ez a műkörmös/kozmetikus/influenszer/kurva réteg, a baj csak, hogy szinte ma már csak ilyenek szaladgalnak mindenfele

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 20., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 20., péntek 11:00
Fura helyeken ismerkedhetszhehetheoriginal írta: lol, akcentus, a sok hülye picsa manapság konkretan magyarul beszelni nem tud, összes e betűt á-nak mondják, nám?, ténylág? tudod tá, jajj ná már, olyan bolond vagy tá....![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 20., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 20., péntek 10:54
Most kifejezés vagy akcentus?csababarca írta: Vannak olyan emberek, akik kimennek két hónapra külföldre, és akkor már hazajőve nyomatják a kamu akcentust, youknow, hogy hát ott mennyire más az élet, byetheway, stb.
Meg a jajj, hogy is van ez magyarul??? ez a kedvencem ilyenkor![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. január 20., péntek 10:35
Írd már le, hogy legyen tényleges "balhé", ne csak ilyen komolytalan, hogy néha beírsz 1-2 angol szót is a mondandódba!'shutterisland írta: nekem is van 4-5 forumozo, nem neveznem meg oket, akiket instant skipelek,
Akkor The Raven Croaks-ot meg Cringebait-et ne nézzetek! A Bandi meg a Bálna folyamatosan ezt csinálják. Amúgy meg jó tartalmakat készítenek.csababarca írta:Meg a jajj, hogy is van ez magyarul???
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 20., péntek 10:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. január 20., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. január 20., péntek 9:21
Csak erre a megerősítésre vártam, már úton is a kapszulák, így hogy nem ölök meg vele kávénként 6 jegesmedve családot.Realista24 írta: Nem tudom mi a félelmetesebb. Ha ez poén volt vagy igaznak gondolod (tatyo).
Süti akkor csapathatja![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 20., péntek 9:09
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 20., péntek 9:05
Maradva a tenisznél, ez game set and match!hehetheoriginal írta: Na ezert nem szabad kedves Filatasak, a hid aljabol felmeztelen total betechnokolozva lopott telefonnal forumozni, mikozben taknyodnyalad osszefolyik es csak hörögni, röfögni, meg böfögni tudsz, nem hiaba hiszik a kornyeken lakok, hogy eljott a csernobil felol erkezo szellel egy anomalia vagy egy mutans félfejű púpos egylabu oriassertés, nem is mernek arrafele biciklizni a gyerekkel hetvegente....![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 20., péntek 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 20., péntek 7:44
Süti akkor csapathatja
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 20., péntek 6:45
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 20., péntek 5:04
Te meg hehito, 60 évesen k×rva szánalmas, hogy így nyalizol egy diktátori személyiségjegyekre hajlamos ember?nek.hehetheoriginal írta: Amugy vannak normalis fiunevek, ami nem nevetseg targya, ne legyetek mar onallotlanok![]()
Alex, Patrik, Péter (nyilvan) Dávid, Márk igy hirtelen
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 20., péntek 4:47
Jááájj shutter b×zzeg, szeretünk imádunk megtűrünk'shutterisland írta: ja hat persze, en is outlaw vagyok, azert ment a nemzetkozi jelzes mrgreen a vegere.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 20., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. január 19., csütörtök 17:30
Haha pont most akartam Halfkeynek linkelni a Telexen olvastam.Anthony írta: https://444.hu/2023/01/19/volt-aki-tava ... edtek-neki
Nos, pont kapóra jön ez a mai cikk.
A Kolbász keresztnevet sajnos nem engedélyezték a tavaly.
De Kadir, Onur, Vedát, Maglód és Vezekény-re nevezhetitek a fiú csemetéket.
Női nevek és sok szép elutasított név a cikkben![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. január 19., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 19., csütörtök 8:56
Elbasztam, és sokszor el fogom még, mert úgy tanítottak, hogy mindkét verzió elfogadott, csak úgy mint az ezzel-evvel esetében.gutihaz14 írta:rip magyar helyesirasfüst írta:
Hagy segítsek; Gabriella![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem