Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 1., vasárnap 16:20

Azert az egekig sem kell magasztalni, de korántsem akkora a baj, mint ahogy páran beállítjak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 1., vasárnap 16:19

hát ha valaki mondjuk neadjisten egy barcába csinálná ezeket és még brazil is lenne akkor ő lenne a zseni és senkit nem érdekelné, hogy 1000percig nem lő gólt
Kép

TopaCriss
Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2014. június 1., vasárnap 16:16

csabi* írta::coffee:
ez az ember egy művész! a művészeket pedig vagy nagyon szeretjük, vagy nagyon utáljuk....

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 1., vasárnap 13:57

:coffee:
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 1., vasárnap 13:54

Puding írta:160 gólt rúgott a csapat a szezonban, ismétlem SZÁÁÁZHATVAN!!! Mit akarunk még? Ha hozunk egy Suarezt több lesz? Szerintem nem. Felesleges megbontani ezt a támadó triót, de ti tudjátok. :coffee:
Meg lehet ezt bontani, de okosan és óvatosan. Nagyon szenzitív.
Egyébként kíváncsi vagyok melyik játékosra milyen hatással van a Tizedik megnyerése.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 1., vasárnap 13:53

Benzema: “Madridban 10:30-11:00 között kezdődött az edzés, és én fél 10-re érkezem. Edzés után pedig maradok az edzőteremben, ahogy Cristiano. Régen 10:30-ra érkeztem, mint a többiek, de rájöttem, hogy arra kell törekednem, hogy magasabb szintre jussak, így akkor járok, amikor ő. (…) Egyesek nem tudnak különbséget tenni jó és nagyon jó meccs között. Ha egy átlagos meccset hozok le, akkor azt mondják, hogy gyenge voltam.” Forrás: Madridom.hu
Maradjon a kis francia. :salute: A MI gépezetünkbe ő illik. :)
Sérülten senki nem tud jól játszani. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. június 1., vasárnap 13:49

160 gólt rúgott a csapat a szezonban, ismétlem SZÁÁÁZHATVAN!!! Mit akarunk még? Ha hozunk egy Suarezt több lesz? Szerintem nem. Felesleges megbontani ezt a támadó triót, de ti tudjátok. :coffee:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. június 1., vasárnap 13:47

Péter, én tartom magam az adott szavamhoz. Veled nem vitázok, tartsd tiszteletben, illetve:
jó hát akkor majd jövőre itt. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 1., vasárnap 13:45

Péter, én tartom magam az adott szavamhoz. Veled nem vitázok, tartsd tiszteletben, illetve:
Szerző: petiamadridista Dátum: 2014.05.31. 19:37
na akkor jövőre itt.
:roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 1., vasárnap 13:45

DavieS írta:de most kajak nem unjátok ezt a egészet? egész nyáron ez lesz?

1 hete béell győztesek vagyunk 12 év után, de mintha semmi se történt volna...

:banplz: :banplz: :banplz:
Na most gondolj bele mi lett volna ha nem nyerünk...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. június 1., vasárnap 13:41

ha a nagyok ellen meg köze sem volt a játékhoz.
hát az, hogy köze nem volt, szerintem erős túlzás..
Nálatok meg pár szennylapnál
nálatok? kiknél?
valamint egy más stílusú kiegészítő támadó, aki lehetőleg a háttérbe szorul majd Jesé miatt.
de ha nem szorul háttérbe?
Ha mondjuk hozzunk egy Mandzukic -szerű játékost, és egy idő után a játéka kiköveteli a kezdőt??
Erre írtam, hogy ebben azért benne van az a lehetőség is, ami Higuaín -Benzema páros során is megvolt.
Mondjuk szerintem az nem baj, nekem anno az ő kettősükkel sem volt különösebb bajom.
de most kajak nem unjátok ezt a egészet? egész nyáron ez lesz?

az uborkaszezon már csak ilyen.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 1., vasárnap 13:41

de most kajak nem unjátok ezt a egészet? egész nyáron ez lesz?

:banplz: :banplz: :banplz:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 1., vasárnap 13:27

Prométheusz írta:
Boky írta:ehhez a nagy vitához csak annyit fűznék hozzá, hogy suárez a mu, city, arsenal, chelsea négyes elleni 9 meccsen egy nyomorult gólt tudott rúgni, a mu ellen, azt is 2-0nál... szóval ő aztán nem oldaná meg azt a gondunkat, hogy eldönti a nagy meccseket, ha másnak nem megy.

amúgy kettejüket vizsgálva suarez szerintem jobb, de arra a posztra, amit mi játszunk benzema alkalmasabb, 100 milka euróért vicc lenne elhozni, lehet semennyivel nem lennénk előbbre, a plusz egó meg már lehet szűkösen férne meg az öltözőben. kell hozni olcsón egy másfeledik, második számú (mandzukic?), más stílusban is játszani tudó csatárt, meg egy padot tűrő, de ha játszani kell akkor nem befosó harmadik számút, mert jesét nem nagyon érdemes számításba venni jövőre, két csatárral meg nekimenni egy vb utáni szezonnak, ahol lesz klub vb is, óriási vakmerőség lenne.

szerk: ja meg még annyi, hogy ha zizu marad, akkor össze kell költöztetni benzemával, hogy este olvasson fel neki mesét, reggel csináljon neki kakaót, fejben egyben tartsa, elkérje a jailbaitnek tűnő prostiknak a személyijét, stb.
.. nyilván ezért kell Zizu...

inkább Benzemának illene már magába néznie. itt van már öt éve. megúszta többször, hogy kirúgják. végül el lett küldve Higuain, hogy a francia érzékeny lelkének ne legyen vetélytárs. most hogy nincs, továbbra sem meggyőző. kiábrándító.
remekül megragadtad a lényeget :lol:
az ilyen szerencsétlenek, akik mindent szó szerint vesznek miért fórumoznak? :)
Pipita írta:
ehhez a nagy vitához csak annyit fűznék hozzá, hogy suárez a mu, city, arsenal, chelsea négyes elleni 9 meccsen egy nyomorult gólt tudott rúgni, a mu ellen, azt is 2-0nál... szóval ő aztán nem oldaná meg azt a gondunkat, hogy eldönti a nagy meccseket, ha másnak nem megy.
Mondjuk ez elég gyenge érv. Ezek a csapatok tudták hogy Suarez a Liverpool méregfoga, ha őt hatástalanítják, azzal a Liverpool támadásainak java része el van fojtva. Nyilván arra hegyezték ki a védekezést, hogy őt kiszedjék. Mondjuk én idén nem láttam túl sok meccset, és abszolút nem is emlékszem. Viszont egyvalamire nagyon kíváncsi lennék: Annyit olvastam itt az utóbbi napokban, hogy Suárez a nagy csapatok ellen így meg úgy flop volt (ezt egyébként a fórum egyik nagy kedvence elég szépen kinőtte. :) ) szóval kíváncsi lennék rá, hogy valóban flop volt-e a srác, vagy csak gólt nem tudott lőni. Szóval aki látta a meccseit és emlékszik is, az igazán írhatna, például hogy hányszor került ziccerbe, vagy hogy hány ziccert hozott össze a társainak, főként ezek érdekelnének.
Elnézést az offért.
az volna? :D azért nem kutyaütők vannak mellette a poolba, nem csak rá figyeltek az ellenfelek. különben is, a te érved elég gyenge, szerinted a kiscsapatok elosztották a védekezést, csak a nagycsapatok figyeltek különösen suárezre? kérlek :lol:

amúgy meg arra akartam ezzel célozni, hogy a réjzen félék, akik csak azt látják, hogy 34 meccs 31 gól, azt hiszik, hogy csak úgy fosta a gólokat. csak a cardiffnak nem akkora kunszt hármat lőni, ha a nagyok ellen meg köze sem volt a játékhoz.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 1., vasárnap 13:21

? Sok játékos nem kapott fele ennyi esélyt, mint Benya, de legalább annyit megérdemelték volna.
Ki?

Többek között Faubert, s Hutelaar :lol: :lol:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 1., vasárnap 13:16

Matt009 írta:
Arról már nem tehetek, hogy arra nem emlékeztek, hogy minden évben kijelentették, hogy Benzema érinthetetlen.
A fórumon állandó téma ez, nem a vezetőségben. Én különösen emlékszem, mert tavaly én vívtam ezt a vitát.
Ezt írtam én is, csak nem volt egyértelmű abból amit írtál.
Minden átigazolási szezon elején Benzema a téma, hogy kap még egy évet hátha.
? Sok játékos nem kapott fele ennyi esélyt, mint Benya, de legalább annyit megérdemelték volna.
Ki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 1., vasárnap 13:14

Matt009 írta:
Arról már nem tehetek, hogy arra nem emlékeztek, hogy minden évben kijelentették, hogy Benzema érinthetetlen.
A fórumon állandó téma ez, nem a vezetőségben. Én különösen emlékszem, mert tavaly én vívtam ezt a vitát.
A forumon minden heten tema, nem csak ev vegen :mrgreen: :lol: :lol:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 1., vasárnap 13:14

h3x0r írta:
tucsoki írta:Csak kíváncsiságból: ha januárban Karim, februárban Higuaín játszott volna, az úgy... jó?
Igen, pont ugy gondoltam, hogy a paros honapokat az egyik, a paratlanokat a masik kapja... Vagy te most direkt kotekedni akarsz? :hmmm:

En akkor is es most is azt mondom, hogy nem megoldas az ha egy poszton egyik meccsen az egyik jatekos kezd, masik meccsen pedig a masik es ez igy folyamatosan egesz evben, mivel mindket jatekos elvesziti a motivaciot.
Ki kell jelolni egy kezdo csatart, aki folyamatosan minden meccsen kezd, mig a masik csak cserekent kap lehetoseget.
Ha a kezdo jatekos elfarad vagy visszaesik a teljesitmenye es a csere jatekos meg jol teljesit azokban a 15-25 percekben, akkor lehet cserelni, stb.
Nem szoktam kötekedni, csak a "Mou hülyesége volt" megfogalmazásból nekem úgy jött le, hogy lehetett volna jobban is.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 1., vasárnap 13:12

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 1., vasárnap 13:08

tucsoki írta:Csak kíváncsiságból: ha januárban Karim, februárban Higuaín játszott volna, az úgy... jó?
Igen, pont ugy gondoltam, hogy a paros honapokat az egyik, a paratlanokat a masik kapja... Vagy te most direkt kotekedni akarsz? :hmmm:

En akkor is es most is azt mondom, hogy nem megoldas az ha egy poszton egyik meccsen az egyik jatekos kezd, masik meccsen pedig a masik es ez igy folyamatosan egesz evben, mivel mindket jatekos elvesziti a motivaciot.
Ki kell jelolni egy kezdo csatart, aki folyamatosan minden meccsen kezd, mig a masik csak cserekent kap lehetoseget.
Ha a kezdo jatekos elfarad vagy visszaesik a teljesitmenye es a csere jatekos meg jol teljesit azokban a 15-25 percekben, akkor lehet cserelni, stb.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 1., vasárnap 13:02

Minden átigazolási szezon elején Benzema a téma, hogy kap még egy évet hátha.
Nálatok meg pár szennylapnál :lol: :lol:

Arról már nem tehetek, hogy arra nem emlékeztek, hogy minden évben kijelentették, hogy Benzema érinthetetlen. :)

Az idei az első év, ez is főként a szerződéshosszabbítás miatt, hogy egyre több a spekuláció. Itt bizony keményen mérlegelni kell a vezetőségnek is, ő is új adózás alá esik, gondolom hosszabbítási pénz stb. Nagy matek ez. Ugyanakkor az Adidas arca, Franciaországban az első számú, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: