Football Fantasy

További népszerű játékok helye.
Béla
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9

Re: Football Fantasy

HozzászólásSzerző: Béla » 2013. augusztus 20., kedd 19:04

Azt hol lehet megnézni hogy melyik játékos mennyi pontot hozott?
Am én vezetek :mrgreen:
2013.05.28
11.45

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 20., kedd 15:57

Marci írta:Az a legnagyobb baj,hogy olyanok vannak a csapatodban,akik mindenkinél ott vannak.Kevésbé jó játékosokkal lehet csak megnyerni ezt szerintem. :D
Pl Neymar v CR kap 30 pontot,a résztvevők 80%-a megkapja.
Ez amúgy nem így van, de részben igaz. Pl CR-t és Messit nem érdemes betenni, mivel elvisznek 40-50 milliót, amiből meg betudsz tenni 2 potenciáli játékost, aki hozhat 25-30 pontot fejenként. Szóval a nagyon drága játékosokat nem éri meg betenni, mert max 4-5 pontot hoznak a helyükön a jól teljesítőkkel szemben, viszont más posztra meg muszáj gyengébbet berakni, akit viszont más simán letol 10-15 ponttal. Én beraktam Neymart, mert bíztam a játszatásában, de nem játszott. Viszont Pedro hozta a pontjaim Iscoval. Még egy tanács: ne rakjatok egy csapatból túl sok támadót be egyszerre, mert ha nem Barca-Levante eredmény születik, akkor az megint bukta.

Persze ezeket a tanácsokat ne fogadjátok meg és csináljátok az ellenkezőjüket. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 20., kedd 15:22

Az a legnagyobb baj,hogy olyanok vannak a csapatodban,akik mindenkinél ott vannak.Kevésbé jó játékosokkal lehet csak megnyerni ezt szerintem. :D
Pl Neymar v CR kap 30 pontot,a résztvevők 80%-a megkapja.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 20., kedd 15:19

Kerlon írta:Azért a 40 pontodból keményen Isco hozott 27-et.
isco nincs a csapatomban. hogy miért azt ne kérdezd nem tudom. :lol:
---------------------iker-----------------
-----carvajal----varane---juanma ortiz
--iniesta--casemiro--modric--guardado
-------neymar----villa----cr(c)--------
pad: cameni, fontas, josé ángel, trochowski.

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. augusztus 20., kedd 15:01

hála Agüeronak meg Hartnak felugrottam a 4. helyre. :mrgreen:

spanyol bajnokságba még betudok lépni? :)
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 20., kedd 14:14

:D :D Azért a 40 pontodból keményen Isco hozott 27-et. :lol: Szép teljesítmény! Beraktam én is a tarajost -4 pontért, hogy egye meg a penész...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 20., kedd 13:43

Kerlon írta:Galacticos: thebest. Pont szerzők közt az utolsó. Azt hittem te leszel a legjobb ember. :lol: :D :D
a fél csapatom nem is játszott. varane, iker, juanma ortiz, neymar, guardado, casemiro is csak csere volt. és modricért nem hogy pontot kaptam volna még levont kettőt. :lol:

meg most komolyan.. szerinted kihívás lenne nekem ha már most az első lennék? majd a legvégén. :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 20., kedd 12:39

Galacticos: thebest. Pont szerzők közt az utolsó. Azt hittem te leszel a legjobb ember. :lol: :D :D
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 16:03

Kerlon írta:Köszi GT! Az angolhoz tudnál dobni linket vagy ott random játszatok? Beszállok abba a buliba is. :) :D
Nincs mit, ezért vagyok. :D
http://fantasy.premierleague.com/

A liga:
Leagues :arrow: Join a league :arrow: Private league :arrow: Private league code: 223936-66460

A szabályzat: http://fantasy.premierleague.com/rules/

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 19., hétfő 15:04

Köszi GT! Az angolhoz tudnál dobni linket vagy ott random játszatok? Beszállok abba a buliba is. :) :D
K

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 14:35

Galacticos írta:de én még sanogot is lecseréltem jelavicra mivel bale sokkal drágább volt mint coutinho. akkor -8pont? :D
Nem, minden héten van egy "ingyen" transzfer, a Sanogo-Jelavic ebbe a kategóriába tartozik. Szóval csak -4. :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 19., hétfő 14:33

de én még sanogot is lecseréltem jelavicra mivel bale sokkal drágább volt mint coutinho. akkor -8pont? :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 14:30

Galacticos írta:figyelj már gt..
tegnap előtt a pool meccs előtt közvetlenül eszembe jutott hogy bazdmeg bent hagytam balet a csapatomban. kivettem de mintha pontot vontak volna le ez lehetséges? asszem 4et. de nem is ez a bajom hanem hogy ha rámegyek hogy points akkor még mindig ott van bale de ha rámegyek hogy transfers akkor ott van már coutinho meg jelavic. na ez mi? :) és ha rámegyek madridomon a csapatomra (thebest) akkor is bale van ott.
Az, hogy hiába dobtad ki Bale-t, ebben a fordulóban még ő lesz a csapatodban, mert a transfer határidő után csináltad a cserét.
De a következő fordulóban már Coutinho lesz a helyén, ne félj. :) (És 4 pont levonás a +1 transfer miatt.)
Ferencváros írta:a spanyol bajnoksághoz valaki tudna egy linket? Be lehet még szállni? Köszi :)

egyébként cserélni mikor lehet? Amikor egy fordulóban minden meccs lement? Azaz hétköznap?
Persze. http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/la-liga/home
A liga: http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/l ... ss=kn983hh

Az angolban akármikor, forduló közben is, a spanyolban akkor, ha lement az összes meccs az adott fordulóban.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 19., hétfő 14:21

figyelj már gt..
tegnap előtt a pool meccs előtt közvetlenül eszembe jutott hogy bazdmeg bent hagytam balet a csapatomban. kivettem de mintha pontot vontak volna le ez lehetséges? asszem 4et. de nem is ez a bajom hanem hogy ha rámegyek hogy points akkor még mindig ott van bale de ha rámegyek hogy transfers akkor ott van már coutinho meg jelavic. na ez mi? :) és ha rámegyek madridomon a csapatomra (thebest) akkor is bale van ott.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. augusztus 19., hétfő 14:17

a spanyol bajnoksághoz valaki tudna egy linket? Be lehet még szállni? Köszi :)

egyébként cserélni mikor lehet? Amikor egy fordulóban minden meccs lement? Azaz hétköznap?

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 14:03

Kerlon írta:Mikor írják fel a pontokat?
Szerk: Látom még van pár mai meccs, szóval gondolom utánuk. Azért erősítsen meg valaki ebben. :D
Megerősítve. :D

PL-ben egészen jól állok egyelőre, a spanyolosat majd meglátjuk, ott szerintem kicsit gyengébben sikerült ez a hét Isco 27 és Ronaldo 26 pontja ellenére.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 19., hétfő 14:02

ahogy nézem az angol verzió folyamatosan írja a pontokat, de a spanyolban még nincsen.
ott ezek szerint a forduló végén írják be.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 19., hétfő 13:39

Mikor írják fel a pontokat?
Szerk: Látom még van pár mai meccs, szóval gondolom utánuk. Azért erősítsen meg valaki ebben. :D
K

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 17., szombat 17:16

NathanBarley írta:Bocsánat előre is a kérdésért, de nem volt időm a La Ligás játék szabályait végigolvasni. Lehet itt is menet közben transfereket csinálni? Meddig lehet a kezdőn állítgatni?
Az első fordulóhoz este a 8 a határidő.
Egyébként menet közben korlátlan mennyiségű transzfert lehet csinálni, ha jól tudom.

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. augusztus 15., csütörtök 21:28

Regisztráltam mind a PL-es, mind a La Ligas bajnokságba (WhyAlwaysMe névvel :Đ )

Bocsánat előre is a kérdésért, de nem volt időm a La Ligás játék szabályait végigolvasni. Lehet itt is menet közben transfereket csinálni? Meddig lehet a kezdőn állítgatni?

Vissza: