Müller:
- az ember nem hogy B kategóriás focista, de köze nem lenne a valóságban egy első ligás csapathoz sem. meg kell nézni hogy focizik, hogy mozog.
- szerintem a BL-ben az
Olympiakos ellen gólja mindent leír az egész karrierjében. Az emberünk be akarta adni!!!! és ez lett belőle.
Most komolyan: hány ezerszer(!) kéne beadni úgy a labdát, hogy így(!) lecsúszva gól legyen????!
Ezt is annyira akarta, annyira küzdött hogy lecsúszott...ennyire, ilyen jól. Ő ennyire erős fejben!
Komolyan itt sokan nem tudják miről szól a foci, aki őt méltatja. Persze nem kell fikázni sem, de kezeljük már ezt az embert a helyén, a tudása szerint, és ne azért legyen már jó focista, mert "tud küzdeni". Szerintem meg végtelenül egoista akárcsak Neuer...de ő legalább kiváló focista mellette. Müller nem.
Persze kell küzdeni tudás, de ennek alapnak kéne lennie. Csak sajnos nálunk ez ritka... Müller meg szerintem a valaha volt legmákosabb focista... de lehet az egész univerzumban, mert ennyi gólt összemalacozni nem értem hogy lehet. De ő képes.
És amit írtak is, hogy ami igazán idegesítő, hogy sokan nem tudják helyén kezelni az embert.