Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Azert az egekig sem kell magasztalni, de korántsem akkora a baj, mint ahogy páran beállítjak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát ha valaki mondjuk neadjisten egy barcába csinálná ezeket és még brazil is lenne akkor ő lenne a zseni és senkit nem érdekelné, hogy 1000percig nem lő gólt

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg lehet ezt bontani, de okosan és óvatosan. Nagyon szenzitív.Puding írta:160 gólt rúgott a csapat a szezonban, ismétlem SZÁÁÁZHATVAN!!! Mit akarunk még? Ha hozunk egy Suarezt több lesz? Szerintem nem. Felesleges megbontani ezt a támadó triót, de ti tudjátok.
Egyébként kíváncsi vagyok melyik játékosra milyen hatással van a Tizedik megnyerése.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Maradjon a kis francia.Benzema: “Madridban 10:30-11:00 között kezdődött az edzés, és én fél 10-re érkezem. Edzés után pedig maradok az edzőteremben, ahogy Cristiano. Régen 10:30-ra érkeztem, mint a többiek, de rájöttem, hogy arra kell törekednem, hogy magasabb szintre jussak, így akkor járok, amikor ő. (…) Egyesek nem tudnak különbséget tenni jó és nagyon jó meccs között. Ha egy átlagos meccset hozok le, akkor azt mondják, hogy gyenge voltam.” Forrás: Madridom.hu

Sérülten senki nem tud jól játszani.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
160 gólt rúgott a csapat a szezonban, ismétlem SZÁÁÁZHATVAN!!! Mit akarunk még? Ha hozunk egy Suarezt több lesz? Szerintem nem. Felesleges megbontani ezt a támadó triót, de ti tudjátok.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
jó hát akkor majd jövőre itt.Péter, én tartom magam az adott szavamhoz. Veled nem vitázok, tartsd tiszteletben, illetve:

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Péter, én tartom magam az adott szavamhoz. Veled nem vitázok, tartsd tiszteletben, illetve:
Szerző: petiamadridista Dátum: 2014.05.31. 19:37
na akkor jövőre itt.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na most gondolj bele mi lett volna ha nem nyerünk...DavieS írta:de most kajak nem unjátok ezt a egészet? egész nyáron ez lesz?
1 hete béell győztesek vagyunk 12 év után, de mintha semmi se történt volna...
![]()
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát az, hogy köze nem volt, szerintem erős túlzás..ha a nagyok ellen meg köze sem volt a játékhoz.
nálatok? kiknél?Nálatok meg pár szennylapnál
de ha nem szorul háttérbe?valamint egy más stílusú kiegészítő támadó, aki lehetőleg a háttérbe szorul majd Jesé miatt.
Ha mondjuk hozzunk egy Mandzukic -szerű játékost, és egy idő után a játéka kiköveteli a kezdőt??
Erre írtam, hogy ebben azért benne van az a lehetőség is, ami Higuaín -Benzema páros során is megvolt.
Mondjuk szerintem az nem baj, nekem anno az ő kettősükkel sem volt különösebb bajom.
az uborkaszezon már csak ilyen.de most kajak nem unjátok ezt a egészet? egész nyáron ez lesz?
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
de most kajak nem unjátok ezt a egészet? egész nyáron ez lesz?

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
remekül megragadtad a lényegetPrométheusz írta:.. nyilván ezért kell Zizu...Boky írta:ehhez a nagy vitához csak annyit fűznék hozzá, hogy suárez a mu, city, arsenal, chelsea négyes elleni 9 meccsen egy nyomorult gólt tudott rúgni, a mu ellen, azt is 2-0nál... szóval ő aztán nem oldaná meg azt a gondunkat, hogy eldönti a nagy meccseket, ha másnak nem megy.
amúgy kettejüket vizsgálva suarez szerintem jobb, de arra a posztra, amit mi játszunk benzema alkalmasabb, 100 milka euróért vicc lenne elhozni, lehet semennyivel nem lennénk előbbre, a plusz egó meg már lehet szűkösen férne meg az öltözőben. kell hozni olcsón egy másfeledik, második számú (mandzukic?), más stílusban is játszani tudó csatárt, meg egy padot tűrő, de ha játszani kell akkor nem befosó harmadik számút, mert jesét nem nagyon érdemes számításba venni jövőre, két csatárral meg nekimenni egy vb utáni szezonnak, ahol lesz klub vb is, óriási vakmerőség lenne.
szerk: ja meg még annyi, hogy ha zizu marad, akkor össze kell költöztetni benzemával, hogy este olvasson fel neki mesét, reggel csináljon neki kakaót, fejben egyben tartsa, elkérje a jailbaitnek tűnő prostiknak a személyijét, stb.
inkább Benzemának illene már magába néznie. itt van már öt éve. megúszta többször, hogy kirúgják. végül el lett küldve Higuain, hogy a francia érzékeny lelkének ne legyen vetélytárs. most hogy nincs, továbbra sem meggyőző. kiábrándító.

az ilyen szerencsétlenek, akik mindent szó szerint vesznek miért fórumoznak?

az volna?Pipita írta:Mondjuk ez elég gyenge érv. Ezek a csapatok tudták hogy Suarez a Liverpool méregfoga, ha őt hatástalanítják, azzal a Liverpool támadásainak java része el van fojtva. Nyilván arra hegyezték ki a védekezést, hogy őt kiszedjék. Mondjuk én idén nem láttam túl sok meccset, és abszolút nem is emlékszem. Viszont egyvalamire nagyon kíváncsi lennék: Annyit olvastam itt az utóbbi napokban, hogy Suárez a nagy csapatok ellen így meg úgy flop volt (ezt egyébként a fórum egyik nagy kedvence elég szépen kinőtte.ehhez a nagy vitához csak annyit fűznék hozzá, hogy suárez a mu, city, arsenal, chelsea négyes elleni 9 meccsen egy nyomorult gólt tudott rúgni, a mu ellen, azt is 2-0nál... szóval ő aztán nem oldaná meg azt a gondunkat, hogy eldönti a nagy meccseket, ha másnak nem megy.) szóval kíváncsi lennék rá, hogy valóban flop volt-e a srác, vagy csak gólt nem tudott lőni. Szóval aki látta a meccseit és emlékszik is, az igazán írhatna, például hogy hányszor került ziccerbe, vagy hogy hány ziccert hozott össze a társainak, főként ezek érdekelnének.
Elnézést az offért.

amúgy meg arra akartam ezzel célozni, hogy a réjzen félék, akik csak azt látják, hogy 34 meccs 31 gól, azt hiszik, hogy csak úgy fosta a gólokat. csak a cardiffnak nem akkora kunszt hármat lőni, ha a nagyok ellen meg köze sem volt a játékhoz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
? Sok játékos nem kapott fele ennyi esélyt, mint Benya, de legalább annyit megérdemelték volna.
Ki?
Többek között Faubert, s Hutelaar

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt írtam én is, csak nem volt egyértelmű abból amit írtál.Matt009 írta:A fórumon állandó téma ez, nem a vezetőségben. Én különösen emlékszem, mert tavaly én vívtam ezt a vitát.Arról már nem tehetek, hogy arra nem emlékeztek, hogy minden évben kijelentették, hogy Benzema érinthetetlen.
Minden átigazolási szezon elején Benzema a téma, hogy kap még egy évet hátha.
Ki?? Sok játékos nem kapott fele ennyi esélyt, mint Benya, de legalább annyit megérdemelték volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A forumon minden heten tema, nem csak ev vegenMatt009 írta:A fórumon állandó téma ez, nem a vezetőségben. Én különösen emlékszem, mert tavaly én vívtam ezt a vitát.Arról már nem tehetek, hogy arra nem emlékeztek, hogy minden évben kijelentették, hogy Benzema érinthetetlen.

Nem szoktam kötekedni, csak a "Mou hülyesége volt" megfogalmazásból nekem úgy jött le, hogy lehetett volna jobban is.h3x0r írta:Igen, pont ugy gondoltam, hogy a paros honapokat az egyik, a paratlanokat a masik kapja... Vagy te most direkt kotekedni akarsz?tucsoki írta:Csak kíváncsiságból: ha januárban Karim, februárban Higuaín játszott volna, az úgy... jó?![]()
En akkor is es most is azt mondom, hogy nem megoldas az ha egy poszton egyik meccsen az egyik jatekos kezd, masik meccsen pedig a masik es ez igy folyamatosan egesz evben, mivel mindket jatekos elvesziti a motivaciot.
Ki kell jelolni egy kezdo csatart, aki folyamatosan minden meccsen kezd, mig a masik csak cserekent kap lehetoseget.
Ha a kezdo jatekos elfarad vagy visszaesik a teljesitmenye es a csere jatekos meg jol teljesit azokban a 15-25 percekben, akkor lehet cserelni, stb.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A fórumon állandó téma ez, nem a vezetőségben. Én különösen emlékszem, mert tavaly én vívtam ezt a vitát.Arról már nem tehetek, hogy arra nem emlékeztek, hogy minden évben kijelentették, hogy Benzema érinthetetlen.
- h3x0r
Igen, pont ugy gondoltam, hogy a paros honapokat az egyik, a paratlanokat a masik kapja... Vagy te most direkt kotekedni akarsz?tucsoki írta:Csak kíváncsiságból: ha januárban Karim, februárban Higuaín játszott volna, az úgy... jó?

En akkor is es most is azt mondom, hogy nem megoldas az ha egy poszton egyik meccsen az egyik jatekos kezd, masik meccsen pedig a masik es ez igy folyamatosan egesz evben, mivel mindket jatekos elvesziti a motivaciot.
Ki kell jelolni egy kezdo csatart, aki folyamatosan minden meccsen kezd, mig a masik csak cserekent kap lehetoseget.
Ha a kezdo jatekos elfarad vagy visszaesik a teljesitmenye es a csere jatekos meg jol teljesit azokban a 15-25 percekben, akkor lehet cserelni, stb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálatok meg pár szennylapnálMinden átigazolási szezon elején Benzema a téma, hogy kap még egy évet hátha.

Arról már nem tehetek, hogy arra nem emlékeztek, hogy minden évben kijelentették, hogy Benzema érinthetetlen.

Az idei az első év, ez is főként a szerződéshosszabbítás miatt, hogy egyre több a spekuláció. Itt bizony keményen mérlegelni kell a vezetőségnek is, ő is új adózás alá esik, gondolom hosszabbítási pénz stb. Nagy matek ez. Ugyanakkor az Adidas arca, Franciaországban az első számú, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema