Hmmm, 22 gurigás ajánlat Morataért (2 éves visszavásárlási opció 25 milláért)?El Inter llega a los 22 'kilos' por Morata
'La Gazzetta dello Sport' asegura que el madridista podría fichar por el Inter

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 24., csütörtök 18:40
Hmmm, 22 gurigás ajánlat Morataért (2 éves visszavásárlási opció 25 milláért)?El Inter llega a los 22 'kilos' por Morata
'La Gazzetta dello Sport' asegura que el madridista podría fichar por el Inter
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 23., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 23., szerda 12:23
Ha játszik is, tuti kihatással lesz a teljesitményére. Egyébként ezt már nem hiszem el. Nem látványosan vagyunk szerencsétlenek de elképesztő ami ennél a klubnál folyik évek óta, nagyot véthettünk a mindenhatóval szemben..Csabi írta:Friss, balenek.tegnap gyomorproblemai voltak azert nemvolt a tobbiekkel, a jateka tovabbra is kerdeses. Az osszetartas a nyilatkozat utan volt.
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. április 23., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 23., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 23., szerda 10:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 10:22
Nagyon nem jó... Egy jó BBC nagyon ütne pedig. Remélem ma reggel már koppant a budiCsabi írta:Friss, balenek.tegnap gyomorproblemai voltak azert nemvolt a tobbiekkel, a jateka tovabbra is kerdeses. Az osszetartas a nyilatkozat utan volt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 23., szerda 10:05
Hát pedig igaza van, aki nem érzi jól magát a Valdadesben, az milyen ember már?Realista24 írta:Most csak figyelmeztetést kaptál, de a kovetkezo ilyen kulturált, szépen kivitelezett hozzászólás utan ket het pihi következik.MorataMartin írta:Tajti gyerek volt kint Madridban is, de őfelsége nem érezte kint jól magát... Most ne haragudj, aki nem érzi kint jól magát Madridban, a Valdadesben az menjen a picsába. Bezzeg, ha a Barca nem hívta volna. Nem érdekel, hogy valaki magyar v. brazil v. bármi, aki nem a Realt választja egy Barcával szemben én azt nem tartom 100asnak.
Na igen, most olvastam én is. Pont ezért mondom, hogy ismét egy Barcelonához kapcsolható ügy, ami minden csak nem tiszta...felőlem mehet Tajti hozzájuk, meg az is lehet, hogy a Real csak presztÍzsből akarta a srácot, de attól még megy a hazudozás, egyébként gondolom csak hírverést akartak maguknak, mert mekkora hír már Mo-on, hogy a Barca meg a Real verseng egy 15 éves magyar srácért.h3x0r írta:Most olvastam el origon ezzel kapcsolatban a cikket
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 23., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 9:26
Szerintem is pihen. Ancelotti egy szóval sem mondta, hogy baj lenne vele. Gondolom otthon kúrálja magát, fekszik és pihen. Pontosabban remélemBanán írta:remélem csak pihenCsabi írta:bél nem volt ott az összetartáson, a játéka kérdéses holnap.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 23., szerda 0:59
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 23., szerda 0:48
remélem csak pihenCsabi írta:bél nem volt ott az összetartáson, a játéka kérdéses holnap.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 22., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 22., kedd 21:44
Most csak figyelmeztetést kaptál, de a kovetkezo ilyen kulturált, szépen kivitelezett hozzászólás utan ket het pihi következik.MorataMartin írta:Tajti gyerek volt kint Madridban is, de őfelsége nem érezte kint jól magát... Most ne haragudj, aki nem érzi kint jól magát Madridban, a Valdadesben az menjen a picsába. Bezzeg, ha a Barca nem hívta volna. Nem érdekel, hogy valaki magyar v. brazil v. bármi, aki nem a Realt választja egy Barcával szemben én azt nem tartom 100asnak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 22., kedd 21:25
visszadátumoztàk.Kerlon írta:Tajtiékat is megkente a Barca. :Đ
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 22., kedd 20:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 22., kedd 20:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 22., kedd 19:35
Most olvastam el origon ezzel kapcsolatban a cikketAnthony írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ja-2330601
Valahogy nem ver mellbe a hír, nem mostanság futottak be a nagy magyar tehetségek (bár lehet pont ezért ideje lenne már csak statisztikai alapon is), de két dolog azért mégis szúrja a szememet:
Ha már rég aláírták a szerződést minek kellett ködösíteni, hogy gondolkoznak, meg ilyenek?Alá is írtuk a szerződést, amely három évre szól – mondta a Blikknek ifjabb Tajti József , a középpályás édesapja, aki maga is a Puskás Akadémia alkalmazottja, szakmai igazgatója. – Szempontunkból annak sincs jelentősége, hogy a Barcát kizárták az átigazolásokból, ugyanis a mi megállapodásunk már a döntés meghozatala előtt megszületett."
