HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 12., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 12., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 12., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. április 12., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 12., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 9., szombat 23:01
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 9., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 7., csütörtök 12:59
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 7., csütörtök 11:10
Vagy akár a 99%-a.. (bár én a psg előtt úgy voltam, ha túljutunk, kövi körben ha b csapat kezd Vallejoval, LV-vel, Iscoval, többi szerencsétlennel is mindegy nekem, a bajnokság nekem továbbra is minimum, ilyen nyomi ellenfelekkel, fantasztikus évkezdéssel, de ez a bl menetelés is brutál, zsenik@work..)Realista24 írta:A valóság az, hogy vezetjük 12 ponttal a bajnokságot, a BL-ben a legjobb négy közé jutásért két gólos előnyben várjuk a visszavágót.p.csabi1 írta: Az a szomorú,hogy ez megy ezen a fórumon nem egy embertől.Most is mi volt a meccs előtt?Ja és nem csak most sült el fordítva.Csak be kellene látni hogy ezek a játékosok és edzők is emberek nem gépek basszameg.
Szezon elején, szerintem ezt a madridisták 90%-a aláírtva volna előre. De most hogy ez az óhaj realitássá vált, folyamat fikázni kell a legapróbb hibák után is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 7., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: matador » 2022. április 7., csütörtök 10:17
A mostani csapatban ezt nem annyira érzem. Korábban Ramos hiánya kódította meg őket rendszerint, most sokkal decentralizáltabb a csapat lelke.hehetheoriginal írta:Tudod jol hogy ilyenkor szoktuk magunkat beszopatni a fejben gyenge strandpapucsban kiallok mert mar tovabbjutottunk felfogassalziro4vr írta: Lukakutól nem félek, fejben szét van esve, nem tényező. Alapból is scifinek tűnik jelenleg hogy két gólt lőjjön a chelsea annyira impotensek.
Elmegy egy konktránk aztán végképp vége.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 7., csütörtök 9:56
A valóság az, hogy vezetjük 12 ponttal a bajnokságot, a BL-ben a legjobb négy közé jutásért két gólos előnyben várjuk a visszavágót.p.csabi1 írta:kierkegaard írta:
Nem kell elbagatelizálni szerintem a múlt hibáit csak azért mert most fordítva sült el. Ettől még valós probléma a rotálás hiánya és a konzervatív játékoskezelése.
Az a szomorú,hogy ez megy ezen a fórumon nem egy embertől.Most is mi volt a meccs előtt?Ja és nem csak most sült el fordítva.Csak be kellene látni hogy ezek a játékosok és edzők is emberek nem gépek basszameg.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 7., csütörtök 9:40
kierkegaard írta:Nem kell elbagatelizálni szerintem a múlt hibáit csak azért mert most fordítva sült el. Ettől még valós probléma a rotálás hiánya és a konzervatív játékoskezelése.p.csabi1 írta: Hát Ancelotti megint mit csinált?Minek rakták fel a CKM-et minek?Sosincs rotálás meg csere időben szar az egész.
Hozzuk Tuchelt simán mert az öreg szar...
Nagyon rossz minden!Átalakulást megújulást most azonnal!
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 7., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 9:21
Tudod jol hogy ilyenkor szoktuk magunkat beszopatni a fejben gyenge strandpapucsban kiallok mert mar tovabbjutottunk felfogassalziro4vr írta: Lukakutól nem félek, fejben szét van esve, nem tényező. Alapból is scifinek tűnik jelenleg hogy két gólt lőjjön a chelsea annyira impotensek.
Elmegy egy konktránk aztán végképp vége.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 7., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 7., csütörtök 9:19
Nem kell elbagatelizálni szerintem a múlt hibáit csak azért mert most fordítva sült el. Ettől még valós probléma a rotálás hiánya és a konzervatív játékoskezelése.p.csabi1 írta: Hát Ancelotti megint mit csinált?Minek rakták fel a CKM-et minek?Sosincs rotálás meg csere időben szar az egész.
Hozzuk Tuchelt simán mert az öreg szar...
Nagyon rossz minden!Átalakulást megújulást most azonnal!
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 9:17
meg kell oket futni vinyoval meg federikóval a szeleken, 1-2 gol elso felidoben okosan jatszva, aztan meglehet a buli.Realista24 írta: A visszavágóra szerintem Tuchel felteszi Lukakut, nem lesz Militao....42 beadás/félidő....kemény lesz.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 7., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 7., csütörtök 9:14
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem