pheco írta:Nekem is rémlik ez, hogy Riberyt akartuk és emiatt adtuk oda Robbent. Csak ugye közben jött Cé, nem tudom, hogy amiatt hiúsult-e meg az üzlet. Mindenesetre örülök, hogy nem jött ide a francia.
Nalad meg a tobbieknel is ezek a szavak dominalnak hogy "remlik", "azt hiszem", "ha jol emlekszem".
Pont ez a gond hogy igy, 5 ev elteltevel mar alig emlekszunk a pontos reszletekre.
Robbent azon a nyaron el kellett adni, egyreszrol mert tavozni akart, nekunk is kellett a penz az uj emberekre, viszont a legfontosabb dolog az hogy egyszeruen nem lehetett vele komolyan szamolni, mert folyamatosan leserult. Egy ilyen emberre nem lehet egy csapatot epiteni foleg a Sanitassal a hatunk mogott.
Matt009 írta:25 millióért ment el. Ez túl nagy butaság volt. 50-et is el lehetett volna kérni érte. A pénz meg hülye indok, mert DM opciókkal közel 40-ért jött... Megérte kozmetikázni a költségvetést? Baromira nem. Főleg, mert a posztja hiányzott Pellének és Mou-nak is, majd vettünk 91 milláért egy játékost, aki kevésbé passzol a spanyol fociba, mint Robben...
Remelem nem mondtad komolyan hogy az akkori Robben 50-et ert. Jelenlegi arak szerint igen, akkoriban viszont 35 korul volt az ara. Nem a tudasa, hanem a serulekenysege miatt.
Toky írta:De a Robben bizniszt összemosni a Di María biznisszel, aztán meg Bale-lel... Robinhot nem akarjuk még belekeverni?
Vagy Jese-t is
Toky írta:Én úgy emlékszem, hogy Ribéry nagyon szívesen lépett volna, patáliázott is. Csak Münchenben megmondták, hogy ha nem akar hosszabbítani, akkor kitöltetik vele a szerződését (azt hiszem még 2 év lett volna), és utána engedik csak el. A Real meg nem várhatott volna még rá 2 évig, így mi mást kerestünk helyette, Ő pedig újdonsült ősBayernessé alakult át, és hosszabbított.
Ribery minden aron jonni akart, el is kezdett sztrajkolni, de a Bayern vezetosege megmondta hogy semmi penzert nem engedik. Amikor pedig nem akart palyara lepni, az orra ala toltak egy uj szerzodest "apro" fizetesemelessel. Abban a pillanatban lett a Bayern almai klubbja.
Utolag meg kar is okoskodni, ha visszamehetnek az idoben, megtudnam mondani Pereznek, hogy ki az aki bevalik es ki az aki nem.