Vannak itt azert erdekes dolgok. Van egy jatekos, akit mindket klubb kinez maganak, elmegy a Barca akademiajara, korulnez, majd a Real akademiajat is megnezi, odaaigerkezik hozzank, majd alairjak a katalanokkal a szerzodest, akikrol kozben kiderul hogy nem igazolhatnak. Na de meg mindig nem jelenti be hogy a Barcaba megy, hanem azt mondja hogy meg gondolkozik a dolgon. Eljon a PSK kupa, a Real Madridtol a utanpotlas masodik embere fokent miatta eljon, majd masnap bejelenti a jatekos hogy Barcelonaba igazol, raadasul mar reg alairta a szerzodest is.origo.hu írta:A Real Madrid egykori utánpótlásedzője, Tóth-Zele József jól ismeri a Tajti-ügyet, hiszen jelenleg egyszerre a PFLA szakmai irányító testületének tagja, és a spanyol klub szakmai tanácsadója. "Másfél hónappal ezelőtt velem volt egy hétig Madridban a srác, megmutattak neki mindent, körbevitték a klubnál, és a végén feltették neki a kérdés: akarsz a Real Madrid játékosa lenni? Ő erre határozott igennel válaszolt. Innentől kezdve én nem is értem az egész ügyet, hiszen mint ahogy most megtudtuk, akkor már elkötelezte magát a Barcelonához" – mondta Tóth-Zele az Origónak.
"A Realnak annyira azért fontos volt a játékos, hogy az utánpótlás-igazgató utáni második ember, Paco De Garcia jött el Felcsútra, kimondottan azért, hogy megnézze Tajtit. A madridiak tehát még a múlt héten sem tudtak arról, hogy már hiába próbálkoznak, ami azért érdekes, mert az Origónak már hetekkel ezelőtt jelezte egy, a nemzetközi átigazolási piacon jártas forrás, hogy Tajti Mátyás biztosan a Barcelonában fog kikötni. Édesapja akkor érdeklődésünkre tagadta ezt az értesülést."
origo.hu írta:Forrásunk szerint a Real korosztályos játékosai a Puskás-Suzuki-kupa 1-0-ra megnyert döntője után azt állították, hogy Tajti a meze alatt egy Barcelona-mezt viselt. "Matyin nem volt hivatalos Barcelona-mez, ezt kijelenthetem. Hogy kinek mi szúr szemet a pályán egy másik játékos felszerelésén, az más kérdés" – jegyezte meg a játékos apja. "Én nem láttam semmit, de a játékosok közül tényleg mondták néhányan, hogy valami barcelonás felső volt rajta, amit mutogatott nekik a pályán" – mondta Tóth-Zele József.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 22., kedd 19:07
Ha olyan állapotban van, hogy nem tud érdemi munkát végezni a mezőnyben, akkor igen, hátráltatni fogja a csapatot a 90 lejátszott percével és ne vegye el a helyet Isco elől, aki láthatjuk múlt héten is mennyit gürcölt.Csabi írta:ja, hátráltatja. mint ahogy annyiszor már. az 5 év alatt. össze se tudom számolni. a kolonc.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 22., kedd 18:35
ja, hátráltatja. mint ahogy annyiszor már. az 5 év alatt. össze se tudom számolni. a kolonc.de ő tudja. az biztos, hogy ha hátráltatja a csapatot, mert nem százas, és ennek ellenére elveszi vki elől a helyet a pályán, akkor megint tehet egy szívességet.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem