Meg jo hogy nincs keretben
Én a gülit se jatszatnam. Egy hazain allitanam be negyed orara a vegen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 6., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 6., szombat 12:47
Eddig nem is néztem mi a keret, köszi. Mondjuk fordítva csináltam volna Rodrygo maradna ki és Vini menne, ha csak nem volt korai ez a visszatérésPad'em írta:Vini nincs keretben.wZoLee7 írta:
igazából a Real Madrid mindig a győzelemért játszik, olyan nem lehet, hogy eleve úgy állunk hoizzá egy meccshez vagy sorozathoz, hogy essünk ki jobb az úgy. Viszont itt jön képbe, hogy nem szabad a legjobbakat túlhajtani és az ilyen legelőkön nyomatni. Ezt tényleg a b csapatnak kell lehoznie, plusz hagynám Viniciusnak az egész meccset, ficánkoljon a gyengébb védők között. Joselu is az ilyen meccsekért érkezett, remélem kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 6., szombat 12:03
Vini nincs keretben.wZoLee7 írta:igazából a Real Madrid mindig a győzelemért játszik, olyan nem lehet, hogy eleve úgy állunk hoizzá egy meccshez vagy sorozathoz, hogy essünk ki jobb az úgy. Viszont itt jön képbe, hogy nem szabad a legjobbakat túlhajtani és az ilyen legelőkön nyomatni. Ezt tényleg a b csapatnak kell lehoznie, plusz hagynám Viniciusnak az egész meccset, ficánkoljon a gyengébb védők között. Joselu is az ilyen meccsekért érkezett, remélem kezdő lesz.raul 4 ever írta:
Tényleg cseréld le Jovicot, átvetted a győztes mentalitását![]()
Mégiscsak a címvédő most a csapat, ha jól nézem az időjárást, most nem valószínű, hogy medence várja őket a pálya helyén. Amíg a b csapat bírja szuflával, hajtsuk a kupát is. Egyértelmű a bajnokság a prio, de címvédőként, Real Madridként nem eshet ki az első meccsen a csapat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 6., szombat 11:57
igazából a Real Madrid mindig a győzelemért játszik, olyan nem lehet, hogy eleve úgy állunk hoizzá egy meccshez vagy sorozathoz, hogy essünk ki jobb az úgy. Viszont itt jön képbe, hogy nem szabad a legjobbakat túlhajtani és az ilyen legelőkön nyomatni. Ezt tényleg a b csapatnak kell lehoznie, plusz hagynám Viniciusnak az egész meccset, ficánkoljon a gyengébb védők között. Joselu is az ilyen meccsekért érkezett, remélem kezdő lesz.raul 4 ever írta:Tényleg cseréld le Jovicot, átvetted a győztes mentalitásátCsabi írta: én azt se bánnám ha már most kiesnenk ebből a kupából![]()
Mégiscsak a címvédő most a csapat, ha jól nézem az időjárást, most nem valószínű, hogy medence várja őket a pálya helyén. Amíg a b csapat bírja szuflával, hajtsuk a kupát is. Egyértelmű a bajnokság a prio, de címvédőként, Real Madridként nem eshet ki az első meccsen a csapat.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 6., szombat 11:52
Tényleg cseréld le Jovicot, átvetted a győztes mentalitásátCsabi írta: én azt se bánnám ha már most kiesnenk ebből a kupából
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 6., szombat 11:45
Az van am nekik.Remy írta:A szerencséjüktől félek, nem a csapattól.miro. írta:
Egy topical lejjebb leirtad,hogy a barcelona biztos,hogy megnyeri..Azert az se nagyon mas gondolkodas.
Ennyire azert ne felj mar toluk.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 6., szombat 11:43
A szerencséjüktől félek, nem a csapattól.miro. írta:Egy topical lejjebb leirtad,hogy a barcelona biztos,hogy megnyeri..Azert az se nagyon mas gondolkodas.Remy írta:
Ez a hozzáállás.![]()
Ennyire azert ne felj mar toluk.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 6., szombat 11:39
Egy topical lejjebb leirtad,hogy a barcelona biztos,hogy megnyeri..Azert az se nagyon mas gondolkodas.Remy írta:Ez a hozzáállás.Csabi írta: én azt se bánnám ha már most kiesnenk ebből a kupából![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 6., szombat 11:36
Ez a hozzáállás.Csabi írta: én azt se bánnám ha már most kiesnenk ebből a kupából
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. január 6., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 6., szombat 11:29
Mondjuk ez a meccs egy edzessel nem fog nekik felerni.tubatibi írta: Az mindegy, hogy kit kellene pihentetni, nem lepne meg ha majdnem az alapkezdő játszana.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 6., szombat 10:28
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. január 6., szombat 10:15
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. január 6., szombat 9:10
Muszáj lesz pedig. Danit pihentetni kénetubatibi írta:Pad'em írta: HA teszünk ajánlatot. Azért ez egyelőre maradjon pletyka szinten, AS...
Holnapra amúgy Tobiást kezdőbe vizionálják.
Meg ja, itt lesz Fortea is, neki is szép jövőt jósolnak.
Persze.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. január 6., szombat 8:58
Pad'em írta: HA teszünk ajánlatot. Azért ez egyelőre maradjon pletyka szinten, AS...
Holnapra amúgy Tobiást kezdőbe vizionálják.
Meg ja, itt lesz Fortea is, neki is szép jövőt jósolnak.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. január 6., szombat 8:56
Elvileg hozzáállásbeli gondok voltak vele és ezért Raúl nem kért belőle a Castilla-nál, plusz épp ment a Tobiás hype, hogy vegyük meg sok pénzért, pedig a tavalyi szezonja is értékelhetetlen volt. Mondjuk az is érdekes, hogy ugyanilyen gondok voltak elvileg Bruno Iglesias-nál, aki a Juvenil A csapatában játszott rohadt jól, de a Castilla-ba nem is nagyon kapott perceket, pedig egyértelműen ott kellett volna teljesítmény alapján játszania, majd Raúl köszönte szépen és mondta, hogy idén se számít rá. Többek között ezért se akarják sokan Raúlt a Castilla edzőjének, mert a legtehetségesebb játékosainkkal nem tud mit kezdeni.Egyebkent azt nem ertem, hogy Alex Jimenezt, a spanyol valogatott u18as jhvunket miert tekozoltuk el a Milannak. Kolcsonbe ment, 5 millios opcioval, konkretan el vannak ajulva tole milanoban, raadasul Abate kezei alatt jatszik jobb, illetve balhatvedet is. Cagliari ellen mutatkozott be a felnott keretben, ahol 4-1 re nyertek es szenzaciosan jatszott.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 6., szombat 0:15
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. január 6., szombat 0:11
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 6., szombat 0:03
Pad'em írta:Van rá visszavásárlási opciónk természetesen, úgyhogy ha lesz belőle valami visszavesszük. Kezünkben a sorsa, teljesen jó deal.realmadrid95 írta:
Egyebkent azt nem ertem, hogy Alex Jimenezt, a spanyol valogatott u18as jhvunket miert tekozoltuk el a Milannak. Kolcsonbe ment, 5 millios opcioval, konkretan el vannak ajulva tole milanoban, raadasul Abate kezei alatt jatszik jobb, illetve balhatvedet is. Cagliari ellen mutatkozott be a felnott keretben, ahol 4-1 re nyertek es szenzaciosan jatszott.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 5., péntek 23:58
Van rá visszavásárlási opciónk természetesen, úgyhogy ha lesz belőle valami visszavesszük. Kezünkben a sorsa, teljesen jó deal.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Real Madrid are interested in Sevilla’s Juanlu (20).
The plan is to try to sign him in the summer for a reasonable amount, let him grow as Carvajal’s substitute & see if he can be his successor. @diarioas
Ő meg ki?
Egyebkent azt nem ertem, hogy Alex Jimenezt, a spanyol valogatott u18as jhvunket miert tekozoltuk el a Milannak. Kolcsonbe ment, 5 millios opcioval, konkretan el vannak ajulva tole milanoban, raadasul Abate kezei alatt jatszik jobb, illetve balhatvedet is. Cagliari ellen mutatkozott be a felnott keretben, ahol 4-1 re nyertek es szenzaciosan jatszott.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem