Am én vezetek

HozzászólásSzerző: Béla » 2013. augusztus 20., kedd 19:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 20., kedd 15:57
Ez amúgy nem így van, de részben igaz. Pl CR-t és Messit nem érdemes betenni, mivel elvisznek 40-50 milliót, amiből meg betudsz tenni 2 potenciáli játékost, aki hozhat 25-30 pontot fejenként. Szóval a nagyon drága játékosokat nem éri meg betenni, mert max 4-5 pontot hoznak a helyükön a jól teljesítőkkel szemben, viszont más posztra meg muszáj gyengébbet berakni, akit viszont más simán letol 10-15 ponttal. Én beraktam Neymart, mert bíztam a játszatásában, de nem játszott. Viszont Pedro hozta a pontjaim Iscoval. Még egy tanács: ne rakjatok egy csapatból túl sok támadót be egyszerre, mert ha nem Barca-Levante eredmény születik, akkor az megint bukta.Marci írta:Az a legnagyobb baj,hogy olyanok vannak a csapatodban,akik mindenkinél ott vannak.Kevésbé jó játékosokkal lehet csak megnyerni ezt szerintem.![]()
Pl Neymar v CR kap 30 pontot,a résztvevők 80%-a megkapja.
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 20., kedd 15:22
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 20., kedd 15:19
isco nincs a csapatomban. hogy miért azt ne kérdezd nem tudom.Kerlon írta:Azért a 40 pontodból keményen Isco hozott 27-et.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. augusztus 20., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 20., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 20., kedd 13:43
a fél csapatom nem is játszott. varane, iker, juanma ortiz, neymar, guardado, casemiro is csak csere volt. és modricért nem hogy pontot kaptam volna még levont kettőt.Kerlon írta:Galacticos: thebest. Pont szerzők közt az utolsó. Azt hittem te leszel a legjobb ember.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 20., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 16:03
Nincs mit, ezért vagyok.Kerlon írta:Köszi GT! Az angolhoz tudnál dobni linket vagy ott random játszatok? Beszállok abba a buliba is.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 19., hétfő 15:04
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 14:35
Nem, minden héten van egy "ingyen" transzfer, a Sanogo-Jelavic ebbe a kategóriába tartozik. Szóval csak -4.Galacticos írta:de én még sanogot is lecseréltem jelavicra mivel bale sokkal drágább volt mint coutinho. akkor -8pont?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 19., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 14:30
Az, hogy hiába dobtad ki Bale-t, ebben a fordulóban még ő lesz a csapatodban, mert a transfer határidő után csináltad a cserét.Galacticos írta:figyelj már gt..
tegnap előtt a pool meccs előtt közvetlenül eszembe jutott hogy bazdmeg bent hagytam balet a csapatomban. kivettem de mintha pontot vontak volna le ez lehetséges? asszem 4et. de nem is ez a bajom hanem hogy ha rámegyek hogy points akkor még mindig ott van bale de ha rámegyek hogy transfers akkor ott van már coutinho meg jelavic. na ez mi?és ha rámegyek madridomon a csapatomra (thebest) akkor is bale van ott.
Persze. http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/la-liga/homeFerencváros írta:a spanyol bajnoksághoz valaki tudna egy linket? Be lehet még szállni? Köszi
egyébként cserélni mikor lehet? Amikor egy fordulóban minden meccs lement? Azaz hétköznap?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 19., hétfő 14:21
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. augusztus 19., hétfő 14:17
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 14:03
Megerősítve.Kerlon írta:Mikor írják fel a pontokat?
Szerk: Látom még van pár mai meccs, szóval gondolom utánuk. Azért erősítsen meg valaki ebben.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 19., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 19., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 17., szombat 17:16
Az első fordulóhoz este a 8 a határidő.NathanBarley írta:Bocsánat előre is a kérdésért, de nem volt időm a La Ligás játék szabályait végigolvasni. Lehet itt is menet közben transfereket csinálni? Meddig lehet a kezdőn állítgatni?
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. augusztus 15., csütörtök 21:28
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem