnak, tegnap olyanokat sprintelt a hosszabbitasban, hogy azt hittem ossze fog esni a harmas sipszo utan. Felolem Vinicous meztelenul is hergelhetne az ellenfel szurkoloit, ha ugy jatszana mint tavaly tavasszal, utana vallalna a kovetkezmenyeket es nem vagna magat rogton aldozatpozba. Sajnos azt latom, hogy minel szarabbul jatszik, annal gusztustalanabbul viselkedik. Nem ertem, miert nincs egy szakember a klubbnal aki tudna ezzel foglalkozni/segiteni.Sierra írta: Azert mr. fuckoff Bellinghamet se kell a szomszedba kuldeni egy kis patkanykodasert meg arcoskodasert, hatalmas egoja van, hosszutavon nem biztos hogy jo lesz.

Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Engem nem érdekel különösebben, hogy példakép-e vagy sem, a baj azzal van, amikor a teljesítmény rovására megy a viselkedése. Ami mostanában egyre jellemzőbb. Egy ilyen teljesítmény után, amit ma tett le az asztalra, ne az ellenfél szurkolóit hergelje meg arcoskodjon, hanem nézzen magába és a következő meccsen a játékkal foglalkozzon. Mert akkor tényleg klasszis, ilyenkor meg egy felnőtt ember bőrébe bújt hisztis kissrác.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Egy gyerektől nem elvárható hogy a viselkedését díjazza ezeknek a játékosoknak, az majd később jön.BLevi96 írta:
Családba vannak gyerekek, az ő kedvenceik: Vini, Mbappe, Ronaldo, Neymar és Szoboszlai. A gyerekek és már szerintem a fiatalok jó része se néz full meccseket mert unalmas, nekik a döntö hogy pár össze vágott tiktok videó gól, gólöröm menő legyen.
Nem sportszerűséggel fogják eladni a mezeket, nem abba a világba élünk![]()
Unokaöcsém 10 éves, 1 héten Vinicius és Szoboszlai rajongó, másik héten meg már Yamal a király mert szép gólt lőtt, közben meg Mbappé gólörömét utánozza folyamat amikor kiskapuzunk

- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ok, ezt adom. A klubhűsége viszont érték volt, ma meg csak a pénz számít. Nem hiába jöhet egyáltalán az szóba, hogy Vini fog-e burnusszal a fején focikázni. Nyilván nem a sportszakmai szempontok motiválnák eme remek lehetőségre.BlancoMark írta:Tottit nem kellett félteni sokszor, a többi stimmel.eReMA írta:
Értem én, de lehet, hogy öregszem. Úgy gondolom, hogy ezek a játékosok vannak a rivaldafényben, ezáltal akárhogy is, de képviselik a klubbot. Nagy mértékben befolyásolja egy brand megítélését a viselkedés, sportszerűség, tisztelet megadása, megnyilvánulások etc.
Abba, hogy ezen játékosok rengeteg csatornán keresztül sok-sok millió emberhez jutnak el és gyerekek követendő példaképeivé válnak, már bele sem megyek. Azért egy minimal requirement lehetne talán, nem?
Régen R9, Totti, Maldini stb. voltak a példák, ma pedig magamutogató, öntelt, nárcisztikus, tiszteletlen, szimuláló, hisztis és most még semmi teljesítményre képes sértődött primadonnák adják elő magukat, mintha bármi is rajtuk múlt volna.
Nekem nehezen veszi be a gyomrom ezt a "mentsük meg Vinícius" vonalat, tőlem mehetne tevegelni már holnap.![]()
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Családba vannak gyerekek, az ő kedvenceik: Vini, Mbappe, Ronaldo, Neymar és Szoboszlai. A gyerekek és már szerintem a fiatalok jó része se néz full meccseket mert unalmas, nekik a döntö hogy pár össze vágott tiktok videó gól, gólöröm menő legyen.eReMA írta:Értem én, de lehet, hogy öregszem. Úgy gondolom, hogy ezek a játékosok vannak a rivaldafényben, ezáltal akárhogy is, de képviselik a klubbot. Nagy mértékben befolyásolja egy brand megítélését a viselkedés, sportszerűség, tisztelet megadása, megnyilvánulások etc.1madridista írta: Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)
A focistak kozt elegge limitalt az uriemberek szama nyilvan vinyo kozuluk is lefele log ki de a barca specialhoz meg ilyen diego costakhoz kepest fasorba sincs megis ugy beszeltek rola mintha legalabbis dani alves vagy jordi alba szinten tolna. A baj itt azzal van hogy ez a teljesitmenye rovasara megy ahogy KAG is irta. Tenyleg nem kepes kontrollalni az erzelmeit es buta en ennek ellenere ragaszkodnek hozza...
Abba, hogy ezen játékosok rengeteg csatornán keresztül sok-sok millió emberhez jutnak el és gyerekek követendő példaképeivé válnak, már bele sem megyek. Azért egy minimal requirement lehetne talán, nem?
Régen R9, Totti, Maldini stb. voltak a példák, ma pedig magamutogató, öntelt, nárcisztikus, tiszteletlen, szimuláló, hisztis és most még semmi teljesítményre képes sértődött primadonnák adják elő magukat, mintha bármi is rajtuk múlt volna.
Nekem nehezen veszi be a gyomrom ezt a "mentsük meg Vinícius" vonalat, tőlem mehetne tevegelni már holnap.
Nem sportszerűséggel fogják eladni a mezeket, nem abba a világba élünk

Eladjuk az araboknak és megutálják a futballt.realistahuni írta: https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426
Bellingham rage
https://www.youtube.com/watch?v=B3NB9Qk ... l=FUTSTARS
+14 percnyi ok az eladásra és ebben még sok minden nincs benne

Azert mr. fuckoff Bellinghamet se kell a szomszedba kuldeni egy kis patkanykodasert meg arcoskodasert, hatalmas egoja van, hosszutavon nem biztos hogy jo lesz.
Persze Totti nagy példakép volt akit 16-szor állítottak ki csatárként főleg sportszerűtlen viselkedés miatt vagy mert leköpte az ellenfelet
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egyébként ezen a Bellingham ragen is látszik a két játékos közötti fejbeli/mentalitásbeli különbség. Vini lesen sétálgatva tárja szét a karját, Jude kiosztja és 2 másodpercen belül már fut területbe, hogy megjátszható legyen.realistahuni írta: https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426
Bellingham rage
Jelenleg nem a csapat az első neki, ezen vagy sürgősen változtat vagy legalább legyen vezérbika és rakja le a teljesítményt.
Ez amit most művel az egy vicc.
Ez amit most művel az egy vicc.
- BlancoMark
Tottit nem kellett félteni sokszor, a többi stimmel.eReMA írta:Értem én, de lehet, hogy öregszem. Úgy gondolom, hogy ezek a játékosok vannak a rivaldafényben, ezáltal akárhogy is, de képviselik a klubbot. Nagy mértékben befolyásolja egy brand megítélését a viselkedés, sportszerűség, tisztelet megadása, megnyilvánulások etc.1madridista írta: Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)
A focistak kozt elegge limitalt az uriemberek szama nyilvan vinyo kozuluk is lefele log ki de a barca specialhoz meg ilyen diego costakhoz kepest fasorba sincs megis ugy beszeltek rola mintha legalabbis dani alves vagy jordi alba szinten tolna. A baj itt azzal van hogy ez a teljesitmenye rovasara megy ahogy KAG is irta. Tenyleg nem kepes kontrollalni az erzelmeit es buta en ennek ellenere ragaszkodnek hozza...
Nekem nehezen veszi be a gyomrom ezt a "mentsük meg Vinícius" vonalat, tőlem mehetne tevegelni már holnap.

- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Értem én, de lehet, hogy öregszem. Úgy gondolom, hogy ezek a játékosok vannak a rivaldafényben, ezáltal akárhogy is, de képviselik a klubbot. Nagy mértékben befolyásolja egy brand megítélését a viselkedés, sportszerűség, tisztelet megadása, megnyilvánulások etc.1madridista írta: Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426
Bellingham rage
Bellingham rage
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Neked nagyon magasan van az ingerküszöböd minden tekintetben.1madridista írta: Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)
Nálam folyamatos szekunder szégyenérzet a csávó. Mellette még megfejelte egy undorítóan szar, lélektelen játékkal úgy, hogy a 11-es kihagyása után szinte nem járt vissza védekezni. Mondjuk azt még talán meg is értem, hogy véded, mert nem láttad a tegnapi meccset az elejétől a végéig.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Itt Vinire érted vagy az egész csapatra? Ha a csapatra írod akkor valamelyest megértem, ha csak Vinire akkor nem, mert itt egyik se különb. Mindenki mutogat, provokál, de ez oda-vissza alapon megy. A szurkolók 120 percen keresztül ugyan úgy provokáltak. De nem kell úgy csinálni, mintha ez egyedi eset lenne, minden csapat csinált már ilyet, ne legyünk már álszentek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezt igy kell.
szurkolokent, de foleg jatekoskent, a legjobb dolog egy tovabbjutast idegenben unnepelni.
amit ezek 120 percen keresztul kaptak a lelatorol, nem hibaztatom oket, hogy kiszakadt a vodor szar a végére.
kedvencem tibó, ahogy puszilja a cimert, foleg, hogy 14-ben még ő állt a kapuban, mikor ramos befejelte neki a végén
de ez mind a söpredék alja szurkoloknak szól.
nyilvan ők máshogy élik meg belülről, de sztem ők is tudják, hogy ez kurvagáz teljesitmény volt, de a továbbjutás, az továbbjutás.
gondolom uefa amugy már nézegeti bőszen a felvételeket, hogy kioszthassa a bírságot.
szurkolokent, de foleg jatekoskent, a legjobb dolog egy tovabbjutast idegenben unnepelni.
amit ezek 120 percen keresztul kaptak a lelatorol, nem hibaztatom oket, hogy kiszakadt a vodor szar a végére.
kedvencem tibó, ahogy puszilja a cimert, foleg, hogy 14-ben még ő állt a kapuban, mikor ramos befejelte neki a végén

de ez mind a söpredék alja szurkoloknak szól.
nyilvan ők máshogy élik meg belülről, de sztem ők is tudják, hogy ez kurvagáz teljesitmény volt, de a továbbjutás, az továbbjutás.
gondolom uefa amugy már nézegeti bőszen a felvételeket, hogy kioszthassa a bírságot.
azért féligazságokat ne kezdjünk el terjeszteni pls, van igy is emiatt elég baj a világban.Nézd meg eReMA videóját, arra reagáltam. Az egész csapat ott heccelte az atleti szurkolókat.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen a többiek oda is mutogattak. Vini inkább a lentieknek mutogatottDupla D írta: Azért itt szerintem elsősorban a magasan ülő Real szurkolóknak szólt az öröm.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Azért itt szerintem elsősorban a magasan ülő Real szurkolóknak szólt az öröm.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nézd meg eReMA videóját, arra reagáltam. Az egész csapat ott heccelte az atleti szurkolókat.ha csak ellenuk csinalta volna ezt, akkor nem is lenne ekkora/ilyen visszhangja a sajat szurkoloi kozott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poronty 2025. március 13., csütörtök 12:53-kor.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko