Kroosról csak annyit, hogy nem a posztján játszik jelenleg. Pep Berakta hátsó irányító féleségnek, és túl messzire került a kaputól. Jupp alatt sokkal előrébb játszott, kb. Di Mariahoz hasonlóan, ő volt a legelőrébb a BM kp-ján. Azzal, hogy Pep hátrébb tette kiherélte a játékát. Neki kell biztosítania, mindig megjátszhatónak kell lennie, kevesebb kockázatot vállalhat, kevesebbszer kerül lövőhelyzetbe. Ezen felül neki is jobban fekszik a direktebb futball, baromi jó meglátásai vannak, kevesen tudják úgy résbe tenni a labdákat, ahogy ő.
A Pogba-Kroos páros (együtt) lenne elképesztően felesleges.
Abban az esetben igen, ha DM nem igazol el. Kroos baromi jó, de nem hiszem, hogy a jelenlegi DM-nél többet tudna adni a csapatnak. Szerintem jelenleg nincs olyan labdarúgó a világon, aki jobban be tudná tölteni azt a posztot, mint az argentin. Xabi helyett kell valaki, és kész a csapat.
Jelenleg Suarezt is feleslegesnek érzem, amit idén tavasszal Benzema nyújtott, azt nehezen überelhetné bárki. Suarez sem tudná Bale-lel és CR-rel a nyakán.
A védelem rendben, a csatársor rendben, csak a kp-ra kell valaki Xabi helyett, aki mozgékonyabb, és jobban ütközik. Ennyi. Ez kb. Pogba definíciója.
Pedig véleményem szerint Modric, Xabi Alonso, Di María, Pogba, Khedira, Illarra (Isco) lesz ebből; 3 posztra, helyre 6 ember szerintem bőven megoldható (1 évig mindenképp), ha jövőre is egy hasonló, vagy esetleg egy még jobb szezont szeretnénk futni --> Pogba <--> Casemiro csere aztán csókolom; 2015-ben meg mehet + 1 ember, akinek pl. nem tetszik (Khedira) vagy aki elbukott, felesleges (Illarra), esetleg megöregedett (Xabi)!
Nincs mit hozzátenni, tökéletes helyzetelemzés.
Nem is tervez több igazolást a vezetés!
Így van. Végre egy rúgóra jár a vezetőség és szurkolók agya. Ebből csak jól jöhetünk ki.
Pont ma olvastam egy cikket, hogy az utóbbi hetek eredményei hatására és a csapatot érintő eufória miatt olyanok is érzik a szurkolók és a klubvezetés teljes támogatását, bizalmát, akik korábban eddig nem! Személy szerint én jó esélyt látok a portugál bekk maradására!
Nagyon kritikusnak tartom Coentrao megtartását. Ha el akar menni mindenáron, nem fognám vissza, de ha van benne egy kis hajlam a maradásra, bizony itt tartanám, és jelenleg nálam ő lenne az első számú balhátvéd. Egyéni képességekben Marcelo jobb, de már régóta nem teljesít jól, és nagyon sérülékennyé is vált. Siquieránál jobb védő kell ilyen szituban Marci mellé. Morenoval elégedett lennék, de miért cseréljünk, amikor Coentrao kiharcolta a kezdő tagságot, és hoz egy stabil szintet?
Ő lesz Perez nagy dobása: KATT.
Az nagy humor lenne, ha Zidane helyett ő jönne másodedzőnek, kitanulni a szakma csínját bínját... Ráférne egy tanulmány körút na...