Eltaláltam a legnépszerűbb kezdőt, remélem Ancelotti is eltalája

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 14., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 13., vasárnap 17:11
Szerintem Carlo itt nem arra gondol, hogy jobb szelsoként jobb DM. Tegnap is a felállás papiron 4 3 3 volt, de inkabb 4132 volt az .... Illarramendi volt a hatso 4es elott, utana DM-Modric-Isco .... es itt DM a jobb oldalon jatszott foleg, feltunt o mindenhol, de foleg jobboson, pl. a golt is onnet szerezte, és Isco meg volt altalában a baloson ... szerintem erre gondolt Carlo, hogy jobban fekszik a csapatnak, ha DM jobb oldali kozeppalyast jatszik.tubatibi írta:OMG, nézhetjük a Xabi-Illarra párost.A csapat kiegyensúlyozottabb, ha Di María a jobb oldalon játszik”. Forrás: Madridom.huJobboldalon DM-el.
![]()
![]()
Mindegyik edzőnek van egy ekkora dilije?![]()
Faxomat..megint kiszopunk, ha így megyünk fel.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 13., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 13., vasárnap 11:26
OMG, nézhetjük a Xabi-Illarra párost.A csapat kiegyensúlyozottabb, ha Di María a jobb oldalon játszik”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 19:42
Én nem tudom hogy Rakitic mennyire akar a realba játszani,vqgy akar e egyáltalán.Vagy uram bocsá jobban vonza a juve...cart írta:Ha a játékos a Realba akar igazolni, akkor hiába küldik Olaszországba. Max ingyen megy következő évben. Amúgy meg a szerződésük utolsó évében lévő embereket eddig is olcsón igazolta le a Real, Sahin, vagy Özil például, úgyhogy ez a feltételezés eléggé alaptalan.morientes írta:Úgyértem 20-ért nem.Nekünk majd mondanak egy 30-35-öt kb,az olaszok meg vihetik húszért vagy az alatt...én erre gondoltam.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 10., csütörtök 19:22
Az elég érdekes. abból már majdnem egy éves kihagyás lesz.Realista24 írta:Klopp megerősítette, hogy Gündogan nem lesz ott a vb-n, több időre van szüksége a teljes felépülésre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 18:21
Nem magatokból kell kiindulni'shutterisland írta:
ellenben a szurkolói szemszögből annyiból nem tetszik a dolog, hogy ha így nyerünk, akkor "jó, hát cr nélkül..." ha pedig elveszítjük, akkor "cr nélkül is..."
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 10., csütörtök 18:17
HozzászólásSzerző: cart » 2014. április 10., csütörtök 18:04
Ha a játékos a Realba akar igazolni, akkor hiába küldik Olaszországba. Max ingyen megy következő évben. Amúgy meg a szerződésük utolsó évében lévő embereket eddig is olcsón igazolta le a Real, Sahin, vagy Özil például, úgyhogy ez a feltételezés eléggé alaptalan.morientes írta:Úgyértem 20-ért nem.Nekünk majd mondanak egy 30-35-öt kb,az olaszok meg vihetik húszért vagy az alatt...én erre gondoltam.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 10., csütörtök 18:03
Mitől különbözne a klub szurkolója annak játékosától? Szerintem a 2000-es évek óta a Real Madrid legnagyobb előnye, egyben a legnagyobb hátránya is. Perez felépítette a galaktikusokat és vérprofi menedzsmentet rakott a klub mellé. Újság, tvk, internetes média, sztárfellépések, ázsiai turnék, nem pusztán focisták, hanem komplett brandek vásárlása. Egyszerűen a Realról akkor is beszéltek amikor nem kéne, akkor is az esélyesek között emlegetik amikor nímandok futkároznak a mezben. Az évek alatt meg elhiszi az ember, hogy ők maguk tényleg kiváltságos játékosok, holott némelyikük tucat, eredményeik meg nincsenek. Szóval amikor üti a média a klubot én inkább örülök neki semmint összeesküvéseket látnék mögötte. Egyszerűen sokszor nem érdemlik meg az ajnározást, mert nincs mire. Akkor jönnek a "következő meccsen majd jobban figyelünk", a "bírók a másikat támogatják" és hasonló kifogások. Vagy amikor minden évben a BL prémiumokról beszélgetnek Perezzel a kapitányok egy ebéd közben.de még hány zakó kell ahhoz, hogy picit visszább vegyünk az arcból, meg a baromi nagy mellényből?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 10., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 10., csütörtök 17:07
Ja, egy tét nélküli meccsen ...volt olyan, hogy Moratakkal, félig b csapattal vertük őket, ezek még gyengébbek, így is ütni kell majd a Barcelonát
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 16:16
Úgyértem 20-ért nem.Nekünk majd mondanak egy 30-35-öt kb,az olaszok meg vihetik húszért vagy az alatt...én erre gondoltam.VanillaSky írta:Miért ne lehetnénk mi a "vevők"? Ha egy csapat ajánlatát mi is megadjuk a játékos szabadon tárgyalhat bármelyik klubbal, ezért is szoktak árat felhajtani. Olyat nem köthet ki a Sevilla, hogy márpedig ide meg oda nem mehetsz csak amoda.De nem nekünk.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 10., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 10., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 10., csütörtök 15:45
Most derül ki igazán, hogy kit milyen fából faragtak! Nem kérdés, hogy mindenki Baletől és Benzematól várja majd elsősorban a csodát, de a többieknek is csúnyán tököt kell növeszteniük, ha idén még nyerni akarnak valamit.Meg kell tenni mindent,Benzemáéknak fel van adva a lecke.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 10., csütörtök 15:43
szerintem azért volt a padon amiért valamelyik válogatott eseményen (talán a 2008as eb-n?) cannavarro leülhetett az olaszok padjára.Géci írta:Ha akkora baja lenne nem lett volna a padon a dortmund ellen.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 10., csütörtök 15:40
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 15:36
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem