"Nem tervezünk odaigazolni senkit, egyrészt abszolút nem szükséges, másrészt Sami Khedira is visszatér!"
Nem, nem, nem. Ezt komolyan nem vagyok képes már elhinni. Ilyen egyszerűen a mesében nincs.
A vak is látja, hogy még Di Maríával is javult a középpálya a világtalan Khedirához képest, de az argentin sem tökéletes megoldás oda.
Mondjuk jobban belegondolva nyilván nem fogja Ancelotti világgá kürtölni, hogy megyünk Vidalért vagy Pogbáért...
Mindenesetre nagyon remélem, hogy nyáron lelép a tunéziai és érkezik Pogba. Bitang jó ez a gyerek. Anno valami ifjúsági tornán láttam először játszani, ott fogott meg igazán. Erős, gyors, technikás, van esze a focihoz, távolról is veszélyes. Én a mentalitásáról sem hallottam eddig semmi rosszat, Balotellitől nagyon messze van. Az, hogy anno vakok voltak Manchesterben, és nem adták meg neki azt, amire tartotta magát (ez még szerintem egészséges önbizalom kategória), illetve csak hitegették, nálam nem teszi nagyképűvé.
Az biztos, hogy minden megvan benne, hogy TOP középpályás legyen néhány éven belül, egyedül a mentális tulajdonságok szabhatnak neki gátat, amit nehéz felmérni a fotelből, de szerintem ilyen téren is rendben van.
Itt csak az a kérdés, hogy mennyit ér meg nekünk.
Abban az esetben, ha Coentrao elmenne 15 millió körül, Khedira meg 25 körül, nem kérdés, hogy a befolyó összeget szó nélkül dobnám érte. Mondjuk 45 milla fölé már nem tudom, hogy érdemes lenne-e menni, de nagyon nagy tehetség a srác, az tuti. Remélem Varane és Zidane telebeszélik a fejét.